Sziasztok!
Mia, kitartás a görcsökhöz, de tényleg furi,hogy ennyire hamar megjött...
Oris, fogyasztómasszázs? És el se jár a kilensed??? Én megyek helyette szívesen! Pont a hétvégén panaszkodtam apának, hogy nem hiszem, hogy túl sok kiló le fog menni szülés után, mert a prolektin a tejcitermelés miatt magas lesz és nekem alapból van egy ilyen hormonproblémám, hogy az agyalapi mirigyem túl sok prolektint termel és amíg arra rájöttek annak idején, addig olyan voltam, mint egy disznó...
Szóval szerintem nekem csak szopizás abbahagyása után lehet a fogyáson gondolkoznom
Jó, hogy jó volt a bowling, hol voltatok? (bocs, ha már írtátok...)
Dolli, hol voltatok olyan vacsizós helyen, ahol ilyen fincsiket lehetett enni és még üdülési csekkel is tudtatok fizetni??? Nekünk is van még csekkünk és ha jól tudom jövőre már nem lehet ilyenekre elkölteni...
Lini, Brigi, elismerésem az anyós szituk miatt. Nem irigyellek benneteket.
Nálunk ugye anyós nincs, csak párom nagyija. Nem is tudom melyikőrök kérdezte, de akkor nem mondsemmit,mikor párom is itthon van. Már előre mondtam is apának,hogy az ok, hogy szülés után itthon lesz két hetet, de nem akkor fog kijönni a hiszti, hanem majd mikor már nincs itthon. Amúgy szegénykém tényleg nem emlékszik sok mindenre, ma már nem volt meg neki,hogy szombaton együtt voltunk a corában vásárolni... Meggyőződéssel állította, hogy ő bizony nem volt...
Babóval tornázásba én is szívesen bekapcsolódom úgy egy hónap múlva már talán
Pont mondtam páromnak, hogy valamit majd kell találjak, mert ez így már nagyon gáz, én imádom lefárasztani magam, persze az elején csak lightosan
Hajni, nekem még csak a suttogó első része van meg, épp azt olvasom bőszen
Nagyon jó!!! De én is tervezem megvenni a többit is!
Na, ma délután megint mozgalmas progi lesz. Még megyek fodrászhoz, utána meg a fényképező akkujához töltöt venni, mert mikor is ne találnám meg,mint most
És tutira akkor merül le, amikor kell
Ja, a kiírt időpont fura, de egyben jó is, mert kiszámíthatóbb... persze ha nem jön közbe semmi! Meg párom kérdezte is, hogy mi van, ha addig megfordul? Hát, mondom akkor további várakozás és izgalom
Mondjuk azt nem szeretném,ha előbbmegindulna fordulás nélkül, mert annak is tuti császár lenne a vége, akkor meg már inkább várjunk péntekig.
De csajok, nem mondom, hogy nem parázok... Már eléggé be vagyok @arva, főleg a csütörtököt lesz nehéz átvászelni,mikor már a kórházban kell lenni, meg az éjszakát. Utána márpéntek reggel beindul a gépezet, úgyhogy nem lesz idő aggódni
Most léptem, majd este még próbálok benézni!