Csillag
Ugy nez ki csak 1honapra kellenek a tesztek mert utana megint fogigatlot szedek
Mares
Igy van ne is aggodj azon mikor van pe...most kell egy honap pihi feltoltodes
Babicsek
A lombik jo dolog is itt sajna velem van a baj...en nehez eset vgyok
Majd meglatod Bettynek nem lesznek problemai a lombikkal
Es arra meg gondolni se gondolj,hogy a te peteid is ilyenek
Amig ezt nem allapitottak meg ne is beszeld be
oke
Annmari
Majd most te adsz nekem hisz rajtad a sor
vv-re ?3.cn vgy hcg?
Gondolom ez nem nyugtat teged de ezek szerint meg neked is van 5lombikod nem?
Csakmerthogy beultiig nem ertetek el...
Na most olvasom 2.cn-es vv-re mesz
Eredmenyek?????????????? Most jut eszembe miert nem csorogtel ram ha itt fent voltal????!
Baccus a sok smajlis irasodbol azt hittem valami jo hired van
januar en meg februar vege
milyen hormon akarmit kaptal?
Szi
A parom beakarja adatni maganak...es szerinte en is adassam be amgamnak
en viszont ellene vgyok...es sok orvos vgy egeszsegugyben dolgozo.
Sajnos nem tudni a mellekhatasait ennek a szernek...ezert pont a gyerek es a kismami aki a legjobban karosulhat ha valami baj van esetleg az ellenszerrel....de ha meg nem adatja be az ember es attol lesz ne adj isten baj...nehez az a baj nehez ngyon mert a felelosseg a szulon van es nem tudni most melyik is a jobb dontes...en a sima influenza elleni vedooltast akarom beadatni
Csibuc
Tuszo kezd el noni...uhu-n is tuszot latnak...az hogy van e benne peti azt nem latni uhu-n!Ezert van az hogy pl en 8tuszovel indultam de leszivaskor lecsokkent 3ra mert a tobbi ures volt ha a tuszoben nincs pete akkor az nem hasznalhato
Aztan logikusan mikor peteerese van valakinek az nincs ures tuszovel mert akkor nincs pete ez vv-vel megallapithato teljesen biznyonyosan!!!!
Most csak gyorsban ezt talaltam de majd meg utananezek
:
http://www.babazo.hu/szakertok/20050918peteeres.html
De egy biztos akinek a peteivel problema van az elobb utobb kiderul...szal az nem egy titokbetegseg...ezt az elejen meg meglehet tudni es nekunk azert is derult ki mivel ez a mi problemank konkretan,hogy mar a vege a maradek petijeink jonnek ki ami mar nem olyan jo...a batyamnak durvan fogalmazva ugy fogalmaztam ezt meg,hogy van egy lada krumpli es mig masnak kitart 40-45eves koraig siman addig nalunk mar alapbol kezesebb krumpli van a ladaban...es amikor mar a lada aljara jutunk akkor azok a kis nyomik maradnak peresze lehet ott talalni jot is...csak hat nehez...es nem biztos...(ez a mi esetunk magas FSH)Szal azert olyan nincs hogy valakit kivizsgaltak es titkon nincs pete a tuszojeben...ilyenen ne is gondolkozz ez nem rad vonatkozik!!!!
Bikfy
Mindig is imadtam a pozitivsagodat
Utananezek remelem valahol amcsiban is van ilyen
tudod en most nem itthon elek
Amugy nekem is van menzes 25naponkent es pe-m is van...ahogy annmari irta
A mezes dolgon jot nevettem
Bettykem
cup-cup
[quote]M írta:ost megyek, megkeresem a laptetőt.
Bettykem ferjecskejenek meg:
Milyen
Most feldobtad a labdat nekem is
mi az hogy van pete de nincs sejtmagja nem az a pete maga?
Muffin
Igy igaz en vegigjarom azt a rogos utat aztan majd megltjuk vegigtudom-e jarni
Ezzel a pe utani vigyazassal nem vgy egyedul
azert is jon majd most az onfeledt szorakozas
Anyci
Igeterethez hiven ma feladtam neked a Titok cimu konyvet (vegre valahara)
Remelem legalabb neked tetszeni fog van benne egy hozza jaro konyvjelzo azt epp oda tettem ahol en tartottam de ha behajtod nekem annak az oldalnak a kis fule sarkat akkor nyugodtan hasznalhatod
Aranyos vgy...jolesett amit irtal...hat azert remeljuk te meg massal alafekhetsz mondjuk Bettyvel...vgy meg sosem lehet tudni