Új privát üzeneted érkezett!

eszembe jutott, hogy nem mondtam, hogy új képeket találtok az albumba:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1790
de felteszek még egyet, 7végén a telken készült az új medencéjében, amiről Sára még nem tudja mennyire élveziKép
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

sziasztok!

Mariann, szerintem mi nem megyünk, majd a legközelebbire. Valahol vidéken leszünk, ha minden összejön. ó mulatást a szigeten. Én idén nem megyek, csak a férjem költözik ki egy hétre. Én addig a sógornőméknél leszek vidéken. Ma este utazunk.

Kellemes hetet mindenkinek!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

csak 1 gyors hozzászólás.
Ed!
Nagyon jó dolga van ezeknek a mi urainknak. A tiéd megy a szigetre az enyém, ma koncertre(ill. szájharmónikázik egy zenekarban és próbálnak) pénteken meg megint megy Bécs mellé Wiesenbe vmi koncertekre.
De jóó nekik!

Mariann!
Jó mulatást!

Megyek mert megunta, +meg folvyton belekalamol a billentyűzetbe Matyika.

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Tünde! Ügyes vagy, engem meg mindig azzal cukkol a férjem hogy mindenütt örökösen reklamálok. Tegnap pl. a Conrádnak irtam hogy az UH-s szunyogriasztó (darabja 2e ft volt, 2-t is vettem Kép)csak addig müködött jól, amig nemigen volt szunyog. Pénteken a nagy esö után 1 órára volt résnyire nyitva az ablak, utána több mint 30!! szúnyogot porszivoztam össze. Azt hittem megüt a guta.

Ági! Orsi is folyton a billentyüzetet akarja magánakKép

Ed! De jo neked hogy szereted a sátrat, én is szeretném, de nagyon félek benne, mert mindig bemásztak eddig a pókok, bogarak. Azoktól meg iszonyodok. AMugy a levegön Orsi is nagyon jókat alszik. De jo milyen sokat tudtok kirándulni, látszik hogy élvezi Kincsö!

Barbi! Mi ugyan nem eszünk még bébikaját (csak naponta 1x kevés pépet engedet, azt is szopi után) de ugy tudom rá van irva az üvegesekre hogy hütöben 48 óráig jó felbontva.

Léna! Jo nagy medencéje van Sárának is. Egyre jobban fog neki tetszeni meglátod. Az albumban az utolsó képen nagyon édes!!

Hát igen, vannak itt igazi hajasbabák, én még el sem tudom képzelni magamnak Orsi milyen lesz hajjal.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Humi ! Nincs utazóágyunk, csak összecsukható hempergQnk, azt visszük magunkkal. Kopp-kopp, ma sikerült elaltatni abban. ElsQ alkalom, hogy a kiságyán kívül alszik el. Úgy irigylek mindenkit, akinek a csemetéje alszik pl kinn az udvaron a fa alatt, vagy a babakocsiban, az enyém ott se hajlandó csak ha gyalogkakukk módjára talpalok vele. Ha megáll a kocsi, 5 percen belül felébred. Csak a szobájában, az ágyában alszik.

Tünde ! Megkérdeznéd a Steve-et hogy szerinte Írországban (talán többet tud róla mint én) havi 2800-3000 euróból milyen szinten lehet megélni, ha lakást is kell bérelni (kis lakás, egy szoba konyha fürdQszoba is elég) és a gyereket bölcsibe járatni ?Nagyon jó lenne ha tudna valami infot adni.
ElQre is köszi !

Asszem akkor elmegyek meginterjuvolni a papot, mit szól a keresztelQhöz. Hátha nem lesz ellenvetése, elég szimpi öreg bácsi, kb 70 éves.
Egyszer már találkoztam vele.

Képzeljétek, Bence ma fél ötkor felébredt, szopizott, aztán a végén fél 9-ig aludt. Így én is.

Szilvus hová tünt ? Talán nyaralni ment ? Lehet hogy lemaradtam a múlt héten valamikor..Kép
kismaszat

Sziasztok!

Képzeljétek kijött a fogacskája Matyikának!! Jajj de jó!KépKépKépKép
Szerintem napok kérdése és kibújik a másik is, merthát nem vacakol a drágám egyszerre túl akar lenni 2-n is.
Pedig még alig múlt el 5 hónapos, nagyon belehúzott.

Látszik a topikon, hogy nyáriszünet van.

No megyek és megemésztem ezt a fog dolgot, most vettem csak észre este.

Jó éjt mindenkinek!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági !

Gratulálok Matyikának (meg neked is) az elsQ fogacskához !
Csak így tovább !

Szia

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Teszek fel 1-2 képet, már olyan régen mutattam meg Matyikát.
Most időm nincs írni, mert megyünk el itthonról, de majd este benézek.
Szép napot mindenkinek!
Ági
Kép
Kép

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Gratulálok én is a foghoz Matyinak.

Köszönjük a dícséreteket a képekreKép

Nálunk a mai nap szenzációja, hogy Sára próbál mászni.A lábával már elég technikás, a keze még nem az igaziKép
De megyek is, mert ma jön a 4 hós szuri.
Puszi, LÉna

nuska

Sziasztok!

Szégyenlem magam hogy ilyen ritkán tudok jönni, de a fogzás óta egyszerűen nem birok Rékával. akkor ugye annyira fájt neki hogy csak ölben volt hajlandó megmaradni és ezt a rossz szokását sajnos megtartotta. Meg itt volt a keresztfiam is 1,5 hónapig és bizony elkényeztette. most is itt ordít mert nem fogom az ölemben. persze most meg felül jön a két foga. Nem sokára teli lesz foggal a szája.
Nem is engedi hogy megnézzem. Aludni is csak a mi ágyunkban hajlandó.
Tegnap óta hasra fordul, persze vissza nem tud, így azért is megy az ordítás.

Szóval nálunk ezek mennek.
Sajnos vissza olvasni nem nagyon tudok. de a fényképeket láttam, és gyönyörűek a gyerkőcök. hihetetlen hogy mennyire szalad az idő.

Szeptemberben indul az ovi, akkor már csak Rékával leszek itthon, remélem akkor azért majd egy kicsit sűrűbben tudok jönni, igaz akkor meg beindul a tanulás, mert felvettek az egészségügyi fősulira.

A 4 hónaőpos oltást nagyon jól bírtuk végig aludta az egészet.

Na megyek is mert nagyon ordítKép majd próbálok ide tenni egy -két képet is

Sziasztok
Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

ilyen Réka fülbevalóvalKépKép

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Sziasztok!

Hát most könnyű volt visszaolvasnom, tényleg nyári szünet van.

Ági!
Igazad van,jó dolguk van a párjainknak. Az enyémnek is heti 1x kimenője van, ilyenkor két haverjával mennek ide-oda. Kapolcson is voltak egy koncerten a múlt héten. Néha rettentően idegesít, de aztán belátom, hogy néha szeretne kimozdulni.
Meg aztán talán olyan jó dolguk még sincs, hisz Ők meg keresnek,hogy mi itthon tudjunk maradni a babával.

Gratulálok Matyikának a fogacskához! Kép
Nagyon nagyfiús a képeken Matyika, látom már sörözne is. Így ül már a kocsiban? Én még nem szoktam ültetni, mert még magától sem tud.

Már én is kerestem Szilvust, lehet,hogy nyaralnak,bár úgy emlékszem későbbre írta,hogy mennek.

Karmen!
Igazad is van,ha reklamálsz, ha úgy érzed,hogy átvernek. Nálunk a férjem ilyen, de van eredménye, sokszor kicserélik, kárpótolják, stb.

Nálatok megy úgy az evés,hogy előtte szopik Orsi? Én,ha megszoptatom, utána már nem hajlandó enni. Így aztán marad a gyümi, és utána szopi. De csak 1x délután, ha olyan a hangulatunk. Amúgy a múltkor 1alma+1 barack lecsusszant,és utána még egy kis szopival leöblítette.

Humi!
Köszi a táblázatot, akkortájt tényleg mindent hamarabb kezdtek adni a babának, de a sorrendet jó volt látni.

Látom Kristóf is ügyin eszik már. Ő is szopni akarja a kanalat, vagy már rendesen tátja a száját?

Tünde!
Nagyon csinos volt Tomika a keresztelőn.

Ma voltunk mázsáláson a védőnőnél. 7060 g és 64 cm a kiscsaj. Hízott 30 dkg-ot 1 hónap alatt.

Egy új kép Rékáról a kedvenc LEGO pipijével van a földön.

Kép
Kitty
kitty123

Sziasztok!
Na, idejutottam. Ma du. elmentek a húgomék, csak a kislány maradt még aug.20-ig. Nagyon sajnálom, hogy csak eddig voltak, de a húgomnak dolgoznia kell.
Tomika ma evett egy fél reszelt almát!!! Ízlett neki. Mostanában mindig mindent rág, ezért tegnap adtunk neki egy fél almát, azt rágcsélgatta, szívogatta. Ma meg a reszelt almát. Úgy gondolom, egyelőre adok neki egy kis gyümölcsöt, az igazi hozzátápival kivárom a 6 hónapot. Miközben adtam neki, elkapta a kanalat 2 kézzel, és nyomta a szájába. Tettünk a nyakába egy konyharuhát, de azért minden és mindenki almás lett.
Mostanában napközben alig alszik összesen max.1,5-2 órát, este meg 5 perc alatt bealszik. Ez persze nem baj, de azért nappal is alhatna kicsit többet.Persze ő is érezte, hogy fölborult a napirend, mindig sokan voltak körülötte.
Nem is hízott most csak 60 grammot (előző héten 200-at).
Ja, és mostanában fedezte föl a fülét. Állandóan fogja. És a lábát is. Elkezdte szopni a lábujját. És továbbra is állni akar. Sőt mostanában mintha lépegetne is. Amikor kicsit állhat, olyan büszke képet vág: csak vigyorog. Meg lehetne zabálni.
Meg egyre jobban produkálja magát (pl. a nagyanyjának).
Eddig is nagyon szerettem, de mostanában mintha még megduplázódott volna az érzés. Egyik éjszaka fölébredtem, és nem tudtam elaludni, mert arra gondoltam, hogy mennyire szeretem azt a kis bébit. Ha nem lettel volna lusta, kijöttem volna, és írtam volna.
Bocsi, hogy így belemelegedtem.

Barbi!
Köszi a dicséretet!

Léna!
Nagyon aranyos Sára! Jók a képek!

Ed!
Jó utat! Engem enne a sárga irigység, ha a férjem elmenne a Szigetre, én meg nem. Szerencsére nem az ő világa.

Timi!
Ma elmentek Steve-ék, de majd megkérdezem , hogy tud-e valamit Írországról.
Tomika általában fél 9 -fél 10-ig alszik (közben 2-3-szor fölébred), úgyhogy én is.

Ági!
Nem semmi! Gratulálok a kis fogasnak!
Nagyon aranyos Matyika!

Gabi!
Réka egyre szebb! Kész nagylány!

Kitty!
Köszi a dicséretet.
Réka nagyon aranyos.

Tomika a keresztelő utáni ebéden (már lazább cuccban):

Kép

Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok,

Altatással változatlanul hadilábon állunk. Ez a hét meg a sok program és vendég miatt különösen gázos. Jövő hétem elkezdjük az edzést az egyedül elalvásért.

TündeKép
Ez a szeretet érzés ismerős. Nálam akkor jön elő, amikor több órát távol vagyok tőle és mondjuk ülök az autóban és már megyek hazafelé. Alig várom már olyanko, hogy hazaérjek és láthassam.

GabiKép
Rékának micsoda frizurája van, és az a fülbevaló. Nagyon helyesKép

KittyKép
Te Rékád is édi. Pont olyan frizurája van, mint NádjánakKép Jól látom, hogy szép sűrű, hosszú szempillái vannak?

LénaKép
remélem Sárát nem viselte meg nagyon az oltás. Mászáspróbálékozáshoz meg gratula Sárának!

ÁgiKép
Matyika jó nagy fiú, és már fogacskát növesztett. Azzal nyitja majd a söröcskésüveget anyának KépKép

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Elkészült az új honlapunk!
http://web.different.hu/partners/gyacse/jaksy/

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Tünde!
Olyan jó volt olvasni a soraidat! (Elérzékenyültem... Kép )
Fantasztikus iramban fejlődik Tomika, és ahogy leírod, szinte látom is a csöppödet. Kép
Én is nagyon gondolkozom, hogy elkezdek gyümölcsöt adni Marcipánnak, de a doki néni nagyon tiltakozik, azt mondja, majd 6 hónapos kortól. Arra gondoltam, megvárom, hogy betöltse az 5. hónapot (még 10 nap!Kép), és akkor szépen csendben, titokban elkezdjük nyomni a gyümit.
Tomika pocója nem fájt az első almától? Nem vettél észre rajta semmit?

Mariann!
Írj valamit Nádjáról lécci!!!!!!!!!!

Szilvus!
Hol vagy?? Hiányoznak a soraid, meg Petigyerkőc vigyori képe!!!!!!!!!

Eszter
budddha

Szisztok!

Kitty!
Igen üldögél már Matyika, sőt ha sétálunk nem hajlandó megmaradni fekve, addig sír amíg fel nem ültetem, még a középfokozat sem jó neki. Így lát ki, én meg hagyom, mert nagyon szépen tartja magát. Nem az az odasimulós fajat (az anyja se az).Kép

Gabi!
Tündéri Réka, igazi dögös mosolya van! csatlakozunk a fogakhoz mert kibújt Matyikának a 2. is. Így már 4 foga van a topiknak (ha jól tudom). Rendesen kocog rajta a kanál! Kép

Tünde!
Nagyon szép amit írtál! ANYA! Szép ez az érzés bárcsak mindenki átélhetné. Fáj a szívem mert a barátném nagyon sokat szenved egy babócáért (lombik...) és nem akar még összejönni, más meg kidobja a kukába. No de félre a negatív hullámokkal. Csodás amit írtál!

Szilvus!
Biztos nyaral, ha ennyire nem jelentkezik. Emlékszik valaki hova mentek?

Mariann!
Jó mulatást a szigeten! Lehet hogy ma én is elmegyek Felkai koncertre, fürcsi után, Apóca majd vigyáz aprajára. Reméljük nem kel fel éjjel.Kép

Bogi!
Nagyon klassz az albumotok, ügyi aki csinálja. Te vagy az?

No megyek mert felébredt, és éheske.

Tettem fel az albumba képeket:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2212

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

EszterKép
Ma 3/4 8-ig aludt!!! Kép
Marcipán iszik napközben teát? Cumisüveget elfogadja? Kedden este nem voltam itthon. Fürdés végéig nincs is gond ilyenkor, de utána Sakálkává változott. Apukája és nagymamája volt megbízva a felügyeletével, de még a nagypapának is be kellett segíteni. Csak üvöltött és üvöltött. felváltva hordozták, de csak az erőgyűjtésre idejére hallgatott el egy kicsit. Vágül 11 felé beájult és elaludt. 8-kor kezdte a műsortKép Én megetettem mielőtt elmentem, olyan 1/2 7 felé. Enni már nem volt hajlandó cumisüvegből, tolta kifelé a nyelvével. Pedig ma ismét elmegyek este, irány a Sziget! Bár tegnap napközben megpróbáltam a cumisüveget. Szigorúan evés előtt, hogy jó éhes legyen. Megitta mind a 40 milit, amit beletöltöttem. Azért nem többet, mert ugye szopizni kell, csak muszály volt kipróbálnom. Tehát úgy néz ki, ha nagyon éhes elfogadja a cumit is.
Mostanában, ebéd után minden nap játszunk egy jó fél órát. Ilyenkor hasra fektetem, mondókázunk, "olvasunk". Persze ezt egész nap is csináljuk, de ilyenkor csak vele foglakozom. Nagyon élvezi.

Elalvás továbbra is macera. Bár tegnap sikerült őt az apjának elaltatni (1/2 11-kor) Már nagyon drukkoltam, mert már régóta próbálkozott, de soha nem ment neki. Nagyon büszke volt magára.

Egy kép KopaszkárólKép
Kép

Mariann
tmarianna

Hát én mindig azt gondolom ezek a babák már nem lehetnek szebbek de valahogy mindig felülmulják magukat!!

Kitty! Hát evésnek nem mondanám, eszünk egy kis pépeset, de mivel tele a pocak igy csak pár kanállal. Dokinö is kiakadt, mert mondtam ragaszkodok hozzá hogy nem szopi helyett kapja Orsi, hanem csak utána.

Orsi 6300g és 65 cm. Hiztunk heti 100g-kat, a védönénivel meg most beszélgettünk is, ezt kapjátok ki! De azért mondtam ha nem muszáj inkább nem mennénk havonta igy csak okt. kell mennünkKép

Ági! Nem semmi, már Matyinak is kibujt a foga!

Nálunk még nyoma sincs és ülni is csak probálkozunkKép

Bogi! Nekem nem jött be az oldal sajna, de
késöbb megprobálom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mariann!
Köszi, hogy végre írtál Nádjáról! Gyönyörű ez a kiscsillag!
Nem kéne csodálkozni, hogy gázasak az esti elalvások, amikor Nádja tiszta anyja-bagoly!!!Kép
Jó szórakozást a szigeten! Mi is tervbe vettük szombatra. De jó lenne!
Apukája szívesen vigyáz rá ilyenkor?
Marcipán még csak ciciből ivott eddig. A nagyokkal is megúsztuk a cumisüveget, mert mire szükség lett volna rá, már tök jól tudtak inni pohárból.

Ági!
Matyika nagyon ügyes! Fogakhoz gratula!Kép Szerintem nálunk is készülődik valami, mert hullámzó nyáltengerben ücsörög Marcipán rendszerint.Kép

Karmen!
Védőnénit ügyesen leépítetted! Kép
Marci már csak ritkán hízik heti 100-at. Valószínűleg azért, mert többet mozog. Mondjuk a 7 kilójával talán nem fújja el a szél!!Kép

Bogika!
Fantasztikus a honlapotok! Te csinálod?

Én úgy emlékszem, Szilvus nem ment nyaralni. No de akkor mi van????

Én is teszek fel új képet mindjárt.Kép

pussz,

Eszter
budddha

Íme a Játszómarcipán:

Kép

A lego-kukac hátán látható tornyot nem Marcipán csinálta!Kép
budddha

Sziasztok!

Egyszerűen gyönyörűek ezek a babák!

Mariann!
Nádja frizuja tényleg teljesen olyan mint Rékáé. Kép

Bogi!
Csak nem Te vagy olyan ügyi,hogy honlapot készítesz?

Ági!
Milyen ügyi Matyika! Réka 10 nappal öregebb, de a fordulásokon kívül nem mozog mást. De úgy látom jól elvan még fekve a kocsiban. Matyika viszont már igazi nagyfiús a képeken.

Karmen!
Lehet,hogy megpróbálom mégegyszer,hogy a du.i szopi után etetetm Rékát. Nem akarom,hogy csökkenjen a tejem az etetés miatt. Legfeljebb egyszer így egyszer úgy próbálom.
Tényleg, Te még adod a K vitamint?(most,hogy már eszeget Orsi?) Én még a meglévő állományt odaadom Neki, de nem hetente,hanem kéthetente.

Orsi súlya nem kevés szerintem, a középső lányom nem volt annyi, mint most Orsié, igaz most se egy erős kislány. Ilyen az alkata.
Levittem Rékát tegnap méretni, gondoltam akkor megúszom a védőnői látogatást megint egy időre. Erre mikor mennék el, mondja,hogy jövő héten azért felugrik meglátogat minket. Pedig megbeszéltünk mindent( nem jön a foga,nem mászik, stb) Miért kell jönni jövő héten, csak nem azt akarja megnézni,hogy a legutóbbi látogatása óta nem a pincébe tároljuk-e a gyereket? Kíváncsi lennék,hogy a problémás helyeket is ilyen gyakran látogatja-e.

Én is úgy emlékszem,hogy Szilvusék később mennek nyaralni. Remélem minden rendben Velük, mert Ő rendszeresen szokott jönni. Nekem is hiányoznak Petiba képei.

Kitty
kitty123

Kitty! Tudod 4 hósan is vita volt a K vitamin miatt, az kitartott 1 hónapig, azota nem irtattam. Pépeset meg tényleg csak pár kanállal eszünk és sem akarom a tejcsit kiváltani vele még jóideig. Most csak szokja az izeket.
Nekem csak azért jön a védönöm ki, mert nem hozzájuk járunk körzeti rendelésre, neki meg ugye tudnia kell mi van a körzetis gyerekeivel. De csak havonta 1x jön. Ha elköltözünk majd akkor
tuti nem engedem be az újat ha ugyis találkozunk a rendelésen, mi a fenének.

Bogi! szuper a weboldal, gratulálok! Na meg a kis bogárka is gyönyörü!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,
sajnos nincs most idöm visszaolvasni, volt pár nyügös napunk, remélem mindenki jól van, aki kijutott a Szigetre remélem jól érezte magát.

Bence 66 cm és 5950 gramm, és pár napja nagyon hisztis, és döl a nyála. Talán ez már fog lehet ? Mondjuk még csak 19-én lesz 4 hónapos..
talán még korai.
Ma nevetett elöször olyan igazit, gurgulázósat. Elmentünk postára és végignevetgélte az utat. Ma fogott meg elöször valamit a kezébe, nem semmi fazon ám, mit gondoltok mi volt az elsö dolog amit a kezébe fogott? Egy 2000 forintos, nem is akarta elengedni Kép
töltöttem fel képeket a fotóalbumba,
http://babanet.hu/album/main.php?album=2928
remélem sikerül megnézni

Szép napot mindenkinek

Timi és Bence
kismaszat

Sziasztok!

Igen, én csináltam a honlapot teljes egészében. Nem nagy ördöngősség. Wordben van egy ilyen funkció, hogy weblap készítés, méghozzá varázslóval együtt, tehát csak lépegetni kell előre, kijelölni, milyet akarsz, aztán feltölteni tartalommal.
Persze nem ez az első amit csináltam, mert a csillagászati honlapunkat is én csináltam.
http://gyor.mcse.hu
címen találjátok.

Látom szépen fejlőnek a babák.
Mindenkié gyönyörű.

Timi!
Gyermeked apjának is vannak ám fürtjei. Kép Jól néznek ki együtt KépÉs az a sapis vagy kendős kép, az meg haláli. Milyen édes pofit vág.

Lányok!
Lili még nem tud ülni, és kedden lesz fél éves. Szerintetek ez nagyon gáz? Azt hiszem, hogy a hátizmai nem elég erősek, pedig már egy ideje tornázunk, meg úszni is járunk. A forgás már mindenhogy megy neki, állni is szeret (persze nem hagyom, hogy tartsa a súlyát), de ülni nem akaródzik neki. Viszont már többször négykézlábbra állt. Olyan édes, felhúzza a lábát a popója alá, és kinyomja a kezét Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!

Réka sem sokkal fiatalabb Lilinél, de Ő sem ül még. Most már fordul oda vissza, de azt sem viszi túlzásba, de nem nyomja ki magát lábbal, négykézlábra sem áll, nem is kúszik még.
Szerintem teljesen normálisan fejlődik Lili. A Húgom kisfia egyszerre született Helgámmal.Mikor Mikike még csak a hátán fekve játszott a lábaival, Helga már szaladgált körülötte. Na most látnád milyen ügyes karatés kissrác lett belőle. Nagyon eltérően fejlődnek a kicsik.

Én is megnézem a Word-ös weblap készítőt. Jövő héten nem lesznek a nagylányok lesz időm próbálgatni.

Timi!
Megnéztem a képeket, és igazán tündéri Bence. Jó hosszú baba, már 66 cm.

Kitty
kitty123

Bogi! Orsi sem ül még és mást sem csinál, ahogy Kitty is irta Rékáról. Én sem ismertem a Word-ös szerkesztöt, én Frontpage-vel szoktam csinálni.

Timi! tényleg jó magas srác lesz majd belöle ha már ekkorára nött Bence!! És jóképü is lesz!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bogi! nagyon klassz az a weblap is, hihetetlen hogy ilyet lehet Word-ben csinálni. Én is megnézem hamarosan.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bogi! hol van ez a funkció mert én bizony nem találom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bogi!

Én sem találom!!!!

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Jó ide jönni és látni a sok szép babát!Kép

Léna, az árról jó, hogy írtál! Már most annyit fizetünk bevásárláskor, hogy aggódtam mennyi lesz még a bébikajával.Megnézem akkor a KecskemétitKép
Gratula a mászáshoz!Kép

Ági, gratula a fogacskához édi lehet velük!Kép

Karmen, szerintem jó hogy reklamálsz! Sajnos még nincsenek a legtöbb helyen erre felkészülve. Mi holnap megyünk be a könyvtárba mert kaptunk 1 levelet, hogy 1 éves tartozásunk van vissza nem vitt könyvek miatt. Tavaly az államvizsgám alatt ellopták az összes iratomat(könyvtárjegyem is) is valaki használta. Csak nem értem miért most kaptunk figyelmeztetést.

Képzeljétek Bence az 5 hónapos szülinapján átfordult a hasára. Békésen aludt, én gondoltam nyomok egy gyors zuhanyt, nagy üvöltésre abbahagyom, bemegyek a szobába, Bence hason, egyik keze pedig válltól kilógott a kiságyból+ tiszta piros volt mert csapkodott vele.Már azt hittem a kis husi testével nem fog forogni!Lemértük 8300kg és 69cm. Kép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

sziasztok

csak egy bekukk, meg egy kép.
Majd holnap jövök.

Sziasztok

TimiKépKép
kismaszat

Nem tudja valaki honnan lehet a netröl letölteni Halász Judit meg hasonló gyerekzenéket ?
kismaszat

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy a telepítésnél kell telepíteni ezt a funkciót, de nézzétek meg a help-et, vagy a neten nézzetek utána, és lehet, hogy le tudjátok tölteni a Word oldaláról.

Kismaszat!
Sehonnan. Vagy fizetni kell érte.
Vagy telepíthetsz egy programot, amivel illegálisan mások gépéről tudsz letölteni mindenféléket.
Szóval jobban jársz, ha ismerősöket kérdezel meg, hogy van-e nekik.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Hogy telik a hétvége? Mi ma kocsimentes (na, persze nem babakocsimentes)napot tartottunk, és hármasban átsétáltunk Újszegedre Anyuékhoz (kb.4-5 km). Tomika is élvezte, oda és vissza is kb. fél úton aludt. Délután meg lenéztünk a Laposra. Ott is jól érezte megát, aludt is egy kicsit.
Az utóbbi napokban sűrűn fölébredt éjszaka, tegnep már csak kétszer. Remélem, javul a helyzet.
Nagyon aranyos: ha az unokatesója (a húgom kislánya) beszél hozzá, vagy ha csak látja, ált. hangosan kacag.
Legújabb mániája, hogy állandóan az égnek emeli a lábait, még a babakocsiban ülve is. Jó lenne ilyen hasizom...!
Egyelőre mégsem adok neki semmit a tejcsin kívül, mert az alma nagyon megviselte a pociját. Gabi3, igazad volt!!! Utána volt, hogy két éjszaka óránként ébredt, mert fájt a hasa. Kivárom az aug. végét, és nyilván akkor sem az almával fogjuk kezdeni.
Egyébként meg tényleg nem kell siettetni a hozzátápit. Addig jó,amíg nem kell kínlódni a kajával.

Én sem tudom, mi lehet Szilvusékkal. Mot direkt visszanéztem: múlt pénteken írt utolára, és szó sem volt róla, hogy valahová mennének. Remélem, csak a gépük rossz! Nem tudom, hogy lehetne megtudni róluk valamit.

Bogi!
Nagyon klassz a honlap, és jók a képek!

Buddha!
Ahogy írtam fájt a pocija, úgyhogy én kivárom a 6 hónapot inkább. Nagyon rossz volt óránként fölkelni, meg nagyon sajnáltam mert a pocija fájt (3 hónapos koráig nagyon hasfájós volt).
Marci nagyon aranyos játék közben is.

Ági!
Nem semmi Matyika! Ül és már foga van! Mit számít az az egy nap! (enyivel idősebb Tomikánál). Tomika még csak úgy ül, ha fogjuk, meg mindig állni akarna.
Nagyon jók a képek! Ügyesen ül Matyika!

Mariann!
Este Tomikát sem tudja senki elaltatni rajtam kívül. senkinél nem marad meg.
Nagyon aranyos Nádja!

Karmen!
Nagyon jók Orsi méretei.

Timi!
Bence biztos bankár lesz! Nagyon jók a képek! Szép baba!

Barbi!
Bence nagyon ügyes!

Na, jó éjt mindenkinek!!!

Szilvus, Brigi és a többiek, jelentkezzetek!!!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok! Kép

Talán lehetne Szilvusnak egy SMS-t küldeni. Szerintetek? Ő nem az a szó nélkül eltünős fajta.

Tündi!
Nekünk sem jött be az alma. Határozottan szenvedett szegény Réka mire sikerült a kaka 2 nap után. (Eddig napi 2 volt) Azóta csak barackot adok Neki délután, most már szopi után. Majdnem 1 dl-t elcummog.Szegény a kanalat is szopja, még nem jó technikával eszik. Az első 2 kanál után fintorog, de utána elfogadja. Most van fincsi új barack hadd ismerkedjen meg vele. Amúgy még Ő is csak szopizik.

Timi!
Bence hogy vizsgálgatja a játékát. Jóllátom,hogy göndör a hajacskája?

Látszik,hogy nyár van, elég ritkásan járnak a lányok erre. Azért remélem újra felélnkül a topic.

Weblapkészítés: Megnéztem, a Word-ben én sem találom, de a Powepoint-ban is van. Ha lesz időm megpróbálkozom vele.

Megyek, mert nem lesz ebédem, ha itt ücsörgök.

Kitty
kitty123

Kitty !

Szerintem az egész rokonság furcsán nézne rám ha Bence haja nem lenne göndör Kép Kép Apja is én is csupa fürt vagyunk..

Igen, mostanában kezd érdeklQdni az öt körülvevö dolgok iránt, meg pl nézegeti a lábát, kezét és roppant örül nekik !

Egyébként én 11 hetesen kipróbáltam Bencénél az öszibarackot, és mit mondjak, úgy ízlett neki hogy majdnem egy egészet benyomott, de sajnos utána csupa kiütés lett meg két napig egyfolytában kakált, úgyhogy egy idQre még felfüggesztettem neki a dolgot.

Lépek mert ma nagyon sok dolgom van.

Ui: Szilvus remélem elQkerül, Pumukliék nyaralni mentek ?

Üdv mindenkinek:

Timi
kismaszat

Bogi! Köszi, majd még keresem akkor.

Timi! én sms webes oldalról szoktam letölteni ilyeneket. Jó sok gyerekzene van fent, pár száz forint a regisztráció és kell egy program amivel le tudsz tölteni. Már nem tudom mi melyik oldalról töltöttük le, rá kell keresni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hali!

Küldtem Szilvusnak sms-t majd írok ha válaszolt.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Ági és Mindenki
Köszönjük az aggódástKép SEMMI BAJ!!Kép Csak nyaraltunkKép Úgy emlékszem irtam, de lehet, pont az "szállt" el? Hosszas vivódás után a tengerpart és egyéb vizpart helyett egy hűsebb nyaralóhelyet választottunk. A Mátrában töltöttünk 1 hetet, kibéreltünk egy nyaralót Bagolyirtáson. De a baglyokat nem mi irtottuk ki!!!...mókusok voltak ugyanis, baglyok nemKép

Visszaolvasok és irok, képet is küldök!

Puszi Mindenkinek addig is!!

Szilvus
szilvus

Na, ezzel az aranyos kis mókussal üdvözlök Mindenkit. Ő hancúrozott minden nap a nyaraló tetejénKépKép
szilvus

Szilvus!

Hát megkerültél!!
Egészen frászba hoztad a topikot! "Ne csinálj ilyet többet édes kisjányom!" Kép
No de félre a tréfával, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és minden rendben van!
Édes a mókuska!Kép

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Nnna, Sziasztok MindenkiKép

Visszaolvastam. Valóban nincs itt az a beírásom, mikor elbúcsúzunk Tőletek a nyaralás miatt. Vagy figyelmetlen voltam vagy nemtom...Kép

Nagyon jók a képek, mennyit változnak a gyerkőcök 1 hét alatt is, ugye? Jó volt végignézni a babácskákat. Gratula minden Kiskrokodilnak, akinek kinőtt a fogacskája és a Kis Akrobatáknak, akik megfordultak!

Hozzátáplálás. Lányok, lehet, hogy én felelőtlen anya vagyok, de nem igazán érdekel, mit irnak, mondanak, mitől óvnak, intenek. A lényeget megjegyeztem: mézet ne, aprómagvas gyümiket ne, tehéntejet ne. A többivel pedig a puding próbája elvet alkalmazom. Igy pl. kitapasztaltam, Peti kedvence a banán, amit mint tudjuk nem szabad. Se hasmenés, se szorulás, se kiütések. Őszivel ugyanez. A sárgabarack meghajtotta, igy azt elfelejtjük 1-2 hónapra. A kekszes tápot imádja (gyógyszertárban kapható MILUPA Biscottival, NEM házt. kekszivel!!). Almából pl csak a Granny Smith zöldalmát eszi meg. A krumplit megette, de fintorogva. A répafőzi sem a kedvence. Hétfőtől kap paradicsomot, megnézzük mit szól hozzá. Végülis mi magunk is igy kóstolgatunk, nem? Aki nem evett csigát pl. nem tudhatja szereti-e vagy allergiás-e rá. Meg kell kóstolni előbb! Ez persze nem azt jelenti, hogy rám hallgassatok, ez csak az én álláspontomKép Amig van tejcsi csakis az a legjobb a babának!! Kár, hogy nekünk másképp alakultKép

Néhány szó azért a nyaralásrólKép Nem tudom, szeretitek-e a hegyeket, hát én nagyon! Szinte minden évben felmegyünk a Mátrába egy kis kikapcsolódásra, túrázásra. Kisbabával meg egyenesen remek ötletnek tűnt ott tölteni a vakációt. Kibéreltünk egy szép nagy nyaralót, mindennap grilleztünk, bográcsoltunk, hatalmasakat sétáltunk, szunyáltunk a jó levegőn. Peti hihetetlenül élvezte a "magaslati levegőt" (Bagolyirtás kb. 800 m), egész nap a teraszon vagy a kertben a fa alatt szunyókált vagy játszadozott. Az itthon jól megszokott ritmusából ott sem zökkent ki: este 1/2 8-tól reggel 7-ig szunyált!! És persze a napközbeni alvással sem volt gond. Kiságyként két összetolt fotel szolgált, ebben aludt első éjszaka. Utána pedig a franciaágyon a falnál, mellettem. Remek fészket készitettem Neki, nagyon élvezte széttúrni! Minden reggel arra ébredtem, hogy az orromat vagy a hajamat húzigáljaKép Azért napoztunk is, igaz, a hegyek között max. 20 fok volt napközben, este pedig elkelt a meleg ruha, de Petinek szépen "megcsipte" a levegő a kis pofijátKép A miénket pedig a faszén füstjeKép

Többen irtátok, hogy beköszöntött az első mensitek, nos, én sem maradtam ki a jóbólKép Mivel már 1 hónapja kezdtük a hozzátáplálást és a tápizást, eddig sikerült fenntartanom fejéssel a tejcit. Múlt szombatra már semmit nem tudtam fejni, vasárnap reggelre meg is jött...Már úúúgy hiányzottKép Szerencsémre pontosan úgy és olyan intenzitással zajlott mint régen, azaz fájdalom nélkül, közepes erősséggel és 4 nap után "távozott"Kép

Az elmúlt hét fejlődése nálunk:
A jó levegő megintcsak dobott Peticica étvágyán, az egyszeri adagja már 250 ml táp...Röhej, hol fér el benne.Kép Az ltkezési rendjét kicsit átalakitottam. Mivel csak 4-szer kér enni egy nap ez most a következőkből áll: reggel 250 ml tápi, délben főzike/vagy tejpép és kb. 100 ml tápi, uzsira gyümölcs és kb. 100 ml tápi vagy ezek helyett 200 ml kekszes tápi, este pedig megintcsak a 250 ml tápi. Ezáltal mindig teli a poci, mindenféle finomsághoz is hozzájut, és alszik is napközben. Kedvenc játéka az arcunk felfedezése. Irányitottan nyúl az orrunkhoz, markolássza a szemünket, fülünket. Ezen hangosan kacag is. A kiságy holnap lentebb kerül, mert eléri a tetejét és húzza fel magát. A rácsvédőt szivesen tépkedi leKép Ha hátratesszük azonnal oldalra fordul, igy már szivesen elvan, akár el is alszik. Viszont még hasra nem fordult, pedig nem sok kell hozzá. Hiába forog hasról hátra már vagy 1 hónapja, ez a visszapörgés még várat magára.Kép Jaja és Karmen, képzeld, ha Peti elkezd énekelni, tudjuk, hogy aludni készülKép Akárcsak OrsikaKép Kép

Kicsit hosszúra sikeredtem. El ne felejtsem, Kismaszat és Mindenki, az sms-es weboldal cime - itt találtok Halász Jutkát is! Én már leszedtem!! Nagyon ariKép - naszóval a cim: www.bounce.warez.hu , az sms asszem 500 Ft. Megéri.

Mosmá télleg puszi Mindenkinek,
Szilvusék

És egy nyaralós kép is: Peti igy hűsölt a fa alattKépKép
szilvus

Sziasztok!

Menszivel kapcsolatban akartam kérdezni hogy nekem a hetedik héten volt utoljára, azóta semmi.
De viszont Réka egy nap két alkalommal szopik, mert napközben nincs annyi hogy elég legyen, így inkább meghagyom neki estére, és így azon alszik el. Remélem nem azért nem jön meg mert valaki figyel a pocimban, már gondoltam veszek egy tesztet.

Nálunk az evés úgy jön ki hogy reggel szopi úgy 8 körül, aztán kb 10 körül gyümölcs, 1 óra felé főzelék, 4-5 óra felé tápszer, és aztán 8-kor szopi+ ha esetleg kell még neki akkor tápszer.
éjszaka van hogy kér de csak egy két korty erejéig, aztán ha éppen nem nyűgös éjszakáink van akkor alszik tovább.

kismaszat nekünk pont a 4 hónapos szülinapjára jött ki Réka fogacskája, így nyugodtan merem állítani hogy egyáltalán nem korai, és elötte már egy 2 hónapos korától dölt a nyála, és 3 hétig mindenájjel ordított. MOst megint megindult neki, de még egyenlőre nem annyira vészes a dolog. Réka szépen hasra fordul, de vissza még mindig nem tud, ma teljesen véletlenül vissza perdült, meg is lepődött rendesen.

Bogi nekem a Betti 6 hónaposan még egyáltalán nem ült, elöbb megtanult mászni, és a mászásból tanult meg ülni, szerintem ne izgulj nincs semmi baj.

Most viszont jó éjt kivánok mindenkinek.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!

Gabi, te jó ég, 4 hónaposan fogacska?Sára ma 4 hónapos, akkor ezek szerint készülhetek?Ő is nyálzik igen tisztességesen.
Nem irigyellek a 3 hét ordításért

Szilvus, látod hogy hiányoztál mindenkinek?Édes Petibaba ahogy ücsörögKép

Na, megyek, mert a 4 hónaposom ébredezikKép
Puszi, Léna

nuska

Kismaszat! Megy email neked.

Szilvus! Örülök hogy jo volt a nyaralás, és hogy tetszik neki a hozzátápi. Orsi is élvezi, igaz pl. a Milupa tejpép amire az van irva 1 étkezés nálunk 10-re elég.Kép Szoval remélem igy a tejcsi marad még mindig a fö iz neki.

Mi meg szombaton Gyopárosra megyünk az élményfürdöbe.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok, jó reggeltKép

Nuska
Bizony-bizony, nagyon aranyosak vagytokKép Hiába no, kelle gy csapatKép Jut eszembe, Andi és F. Kata hiányoznak a létszámból, no és persze Rita, mert végül nem hivott vissza, ráküldök még egy sms-t. Jó kislány a 4 hónapos??Kép Kép

Gabi
Összesen 1x volt csak meg, utána semmi? Szerintem vegyél 1 tesztetKép Peti 2 hónapos kora óta nyálzik, most az utóbbi két hétben nem annyira, de még nem bújt ki fogacska. Viszont elképesztő erősen tud harapni az inyével..Grrr!!! Réka tündéri, nagyon komoly a frizurája!Kép

Karmen
Kép Mi a HUMANA H.A. tejpépet kaptuk, 70-80 ml vizbe szoktam tenni 2-2,5 e.k. port. Peti ezt benyalja, de a végén már rám köpködi. Kiváncsi vagyok mennyi adag lesz igy belőle, a doboz 4-5 ek-t ir 1 adagnak 150 vizhez... Van még a hűtőben 6-7 adag anyatejcsim, lassan előveszem neki, mert úgy láttam van köztük májusi is. Nehogy ne fogadja el, mert más az ize. Orsi végül mennyit nyomott a mázsálásnál, nem találtam a visszaolvasottak között, vagy átugrottam?

Tényleg, Ti már lentebb vettétek a Manócskák kiságyát? peti eléri a tetejét és abban kapaszkodik. ma reggel kikötötte a rácsvédő masniját és belegabalyodott, mert lejött az egész. Asszem nem szabad késlelkednemKép

Na mentem, apa kocsit mosat, midjárt itthon lesz és megyünk valahová (még nemtom hová) Petistül.

Puszi Mindenkinek,

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Csajok!
Nekünk van táblicskunk? Úgy értem a babákról?
Jó lenne összeszedni nem?
Anyuci, baba adatokkal, vagy esetleg a babákról valami érdekességgel.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok Mindenki !

Karmen ! Nagyon köszi, aranyos vagy !

Nyálzás nálunk ezerrel megy, meg az egész ökle benn van a szájában folyton, elöször azt hittem éhes, de evés után is ott tarja az öklét, azért gondoltam, talán a foga lesz ?

Ma 16 hetesek vagyunk, és reggel megfordult Benyó hátról hasra, igaz a karját kicsit ki kellett húzni alóla mert azt maga alatt felejtette, de nagyon örült új tudományának. Hasról hátra meg már kb egy hónapja pörög, bár újabban kicsit ellustult.

Még nem kellett lejjeb vennem a kiságyat, bár Bence kisebb is mint Petibaba, szóval még ráérünk.

Sziasztok

Timi
kismaszat

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?