Hogy mennyit irtatok
Gabi
Hat elmeletben nem lehet javitani...nem az en esetemben
Az oleles tablicskut koszi vegre nekem is jott ez a kep olyan aranyos
10-en konzi az jooooo
hurraaaa
Betty
szerintem szep a tablicsku sooot donoruuuu nem akarom en kritizalni
Ugyi vgy en egyenlore meg nem kaptam kedvet hozza...bar mar az agyamban megfordult a tablicsku keszites
A betuket lehet kicsit nagyobbra en mar kicsinek latom
Mas nincs
Az hogy nincs apidnak kromoszoma bibi az csak jooo
ennek orulj!
Angyal
Koszi majd legkozelebb nem vgyok elkenodve
13eve probalkoztok
ocseeeem most leesett az allam
Suzy
Szerintem ilyenkor mar kene valamennyire latszodnia...nem olyan szellemszeruen...
sajnalom ngyon
Azert jo lenne ha kesobb jelezne csak az ittletet
vv nem lesz?
Zsu
Nincs semmi baj majd most drukkolunk addig ertetek
Ancsuka
En is csak azt tudom mondani amit Betty vizsgalatok teren!Atjarhatosagi,vv-k es a spermakep tuti kell nekem az elso lombiknal nem volt hystero de a 2.elott volt
es ngyon hasznos dolognak tartom mert vegulis jobb elobb felterkepezni a meh allapotat mintsem 1-2sikertelenseg utan
vgy jobban tudnam ajanlani a laproszkopiat amit nalad a sok hasi mutet miatt nem biztos,hogy javasolnak
azert ajanlom inkabb azt mert ott egyben letudnad az atjarhatosagit es a meh allapotat is megnezik es meg alszol is azaz nem faj
A hormonfelterkepezest nem is ertem a nodikod eddig miert nem csinalta meg
ok ngyon jol tudjak mit kell nezetni a 3.cn-en es mit a 21.cn-en
Most nem bocsajtkoznek joslasokba igy latatlanban de ha mar lesz valami vv eredmenyed akkor elmondom a velemenyemet
Hany eves is vgy?Szerintem csak kikene varni azt az egy honapot...konzultacios idopontot tuti nem kapsz elotte es az meg nem is a kezdes csak a konzinap!Lapar az jobb de te tudod...
Csak azert mondom mert akkor tenyleg egyben minden meglenne
es sokkal alaposabb is.Azt viszont nem ertem miert nem csinalnak vv-t nalad
hogy megy igy a closti?
vgy az inszem
Atjarhatosagi...nekem volt 2is
ultrahangos mert asztmas vgyok ami a rontgenes folyadek hatasa reakciot valthat ki
szal 2ultrahangos volt az elso marhara fajt mert en azt sem tudtam mi ez es talaln nem is voltam igy rakeszulve....marhara fajt es vgy 3noverke jott oda uvoltottem es sirtam
masodszor a masik dokim akarta de mondtam neki mi volt az elsonel igy azt mondta o majd lassan csinal mindent es ha annyira faj akkor abbahagyjuk....most felvoltam keszulve kicsit feszitett de nem ugy fajt...kibirtam es nem alltunk le....en azt mondom aki mar jart fogorvosnal volt furasa vgy esetleg gyokerkezelese na annal nem rosszabb soot
Csulike
Koszonjuk a kedves szavakat!!!Es novesztgesd a pocilakodat