Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
Ezt a képet akár nálunk is készíthetted volna :D Annyira lelkesítően írtál erről a fogyi masszázsról hogy legszívesebben rohannék és kezdeném. Mi is nagyon jól éreztük magunkat veletek remélem megyünk máskor is.

Brigi,
Jelenleg sehova sem ez a baj. Itthon próbálok tornázni de ez időnként elég vicces mert a hasizomnál Zsombor a hasamon ül, a lábemeléskor a hasam alatt bújocskázik. A Tulipán utcai teremben láttam egyszer hogy a csaj tartott személyi edzésként tornát, azt szeretném megkérdezni. Jönnél te is? Neked az még közel is van.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

Ma vegre, 5 het utan, anyukam is talalkozhatott Patrikkal "eloben", utoljara a szules utan latta uveg ablakon keresztul. :(
Nagyon orultunk. A kutya annyira kivancsiskodott ki lehet ez az uj csaladtag, alig lehetett tavoltartani a gyerektol, nagyon meg akarta nezegetni. :)

Most vilagvege hangulatom van, megjott a menzeszem.... hat nem hianyzott, 9 honapig csodasan elvoltam nelkule! Es ugyan ugy faj a hasam mint terhesseg elott. :( Turoba. (Be is vagtam 1 tabla Milkat + 1 db Kinder Bueno. Asszem zaros hataridon belul hanyok!...

Jah, Patrik harmadik napja szinte allandoan ordit, hasfajas.... bar most elaludt szegenykem. :(

mangora:
Mellsziro: Nekem is azert van ketto mert az egyik elromlott vadi ujonnan. Azota mar jo, de vettunk egy masikat is a biztonsag kedveert, most meg egyiket sem hasznalom.
Olyan szomoru hogy az embernek minden ilyen cuccbol ketto kell, vagy remegunk hogy mi mikor romlik el. Bezzeg nagyanyaink koraban, amikor a "kerek" mosogepek 30-40 evet is kihuztak gond nelkul....
Bocsi, a menzesz dumal belolem, azert durrogok :mrgreen:

Orsi:
Aham, lejjebb vettem a futest, sokkal jobb a helyzet. :)
Hogy megy anyosom nelkul? Hat, konnyebb volt csak odaszaladni hozza es megkerdezni dolgokat, most magamnak kell kiokoskodnom mit tegyek, de egesz jol feltalalom magam. (eddig....) Es ha valamin nagyon megakadok, szerencsere barmikor felhivhatom telefonon. :):):) De fura hogy nincs itt. Olyan ures a lakas. Parom nem egy beszedes tipus, raadasul hulla faradt is, anyosommal meg mindig el lehetett dumalni, meg ha hulla faradt is volt, mindig meghallgatott. Szoval most orulok mert elfoglaltam a terepet mint egy igazi Anya, de rossz is mert hianyzik.
Hat mindegy, teljes boldogsag nincs. De majd decemberben megyek le anyosomhoz egy hetre. Akkor majd lesz dumcsi, Patrikot is meg fogja majd szeretgeni es akkor kikapcsolodom majd az Anyasagbol egy hetre. :D

Na megyek furdetni. Utalom a menzeszt!!!!!!!!!!!!!!! Raadasul az osszes fajdalomcsillapitom lejart, kihajigaltam oket tegnap elott. Most meg nincs mit bevenni, max algopirin, az meg halottnak a csok.....

Na pussz mindenkinek es szep estet! :D

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Hűűűű Mia! Ennyire korán megjött! :shock: Anyám, nem irigyellek! :(
Ha nagyon nincs kivel beszélgetned, engem hívhatsz! :wink:
Örülök, hogy sikerült találkozni Anyukáddal! :D
Kutyuska aranyos lehetett!

Pocakfájást nagyon sajnálom! :(

Én tegnap vasaltam meg mostam és most megint ugyanannyi a vasalnivalóm! :cry: :cry: :cry:
És ezek a kretén ruhák már olyan lassan száradnak! Milyen jó volt nyáron, mikor csak kidobáltam a teraszra a vizes ruhákat és egy óra múlva már lehetett beszedni!

Zsand! Hogy vagy? Te is átjöhetsz valamikor!

Dolli! Megyek Értetek, de lehet csak fél 9 után érünk oda, mert a Tescoba kell mennem!
Lehet átjönnek Andikáék is! :D

Megyek még pakolászom, takarítok, készülök....
Végre vége az őszi szünetnek! :D
Délután fogadóóra lesz suliban, lampionokat csinálunk, mert a gyerkőknek Márton napi lampionos felvonulásuk lesz!

Tegnap este bemondták a tv-ben, hogy emelik az áram árát, így kitaláltuk Apival, hogy a válságra való tekintettek idén nem kapcsoljuk fel a házon a karácsonyi díszkivilágítást, csak karácsony előtt 1 héttel! Iszonyat villanyszámlánk szokott lenni ezelatt az 5 hét alatt! :?

Na megyek mert dolog van ezerrel!
Bubu nyafog, mert nem akar suliba menni! :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Orsi! Várunk! :)

Mi jól eltűntünk. Pénteken uszi után még kimostam a törcsiket, bedobáltam a cumókat, és mentünk Kecskemétre! :)
Délután már mentünk párommal vezetgetni, és szombat-vasárnap délelőtt és délután is másfél órákat gyakoroltunk. Közben párszor jól kiakadtam, hogy én erre alkalmatlan vagyok. Szombaton eltört a mécses is, annyira béna kacsának érzem magam. :( Szerdán még megyek egyet az oktatóval, kivi vagyok, ért-e valamit, hogy nem pihentünk semmit hétvégén. :roll: Szombaton még mentünk temetőbe anyummal meg mamámmal, este pedig vacsizni voltunk apával. No ez utóbbi, minden pénzt megért! Elvertük a maradék üdülési csekkünket, de nem bántuk, 5 év alatt szerintem egyszer sem voltunk ilyen romantikusos vacsin! :) Párom libatorost evett, én meg pulykamellet libamájjal töltve... mennyei volt! :D Most vissza kell fogni magam, mert pénteken megyek a dokimhoz, nehogy túl nagy súlyt mérjen. :oops:

Tegnap Gézu akkora hisztit vágott le, mint még soha! :roll: Már én is a hiszti határán voltam amikor több órája másról se szólt a világ, mint hogy semmi sem jó! :evil:

Lini! Ha Lilinek az az időszak az alvós, akkor ahhoz ragaszkodni kell! Nagyszülők ezt értsék meg, és alkalmazkodjanak a baba ritmusához! Sajna nekem is volt, hogy engedtem, és alvásidőben mentünk éttermezni, amiből Géza részéről nyűglődés lett, Én részemről nem evés, mert ringathattam, és még párom nagyijával is összeugrottam, mert mindent jobban akart tudni! :oops: :evil: Ez után az eset után megtanultuk, hogy az alvás szent!
Ahogy Orsi írja, menjenek át délután a nagyszülők! Szerintem! :wink:

Mia! De jó, hogy anyud is babázhatott kicsit! :)
Tudsz pihenni napközben, amikor sikerül elaltatni Patrikot? Éjszakák milyenek? Hányszor ébredtek?

Szilvi! Hogy vagytok? Mehettek már közösségbe?

Brigi! Uhh, Te is meg vagy áldva! :( Párod mit gondolt, miért mondod, hogy menni kéne? :roll:

Andi! Ez az otthoni tornázás! :) Nálunk is így zajlott! Amikor négykézláb voltam, akkor vagy alagútnak használt Gézu, vagy alulról felkukucskált nekem, röhögés közben meg nem lehet tornázni! :lol:
Örülök, hogy jól sikerült a szombati kikapcsolódásotok, mondtam páromnak, hogy majd mi is megyünk, ha megszületik Réka! :wink:

Orsi! Én megyek majd fogyisra szopi után, tuti nagyon lelkes leszek! Annál jobb nincs is, amikor az ember látja az elért eredményt! És ez az 5 hét abszolút kibírható!

NA megyek készülődni!

Hajni! Hogy vagytok?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Dolli: köszi már jobban vagyok. Már csak az orrom van bedugulva de az már így is marad. Amikor már jobb lenne kimegyek Lilivel sétálni és visszadugul. :?

Andi: tök jó lenne ha vihetnénk tornázni a babókat. :lol: Mehetnénk hárman + a három babó egy személyi edzőhöz. Hátha hármunknak ( hatunknak ) adna még kedvezményt is. :lol: Mondjuk Lili tök jól ellenne mellettem egy szivacson. Azt itthon is szereti. :lol:

Orsi: hol voltatok bowlingozni? Én még sosem próbáltam de már ezer éve szeretném. Esetleg elmennénk Apával. Nem mintha lenne kire bízni Lilit. :? :roll:

Lini:
Kép ÓRIÁSI GRATULA LILINEK!!!!!! Látod hirtelen mennyit fejlődött? Fogak + tolatás. :lol: :lol: Gyertek a héten valamikor annyira szeretném látni. :lol: :lol: :lol:
Brigi: meg vagy áldva te is a pároddal. :lol: :lol: Látod mondtam én, hogy költözzünk. :lol: Dorina jobban van?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Most hívott a Védőnő, hogy ma menjük oltásra ne holnap. :roll:
Délután meg jön az egyik kolléganőm babázni. :lol:
Legalább ma nem unatkozunk. :lol: :lol:
Brigi holnap mit csinálunk? :lol:
Feltéve, hogy nem lázasodik be Lili, mint ahogy szokta. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok!

Nincs meg nektek a Suttogó második része?
Szeretném elolvasni de horror ára van. :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
A Battafitben voltunk, és pont azt beszéltük Orsival hogy legközelebb mehetnénk mi csak csajok. A héten megkérdezem a csajt, hogy mennyi az az annyi és utána referálok. Lili még biztos jobban ellenne mint Zsombor.Nekem megvan a Suttogó de pont olvasom ha ráér kicsit később akkor kölcsön tudom adni.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mia, kitartás a görcsökhöz, de tényleg furi,hogy ennyire hamar megjött... :o

Oris, fogyasztómasszázs? És el se jár a kilensed??? Én megyek helyette szívesen! Pont a hétvégén panaszkodtam apának, hogy nem hiszem, hogy túl sok kiló le fog menni szülés után, mert a prolektin a tejcitermelés miatt magas lesz és nekem alapból van egy ilyen hormonproblémám, hogy az agyalapi mirigyem túl sok prolektint termel és amíg arra rájöttek annak idején, addig olyan voltam, mint egy disznó... :shock: :lol: Szóval szerintem nekem csak szopizás abbahagyása után lehet a fogyáson gondolkoznom :D

Jó, hogy jó volt a bowling, hol voltatok? (bocs, ha már írtátok...)

Dolli, hol voltatok olyan vacsizós helyen, ahol ilyen fincsiket lehetett enni és még üdülési csekkel is tudtatok fizetni??? Nekünk is van még csekkünk és ha jól tudom jövőre már nem lehet ilyenekre elkölteni...:(

Lini, Brigi, elismerésem az anyós szituk miatt. Nem irigyellek benneteket.
Nálunk ugye anyós nincs, csak párom nagyija. Nem is tudom melyikőrök kérdezte, de akkor nem mondsemmit,mikor párom is itthon van. Már előre mondtam is apának,hogy az ok, hogy szülés után itthon lesz két hetet, de nem akkor fog kijönni a hiszti, hanem majd mikor már nincs itthon. Amúgy szegénykém tényleg nem emlékszik sok mindenre, ma már nem volt meg neki,hogy szombaton együtt voltunk a corában vásárolni... Meggyőződéssel állította, hogy ő bizony nem volt... :roll:

Babóval tornázásba én is szívesen bekapcsolódom úgy egy hónap múlva már talán :) Pont mondtam páromnak, hogy valamit majd kell találjak, mert ez így már nagyon gáz, én imádom lefárasztani magam, persze az elején csak lightosan :D

Hajni, nekem még csak a suttogó első része van meg, épp azt olvasom bőszen :D Nagyon jó!!! De én is tervezem megvenni a többit is!

Na, ma délután megint mozgalmas progi lesz. Még megyek fodrászhoz, utána meg a fényképező akkujához töltöt venni, mert mikor is ne találnám meg,mint most :D És tutira akkor merül le, amikor kell :D

Ja, a kiírt időpont fura, de egyben jó is, mert kiszámíthatóbb... persze ha nem jön közbe semmi! Meg párom kérdezte is, hogy mi van, ha addig megfordul? Hát, mondom akkor további várakozás és izgalom :D Mondjuk azt nem szeretném,ha előbbmegindulna fordulás nélkül, mert annak is tuti császár lenne a vége, akkor meg már inkább várjunk péntekig.
De csajok, nem mondom, hogy nem parázok... Már eléggé be vagyok @arva, főleg a csütörtököt lesz nehéz átvászelni,mikor már a kórházban kell lenni, meg az éjszakát. Utána márpéntek reggel beindul a gépezet, úgyhogy nem lesz idő aggódni :D

Most léptem, majd este még próbálok benézni!

Mangora

Kép
mangora

sziasztok!

En odazom a vasalast, ma annyira nagyon verzek hogy keptelen vagyok megcsinalni. Szerencsere meg van 2 oltozesre valo babaruci, igy holnapig tuti kihuzzuk. :D

Patrik tovabbra is kuzd, non-stop pukizik szegenykem. De mar nem remul meg a fajdalomtol annyira igy gyorsabban megnyugszik. Annyira meghato hogy olyan halas minden gondoskodasert, akar meg egy icipici simogatasert is. :):):):):)

Dolli:
Kajalasok kozben le szoktam fekudni az agyra, baba mellettem a mozesben, ha csititgatni kell akkor csak "atnyulok" hozza. Aludni napkozben nem tudok, de ki lehet birni igy is. Tegnap elott en voltam fenn az ejszakai etetesekhez, tegnap parom. Most o alukal a hatso szobaban. (szerencsere tud aludni nappal.)
Mi ugy csinaljuk, hogy este 8:30-kor kezdjuk a furdetest, 9-kor a kajat. Haromnegyed 10 korul a gyerek kesz az alvasra, akkor betesszuk a haloszobaba, hang nelkul, csak az ejjeli fennyel. O el is alszik jobb esetben. Eloszor 2 ora tajekan kel, utana 5-7 korul, valtozo. En meg ezek utan is vissza szoktam fekudni pihizni. :)

Hajni:
Nekunk megvan a Suttogo masodik resze, szivesen odaadom! :)
Irj privit, megdumaljuk! :)

Meg tudtuk oldani a novenyeim elhelyezeset!! :D Orul a lelkem mert jo helyre kerul mindegyik. Persze parat (9db) megtartunk, azokat fel lehet zsufolni a komod, asztal, stb tetejere.... :D:D:D

puszka mindenkinek!

sünciboglya

Na megkaptuk az oltást. :roll: Remélem nem lesz gond!
Legközelebb már csak 15 hónaposan kap szurit. :lol:

Andi: nagyon kivi vagyok mit mond az edző. :lol: Remélem nem arany árban dolgozik. :?

Lányok mondjátok már meg hol kapok itt Érden tükör fóliát? Nem kéne nagy darab csak van Lilinek pár teszveszes játéka amin karcos a tükör azokat szeretném letakarni. Ja meg a mézeskalács szivecskére kell Apának. :lol:
Esetleg nincs valakinek maradék? :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nem vagyok benne biztos, szerintem nem tettem meg fel eddig ezt a kepet Patrikrol. Ha esetleg parom megtette mar akkor : :shock: :shock: :shock:

Patrikra leginkabb ez a poz a legjellemzobb.... vagy amelyiken uvolt a hascsikarastol..... olyat nem teszek fel. :D

Kép

sünciboglya

No es akkor meg egy kep a mi jol nevelt kisfiunkrol..... mar most mutogat...... :twisted:

Kép

sünciboglya

Szijasztok!

Jaaaaaaaaaaaaaaaj Mia!

DE CUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PATRIK BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Második kép díjnyertes! :lol:

Hajni!

Jó az új vonalzód! Örülök, hogy túlvagytok az oltásokon, az nekem is mindig megkönnyebülés volt!

Dolli, Szilvike örülök, hogy itt voltatok!Köszönöm Nektek ezt a napocskát!
Hazafelé bealudt Bogika, észre sem vette hogy kiszáltak Dolliék! :lol:
Suli felé beugrottam Anyósomhoz, mert éppen a turiban kisegített és tök szép pulcsit túrtam! Egy csokibarna zsenillia, amúgy New Yorker-es pulcsika és 800 pííz volt!Szerintem sose hordták! :D Bogi még arra sem ébredt fel, hogy otthagytam a kocsiban! :lol:
Összefutottunk Andikáékkal, aki mindig annyira cuki és kihozza a lánykámat, így nem kell becuccolnom!
Andi én annnnnnnnnyiraaaaaaaaaaaaaa örülök, hogy még maradsz itthon!
A jövő nyár a mi nyarunk lesz, megyünk stranda, balcsira, mindenhova! Jeje-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :lol: :lol: :lol:

Most el innen,mert mindjárt itt van anyósom és megyek lampiont csinálni fogadóórára! :lol:
Vendég

Most jut eszembe, hogy meg se néztétek a
Kép -t
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Mia!
Patrik nagyon édes! És ez a mutogatás... Hát mit ne mondjak, jóra tanítjátok azt a kis csöppséget :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

Orsi,
Én is örülök hogy nyertem még egy évet. Főleg a nyár miatt, de ha vissza is mentem volna akkor is kivettem volna szabit ha te hívsz Balcsira :D Nagyon aranyos vagy hogy örülsz nekem. Hogy sikerültek a lampionok?

Csak hogy a többiek is értsék, a múlt héten felhívott a főnököm, hogy vagy visszamegyek januárban dolgozni vagy csak 2011-ben tud visszamenni. Nehéz volt a döntés mert a pénz az nagyon kéne de ránézek Zsomborra és nem volt szívem beadni a bölcsibe. Holnap megyek be a céghez közölni a döntést, remélem megértik majd.

Lini,
Mi is az alvási időhöz igazítottuk a rokonlátogatásokat. Zsombor ilyen idősen kb 9-től aludt reggel, az egyik mama egy órányira, a másik másfél órára lakik kocsival. 9-kor elindultunk aztán ebéd után lefektettük ott majd a késő délutáni alvás idejében indultunk vissza. Szerencsére megértették a nagyik, bár volt párszor hogy mi is elcsúsztunk aztán fél útig üvöltött szegény a fáradtságtól.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi! Mi is nagyon örülünk, hogy ott lehettünk! :) Annyira kell Gézunak néha a társaság. Meg nekem is! :oops: :wink:

Szilvi! Tudtál pihenni Gyerekekkel?
Mini muffin sütőt hol lehet kapni? Asszem, Neked van... :roll:

Mia! De cukker Patrik! :D

Andi! Totál érthető a döntésed, hisz annyira picuri még Zsombor! Kis zsiványka! :wink:

Kriszti! Kecskeméten volt ez az étterem, de szerintem már nagyon sok helyen elfogadják az üdülésit.
Nagyon csinike leszel szülésre! :D

Hajni! Remélem, nem volt semmi baj az oltás után!

Jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Lusta vagyok írni...
Túl éltük a tegnapot.

Hajni!Majd csörögj,vagy küldj sms-t,ha mennél boltba,vagy valahova!

Többit holnap!

Jó éjt!

Kép
tierno

Majd jövök én is, de pörgés van!
Megyek szanaszéjjel szórni a gyerkőket(suli, ovi, Nagyi)
Jön a fogyis lányom! Nagyon büszke vagyok rá, mert nem adta fel, ehhez kell nagy lélekerő, hogy egy ilyen padlótfogás után talpraálljon és csinálja tovább! :D
Én is elkezdtem vele a narancsdiétát, hogy pontosan tudjam mit érez és tartsam benne az erőt!(no, meg nekem sem árt 2-3 kiló mínusz :oops: )
Délelőtt dolgozom, aztán szaladok Bogiért utána teszek egy látogatást a Herbáriába, aztán haza gyorsan ebédet főzni, és altatni Bogit, hogy időben keljen , hogy tudjunk menni nagyokért.
Délután meg tornára szeretnék eljutni! :D

Mindenkit sokszor puszikállok, legyen szép napotok!
Vendég

Sziasztok!

Lili megint lázas, nyűgös ettől a rohadt oltástól. :cry: Megint hosszú lesz ez a nap. :?

Brigi: mi történt tegnap? :shock:

Andi: mivel foglalkozol, hogy így visszavárnak? :shock: Nálam tök egyértelmű volt, hogy a eljövök szülni onnantól nincs munkahelyem. Felvettek a helyemre mást. :roll: Attól egy kicsit már most parázok, hogy milyen munkát fogok találni. Itt 10 évig dolgoztam. :roll: A párom meg még most is itt dolgozik. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini! Remélem hamar lemegy a láza szegény Lilinek! :(
Gondolj arra, hogy most egy jó darabig nem kell vinned! :wink:

Brigiék vasárnap voltak temetésen, nem? Gondolom ebben a hidegben, Dórcival nem nagy élmény, meg amúgy sem! :cry:

Viszont én örömködöm, mert múlthét óta 1,5 kilót fogyott a vendégem! Ezekszerint hatott a fejmosás! :D

Brigi, Hajni, Lini! Van programotok péntek délelőttre? Nincs kedvetek bandázni nálunk egy kicsit?
Vendég

Sziasztok!

Köszi Orsi, hogy újra hiányoltál. Jöttem is bejelentkezni! :D
Mi jól vagyunk. Nem tudom mi történt a fiammal, de ma alszik délelőtt, kb. 2 hónapja már csak délután aludt. Így van időm egy kicsit írni.

Mia
Tündéri Patrik! A 2. kép zseniális, annyira jól elkaptátok a pillanatot. Ezen még Patrik leendő barátnői is jót fognak derülni! :lol: :lol:

Hajni
Lilinek jobbulást! Remélem gyorsan lemegy a láza, szegényke! Tényleg gondolj arra, hogy a következő a 15 hónapos. Mondjuk olyan gyorsan telik az idő, hihetetlen, mi egy hónap és arra megyünk. :shock:

Orsi
Írnál erről a narancs diétáról részletesebben? Plííz! Nagyon nehéz tartani? Nekem is kéne valamit csinálnom még kari előtt, mert jön a karácsony és hajjjjajjj.... :?

Kriszti
Egyre izgibb... én is nagyon szorítok neked, még ha nem is írok minden nap!

Andi
Szerintem is jó döntés volt, hogy nem mész még vissza dolgozni. Zsombinak is jobb, hogy az anyukájával lehet és nem egy fullosan leterhelt dadával. Néhány év és bánnád, hogy nem használtad ki még ezt az évet!

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok Csajok!

Már a már túl vagyunk a védőnő-látogatáson. Még szerencse, hogy itthon volt a práom, mert azt mondta délelőtt jön és beállított reggel 3/4 9-kor :D Én gyorsba berobogtam a fürdőszobába összakapni magam, addig apa megmutatta neki a lakást :)

Most meg megyek takarítok még kicsit, utána meg elmegyek vásárolni!

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

sziasztok:)

Egesz emberi ejszakank volt, Patriknak nem fajt a hasa kulonosebben igy tudott aludni.
Bezzeg most, itt pislog mellettem es eszebe sincs aludni.... pedig kene egy kicsit...

Aztan lehet hogy a tabla csoki erdekli amit eppen most pusztitok el. :D

KERDES: szules utan nektek is sokkal erosebb volt az elso mensi?

Na megyek, Patrik grimaszol, ami nem jo jel nalunk.....

Szep napot kivanok mindenkinek :D

sünciboglya

Sziasztok!

Andi!Mennék,de belegondoltam,havi 20 ezer ft-ra jönne ki. :?

Orsi!Pénteken nem tudok menni! :(

Hajni!Nem adtál Lilinek kúpot?Mi holnap megyünk oltásra. :?
Tükörfólia lehet,hogy van a tapétásnál.Felső u.1.

Vasárnap anyósnál voltunk.Pénteken lesz a temetés.Párom nagyija.10 év alatt 2x találkoztunk..Aztán még azt mondja szoros volt a kapcsolatuk.Én mondtam,hogy nem megyek ki a gyerekkel a temetésre.Azt mondja párom,majd fogja a kezében.Mert majd ott is marad.Olyan hülye dolgai vannak.Tegnap még anyám is szídta,persze megint nekem. :roll: Szóltam,hogy máskor páromnak panaszkodjanak,ne nekem.
Emlékeztek arra a kiscsajra(9 éves),aki Dorcit mindig nyaggatja?Sógornőm mesélte,hogy ment be a szobába,és azt látja,hogy a lányát(11hós) a nyakába vette és már dőlnek előre!Nagyon nem bírom!Ennyi idősen már lehetne esze!!! :evil:
Mondtam sógornőmnek,hogy Dorci beteg,reméljük nem kapja el a lánya.Kicsit megijedt.Cinikusan hozzátettem,mert muszáj volt jönni! :wink: Ebben a hónapban úgy néz ki 3x kell menni.És idén már tuti nem költözünk...

Mia!De cuki Patrik!Nekem erősebb volt a vérzés!

Kriszti!A védőnőd megnézte a lakást? :shock: Én meg csináltam egy nagytakarítást,mielőtt jött,aztán egy helyben ült,előre nézve.

Gabiiiii!Üdv újra itt!Már Milán is jó nagy fiú!

Kép
tierno

jééé!Csinálják előttünk az utat!

Kép
tierno

Lanyok,

Patrik max egyszer kakal naponta (akkor nyakig...) ez igy normalis?

Van valami kup (mi max homerozest csinaltunk neki eddig kremmel) amit lehet venni erre a kakaslamasztikara?

:shock:

sünciboglya

Kép

sünciboglya

Kriszta
Én is meglepődtem azon, hogy megnézte a lakást. :shock: Nálunk nem is járt csak szülés után, akkor is 10 perc/alkalom.

Mia
Nekem is erősebb volt.
A napi egyszeri kaki szerintem elég, persze ha fáj a hasa....lehet ettől fáj....nehéz okosnak lenni
mi infacolt használtunk és bevált, sok puki volt tőle arra emlékszem
szépek vagytok :)

Brigi
Én tuti nem vinném Dorcit a temetésre. Hideg is van, meg az a hely még tényleg nem neki való. Anyud nem tudna rá vigyázni? Ő mégis csak távolabbi rokon mint te.

Milán délután is alszik :D :shock: Nem tudom mi lehet vele, remélem nem lesz beteg.

Gabi

Kép
gabusz

Mia
Közben eszembe jutott, hogy anno az anyukák a szélcsövet ajánlották ha nem volt elég kaki. Mi nem használtuk soha, de ezt találtam neked:
http://www.babanet.hu/faq/gasztro05.php

Gabi

Kép
gabusz

Mia,
Ugyan más az anyatejes baba de volt h Zsombor csak hetente 1x kakilt. Szerintem a tápszeresnél is normális a napi egy, ne hőmérőzd inkább.

Brigi,
Hát sajnos nem olcsó az biztos, ha többen mennénk remélem azért ennyi nem lesz. Én a helyedben nem vinném ki Dorinát a temetésre, ha meg beteg főleg nem. Nálunk a nagynéném férje amikor meghalt, mi elmentünk hozzájuk de a temetésre nem mentünk ki Veronikával. Én úgy gondoltam hogy az még nem neki való. Lehet én vagyok maradi.

Hajni,
Beszerző voltam egy szivattyúgyárnál. Idén már én is 9 éve vagyok ennél a cégnél, szerencsére tényleg visszavárnak, Veronika után is simán visszavettek. Ez egy dán cég, alapjában véve egészen "emberbarát" felfogással. Nagyon szerettem ott dolgozni, a munkám is jó volt.

Gabi,
Igen én is így éreztem hogy még olyan pici és megbánnám ha visszamennék. Még csak most kezd beszélni, egyre értelmesebb, lemaradnék egy csomó dologról. Ráadásul mostanában elég sokszor felkel, fárasztó lenne így dolgozni járni hogy aludtam 2x2 órát mint pl tegnap éjjel is.

Dolli,
Pont tegnap este hallottam a rádióban tiramisus muffin receptet, amihez mini muffin sütőt kell használni :D

Kép[
Kép[
kostyika

Védőnő tényleg megnézte a lakást, főleg a gyerekszobát. Ez hagyján, de már az elődje is volt kint egyszer megnézni (pont most cserélték le) És itt volt majdnem háromnegyed órát! :)

Mia, nagyon szépek vagytok így együtt Patrikkal! A kakis dolog miatt hívd fel a védőnőt, talán tud tanácsot adni!

És most bocsi, de kicsit muszáj kiírnom magamból... Nagyi megint kiborított. Ma ezek szerint megint rossz napja van, vagy a rossz énje kelt ki az ágyból reggel. Tisztára kiborított. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy neveletlen vagyok és alkalmatlan a gyereknevelésre is, meg hogy én utálom őt és tudja, hogy meg akarok tőle szabadulni, meg stb. És ez odáig fokozódott, hogy már kurva anyázott velem, meg a kezét is felemelte rám meg közölte, hogy húzzak a picsába... Na kész voltam, elhihetitek... Tisztára kiborultam... Mindezt aközben tette, hogy én takarítottam... Mindezek után bement a szobájába, még mondta magában is a dolgait, majd egyszer csak kijött, mikor én már a Marci szobájában ültem és bőgtem... hogy ő nemúgy gondolta és nem akart megbántani és ne haragudjak rá... Na most erre varrjak gombot... És tényleg egy teljesen már ember ordibált velem, mint aki utána bocsánatot kért, közben a szeme is teljesen kitisztult... Ja, és rám fogta, hogy én kezdtem és hogy én vagyok ideges a baba meg a szülés miatt és hogy ő ezt megérti... Na köszönöm!
Bocsika a kitörésért, meg a csúnya szavakért, de ezt most le kellett írjam...
Remélem nem fogja ezt Marci mellett is hetente előadni... eddig nem csinált ilyet, csak mióta itthon vagyok és nem dolgozom...

Azóta nyugtatom magamat és MArcit is, hogy nincs semmi gond, még nem kell kijönnie és nem kell a nagyira haragudni, mert nem tud szegény magáról...

Most megyek vásárolni, utána jógára, de este még benézek!!!

Mangora

Kép
mangora

Mangora!
Írtam privit!!!

Zsand
Vendég

Mia!Szerintem nem baj,hogy csak 1x kakál.Az a lényeg,hogy van.

Nem viszem ki Dorcit a temetőbe!Főleg este fél 5kor lesz.Ott rohangálna a sötétbe!Gondolom sógórnőm se viszi ki a gyereket.Páromnak egyre hülyébb dolgai vannak!Vagy én vagyok ingerültebb?Vagy anyámék beszélik tele a fejem?Nem tudom.

Kriszti! :( ÚÚÚ,nem is tudom.Párod is tud ezekről?Lehet valami gyógyszer kéne Neki.Nem?

Andi!Ha olcsóbb lenne,akkor mennék én is.Szerintem nem vagy maradi.Én is így gondolom.

Kép
tierno

Na,megjött a gyes!

Kép
tierno

Szijasztok!

Jesszus Kriszti!

Ez nagyon gááááááááz, ahogy olvastam a hideg futkosott végig rajtam! :shock: :shock: :shock:
Nagyon sajnállak! :cry:
Tudom, hogy most nagyon genyó leszek, de nem lehet valami otthont keresni neki? Mi van ha rád támad??????
Én kokrétan félnék vele otthon maradni! :oops:
Szed valami gyógyszert?
És ne szabadkozz, ha bármi bánt, vagy éppen boldoggá tesz szívesen meghalgatunk!
Párodnak tudsz erről beszélni?Gondolom nem könnyű, mert neki a Nagyija! :cry:

Brigi! Én sem vinném el Dorcit!!!!!!!!Muszáj menned?????
Ha nem jó Nektek ez a hét, lehet a következő is! :wink:

Gabiiiiiiiiiiiiiii! De jóóóó, hogy írtál!
Hova akarsz fogyni??????????? :shock: :shock: :shock:
Annyira csinos vékony vagy!!!!!
De azért kérésed számomra narancs! :wink:
http://www.femina.hu/kalkulatorok/dietak/narancs

Diéta nem könnyű de csak 5 nap! :wink:

Mia! Nagyon szépek vagytok!!!!!!
Napi egy kaki szerintem nem gáz! Védőnő, gyerekorvos mit mond?
Pocakfájás meg tényleg türelem játék! :( Már nincs sok hátra, kitartás!

Szilvike? Hun vagy????????? :shock:
Jösz ma tornára? Viszem a vendégemet is! :D
Mi volt dokinál? Mikor mehetnek csimók oviba, bölibe?

Én jót alukáltam Bogival, most lassan indulunk a nagyokért!

Tegnap nagyon klassz lampionokat csináltunk, jövő szerdán lesz a felvonulás, meg fogjuk nézni Őket!
Bizti nagyon szép ahogy közel 400 gyerek felvonul! :D :D :D

Én SZMK-s anyuka vagyok én szedem a csoportpénzt. Tegnap szépen megszavaztuk, hogy kapjanak a csimók télapóra csomit!
Aztán mindenki elhúzott, és mivel nálam van a csoportpénz és a többi SZMK-s nem jött oda hozzám, így nekem kell megcsinálnom a 28 csomagot! :shock:
De már nem lepődöm meg ilyeneken, amikor valamit csinálni kell minden szülő eltünik! :? Oviban is detto! :(
Az még hagyján, hogy megcsinálom, de ki kell találni mi legyen a csomiban ami nem édesség és 500-700 Ft-ból kijön per kopf! :shock:

Na megyek öltöztetem Bogit és indulunk.
Vendég

Halihó!

Kriszti! Ez borzasztó! :( Beszélj pároddal és próbáljatok kitalálni valamit, mert ez nem normális dolog. Bocsi :oops: , ez így hülyén hangzik, de nehogy bajod legyen Neked vagy a babának!

Andi! Nyamika tiramisus muffin! :) Már nem kell sokáig visszafogni magam, csak a héten, amíg el nem jutok a dokimhoz. Aztán sütök valami finit! :)

Orsi! Szívesen segítek csomiban! :D
De jó, hogy ismét lelkesedni tudsz a fogyis masszázsért, és hogy ilyen ügyi a vendéged! :)

Szilvi! Remélem, csak azért nem jelentkezel, mert nagyokat szunyázol a gyerkőcökkel! :wink:
Most sült ki a túrós pogi, páromnak csináltam, holnap beviszi a munkahelyére, mert mindig csak ő dézsmálja a többiek gyümölcsét nasiját! :D :oops:

Mia! De édesek vagytok! :D Szerintem is rendben van a napi egy kaki, de kérdezz rá védőnénire, telefonon is simán meg tudja mondani! :wink:

Brigi! Én nem vinném Dorinát! Géz 22 hós volt, mikor párom nagyiját temettük, nem hiszem, hogy van értelme kivinni, pláne ilyen cudar időben, sötétedéskor. Nem hinném, hogy ekkora gyereket kordában lehet tartani a szertartás idejére. Nekem anyum vigyázott akkor Gézura!

Gabi! De jó, újra látni! Apropó, kérünk képet rólatok! :wink:
Nálunk is volt ilyen szakasz, amikor "visszaesett" az alvásban, szerintem természetes, ilyenkor fejlődési ugrásról szoktak beszélni, sok minden info/inger éri, egyre többet fogad be, és ezeket mind mind fel kell dolgoznia! :D

Mennem kéne vasalni, de Réka itt tapos! :roll: :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Készülsz a viszgára????? :D
Na ha leírtad, hogy vasalni fogsz, tutira nem lesz belőle semmi! :lol:
Vagy csak rajtam van ez az átok?

Először nem tudtam milyen Réka tapos :roll: (azt hittem Rubint Rékára tornázol :oops: )
De cuki lehet, dörömböl odabent, mert valami fincsire vágyik! :wink:

Igen én is nagyon örülök a vendégem sikereinek, olyan jó volt boldognak látni és lelkesnek! Szegény alig mert ráállni a mérlegre!
Ma jön velem tornázni! :D
Rá kell hogy kapjon erre az életérzésre, mikor élvezi, hogy magával törődik és odafigyel mit eszik, eljár tornázni! Érzi az energiát Magában és ettől olyan igazi nőcinek érzi magát! :wink:
Szerintem nem a kilókról van itt szó, hanem hogy muszáj magunkkal törődnünk! Ép testben ép lélek! :wink:
Sokszor mi nők hajlamosak vagyunk elveszíteni önmagunkat a gyermekeink születése után! Szerintem minden nőnek vissza kell térnie önmagához, hogy a lelke egészséges maradjon és képes legyen a gyermekeinek átadni a jót és a szépet!
Ezt most jó hülyén írtam le, remélem értitek mit makogok! :oops:
Szóval nekem is elő helyen a gyerekeim vannak, de már tudom, hogy muszáj magammal is törődnöm, hogy fel tudjak töltődni!

Szeretem ezt a virágszirmot!

Kép
Vendég

Zsandika!

Kellenek még a torna dvd-k????? :oops:
Vendég

Megyek Szilvikéért, sikerült elcsalnom tornára! :wink:

Tényleg valaki még nem akar jönni?
Hajni Neked hányra ér haza Apa?

Együtt sokkal jobban megy a szenvedés! :wink:

Kép
Vendég

Orsi!

Ma tornáztam a B.A.ra.
Pont ma jártál az eszembe a dvd-k miatt holnap bedobhatom? mikor vagy otthon?
Vendég

Hajrá tornász lányok! :wink:

Orsi! Rubint Réka tapos... :lol:
Nem tudom, de ez a csajszika nagyon lent nyomul! :roll: Kivi vagyok, mit mond majd pénteken a doki.
És igenis már kész is a vasalás, pedig közben még kirakóztam is, mert Gézunak sikerült a legnehezebb kirakóját (illetve négyet, mert négy van egy dobozban) előkapnia! :D
Vizsgára készülés... Áh! Addig jutottam, hogy átírtam a műszaki részt, mondjuk nem nehéz, de azt már holnap kikérdezi az oktató! :shock:
Már nagyon kivi vagyok, mit ért a hétvégi nonstop vezetés! Izgulok miatta!
Igazad van teljesen! Amíg mi nem vagyunk formában (testileg-lelkileg-szellemileg), addig sokkal nehezebb a gyerekekkel való foglalkozásban is kihozni magadból a maximumot!
Én sosem éreztem magam olyan jól, fitten és nőiesen, mint most gyerekestől, de nem is foglalkoztam ennyit magammal, sőt! Ott ártottam magamnak, ahol tudtam. :roll: De most jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól vagyok! :D

Mimi! Hogy vagytok???

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Apa beteg fáj a torka, persze Lili is elkapta. :( Persze apa nem maradna itthon hogy kipihenje! :evil: :evil:

Orsi: arra gondoltam, hogy mivel hetek óta fáj a hátam, mennék hozzád masszírra. Eddig az esti alvás után elmúlt, de már reggelre sem múlik el sajna. Lili több mint 8kg-ja megviseli, a gerincoszlopomat. :lol: 10től 1ig alszik Lili, ha lenne olyan délelőtt, amikor jó neked babakocsival átmennék és akkor tuti aludni fog a masszázs alatt. árat írj légyszi.
Péntek buli nekünk jó, feltéve ha nem romlik a kis pockom állapota. :D
csomizni is segítünk, Lili ügyesen leteszteli a zacsi szakítószilárdságt! :lol:

Hajni: ha ti is és mi is jobban vagyunk akkor megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Andi: kell még a szám? Vagy már nem aktuális? (angoltanár) vállal még tanítványt.

Mára ennyi, mert Lili csak kézben alszik ha beteg így már zsibbadok.

Lini
Kép
kicsi lini

Lini,
Jó az új kocsid :D Küldd légyszi a számot. Jobbulást Lilinek.

Orsi,
A Viasaton megy a Szeretem a testem műsor, ott is pont ezt hangsúlyozták hogy milyen fontos egy nőnek hogy törődjön magával. Az biztos hogy a gyerekek mellett mindig én maradok az utolsó de mióta kicsit önzőbb lettem és tornázom meg járok veletek úszni, sokkal jobban érzem magam én is a bőrömben.

Mangóra,
Hát ez tényleg elég durva. Párodnak mondtad?

Kép[
Kép[
kostyika

Hali, csak lejelentkezem, hogy megvagyok, de hulla fáradt! MAjd holnap jövök visszolvasok!

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Nyugi Csajok,nem megyünk ki a temetőbe! :wink: Ott maradunk anyósék házába addig.

Orsi!Muszáj menni,mert úgy illik! :roll: De érdekes,az én nagyszüleim temetésére nem illett menni. :?
A szülők maguk vállalták,hogy SZMK-sok lesznek?Akkor miért nem vállalják az azzal járó feladatot?Következő hét jó.Mikorra kell a Miki csomi?Segítek Neked,ha gondolod.Mondjuk addigra biztos kész leszel vele.
A virágszirom Nekem is tetszik.

Olyan depis vagyok.Az időjárás,a család,stb.Ezért is kéne tornázni menni,mert tudom,hogy az teljesen ki tud cserélni.És ha még 1 dkg-t se fogy az ember,még akkor is jól érzi magát a bőrében.Még jó,hogy van Dorina Nekem. :)

Jó éjt!

Kép
tierno

Brigi! Baccus, be vagyok osztva a maradék napjaimon (nem is vagyunk Érden) :( , különben mondanám, hogy gyertek át és jól kidumáljuk a családokat! :wink:
Jó a döntés temetés ügyben! Hajrá, csak keményen! :wink:

Lini! Az a fránya betegség. :( A pasik ilyenek sajna, enyém sem volt itthon egy napot sem, mikor beteg volt, pedig akkor talán nem két hétig tartott volna a krehácsolás. :( Mondjuk ha jobban belegondolok, és is dolgoztam általában betegen is, no, bagoly mondja... :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok, jó reggelt!

Itt ilyen nagy élet van este???
Én torna után behaltam, alig bírtam hazavezetni, mert képtelen voltam nyomni a kuplungot meg a féket, annyira görcsölt a lábam! :shock: Brutális volt a tegnapi torna, olyan sokan voltunk, hogy majdnem nem fértünk be!Edzés végére a tükrökben semmit nem lehetett látni, mert tiszta párás volt!

Szilvike Te hogy vagy? Jobb a kedved egy kicsit?

Lányok annyit szeretnék írni, hogy jönnek a hideg, ködös, szürke, korán sötétedős napok és ilyenkor hajlamosabb az ember bedepizni! Főleg azok akik 1 gyerekesek és sokat kimozdultak otthonról, meg gyalog közlekedtek!
Próbáljatok meg otthon tornzni és figyelni magatokat és ne forduljatok be!!!!!!
Továbbra is ki kell mozdulni, max több ruhát kell gyerkőkre, magunkra húzni! :wink: A kimenőket át kell rakni délelőttre, mert 16h-tól már sötét van és senki nem megy sehova! :wink:

Lini! Kedden-csütörtökön anyósomnál van Bogi, olyankor szoktam dolgozni, a fogyis lányom kb fél 11-ig van itt, viszont annyi a probléma, hogy nekem menni kell a nagyokért fél 1-re!
De ha hétvégén jösz akkor ,van Apuci és akkor jösz amikor akarsz!
Illetve este is jöhetsz nyugodtan! :wink:
Pároddal nem lehet megbeszélni, hogy 1 órácskára ellógjál otthonról?

Akkor most mi legyen? Áttegyük jövőhétre a talit, hogy Briginek is jó legyen?
Nekem a jövőhéten a hétfő-szerda jó, kedd-csüt meló, pénteken BABÁZOM!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Andi! Én is nézem azt a műsor, annyira jól megcsinálják a nőciket! :shock:

Kriszti mi vol tegnap? Párod mit mondott? :shock:
Vendég

Dollikám Te már kukorékolsz? Ma van az utcsó vezetésed?????
Reméljük holnap nem hóban fogsz rutinozni! :o
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?