Sziasztok!
Sokkal jobban vagyok már. Apa gyógyítgat lelkiismeretesen.
A páros izzadásra esküszünk és szerencsére itthon vagyok most, így kihasználjuk a helyzetet.
Tegnap pedig még rétest is kaptam és ő főzte az ebédet. Olyan cuki tud lenni! Imádom.Csak meg ne hallja...
Igaz, ma kikapnék, ha tudná, hogy megint vettem egy csizmát. Nem tudtam ellenállni neki. Nem merem behozni a csomagtartóból. Ezt már tuti nem veszi be, hogy régi, csak nem vette észre.
H1N1: nekem azt mondta a házi dokim, hogy ne oltassam be magam. Felhívtam Bendi doktor nénijét, kapásból mondta, hogy oltatni kell, mert az oltás nem veszélyes, az influ meg az LEHET. És kérdés nélkül közölte, hogy mivel mi babázni akarunk, ezért engem is, hamar, hamar. Felhívtam a saját dokimat, és amikor voltam beadatni az oltást, akkor telózott a saját lányának, akik szintén babásodnak, hogy oké, akkor viszi az oltóanyagot neki. Nekem kicsit sajog a karom, de én félek a szuritól és mindig befeszítem, úgyhogy lehet, az volt a baj. Viszont én úgy tudom, hogy egy 2 hét, mire kifejti a hatását, tehát ha csak akkor oltatnám magam, amikor már vannak influsok, akkor már akár késő lehetne... Sok az érv, pro és kontra, de én így nagyobb biztonságban érzem magam. És a Czeizel is azt mondta, hogy lehet oltani a várandósokat. Ő meg talán nem beszél a levegőbe. Nemtom.
Anita, hol vagy? Csak nincs betegség?
Ronci, hát, akkor valamit nagyon összemostam a Hanga Blankával kapcsolatban.
Arról tudsz valamit, hogy van-e hátránya, hogy így lombik előtt oltattam magam? Mert amikor bárányhimlő, meg Hepa ellen oltottak, akkor mondták, hogy várni kell a babásodással, de most nem mondtak semmit. Erről nem volt szó véletlenül?
Mmanya, értettem, hogy hogyan érted. És talán tényleg volt is ilyen. Sőt, néha most is...
Néha kisajátítanám az Anyukámat amikor otthon vagyok...
Bree, köszi a csigákat, hatottak!
Sztem kifogtál valami rossz ovutesztet. Legalább kontrollnak kellene rajta lennie.
Engem pont ma mértek edzés előtt: a pocakom lóg ki a normálból 2 centivel. Mondtam a csajnak, hogy én előre növesztem a babára. De nem kegyelmezett, mondta, hogy ez decemberig mínusz 2 lesz. Csak hogy legyen hova híznom.
Edzők...
Susy, ez aztán a szép, kerek pocak! Nagyon csinos vagy. Olyan szép a gömbölyű poci! Úgy szeretnék egy ilyent (de csatlakozom Bree-hez: nem sültkrumplitól)!
Sucer, szerintem függ alkattól is, hogy mennyire fog látszani. Nekem Bendi olyan 6-7 hósig nem is látszott pocaknak, azt hitték, híztam kicsit. Aztán kezdett el gömbölyödni. De akkor is pofás volt. Most lehet, hogy jobban fog látszani, mert lazábbak az alapok. De hízni nem fogok 10 kilónál többet, mert brutál leadni a kilókat.
Akkor inkább visszafogom magam. Ha ikrek, akkor 14 kilót engedek magamnak.
Brigi, upsz. Az nem volt jó meglepi akkor.
Az ajándékokat már részben tudom, de nem vettem semmit még. Viszont én utálom a meglepit. Egyszerűen kiakadok, hogy várnom kell, és azt sem tudom, mire. Párom meg beszívatott, már most megmondta, hogy kitalálta az ajándékomat, és nem árulja el. Addigra én belehalok a kíváncsiságba... Ha egyszer csak nem jelentkezek, akkor kilyukadt oldallal fekszem vmelyik kórházban...
K.