Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon, de nagyon jó volt a műsor és mennyire hasznos is, Én sok újat hallottam és annyira jó volt, h megengedték, h bemenjenek a műsort készítők és elmondják, h mit látnak...szupi volt, következőre is hallgatni fogom :!:

Várlak akkor Betty :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Üdv. Ancsuka,
igazán jól döntöttél, h ide csatlakoztál ez egy nagyon jó kis csapat, sok mindenben tudunk segíteni, de főleg a lombikosok, akik már megjárták a "nagy utakat"!

Nekem inszeminációm volt már a 3., Én ebben tudok infot átadni!

Sztem mindenképpen kellene az átjárhatósági vizsgálat, független attól, h már van egy gyereked!

De majd jön Betty és mindent leír a lombikkal kapcsolatban! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép
Szia Ancsuka üdv itt :!: 8)

Nálunk amit kértek, az nálam egy hormonprofil 3, 21 cn.-i v.v., HSG, (hystero, vagy laparoszkópia), citológia, AIDS, hepatitis B, C, ruis vizsgálatok v.v.-ből.

Apinak csak a spaermatogram, és neki is az AIDS, Hepatitis B, C, és a ruis :arrow: de ez egy v.v.

Azt nem tudom, hogy bárhol meg lehet e csináltatni, nekünk ott volt, ahol a lombik is lesz.

Nagyon sok sikert nektek a mielőbbi babásodáshoz :!: :wink:
Ha van még kérdésed, vagy csak úgy is, szívesen várunk itt :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szuzy
tetőőő :lol:

Ancsuka
meg majd Bri is jön, Ő is nagyon sokat tud a témáról, és sztem minden helyen máshogy van... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok lányok :!:

Suzy :!:

Bizony decemberben már 14 éves házasok leszünk :D
Köszi a drukkot én hiszem továbbra is, hogy kismami vagy :!:

Jelenleg munkanélkülin vagyok, amely 2010 március végéig jár.

Betty :!:

Köszi előre is, hogy beirsz a táblázatba.

Szerver hiba lehetett egész nap, mert be akartam lépni és egész nap csak a belépés volt a jellemző, nem ment át a kilépésbe.
Igy csak estére tudtam jönni.

Ancsuka :!:

Üdv a csapatban :!:
sok sikert a második babához!
Anno 2007-ben nekem is volt laparom, csokicisztát találták 2 db 4 cm-est.
Félév GNRH kezelés után volt 4 sikertelen inszemem, majd 1 sikertelen lombikom, mert sajna visszatért az endometriozis, igy ebben a hónapban megyek egy ujabb laparra, és majd jövő januárban próbálkozunk az ujabb lombikkal.

ha kérdésed van, irj nyugodtan :!:

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt lányok :!:
Vendég

Betty, láttam, de már nem is mondok semmit :wink:

Angyal, kitartás, hamarosan mind babásak leszünk végre!
köszi, ari vagy!!!
sajnálom, h nincs munkád! :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon köszönöm, hogy szívesen láttok és köszönöm a válaszokat is. Főleg Bettynek. Délután már többet fogok tudni, hogy mi is lesz vele és hogyan tovább. A HSG-t mindenképp említem a dokinak. Gondolom ha a Káliban végzik el akkor azért fizetni is kell érte, de ha a doki csinálja akkor max csúszópénz kell neki, mint az előzőnél is volt.

Betty.
A hormonprofil 3 és 21ciklusnapon? Oda kell beutaló? mit néznek milyen vérvétel ez? De majd említem az ismerősnek, ő biztos tudja mi ez, és hogy megtudja-e csinálni beutaló nélkül.

Még egyszer nagyon, köszönöm.

Üdv: Ancsu
ancsuka

Nálam a kitartással nincs baj, tudom, hogylesz csak nincs még itt az én időm.
:D :D

Jelenleg jó itthon lenni, főleg most, hogy lassan jön a kemény tél.
Vendég

Angyal, igen ez nagyon jó felfogás, de hamarosan itt lesz! :wink:

Azt meghiszem, nálunk most kezdett esegetni a hó, de inkább eső lesz belőle

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, nektek is a Mánfai Zoltán a dokitok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen majd jövőre :D :D

itt még süt a nap, viszont a szél kezd fujni.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nemrég kezdtelek olvasgatni benneteket, és gondoltam ezen a hideg borús napon írok pár sort.
Én is a lombikosok táborába tarozom. Szerencsémre a szerencsésebbek közé, mert én már kismama vagyok. Mindezt jó néhány év megpróbáltatása után az első lombik programmal értem el. 35 éves vagyok és Pécsre járok a Mánfai dokihoz. Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. A problémám 10 évvel ezelőtt kezdődött, sima kis menstruációs problémával. (nem jött meg hónapokig) Sok hormonkezelés, 40 kg hízás után az 5. nőgyógyász végre rájött, hogy van az agyalapi mirigyben egy jóindulatú daganatom, ami magas prolaktinszintet eredményez. Ezért nem volt peteérésem. Nagy nehezen gyógyszerekkel sikerült összehozni egy terhességet, ami méhen kívüli volt. Mivel nem vette észre az orvosom, hiába bizonygattam a tesztjeimmel, miután rosszul lettem otthon, és bekerültem az ügyeletre lettem csak megműtve. Ezt az egyik petevezetékem bánta. Persze haragudtam a világra nagyon. A másik petevezeték ugyan átjárható volt, de 4 évig nem estem teherbe, gyógyszeres kezelés mellett sem. Azt mondták a magas hormonszintem miatt nem mehetek lombikra, a daganatot pedig mivel 1 cm alatti nem műtik. Így össze kellett eresztenem az endokrinológust és a nőgyógyászt, hogy döntsenek a fejem felett. Ez persze megint újabb hónapokba telt. Közben az összes szokásos vizsgálaton, mint lapar, hisztero átestem.
Így lett jó vége a dolognak és most növesztgetem itthon a kis Bébikémet, egyenlőre még csak a pocakban. Most vagyok a 18. hétben és rettentően boldog vagyok. Várom a jövő heti Uh-t, remélem minden rendben lesz.
Nagyon szorítok mindenkinek, aki most kezdi, vagy éppen már jó ideje küzd a babáért. Hiszek benne, hogy mindenkinek sikerülni fog. Bár tudom, rengeteg lelkierő és kitartás kell hozzá, az biztos.
Szép napot mindenkinek!
Regina
csülike

Szia csülike :!:

Jó sok mindenen mentél Te is keresztül.

De hála Istennek, hogy végre kismami vagy, jó egészséget kivánok Nektek!
Vendég

Szuzy
igen, Mánfai főorvoshoz járunk....egy tündér ember :!: :wink:

Ancsuka
általában 3, 21 cn.-en kérik a v.v.-t, nekem mondjuk volt a 14 cn.-en is, de azt nem szokták, csak az én dokim azt mondta ha már lúd legyen kövér :lol:
De 14 cn.-en ritkán kérik.
Úgy volt nálam, hogy be kellett mennem 3 cn.-en reggel, várnom kellett a nőgyógyászati szakrendelésen, és mikor bementem, megmondtam az asszisztens hölgynek, miért jöttem, melyik dokitól ....stb.....
Ő adott a laborba egy beutalót, amin be vannak karikázva, miket kérnek v.v.-ből, és ráírják hányadik ciklusnap, meg minden......aztán irány a labor, ahova vittem ezt a papírt, mondtam, hormonlaborra jöttem, 3. cn.-i, és vették is a vért.
Mondjuk nekem előre kiállította az asszisztens mind a 3 papírt, amivel mennem kellett a laborba, és így megúsztam a sorbanállást, egyenesen mehettem a laborba.

Csajok
nálunk esika hóóó :!: :shock: :o

Csülike
Kép
Látom sorstársak vagyunk, egy dokihoz járunk, legalábbis én még oda... :wink:
Nagyon örülök, hogy sikerrel zárult a procedúrátok, ezt nagyon jó olvasni :!: Sok erőt ad nekünk :!:
Gyere máskor is hozzánk :wink:

betty615

betty :!:

itt még nem esik, viszont hül lefelé az idő.

További szép estét lányok!
Vendég

Helló lányok!
Üdv Ancsuka és Csülike!
Kép

Jó sokat írogattatok!

Ancsu!
Nekem is ezek a vizsgálatok kellettek,mint Bettynek+EKG.
Én most a HSG-re várok és minden megvan.Nekünk lehetett vinni máshol készült vizsgálati eredményeket.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Csajok, a reggeli tesztemet nem dobtam ki, hazajöttem és megvizslattam...szerintem pozitív ez is, de nem adja vissza a gép, ha lefotózom :!: :roll: olyanok a melleim, mint a kő!

Csülike, örülök, h jöttél gyere máskor is szívesen olvasunk!
Te jó ég mennyi mindenen átmentél mire sikerült a cél elérése!Sajnálom, h ilyenen át kellett menned, de tudod, minden jó, ha a vége jó-szokták mondani!
Drukkolok, hogy zökkenő mentes legyen a terhességed!
Akkor egy helyre jártok Bettyvel, tök jó :wink:

Betty, nálunk is esett a hó egy kicsit délután és olyan kur...hideg van!
Van más doki is a Mánfain kívül, csak azért kérdezem, mert nálunk 2 doki van össz-vissz!

Nekem is úgy volt a hormon vizsgálaton, hogy előre meg volt írva az összes laborkérés, és akkor mentem, amikor esedékes volt, azon a ciklus napon (2005-ben, amikor megállapították a PCO-t ill. most inszem előtt is volt)

Bri, merre vagy :?:

Gabi, csinálod a finomságokat :?:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Mára vége a munkának,szerda-csüt pedig szabadnapos vagyok :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, :wink: jajjjj, de jó, naon ügyi vagy!
Jó pihenést neked!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Mentem vacsizni, jön az uram haza mindjárt és lehet, h ma már nem jövök vissza, addig is puszi Mindenkinek, vigyázzatok magatokra, szép estét, holnap jövök!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jah, hát persze EKG az a laparhoz kellett, mivel altattak :wink:

Cukigabi
de jó ez a torta :!: :D
A te műved :?: Nagyon ügyi vagy :!:

Szuzy
telószámcseréhez mit szólsz :?: 8)

Brigettel beszéltem ma telón. 2 Napja nincs náluk net, mert csomagot váltottak, és azt mondták ma jönnek a szerelők, de eddig még ezek szerint nem lőtték be a gépet :roll:
Ha kész lesz a gép, jön mindenképp 8) :wink:

betty615

Jah, Szuzy
van több doki is Pécsen, de a Mánfai dr. a legjobb azt mondják....mondjuk mi előtte Szigetvárra jártunk, csak a lombik miatt járunk most Pécsre......és ha van baba a pociban, akkor továbbra is Szigetvárra fogunk járni :D

betty615

Én csináltam,de az a maci a kedvencem amit már felraktam (12.oldal legalja) :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Hát te tényleg nagyon ügyi vagy akkor :!: :!:
Nagyon gyönyörűek a torták :!:

betty615

sziasztok!

Nemrég értem haza a dokitól, jó hosszasan beszélgettünk. Mondta, hogy 4 hónap stimulálás után 1 hónap szünetet kellene tartani, de hogy ez az egy hónap se vesszen el, megcsinálja a HSG-t. Ha eltelt az egy hónap akkor inszem lesz, természetesen a HSG-től függ.
Egyből jeleztem, hogy tudom 3 változata van, én a laporoszkópiát szeretném, azt mondta nincs semmi gond, de 1 hónapot kell rá várni, a másikat meg jövőhéten szerdán vagyis csütörtökön meg tudja csinálni. Hát legyen, talán átjárható és nem fog fájni.

Ha jól olvastam már egy páran átestetek rajta, leírnátok a tapasztalatot, akár priviben is ha más nem kíváncsi rá. kérek mindenkit őszinte legyen mert én csak azt tudom, hogy nagyon tud fájni.

Mindenkinek szép estét kívánok.
ancsuka

Hirek a dokitol:
Elvegeztek egy kromoszoma vizsgalatot mert azt mondta a doki,hogy annyira rossz minosegu volt 3bol 2helybol,hogy ngyon :roll: allitolag az egyik mar akkor latszodott,hogy tiszta kuka :oops: :lol: :oops: Es hogy hatha azert van ez mert kromoszoma rendellenesseg van nalam :? :roll: leis vettek a vert nana,hogy nezzuk meg (12ezer ft) 4het mulva eredmeny.Bar ha kiderul hogy azzal baj van akkor sem tudunk tenni ellene de legalabb ratudok keszulni(mar ha erre lehet)hogy ha esetleg osszejon az a csodababa akkor tobb eselyem van beteg babara,mint egy masik kismaminak :roll: :? Tudom tudom egyenlore nem kombinalok csak azt mondom amit a doki mondott. :roll: Tamogatottan februar vegen kezdhetek :? ha fizetos lombikra mennenk akkor is csak januar vege :?

Most megkell jojjon 10napon belul es akkor kell egy sima ciklus...aztan a kovetkezo menzikor jon a fogigatlo :? es februar vegen kezdes 8) Most a clostis protokollom lesz es azert voltak csak osszeengedve a petik a katonakkal mert annyira rossz minosege volt a petiknek hogy tobbet artottak volna azzal ha megszurjak oket mint igy :? Hat roviden ennyi.... :roll:

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Erre most nem tudom mit írjak,mert nem tudom,hogy ezen a pete dolgon lehet e javítani :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok, este néztem a postaládát, Apinak ma jött meg a levele Pécsről a genetikai v.v. eredménye....és a kromoszómavizsgálat negatív eredménnyek zárult, tehát a genetikai rendellenességet ki lehet zárni, szal nem attól van kevés spermiumszáma....akkor szervi baj lesz, tuti hereviszér vagy sérv, mert a tünetei is azok.
Holnap felhívom az andrológiát, és közben akkor párhuzamban folytatjuk Api vizsgálatát. Hiába lombik lesz, az ő egészsége érdekében szeretné kideríteni..

Ancsuka
nekem laparom, és rtg-s HSG-m is volt.
A laparnál tényleg nem lehet érezni semmit, mert altatnak (ez a megoldás abból a szempontból jó, azért javasolta elsőre ezt a doki, ha valami gebasz van, akkor ott mindjárt műtét közben tud korrigálni, míg a többi eljárásnál nem.) Kb. utána 2 napig véreztem, és a szép kék kontrasztanyag is jött belőlem :lol:
Hasfájdalom nálam abszolút nem volt, talán a varratok voltak kellemetlenek az egészben, de azt 5 nap után kiszedték.
A HSG-nél kaptam valami injekciót, amire azt mondták, hogy lórugás, kifekszem tőle.....nos, hát rám abszolút nem hatott :lol:
Kérdezgette a doki, hogy biztos nem szédülök :?: :lol: De semmi bajom nem volt, a lábamon mentem be, és jöttem ki a rtg.-ről.
Itt inkább a méh felszínét akarta megnézni, mert teljesen átjárható vagyok, de az is jó volt.
Nem mondom, hogy ez nem volt kellemetlen, de kb. 3 másodpercig tartott, míg a kontrasztanyag átfutott a petevezetőkön, tehát kibírható simán...
Azt hallottam, annak inkább fáj, akinél az anyag megakad, tehát nem átjárható...de gondolom az sem olyan vészes.
Bár, ha a leendő gyerekedre gondolsz, mindent kibírsz :wink:

A hysterórol Bri tud majd mesélni, mert neki meg az volt :wink:

betty615

Hogy mennyit irtatok :shock:

Gabi
Hat elmeletben nem lehet javitani...nem az en esetemben :roll:
Az oleles tablicskut koszi vegre nekem is jott ez a kep olyan aranyos :) 10-en konzi az jooooo :D hurraaaa :D

Betty
szerintem szep a tablicsku sooot donoruuuu nem akarom en kritizalni :oops: Ugyi vgy en egyenlore meg nem kaptam kedvet hozza...bar mar az agyamban megfordult a tablicsku keszites :roll: A betuket lehet kicsit nagyobbra en mar kicsinek latom :oops: Mas nincs :lol: :oops: Az hogy nincs apidnak kromoszoma bibi az csak jooo :wink: ennek orulj!

Angyal
Koszi majd legkozelebb nem vgyok elkenodve :wink: 13eve probalkoztok :shock: ocseeeem most leesett az allam :o

Suzy
Szerintem ilyenkor mar kene valamennyire latszodnia...nem olyan szellemszeruen... :roll: sajnalom ngyon :roll: Azert jo lenne ha kesobb jelezne csak az ittletet :roll: vv nem lesz?

Zsu
Nincs semmi baj majd most drukkolunk addig ertetek :wink:

AncsukaKép
En is csak azt tudom mondani amit Betty vizsgalatok teren!Atjarhatosagi,vv-k es a spermakep tuti kell nekem az elso lombiknal nem volt hystero de a 2.elott volt :arrow: es ngyon hasznos dolognak tartom mert vegulis jobb elobb felterkepezni a meh allapotat mintsem 1-2sikertelenseg utan :? vgy jobban tudnam ajanlani a laproszkopiat amit nalad a sok hasi mutet miatt nem biztos,hogy javasolnak :roll: azert ajanlom inkabb azt mert ott egyben letudnad az atjarhatosagit es a meh allapotat is megnezik es meg alszol is azaz nem faj :wink:

A hormonfelterkepezest nem is ertem a nodikod eddig miert nem csinalta meg :shock: ok ngyon jol tudjak mit kell nezetni a 3.cn-en es mit a 21.cn-en :roll: Most nem bocsajtkoznek joslasokba igy latatlanban de ha mar lesz valami vv eredmenyed akkor elmondom a velemenyemet :wink: Hany eves is vgy?Szerintem csak kikene varni azt az egy honapot...konzultacios idopontot tuti nem kapsz elotte es az meg nem is a kezdes csak a konzinap!Lapar az jobb de te tudod... :roll: Csak azert mondom mert akkor tenyleg egyben minden meglenne :? es sokkal alaposabb is.Azt viszont nem ertem miert nem csinalnak vv-t nalad :shock: hogy megy igy a closti? :shock: vgy az inszem :shock:

Atjarhatosagi...nekem volt 2is :? ultrahangos mert asztmas vgyok ami a rontgenes folyadek hatasa reakciot valthat ki :roll: szal 2ultrahangos volt az elso marhara fajt mert en azt sem tudtam mi ez es talaln nem is voltam igy rakeszulve....marhara fajt es vgy 3noverke jott oda uvoltottem es sirtam :roll: :oops: :oops: :oops:

masodszor a masik dokim akarta de mondtam neki mi volt az elsonel igy azt mondta o majd lassan csinal mindent es ha annyira faj akkor abbahagyjuk....most felvoltam keszulve kicsit feszitett de nem ugy fajt...kibirtam es nem alltunk le....en azt mondom aki mar jart fogorvosnal volt furasa vgy esetleg gyokerkezelese na annal nem rosszabb soot :wink:

CsulikeKép
Koszonjuk a kedves szavakat!!!Es novesztgesd a pocilakodat :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!
Örülök, h ilyen sokat írtatok :wink: :!:

Betty, ment :wink:
De úgy gondoltam,h aki a lombikot csinálja, olyan orvos mennyi van :?: azt is Kaálinak hívják :?:

Ancsuka, nekem is rtg-s HSG-m volt!nem volt vészes egyáltalán, Én nem kaptam előtte semmit, pár percig tartott az egész, egy kicsit fájt a hasam olyan menzi szerűen ahogy nyomták be a kontrasztanyagot a p.vezetőkbe!akkor ott helyben meg is mondták az eredményt!
Aki velem egy szobában feküdt csajszi, nem volt teljesen átjárható, ő azt mondta, h eléggé görcsölt a hasa, de simán kibírható!
Nekem a havi menzi sokkal jobban szokott fájni, mert én görcsölős vgyok :!:
Drukkolok nagyon :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri, örülök, h itt vagy :!: :wink:
Sajnálom nagyon, de az is egy info, ha kromoszómálisan megnézik :!:
Ezt is nagyon nehéz kivárni, de hát a tenyésztéses vizsgálathoz ennyi idő kell!
Drukkolok azért, h ne legyen kromoszóma rendellenesség, de nem hiszem, h bármi baj is lenne!
Azt akartam már kérdezni, h lombik előtt nektek volt-e kromoszóma vizsgálat :?:

Betty, nagyon jó hír az egészséges kariotípus,akkor szervi baj lehet a háttérben :?:

Bri, milyen vv :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jóóóóóó reggelt lányok!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Apinak igaza van,tovább kell vizsgálódni.

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok, jelentem a hőm változatlan 36,8, a cickók kő kemények :!:
ha reggelig nem jön meg akkor teszt lesz az első dolgom, ha felkelek
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Miért nem ma reggel csináltad :?:

Kép
cukigabi
Budapest

tegnap, ma nem volt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri, dehogy baj, hogy leírtad, mit kell a táblin átmahinálni 8) :lol:
a táblázat: Kép :lol: :lol: :lol:

Szuzy
az nem kaáli, ez csak simán meddőségi klinika....hogy csinál e más is lombikot, azt nem tudom, csak azt tudom, hogy Ő ebben a zseni 8)
Ahogy hallgattam tegnap a rádiót, nem is tudtam, hogy Pécsen csinálták az első lombikbébit :shock:
Legközelebb a kaáli Tapolcán van hozzánk, de mi Pécset választottuk :wink:
Mennek tovább neked a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Igen Cukigabi
mivel valószínű szervi probléma van, Apinak tovább kell lépni az ügy, nna meg az ő érdekében....
Épp most akarom majd felhívni az andrológiát időpontért neki :wink:

Kép

betty615

Sziasztok lányok :!:

Bri :!:

Én nagyon bizom benne, hogy jó lesz az eredményed a kromoszóma vizsgálatról :!:

Bizony 13 éve megy a játszma egy babáért, de egyelőre az élet mindig közbeszólt.
De nem adom fel, mert tudom,hogy előbb vagy utóbb sikerrel fogunk járni.

Ancsuka :!:

Nekem 2008. aug-ban volt a HSG-m Berettyóujfaluban.
Egyáltalán nem fájt, vénásan kaptam valami kábitó szurit, utána annyit vettem észre, hogy már a szobában vagyok.
Nekem egyáltalán nem fájt.
Volt egy kis pecsételő vérzésem de semmi egyéb.
Viszont a laparról nem vagyok ilyen jó véleménnyel.
Azt sem éreztem, mert altattak, de az utána lévő 2 hét kemény volt, nagyon fájt a varrat nekem.
Közvetlen lapar után én az örzőbe kerültem 39 fokos lázzal, nagy volt a gyulladás, 2 db 4 cm-es cisztát szedtek ki.

Most is van egy ciszta azt ebben a hónapban kell eltüntetnie a dokimnak.
Sajna az endometriózis gyakran visszajön.
Fránya egy betegség, nincs rá gyógyszer.

nagyon várom a kétcsikos tesztedet :!:
A mell bedurranás a terhesség egyik jele.

cukigabi :!:

Jó pihenést :!:

Ügyes vagy, szép a tortád :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Drága betty :!:

Nem irtál be a táblázatba :( :(
Vendég

sziasztok!

Bri: nagyon sajnálom, de csak pozitívan és nem lesz semmi gond a véreredménnyel.
Most várom a doki telefonját, az időpont miatt a sima HSG-re, nem lesz laporoszkópiás mert az plusz egy hónap. Az biztos, hogy elötte lesz egy vérvételem, hogy nincs-e gyulladásom.

Betti!
A laporoszkópiásat ismerem mert anno a kislányom mielőtt megfogat, akkor így csinálták. Semmit nem éreztem, de most a lapora várni kellene 1 hónapot mert ugye pont mesi után kell csinálni ami nekem most van ilyen gyorsan időpont meg nincs. Azért köszi, én is így tudtam, hogy csak annak fáj akinek nem át járható.
Vénás injekciót én is kérdeztem a dokitól mert egy szülésznő nekem azt mondta, hogy elötte vagyis közben kapok, de azt mondta a doki hogy nem semmit.

Zsu!

Neked is nagyon köszönöm a válsz. Valahogy csak ki birom.

Angyal!

Látom a te életed sem egyszerű. A kábítóról én is tudtam vagyis mondták, de a doki azt mondta nincs ilyen.

Összegezve.
:arrow: várom a dokit, hogí hívjon jövő héten mikor csinálja meg a HSG-t, nem lesz lapo mert ahoz plusz egy hónap kellene. Mondjuk jobban szerettem volna azt, mert akkor legalább látta volna, hogy minden kikerült-e az endometriozis műtét után belőlem.

Szép napot
ancsuka

Angyal
dehogynem írlak be, csak át kell alakítanom, hogy olvasható legyen minden :wink:
Most éppen azon vagyok....ne aggódj :wink:

betty615

Ancsuka
Csülike
Ha ti is be szeretnétek kerülni a tábliba, nyugodtan küldjétek az adatokat (az előző oldalon van, hogy mik kellenek) :wink:

betty615

Ancsuka, v.v ,az nekem is volt előtte való nap, vérsejtsüllyedést néznek és egy rövid hullámmal melegítették a két petefészket 10 percig :arrow: másnap HSG, ne félj túl fogod élni, drukk!

Betty, ezt Én is írtam tegnap, h nem is tudtam, h ott csináltak először :?: köszi eltettem őket :wink: puszika

Angyal, nekem menzi előtt is szokott ilyen tünetem lenni, de most nagyon, de nagyon kemények :wink: hátha... :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ancsuka :!:

nem tudom melyik orvos mondhatta.
Nálam az volt az első, hogy vénásan kaptam a szurit.

Megnyugodtam drágám, hogy átalakitás alatt van a táblázat és azért nem kerültem még fel.

Higyjél a csodádban :D :D
Vendég

Na kértem férjecskémnek időpontot...már hétfőn mehetünk 9:00-re, mert pont volt egy üres luk :shock: 8) :lol:
Spermavizsgálattal kezdünk (mondjuk nem értem most miért kell :roll: ) Hisz a genetikai v.v. óta nem változott semmi, hogy megnézzék esetleg a diferenciát :roll:

betty615

ez nagyon jó hir :!:
Vendég

ez nagyon jó hir :!:
Vendég

Suzy
Nem lombik elott nem volt kromoszoma nezes...azert is mondom minnel tobbet ellenoriztet az ember lombik elott annal ngyon eselyekkel indul mert egy csomo turpissag meg elotte kiderul nem 1-2sikertelen lombik utan :?

Cukigabiiiii
Sajnalom :roll: Pont ide is itam voltna mikor hivtal :lol: azaz mar olvastalak vissza benneteket mert aztan megyek is intezni az ugyesbajos dolgaimat :x Remelem meg talan osszejon jovohetig,hogy egyszer erre jarsz 8)

Angyal
Hat emelem kalapom te vagy a 2.lany akit ismerek es tobb,mint 10eve var babara :roll:

Ancsuka
En azt ertem,hogy 1honap mire a masikat megtudjak csinalni de meg konzi idopont sincs es szerintem tok belefel de persze te tudod...a venas dologrol meg annyit en is ugy kaptam a tajekoztatot,hogy erzestelenitessel megy...aztan azt mondta a doki,hogy mire hatna a cucc mar megis leszunk ezert nem ad :shock: erdekes dolgok ezek... :roll: Kaptal idopontot?

Betty
Ezt en sem ertem :? :roll: Tablicsku miatt meg bocsessz remelem nem adtam nagy munkat de ha mar igy rakerdeztel :oops: :lol:

Na mentem tsajok delutan jovok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Köszi, de nagyon nehéz ezzel mindennap szembenéznem.
Várom nagyon a lapart, és a szövettan eredményét.

Hiszem, hogy a 2010-es év sokunk számra elhozza kis csodát :D
Vendég

Bri!
Összehozzuk! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Hol vagytok?
Mindenki eltűnt! :(

Kép
cukigabi
Budapest