Én tegnap apival jól össze vesztem, kiabáltm vele rendessen...szombaton esküvőre vagyunk meghíva, erre tegnap tudta meg, hogy neki melozznia kell, és ő meg persze menne...mert melo függö...meg sikerült még neki egy kis miniuszt is csinálni még tudjátok!És mielöbb letudná...szóval jól kibukta...mondtam, hogy mondja le...de ő fel volt háborodva, hogy én nem értem a fontossági sorrendet...
mondtam neki értem, de ez akkor is esküvő, és le szarnám, ha nem az uncsi tesomé lenne, akinek most jelen pillanatban a lakásában lakunk...tiszta ciki, ráadásul én vele együtt kaptam külön meghívot...nem anyámékkal együtt...szóval teljessen kivoltam...persze ő mondta a fönökének, hogy esküvő, de a fönök annyit reagált, hogy most ő mit csináljon???old meg Tomi!!!ANYÁDAT AZT!!!!Mondtam is neki a páromnak, hogy hajszálon múlt, hogy ne hívjam föl a bunkó parsztot....Na a vége az lett, hogy állítolag ma mondta a fönöknek, hogy nem megy...De félek, hogy elfogja azért ráncigálni...és baszogatni fogja, hogy csinálja már meg, mert nincs aki elvállalná, megcsinálná...Ugyhogy lehet ha felhúzza a párom agyát, és ezt mondani fogja nekem a párom, hogy basztatja, biztos felhívom a parsztot...radásul mondanám, hogy menjen, de Tatabányára kell mennie...és ha ő onnan haza jönne Pestre és vissza megy neki kell fizetnie a benzit....magyarul akkor nem is keresne semmit... madjhogynem...és akkor még rohania is kellen...ja és milyen az már, hogy jönn megy..ott lenne a polgárin ami du fél 3-kor van, de a vacsorán meg nem lenne ott már-még, mert 6 körül indulna fel Pestre...Szóval 7 fél 8 magassábában lenne meoint ott az esküvőn...vacsorát meg lekésné...
szóval most idegeskedhetek, hogy mi lesz szombatig...
Ja és szerintem nő a bölcsesség fogam, mert nem birom kinyitni a számat, mintha száj záras lennék
Szóval a tököm tele van...
Bocsi, de kijött belölem most.......