Új privát üzeneted érkezett!

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bocsi
ezt loptam :oops: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

Megbocsátok,hiszen Neked van most a legnagyobb szükséged a tetűre!! :lol:
Vendég

Betty
Most neked ez jar!!! :D

Csibuc
ment a privi 8) de itt is megirom nem kotoszkodes kepp irtam :!: 8) Tudod,hogy csak a joszandek vezerel :wink: es azok a kepek magukert beszelnek na de majd en is kiprobalom kovetkezo alkalommal es megmutatom nektek :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok en megyek keszulodni aztan megyek polgarmesteri hivatalba(na nem ferjhez megyek :lol: ) aztan megyek EKG marha fogadnak :twisted: mert kedden a no azt sem tudta mivan :evil: Aztan sietek haza olyan 5re remelhetoleg jah hogy mar irtam akkor eldugulok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Remélem rendben lesz az EKG-d!!

Legyetek jók én is lépek dógozni-rohadtul semmi kedvem sajna,de evvan... :cry: Olyan tetű borús idő van itt,hideg is,legszívesebben visszamásznék az ágyba!!
Vendég

Köszi a laptetűűt csajok :oops: :lol:

Bri
sok sikert az EKG-hoz :!:

Milyen jó munkát neked :!: Kép

betty615

Na kértem férjecskémnek időpontot...már hétfőn mehetünk 9:00-re, mert pont volt egy üres luk :D
Spermavizsgálattal kezdünk (mondjuk nem értem most miért kell :? ) Hisz a genetikai v.v. óta nem változott semmi, hogy megnézzék esetleg a diferenciát :roll:

Úgyhohy Mares
ha esetleg hétfőn délelőtt elérhető leszel, talizhatunk :wink:

betty615

KÉSZ VAGYOK LENT MINT A FENE HOGY EMBEREK ENNYIRE GUSZTUSTALANOK ÉS GERINCTELENEK HOGY LEHETNEK..............
:(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

LÁNYOK, ESTE VAGY HOLNAPIROK, MOST MEGPRÓBÁLOM FELMOSNI MAGAMAT ÉS CSININEK ÉS ARANYOSNAK LENNI URAMMAL.... :d

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

NEmtudom magam utolérni annyit írtatok! Ami persze jóóóó, csak nincs időm visszaolvasni.

Én jól vagyok, várom pirikét. Tegnap már nem kaptam utrót.

Én félek attól hogy ha most jönne össze a baba. Emiatt a hülye influenza miatt teljes a káosz a fejemben. De látom amennyira visszatudtam olvasni, hogy többen vagytok, akik nem adatják be.
Mi még nem kaptunk papírt az ovitól, de halványlila gőzöm sincs mivel teszek jót.
A gyerekorvosunk nem oltja azt mondta a múltkor, de majd rákérdezek mégegyszer. Az mondta magát sem oltja be.

Na szaladnom kell kaját csinálni. Kopog a szemem az éhségtől!

Szia bikfykém :wink: !

Kép
babicsek

Jól van csajok meggyőztetek, akkor nyomok egy tesztet este 6 körül, előtte már addig nem iszom. Meglátjuk :)
Vendég

Jó sokat írtatok ma lányok,alig győzök vissza olvasni :!:

Brigett :!: Terhelses cukor és inzulint kell kérni ami áll a
0 perces vagyis éhgyomi
utánna megiszod a cukros löttyöt amit bekevernek neked,és lehetőleg nem rohangálsz hanem nyugodtan megvárod a 60 percet ekkor megint megcsapolnak majd 60 perc múlva megint :( Tehát

0 perces
60 perces
120 perces

A pajzsmirigy vizsgálathoz pedig kell aTSH, FT3, FT4
Ezt ugyan azzal a vérvétellel megcsinálhatod amikor az éhgyomit veszik le :!: Ha valami nem vilagos akkor szólj :lol:

Csibuc!

Igazuk van a lányok LH -t este jó nézni ,de ezek szerint neked az esti még erősebb lesz :D Apára fel :!: :lol:

Mares :!:

Ezek szerint nem jól sikerűlt a tárgyalás :evil: Remélem az esti műsor jobban fog sikerűlni apával :!: :lol: Kép
Vendég

betty :!:

Örülök hogy jó lett apácska genetikai eredménye :lol: Ez a gond legalább már kilőve :!:
Vendég

Lányok! Van itt valaki aki tudja elemezni a spermakép értékeit?
Írnék privit....
Köszi előre is
Vendég

Elnyomtam megint egy LH tesztet, pár másodperc után már látszik a 2. csík :D Kb. 1,5 perc után mindkét csík azonos erősségű lett. Ez bizony pozitív :D
Vendég

csibuc

jaj, pozi csík, akkor hajrá !!! :D hányadik napnál pozi neked??

anmari

volt feleség egy gerinctlen, bunkó.. és még ami a csövön kifér!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

elnézést ha trágár voltam, de ideges vagyok

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!
FEl a fejjel! Bár nem ismerem a részleteket, de remélem, hogy előbb vgy utóbb megoldódik a problémátok.
Egyébként 15 cn volt a teszt.
Vendég

Sziasztok!

Panny, hú, de jó hír, várom nagyon a képecskét! És GRATULAAAAA!!!!
Olyan jó. :D

CSibuc, éljeeeen, gratu a szép csíkokhoz, hajrááá baba!!!

Kfmares, jaj, ne idegeskedj, remélem minden rendbejön!

Bri, drukk!

Betty, már csak 2 nap, és sündisznyó leszel :lol:

Szülinapocskásoknak bódogot! :)

Mindenkit cupikálok

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

lányok fejem fent van csak a lelkem fáj.... holnap irok

csibuc, gratula megegyszer

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Banyek de sokat írtatok :shock: Már nem is emlékszem mit írtatok az előző oldalon :shock: :oops:

Bridget,KÖSZÖNÖM DRÁGA!!!Igaz csak holnap tudom átvenni mert a postás délelőtt hozta és nincs itthon senki és cetlit hagyott :roll: Nagyon kíváncsi vagyok rá!Nem fülezek könyvet,majd használok másik könyvjelzőt :wink:
Eddig erre nem is gondoltak hogy esetleg genetikai gond van? :shock: Nem hiszem hogy bármi ilyen gond lenne de legalább itthon erre is rájöttek hogy nézni kéne.Majd jobban láttok mindent ha meg van annak is az eredménye.++++++++++++++++++++Addig is szurkolok tovább rendületlenül!!!!
Ma mi volt EKG-n?
Na jó akkor mással fekszek le a fa alá,de bármi lehet,csodák már pedig vannak!!!

Betty,hinnye két nap és kancsós sünymalac leszel :shock: :wink: :?: :lol: :lol: +++++++++++++++++++Neked is mennek

Panny,GRATULÁLOK!!! :lol: :lol: Képet-képet!!!

Mares,fő a nyugalom,bár most a te fejed fő :shock: Sajnos vannak hülye emberek és lesznek is :evil:

Csibuc húúúúú de szép teszted van :shock: Na akkor akcióra fel!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Annmari szióka! :D

Bikfy,ugye milyen frankók ezek a lányok?Valahol már olvastam rólad,de már nem tudom hol :oops: Szoktam én is bekukkolni máshova és a szita agyammal nem emlékszem hol olvastalak :oops: :shock: Szimpike vagy nagyon az tudom :!: :lol:

Csillag tyúkanyónk jól vagy?

Babi mizu?

Milyen te drága szemem hogy vagy?

Kép
anyci

[banyuci[/b]

fejem fő, de apival kellemes hangulatot teremtettem, kelllemesen be is csíptünk, így most sztem összebújás helyett alcsika lesz, de ahogy nézem drága párom szomoró szemét, hát , komolya, anynyra sajnálom, nem is értem miért vette el a volt nőt???

:(

aludjatoik jól, álmodjatok szépt, llllll én meg addig iszogatok apival, bú felejtő miatt....

elnézést, ha sokat nyavajogtam...:(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na én lépek lányok holnap jövök,talán ti is aktívabbak lesztek :roll:
Kép

Kép
anyci

Csibuc
küld el azt a leletet :!:
Képet nem raksz a tesztről :?:

Anyci
én most jöttem, te meg most mész :?: :twisted:

Mares
sajnálom, hogy nem zajlott jól a tárgyalás :evil:

Annmari 8)

Babim
puszókállak :!: :wink:

EHCS
ja, sünyi leszek :lol: :lol:

betty615

betty: elkűdtem priviben a leletet :) képet nem teszek, haloványkább lett mint az első igazából... Köszönöm előre is a segítséget, te kis "kétnapmúlvasünike" :D

mares: sajnálom én is a tárgyalást továbbra is...

anyci: holla köztünk, aktívkodjál Te is :) Veled mizújs? Mindenkit soroltál de magadról egy mukkot sem írtál életem :roll:

annmari: jujj terheléses vizsgálat, de úúúúúúúúútálom... az első nekem nem volt gáz, de a másodiknál majdnem visszajött a cukros lötty :? grrrrrrr.... Egyébként hogy van ez, hogy bizonyos helyeken 2 máshol meg 3 pontos vizsgálatot végeznek?

Csillag: köszi a dicsit, de a babatéma még odébb van kicsit. Most pajzmiriggyel kell foglalkozni, aztán jöhet a nagy ámen minden dokkertől :)

babi: piri hajrá akkor! Egyébként meg ahogy szoktuk itt mondani: piri monnyon le!!!

panny: mégegyszer grat és hol a kép???

Bri: privi ment, csak győzd olvasni ;)

milyen: már szita a fejem, de még holnap egy kicsit belehúzok aztán pénteken hajrá. Hogy vagy egyébként?

bikfykém: kaka nap után pihi és szunya, ez jót tesz mindig 8)

Szép álmokat mindenkinek!

Happy Csibuc
Vendég

Csibuc
visszaprivi ment :wink:

"sün"

:lol:

betty615

Látom, mindenki elment nyugovóra, hát én is elmegyek (Apival :lol: )

Kép Kép

betty615

Bocsesz csajok de elmentem a polgarmesteri h-ba aztan 15:15-re szivultrahangra onnan fel az emeletre felszereltek a 24oras EKG-t ami nalam csak 20oras lesz :oops: :lol: mert delre mar vihetem is vissza es kiis ertekelik az eredmenyeket 8) A lenyeg uhu-n semmi nem latszodik kaptam egy kasa diszkotatyot es irnom kell ha van valami fura dolog hogy epp mit csinalok es hanykor volt...Utana elmentem a Lurdyba mert kineztem mar reg egy dogos felsot...aztan anyum felvettem a Nepligetnel...el az Europarkba bevasarlas...es negyed 7re ertem haza barinom meg fel 7re mar ott is volt fel 10ig aztan mikor elment anyum jol rault a gepre meg kicsit teveztunk es most vegre itt vgyok en is.

Holnap reggel leszek csak 11kor kell indulnom a dokihoz megint...ne hari csajok ha tudtam volna jovok :oops:

Milyen
Koszi remelhetoleg minden rendben volt... :wink:

Betty
Koszi :) Amugy te voltal a 7777.hsz 8) Jo a vonalzid 8) :wink:

Mares
Vedd be te is a lesz@rom tablettat :roll:
Kép

Csibuc
Kiwi vgyok a tesztedre 8) Spermakepben nem vgyok jartas szerintem azt Bettyna vagja ngyon merthat naluk van azzal gond...en csak azt tudom paromnal az eredmenyek kitunoek igy talan egyszer neztem meg a szamokat :oops: Na hat ha megpozibb akkor joooo Kép Kép

Panny
Hol a keeeep :?: :!: :?: :idea:

Anyci
Akkor csak karikazd be tollal :wink: nekem tenyleg nem szamit te meg tudod hasznalni ez a hozza valo konyvjelzo csak frankobb 8) :lol: Hat igen meg akar spontan is kovi ciklusban osszejohet akkor fexem veled fa ala ok?De ha nem jon ossze akkor jon a fogigatlo :x :? Ez a jo ejszakatos kis csomag ngyon edi volt :)

Annmari
Kocce mar pont nem tudtam visszaszolni mert pont 4mult par perccel...de majd holnap visszatelozom 8) Az idopontom megvan az mar tutko :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
télleg :?: Nem is néztem hányadik hsz.
Akkor most menő vagyok 8) :lol: 7777senki másnak nem lesz :P :lol:

Kép

betty615

Helló Csajok!

Felétek is ilyen takony hideg idő van??(undorodós smiley)

Tegnap kicsit bekattantam...hallottátok az újabb H1N1 "kampányszöveget"? Valami agyas immunológus aszongya: az erős immunrendszerűeknek súlyos,akár halálos szövődményeket okozhat a vírus!!! :shock: :shock: :shock:

Miiiii vaaaaaan???

Nem arról volt eddig szó,hogy a krónikus betegek a veszélyeztettek???A rákosak,asztmásak,tüdőbetegek stb??
Eszem megáll komolyan!!!Most kezdjek aggódni,hogy a gyerekem jó kis immunrendszerét majd frankón megtámadja,vagy az enyémet??Eddig arról volt szó,hogy zabáljunk c vitamint mostmeg ne,mert különben erős lesz az immunrendszer???

Nonszensz,ami ebben az országban megy komolyan mondom!

Nem fogy az oltás,valahogy el kell adni,mert a beleölt lóvé különben ugrik!!no comment....
Vendég

Szépreggelt Mindenkienek!!

MIlyen

Pécsen is takony idő van, kedvem sem volt elindulni melóba, de hát hívott a kötelesség!!

Ja, szóval mostantól mindenki elkaphatja és mindenkire veszélyes??? Tehát mégis el kell valakinek adni a sok legyártott szurikát....

Bri

Köszike a képet, próbálkozok így csinálni, apival jó volt az este, nem is gondoltam volna, kicsit becsicccsentettünk, de rá is ráfét, nagyon kész volt.....

Szívultrahangon voltál?? Ennyi vizsgálat??

Bettym

Jaj leszek én pozitív, de így hogy ha asszony mindig akadályoz minket??? api azert szerintem meghatódott, a kis gyertyás tortás rucis fogadtatás miatt....

nálatok helyzet???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares szia!

Mesélsz róla,miért akadtál ki a tárgyalás miatt?
Vendég

Betty
Csak onnan tudom mikor jottem es mielott beleptem irta,hogy ennyi a hsz 7777 8)

Milyen
Jobb nem is tevet nezni hirtelen minden polotikus is beoltatta magat bar az az igazsag olyan oltoanyaggal en is beoltattam volna magam...nem hiszem,hogy az H1N1 elleni volt :roll:

Mares
Alsopitvari szivmukodest talaltak mikor voltam EKG-n a lombik miatti altatashoz....ezert vizsgaltak meg jobban...nincs semmi gaz csak jobb ranezni mint esetleg baj lenne es nem neztek utana :wink: Orulok,hogy becsiccsantottatok...es kiengedtetek a gozt 8)

Jol fentvoltam hajnal fel 4ig es most keltem :x megyek visszaadom a hasitasim a korhazban es ha lesz meg idom hazaugrom egy kicsit ledolni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
mi a francot csináltál te fél négyig :shock: :?:

Mares
nálunk helyzet változatlan, Apival megyünk hétfőn reggel Pécsre, már írtam, csak bizti el voltál "havazva" ettől a tárgylásos dologtól, szal 9-re megyünk, és ha éppen ráérnél délelőtt, akkor talizhatunk.

Milyen
H1N1 :?
Ugyanez a véleményem, mint neked, és szinte mindenkinek is :!:

betty615

Kép

Hun vagytok :?: :shock:

betty615

Én itt vagyok, csak puskát gyártok holnapra....
Vendég

Sziasztok!

Megjött piri! :)

Megkaptuk az oviban a papírt és hát aláírtam, hogy nem kérjük. :roll:

csibuc: Hajrá!!!!!

Kép
babicsek

Sziasztok!

Elnézést kérek tőletek, de ma is a munka hőse voltam, alig tudtam géphez ülni , neteleni meg alig!

bETTYEM
hétfőn sajna sok órám van, pontosan fél2kor végzek.... :( pedig sütit is vittem volna neked!!!

Bri

igen , jó volt kicsi lazítanik, de ma kicsit fájt is a fejem :D

Milyen

röviden illetve hosszan a történetünk:

párom elvált, van egy 11 éves kislánya, anyukával él, anykának új pasi és tőle új gyerek aki már lassan 3 éves... eddig minden okés volt, másfél éve volt asszony bolond, és nem akarja hogy párom többet lássa a gyereket csak úgy ahogy a papíron leírták jópár éve, tehát kéthetente szombaton reggel 8-tól vasárnap este 6ig. Kislány lenne velünk, apuka kérte anyukát hogy mi lenne ha kéthetente nem szombaton reggel 8tol hanem pénteken délután már 2től elhozná a gyereket, anyuka nem ment bele persze. Ezert uram benyújtott a bírósághoz egy keresetet hogy a láthatást módosítsák, illetve legyen lefixálva hogy szünetekben mikor jön a gyerek hozzánk mert párom szabadságtervét már le kell adni januárban, és nyáron az asszony mindig kavar, arra akarja rávenni a lánykát hogy az eredeti 3 helyett csak mondjukk 2 hetet legyen nálunk, vagy éppen akkorra szerverz nyaralast ahova a kislány is szivesen menni mikor nállunk lenne, majd persze nem mennek mégsem....
a tárgyaláson: 10 perc volt mert bírónő elnézte és nem elhelyezés változtatás csak láthatás modosítas volt es nem az ő hanem a gyámügy hatóköre... aztán közben asszony egy ellen keresetet hozott melyben uramat, mint negatív irányba változó apukát jelenít meg, mert mint modnja megfeletkezünk a gyerek szüli és névnapjáról és a gyerek lázasan betegen estig várja apuika hívását, persze mi szerveztünk neki bulit mindkét alkalomra, szülinapján művelődési házat bérreltük ki, aztán a másik duma hogy soha nem hoz házit és mi arra vesszük rá hogy megtanuljon hogy itt csak lazítson velünk és amikor egyetlen esetben angol házit hozott ( jelenlegi feleség angol tanár) akkor is 4est kapott.... - ezt így írták le!!

hát erre porogtem be!! mert egy: nem angol hanem info tanar vagyok, ketto: akinek segítek annak mindig meg, órákat mondok le, mert szeretnek velem tanulni, 3: milyen jogon rágalmaznak!!!

szoval kibuiktam!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ti mit tennétek csajok????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

reggel meg szerintem a kevés alvás és az esti iszogatás miatt reggelre 36,6 volt a hőm, de lh még nega ..

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EKG-n visszavittem a hasitasit es mar eleve fel orat vartam mire levettek..aztan kint leultettek vartam meg megint vgy 1et aztan lementem italert meg radobni a parkolora persze ahogy leementem akkor hivtak be :evil: pedig direkt megkerdeztem van e idom lemenni venni italt...mind1 az a lenyeg,hogy gyorsan ver a szivem az ejszakai alvast kiveve nekem atlagban 100-120-at ver percenkent :roll: Normal esetben ez 80 vgy atlag ma nem is tudom...lenyeg az hogy erre o adna bogyot hogy lassitsa a szivdobogast de az meg nem jo mivel babat szeretnenk :? :roll: Ugyhogy most tovabb kuldtek a Honved korhaz helyen talalhato nem tom melyik helyre ahol majd egy masik manusz felulbiralja mert azt is mondtak,hogy jo lenne tudni,hogy mitol ver ennyit allandoan egesz nap a szivem mert azert az ne normalis dolog.Nagyon alapos volt a doki...persze nem mondtak semmi tiltast,hogy ezt vgy azt ne csinaljam...ott a amasik korhazban meg lehet elvegeznenek meg egy vizsgalatot de nem tudom,hogy lesz megoldhato hisz csutortokon utaznek es itt altalaban elojegyzesek decemberre vannak szal masnem majd jovore mikor jovok akkr tudok elmenni :roll: Talacstalanul allt a doki,hogy most mi legyen :roll: Hat ennyi...2kor vegeztem aztan irany anyuert...onnan bankba Arkad aruhaz 6ra ertunk haza ettem es hulla vgyok :oops:

Telom mertult mar mikor elmentem meg telozni se tudtam jah es levolt halkitva....Betty hivtal? :oops:

Minnya visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
ejfelig tevezes aztan gepre ultem bnet a privire mar nem is tudtam valaszolni,naplo,kepeket igazitgattam :oops: ilyesmi :roll:

Csibuc
Ne hari nem volt idom valaszolni es ma sem lesz mert az csak egy rovid valami lenne :? de elolvastam 8) Ngyon jol sikerult ez a leveled :wink: Puskahoz meg drukk 8) :lol:

Mares
Nem tudom en ebben a dologban nem vgyok jartas :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mares

Ne haragudj,hogy ezt írom,de ez a férjed és a volt felesége meccse.Nem a tiéd.
Én sem engedem/engedtem ,hogy az új társa beleszóljon a gyerekem körüli dologokba.

Bri

Ez a szíves dolog eddig nem volt nálad?
Vendég

babicsek!

Jól tetted hogy nem adattad be a szurit :D

Csibuc :!: Sok sikert holnapra :lol: :lol: :lol:

betty :!: Holnaptol szúrod a gonalt :!: Tüszőnövelők mennek :!: +++++++++++++++++++++++++++++++

Mares!

remélem ma már jobban vagytok apával együtt :roll: :roll: jól sikerűlt az este :?:

milyen :!: Erről az oltás mizériáról ugyanaz a véleményem mint neked :!: Be fektették a pénzt a vakcinába és most azt el kell adni :!: Szlovákoknak nem kellett majd jó lesz nekünk :evil: meg az ukránoknak :roll:

Bri!

Én ma voltam cukor és inzulin terhelésen meg pajzsmirigy vizsgálaton :) eredmény holnap,de csak kedden megyek érte mert akkorra van időpontom az endó dokihoz :D Remélem mineden rendben lesz :!: neked sikerűlt elintézni hogy mit kell megnézni :?: :roll:
Vendég

De volt ez nem ujdonsag...volt serdulokoromban azt mondtak majd kinovom :roll: akkor szivzorej volt vgy mi....aztan 2007-ben volt egy mutetem amihez kellett EKG a korzeti talalt valamit es elkuldott ugyanide ahol most voltam :roll: 2007.januarban....

Volt szivultrahank nem talaltak semmit...erre most mikor megint kellett az EKG a korzetimnel epp festenek azt mondta beutalot ad de nem tudja most o megcsinalni...elmentem es ott talaltak ok is valamit egybol meg is halgatoztak es beirtak egy 24oras EKG-ra es szivultrahangra...

Elis mentem kozben itthon meglett az elozo lelet azt is bevittem...es bar nincs problemam de a 24oras EKG ezt mutatta amit fentebb irtam...szal nem vgyok beteg de ez nem normalis es azt mondta jo lenne tudni miert van ez :roll: ezert kuldott tovabb meg egy vizsgalatra...ehez a masik mukihoz :idea:

Neha neha van egy nagyobb szivbedobogas de az pl tegnap nem is volt :shock: kepzeld el ha meg azt is latja...szal nincs para nincs gaz de megis jo lenne tudni mitol van :roll: Mert akkor mindenki megnyugszik es ez van es annyi...de a gyogyit igy nem akarta odaadni,hogy babat szeretnenk :?

Ez a masik mumus meg talan tud valami masik bogyot ami nem karos es szedhetnem :roll: Nem tudom :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Az én szívem is többet ver de én eddig ezzel nem foglalkoztam :!: :roll: Szerinted ezt is ki kellene vizsgáltatni :!: Én ezt a folyamatos stressznek nyílvánítottam :roll:
Vendég

Annmari
Tobbet ver oke de nekem egesz nap kiveve mikor alszom :shock: es nem kicsivel tobb hanem sok azt mondta a doki :roll: de nem ertek hozza ezert nem is bonyolodom bele csak azt tudom mondani amit mondtak :?

A beultisben azt mondtak az elozo stimus honapom bekavarhat a IR-ba es nem fog jo erteket mutatni :? igymost nem tudom mi legyen...beultisbe nezd meg mit irtam :roll:

Meghat ha gyogyit adott volna ra rendszeres szedesre azert azt nem lehet csak ugy elengedni,hogy ahh a stressztol van :roll: Raadasul nem is vgyok olyan stresszes sem :roll: Meg az sem egesz napos! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc
te puskagyártó :P
Drukk a vizsgához, sok szerencsét :!:
Kép

Babim
csúnya piri, ki kell írtani már :twisted:
Kép

Mares
nekem elmesélted személyesen a történeted, de ami a tárgyaláson volt, az mindent felülmúl...én lehet, férjed helyében nyakonvágtam volna az asszonyt, kicsit ráncbaszedtem volna, hogy tudja legközelebb hányas a kabát :twisted: Az a baj, nekem ilyen esetekben elmennek otthonról :twisted:
De legalább jól becsiccsentettetek, levezettétek, amit lehet :wink:
Kép

Bri
hííttalak igen, mert elkapott az ideg Kép
De azóta már ok vagyok :lol: csak hirtelen jött :!:
Szal folytatódik nálad ez a szíves dolog...hát mi a franctól lehet ez, hogy többet ver :?: :roll:
Ez azért nem jó, mert terheli a szívedet ugye :?: Mert többet ver, mint egy átlagos embernek.

Annmari
ez még nem a gonal, az majd közben jön...ez még csak a decapeptyl...
Sok sikert a vizsgálatokhoz :!: Kép

Többieket pusszmákulllom :!: :!:

betty615

Betty
Wazze levoltam halkitva dokinal voltam asszem mikor hivtal...mi tortent? :shock: Aztan meg merultem es mondom ha visszahivlak es lemerulok es anyu melohelyen meg levan veve a kaputelo nem tudok majd felcsorogni :oops: mire hazaertunk 6hulla faradt ...semmihez nem volt mar erom....nem is tudom mi lesz egy gyerekkel :lol:

Nem tudom mitol lehet de igen orankenti szivveres 4700korul jo es nekem 5700-6600 :roll: ugy magyarazta a doki a dolgokat,mintha en is doki lennek :shock: mondom ne haragudjon en nogyogyasznak elmehetnek de ehhez meg nem erted :lol:

Holnap szuriiiiiiiiiii :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?