Új privát üzeneted érkezett!

Jajj lányok ne is mondjátok, az én dokim teljesen oltás-fan, ő minden kismamát beoltatna és engem is bacogat, hogy miért nem teszem... Én ugyan nem vagyok kismami, de nem is áll szándékomban beoltatni magamat. Apósék tavaly beoltatták magukat, anyósnak nem lett gondja de após 1 héten belül lebetegedett... Én sem hiszek ebben a mizériában, szent meggyőződésem, hogy csak a gyógyszergyártók lobbija nyomán robbant ki ez az "...oltassuk be magunkat, mert ha nem akkor hűha..." történet.
Vendég

NNNa, ahogy írtam, itt is termett :lol: :lol: :lol:
Bri, megidéztelek látod :?: :!: :lol: :lol: :lol: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szii!

Az én véleményem tökre ugyanaz mint a bettyé! :D Nincs az a pénz amiért beoltatnám magam :!: :evil: Persze én a gyerekemnek sem adatnám be :!: Anyukámékat is lebeszéltem róla ők 75 évesek :D
Vendég

Én sem hiszek ebben az oltásban, sokkal inkább abban, hogy karban tartsam az immunrendszerem.
Terhes barátnőmnek mind a házidoki, mind a nőgyógyász azt mondta, be ne oltassa magát!
Szomorú, de úgy tűnik, mindenből üzletet próbálnak csinálni...

Kép
csokismuffin

nna még vagyok picit, amíg megkajcizok itt a gép előtt :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty :!:

Mi ez a korai eltűnés :?: :?: :roll: Vagy ma még kűldetésed van :?: Mert akkor engedélyezve van a távollét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó étvágyat! :)

Kép
csokismuffin

ÁÁÁ, nem vagyok ma küldetésben :lol: :lol: :lol:
Legalábbis eddig nem tudok róla :lol:
Csak a férjem "örömömre" :twisted: letöltötte az odaát című sorozat legalább 6 évadját, és azt nézzük gépen....mondjuk nem rossz, de jobban lennék itt 8)
Most még annyit ki tudtam harcolni, amíg eszek, hadd legyek még itt :lol: :lol: majd lassan eszek :twisted: :mrgreen:

betty615

Megkajáltam...megyek :)
További szép estét :!:

betty615

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a kedves fogadtatást. Nagyon jól esett.

Megmondom őszintén én ide nem akartam írni, de láttam, hogy itt van Bridget, ezért jöttem. De az is igaz, hogy ennyire vidám, jó hangulatú csajokat még nem sokat találtam. Tetszik, hogy bár mindenkinek megvan a maga baja, eszetekbe sem jut siránkozni, hanem sokat viccelődtök. Némelyikőtök hozzászólásán sírva vinnyogok. :lol: :lol: :lol:
Isteni jópofa csajok vagytok.

KépKépKép
bikfy

Szépestét csajócák!

Bettym

okkerka, mehetsz, bár hiányozni fogsz itten....
holnap lesz a nagy fellépésem, féli-ádám-meg-éva kosztümben, remélem apinak tetszeni fog a tortátról is majd mesélek, de remélem megeszi mind, mondjuk rajtam :D

Bikfy

sok jópofa emberke kis helyen is elfér :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Milyen

remélem a holnap ünneplés jó lesz, mert szegény uram mai napja mondhatni borzalom volt, talán ez a szele annak, hogy holnap lesz a gyerekláthatási tárgyalás, mert a kislány 11 éves és még mjindig aszerint látja az apja ahogy 4 évesen a váláskor megbeszélték assszonyával... szóval ma reggel az esti tejbepapi megsavanyodott, aztán hazafelé Dombóváron rendőrök elkapták 5ezer büntetés, majd tankolásnál nem az ő oszlopát ütötte be lányka és egy másik ember tankolását vonták le a kártyájáról!!! na kész is volt, de betápolt rendesen, remélem holnap estére jobb kedve lesz

Anmari

azért jó hogy gyorsan végeztél, a hírek meg már csak jobbak lehetnek ennél, és mindenki szépen babás lesz jövőre :D
remélem hogy csini leszei, minden sexy cuccot kimostam holnapra :D torta meg már a szomszédoknál van a hűtőben:D

lányok, megyek, majd holnap még olvasoik tőletek, de api vár, mert én vagyok neki a nyugalom szigete :D

Bri

jó hogy ismét van neted és itten vagy :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty!

Megkérdezhetem, hogy kihez jársz Pécsre?

Én is ott voltam, de nem éreztem bizalmat a dokim iránt. Pedig ha új orvost keresek is, tuti Pécsre megyek. Ezért érdekelne te kit tudsz ajánlani.

KépKépKép
bikfy

Csillag
Ugy nez ki csak 1honapra kellenek a tesztek mert utana megint fogigatlot szedek :?

Mares
Igy van ne is aggodj azon mikor van pe...most kell egy honap pihi feltoltodes :wink:

Babicsek
A lombik jo dolog is itt sajna velem van a baj...en nehez eset vgyok :roll: Majd meglatod Bettynek nem lesznek problemai a lombikkal 8) Es arra meg gondolni se gondolj,hogy a te peteid is ilyenek :!: Amig ezt nem allapitottak meg ne is beszeld be :!: oke :wink:

Annmari
Majd most te adsz nekem hisz rajtad a sor :wink: vv-re ?3.cn vgy hcg? :shock: Gondolom ez nem nyugtat teged de ezek szerint meg neked is van 5lombikod nem? :roll: Csakmerthogy beultiig nem ertetek el... :? Na most olvasom 2.cn-es vv-re mesz 8) Eredmenyek?????????????? Most jut eszembe miert nem csorogtel ram ha itt fent voltal????! :? Baccus a sok smajlis irasodbol azt hittem valami jo hired van :( januar en meg februar vege 8) milyen hormon akarmit kaptal? :shock:

Szi
A parom beakarja adatni maganak...es szerinte en is adassam be amgamnak :roll: en viszont ellene vgyok...es sok orvos vgy egeszsegugyben dolgozo. :? Sajnos nem tudni a mellekhatasait ennek a szernek...ezert pont a gyerek es a kismami aki a legjobban karosulhat ha valami baj van esetleg az ellenszerrel....de ha meg nem adatja be az ember es attol lesz ne adj isten baj...nehez az a baj nehez ngyon mert a felelosseg a szulon van es nem tudni most melyik is a jobb dontes...en a sima influenza elleni vedooltast akarom beadatni :roll:

Csibuc
Tuszo kezd el noni...uhu-n is tuszot latnak...az hogy van e benne peti azt nem latni uhu-n!Ezert van az hogy pl en 8tuszovel indultam de leszivaskor lecsokkent 3ra mert a tobbi ures volt ha a tuszoben nincs pete akkor az nem hasznalhato :?

Aztan logikusan mikor peteerese van valakinek az nincs ures tuszovel mert akkor nincs pete ez vv-vel megallapithato teljesen biznyonyosan!!!!

Most csak gyorsban ezt talaltam de majd meg utananezek :wink: :
http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html

De egy biztos akinek a peteivel problema van az elobb utobb kiderul...szal az nem egy titokbetegseg...ezt az elejen meg meglehet tudni es nekunk azert is derult ki mivel ez a mi problemank konkretan,hogy mar a vege a maradek petijeink jonnek ki ami mar nem olyan jo...a batyamnak durvan fogalmazva ugy fogalmaztam ezt meg,hogy van egy lada krumpli es mig masnak kitart 40-45eves koraig siman addig nalunk mar alapbol kezesebb krumpli van a ladaban...es amikor mar a lada aljara jutunk akkor azok a kis nyomik maradnak peresze lehet ott talalni jot is...csak hat nehez...es nem biztos...(ez a mi esetunk magas FSH)Szal azert olyan nincs hogy valakit kivizsgaltak es titkon nincs pete a tuszojeben...ilyenen ne is gondolkozz ez nem rad vonatkozik!!!!

Bikfy
Mindig is imadtam a pozitivsagodat :wink: Utananezek remelem valahol amcsiban is van ilyen :shock: tudod en most nem itthon elek :roll: Amugy nekem is van menzes 25naponkent es pe-m is van...ahogy annmari irta :? A mezes dolgon jot nevettem :lol:

Bettykem
cup-cup Kép
[quote]M írta:ost megyek, megkeresem a laptetőt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettykem ferjecskejenek meg:
Kép

Milyen
Most feldobtad a labdat nekem is :oops: mi az hogy van pete de nincs sejtmagja nem az a pete maga? :shock: :oops:

Muffin
Igy igaz en vegigjarom azt a rogos utat aztan majd megltjuk vegigtudom-e jarni :wink:
Ezzel a pe utani vigyazassal nem vgy egyedul :twisted: azert is jon majd most az onfeledt szorakozas 8)

Anyci
Igeterethez hiven ma feladtam neked a Titok cimu konyvet (vegre valahara) :oops: 8) Remelem legalabb neked tetszeni fog van benne egy hozza jaro konyvjelzo azt epp oda tettem ahol en tartottam de ha behajtod nekem annak az oldalnak a kis fule sarkat akkor nyugodtan hasznalhatod :wink:
Aranyos vgy...jolesett amit irtal...hat azert remeljuk te meg massal alafekhetsz mondjuk Bettyvel...vgy meg sosem lehet tudni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bri!

Igen még nekem is megvan az 5 lombikom :!: :D Én nem pesten voltam ma drága hanem a debreceni kaáliba :!: A pesti nekem 250km és ott az első 2 stimum volt :!:
Akkor neked tolódik februárra :?: :( Közben kell valamit csinálnod :?: Mit javasolt a doki :?:
Az az igazság hogy én nem is bánom,nem igazán volt most kedvem a stimuhoz :( Jobban csak azért is vágtam bele mert gondoltam hogy előtte úgyis kell még valami gyogyókat szednem :!: A gyogyit amit fogok szedni majd holnap le írom mert megkellett rendelni így csak holnap lesz meg és nem akarok hülyeséget írni :!: Azt tudom hogy 3színből áll és úgy kell szedni mint a fogigátlót és ez az ösztrogént támogatja :)

Bikfy :!:

Örülök hogy jól érzed itt magad ,jó kis csapat van itt :lol: :lol:
Vendég

Bri! Jó hogy újra jöttél, örülök Neked. Köszi az infokat.
oltásról nagyon megoszlanak a véleméynek, de ahogy feljebb többen írtuk is a pontos igazságot senki sem ismeri.
Pussz
Vendég

Hirek a dokitol:
Elvegeztek egy kromoszoma vizsgalatot mert azt mondta a doki,hogy annyira rossz minosegu volt 3bol 2helybol,hogy ngyon :roll: allitolag az egyik mar akkor latszodott,hogy tiszta kuka :oops: :lol: :oops: Es hogy hatha azert van ez mert kromoszoma rendellenesseg van nalam :? :roll: leis vettek a vert nana,hogy nezzuk meg (12ezer ft) 4het mulva eredmeny.Bar ha kiderul hogy azzal baj van akkor sem tudunk tenni ellene de legalabb ratudok keszulni(mar ha erre lehet)hogy ha esetleg osszejon az a csodababa akkor tobb eselyem van beteg babara,mint egy masik kismaminak :roll: :? Tudom tudom egyenlore nem kombinalok csak azt mondom amit a doki mondott. :roll: Tamogatottan februar vegen kezdhetek :? ha fizetos lombikra mennenk akkor is csak januar vege :?

Most megkell jojjon 10napon belul es akkor kell egy sima ciklus...aztan a kovetkezo menzikor jon a fogigatlo :? es februar vegen kezdes 8) Most a clostis protokollom lesz es azert voltak csak osszeengedve a petik a katonakkal mert annyira rossz minosege volt a petiknek hogy tobbet artottak volna azzal ha megszurjak oket mint igy :? Hat roviden ennyi.... :roll:

Annmari
Jaaaaaaaa :oops: En meg azt hittem itt voltal mert siman osszeruccanhattunk volna :wink: Talaltam egy 2005-os leletemet amin a FSH 4.4 :shock: :shock: :shock: :shock: Letezik hogy 2ev alatt 2007-re 23ra felugrott???????????? :idea:

Milyen
Koszonom jol vgyok...de most valahogy nincs kedvem visszamenni :? :roll:

[/b]

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc
En is orulok,hogy itt lehetek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sajnálom Bri, de tényleg ne agyalj ezen. Csak közhelyeket tudnék most felvonultatni, hogy depedig sikerülni fog és fontos a ++++ gondolkodás. Azt viszont tudom, hogy ezek Neked amúgy is megvannak 8) Megmondom őszintén a frankót, hogy csodállak a kitartásodért meg az erődért. Én már ennél jóval kisebb dolgokon is hajlamos vagyok parázni.

De most elköszönök, kicsit émelygek, menek még olvasgatom a tananyagot aztán szunya.
Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Bri!

Gondolod kihagytam volna a veled való talit ha pestre megyek :?: Egyégként ezelőtt 4 évvel még nekem is csak 10-11 fSh volt :) Augusztusban nézettem akkor 34 volt :evil: most 24 :( úgyhogy nagyon sokat ugrál :!: Ezért bízom benne hogy egyszer elkapunk egy jó ciklust :lol:
Nekem ezt a kromoszóma vizsgálatot még nem mondták,de biztos nem hülyeség :!: Remélem semmi komolyat nem találnak :!:

Na jó éjt lányok mindenkinek :!:

ja eszembe jutott a gyogyi neve amit most szedni fogok :!: TRIAKLIM
Vendég

Csibuc
Ugy ahogy mondod nem agyalok rajta amig nem derul ki addig nem is kell ezen...sooot megelorebb megyek eloszor is jojjon ossze egy peti ami megtermekenyul es legyen beulti legyek babas es majd akkor raerek ezen aggodni es parazni :roll: :? hat de nem?

Jo ejt mindenkinek en is megyek meg meirom majd a naplom mert jol levgyok maradva :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Sajnos ezek nem jó hírek,de legalább történik valami előrelépés.
Most tényleg pihenj,lazíts,éld az életed koncentrálás nélkül és aztán újult erővel indulhatsz újra!
Meg fogod kapni a sorstól a kisbabá(ka)t,mert megérdemled,csak most még valószínűleg nincs itt az ideje...De ne kombinálj,csak a jót vonzzad be!!!
A Te kitartásoddal,hiteddel és akaratoddal nem létezik,hogy ne sikerüljön!

Csibuckám

Te meg tanujjá! :lol:
Vendég

Bikfy
Mánfai főorvoshoz járok.
Te kihez jártál :?:
Örülök, hogy tetszik a társaság :lol: , igen, minket inkább az optimizmus és a hülyeség jellemez :lol:

Mares
Api akkor készen lehet ma, mint a házi feledat mi :?: :!: :x
Remélem holnap jó napotok lesz :!: :wink:

Bri
Apika köszöni a köszöntést :!: :wink:
Én is úgy tudom, ahogy Milyen is írja: A tüsző maga, az egy külső burok...amiben benne van a pete :roll: Jól tudom :?:
Pé.-kor a tüszőből szabadul ki a pete...ha nem termékenyül meg, felszívódik, a tüsző pedig szétesik...így olvastam....asszem :roll:

Annmari
Erről a gyógyszerről még nem is hallottam :shock:

Csajok, este néztem a postaládát, Apinak ma jött meg a levele Pécsről a genetikai v.v. eredménye....és a kromoszómavizsgálat negatív eredménnyek zárult, tehát a genetikai rendellenességet ki lehet zárni, szal nem attól van kevés spermiumszáma....akkor szervi baj lesz, tuti hereviszér vagy sérv, mert a tünetei is azok.
Holnap felhívom az andrológiát, és közben akkor párhuzamban folytatjuk Api vizsgálatát. Hiába lombik lesz, az ő egészsége érdekében szeretné kideríteni..

betty615

Milyen
En nem hiszek ebben az eljott mar az ideje meg nemjott dologban...sajnos az eletben soxor tapasztalom sok emberhez ugy jon ok meg abszolut nem keszek sot meg ra 10evre sem lesznek es megis 2gyerek ottvan :? es sok par akik keszen vannak ott meg nem jon...De ismersz mar poziti v vgyok viszont realista ami ngyon fontos mert nem egy alomvilagban elek de nem a negativon gondolkodom :wink:

Betty
Ezt a tuszo pete dolgot en is vagom de a sejtmagot nem tudtam mi az...vgyis ezt nem ertem:

[quote]m írta:i az hogy van pete de nincs sejtmagja

:?: :idea: :roll:
Mar csak 2nap 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

A havi petesejt-érés
Az érett petesejt fejlődése több lépésben történik:

Minden oocita segédsejtek hólyagjába ágyazódik, amelyek a petefészek külső rétegében találhatók. A hormonok hatása következtében havonta egy ilyen sejtcsoport növekszik hólyagocskává, s láthatóvá válik a petefészek felületén. Az ilyen hólyagocskákat Regnier de Graaf (1641-1673) holland anatómus nyomán – Graaf-tüszőnek is nevezik. A tüsző-növekedés alatt megosztódik a primer oocita – amely, mint minden más sejt, 46 kromoszómát tartalmaz – két, igen különböző nagyságú részre: egy viszonylag nagy, másodlagos oocitára és egy kis, sejtplazma nélküli pollentestre. Ennek során a kromoszómák száma megfeleződik: 23 kromoszóma (köztük egy X-kromoszóma) jut a másodlagos oocitába és a pollentestbe. Utóbbi azonban elhal és feloszlik.

Csak a másodlagos oocita fejlődik tovább. Először úszkál a növekvő tüsző folyadékában, mignem az megreped és igy kisodródik belőle. Ez a folyamat az ovuláció. A másodlagos oocitát aztán az egyik petevezeték felveszi és továbbítja a méh felé.

A másodlagos oocita újra két, egyenlőtlen méretű részre osztódik: egy viszonylag nagy, érett petesejtre és egy kis, másodlagos pollentestre. Ezuttal azonban a kromoszómák száma nem feleződik, igy mindegyik rész 23 kromoszómát tartalmaz (köztük egy X-kromoszómát). Az osztódás azonban csak a megtermékenyítés után következik be. Miközben a pollentest itt is elhal, az érett petesejt 23 kromoszómájával egyesül a spermium 23 kromoszómájával. Igy új sejt keletkezik, 46 kromoszómával. Ezt az új sejtet (a megtermékenyített petesejtet) hívják zigotának.

Kép

1: Sejtmag 2: Plasma membrane 3: Zselé réteg

Ennyit találtam egyenlőre...elég bonyesz a szöveg... :roll: pedig magyar vagyok :lol:

betty615

Betty!

De jó, én most Mánfaihoz akarok majd menni. Már leveleztem vele, nagyon kedves volt. Mit mondasz róla?

KépKépKép
bikfy

Rettentően kedves, türelmes, csak jót tudok róla eddig mondani :D
De bárhol néztem, olvastam, hallottam, rosszat még soha senki nem mondott róla :!:
Úgyhogy ez jó döntés lesz :!:

betty615

Bridget

A sejtek általában -és nagyon leegyszerűsítve-állnak egy sejthártyából ,egy plazmaszerű anyagból és a sejtmagból.Nyilván nem mindegy,hogy növényi vagy állati,de ebbe most ne menjünk bele.
A lényeg az,hogy a sejtfalon belül nem mindig található meg a sejtmag(amiben a DNS is leledzik),egyszerűen üres.Nyilván ennek valami genetikai oka van.

A másik felvetésre pedig:
Hiszem,hogy mindenkinek megvan a tanulnivalója ebben az életben,és ezért hiszem,hogy a sors mindig mindenkinek a megfelelő "feladatot"szabja ki....Sokat olvastam erről és akkor megértettem azt is,miért van az,hogy pl az alkoholistának,aki elhanyagolja,netán üti-veri a gyerekét,miért adja meg mégis a sors.Mert mindenkinek megvan a maga feladata(karmája):a gyereknek is-aki ugyan elszenvedi ez esetben és a szülőnek is...sőt annak a kisbabának is aki esetlegesen csak pár órát napot tölthet a szüleivel....benne lenni,elfogadni nyilván írtó nehéz,de feldolgozni így lehet!

(én istenben nem hiszek,de gondolj bele,aki vallásos mit mond?Isten azt bünteti akit szeret....)
Vendég

Jóreggelt Csajok!

Betty, szerintem is jó dokit választottál!!! :D

Csak én már annyinál voltam hogy nincs arcom most egy másikat választani.... :(

jaj, ma van tárgyalás, 11-kro, fééééélek!!!

remélem api nem lesz bolodn este.....

Bri

se mi se te nem adhatod fel!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Milyen
szép amit leírtál...és tökkéletesen igaz :!: :wink:

Mares
boldog szülinapot férjednek Kép

És sok sikert a tárgyaláshoz :!: Kép

Kép

betty615

Betty

látod, a jó férjek közel születnek egymáshoz!

apidnak is boldogat!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Ma teszteltem és:POZITÍV!! :wink:

De még nem kiabálom el a júliúsban történtek fényében.

Csillag köszi a pozi teszteket(mert tudom hogy te küldted így nekem :wink: :wink: :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pannykám

Micsoda hírek!! :D Halkan gratulálok....

Mares

Olyan nincs,hogy nincs képed dokit váltani!!Tessék igenis továbblépni,ha nem érzed magad "biztonságban"!!!!!

A tárgyalás miatt ne izgulj,rendben menni fog!

Betty

Már csak 2 napod van.... :lol:
Vendég

Panny
képet, képet :!: :!: :!: :D

Kép

betty615

Milyen
igen, 2 nap, és megkezdődik az átváltozásom:............locsolókannává :lol: :lol: :lol:

betty615

panny: halk gratula Neked és igen, képet kérünk :D

Mares: tárgyláshoz drukk :)

betty: lassan orvossá avanzsálhatsz, csak lestem, hogy milyen szakszerű leírást villantottál :shock:

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Hiába van Kodak viszonylag jó gépünk valszeg én nem értek hozzá mert nem tudok olyan képet csinálni amin jól látszik is. :?
Este apát megkérem hátha neki sikerül.

pusza

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hoztam Nektek valamit mutizni, 15 perce lőttem el, 15 cn :)
Kép
Vendég

panny: ugyanilyet kérünk csak kékben :wink:
Vendég

Húúú Csibuc
Gratula...ez nagyon jóóó hííír :!: :D
Akkor Apára fel ma :!: :!: 8)

betty615

Itt vgyok csak jot aludtam mert hajnal 4kor kerultem agyba :oops:

Milyen
Akkor a lenyege ugyanaz van a tuszo amiben nem mindig van pete 8)

A masik felevel egy darabig egyet ertettem de mar nem... :roll: de ettol fuggetlen barik vgyunk :wink:

Mares
Milyen targyalasl lesz ma? :shock: Boldog szulcsinapot ferjuradnak :lol: Jol latom,hogy uj az avatarod? :shock: Hat ha mar szulinaprol van amugy szo mi Bettyvel egy napo n szulettunk :D szerinted :lol: nem egy evben de Betty csak 1evvel idosebb nalam :lol: :lol: :lol: :lol: na jo vicceltem en vgyok egy evvel idosebb :lol: :lol: :lol: Bocsi Betty :!:
Kép

Panny
Latod-latod :D Vegre valahara valaki...egyenlore csak egy halk hurra 8)

Csibuc
Alakulsz 8) Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.11.04 11:51-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

betty615

Bri
de kis vicces vagy :lol: :lol: :lol:

Afrika :?: :lol: :lol: 8)

betty615

Betty :lol: :lol: :lol:

Csibuc te miert reggel csinalsz LH-t? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Bri! Nekem nincsen reggel. Én fent vagyok 6 óra óta és 11 után lőttem el a tesztet :D
Vendég

Betty
Jaaah Afrika :lol:

Csibuc
Nem azert de ez nem attol fugg :roll: delutan kene vgy este es mindig egy idoben :roll: en este 7korul lovom pl de del elott :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az ovulációs teszt rendeltetésszerü használata

* Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel ebböl a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.
* Arra is érdemes figyelni, hogy az ovutesztet minden nap ugyanabban az időben csináld, és ez lehetőleg késő délutánra vagy kora estére essen. Szintén fontos, hogy ne felkelés után tesztelj (akkor sem, ha műszakos munka után délután ébrednél).

Csak hogy lasd a kulombseget:
KépKépKép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szerintem ezzel az időponttal semmi gond nincsen, de majd csillag megmondja a frankót. Az esedékes napokon általában lövök egyet 11 körül és este 6 körül. Tennap még nega volt, ma pozi, du meg meglátjuk....
Vendég

Megyek intezni a dolgaimat meg EKG...aztan jovok haza olyan 4-5fele :) Legyetek addig is jooook 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc

Én is úgy tudom,hogy az LH napközben termelődik a szervezetben.Én is megpróbáltam a délelőtti tesztelést anno,de sokkal gyengébb eredményt mutatott,mint pl az előző esti,aztán aznap este is hasonló lett,mint az előző esti.

Többen is a lelkemre kötötték,hogy általában du 6 körül teszteljek,ne összevissza és előtte kb 2 órával már ne igyak!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?