Sziasztok!
Nekem ma iszonyúan nyom a fejem. Az előbb el is aludtam, amikor Bendit altattam. Nincs étvágyam sem. Valami front???
Brigi, dehogy lesz nőies!
Egy igazi édes, aranyos, gyönyörű kispasi lesz. Anya fia.
Mincsi meg Apa hercegnője
Mmanya, Bendi már 123 centi, így pont feleakkora a vízilova. Most kapott egy Moncsicsit, így ma már egy vízilóval és egy moncsicsivel mentünk vásárolni. Szerencsére a víziló elaludt a kocsiban, így őt nem cipeltük be...A Moncsicsi csak 20 centi.
Bree, hozzánk jöhetsz takarítani, ha otthon már nincs mit...
Én szívesen hagyok neked.
Ronci, én most nem gondolok erre, hogy mi lenne a jobb. Kivárjuk a duplatesztünket és ha így dönt a doki, akkor így lesz, ha úgy, akkor úgy. Én jobban szerettem volna lombikot, mert nekem hatásosabbnak tűnt
(és mert szeretnék ikreket), de ha megpróbálkozik egy inszemmel, az sem baj. Maximálisan bízom az orvosomban.
Csak nem bababútorokat pakoltok Blankának?
Cicihez: mi könnyen kezdtük, azonnal tudott szopni, de valahol a 4. vagy 5. hónap környékén eltűnt a tejem. Addig fürödni lehetett volna benne, akkor meg nagyon kevés. Akkor kb egy hétig pótlást kapott Bendi, de szoptattam közben is, bár piszkosul fájt nekem, ő meg kiabált, mert nem értette, miért nem jön semmi. Aztán kb egy-másfél -két hét alatt visszajött a tejci, és megint elég volt neki. Így végül cicizett jó sokáig. Akkor volt, hogy azt mondtam, feladom, nekünk ez a 4-5 hónap jutott, de jobb volt így végül.
Megyek teregetni, Bree még nem érkezett meg...
Jó hétvégét!
K.