Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elkezdek visszaolvasni végre. Kicsit ma több időm van, kivettem a mai napot szabinak.
Ma megjött a Bendi Happy Hippo vízilova. Hatalmas... A Fő téren sétáltattuk, nagyon vicces volt egy 60 centis vízilóval sétálgatni.

Bree, kisebb-nagyobb (inkább nagyobb) megszakításokkal 13 hónapja. Sajna, ha baj van, akkor próbálkozhatunk spontán évekig és nem lesz eredmény. De majd most segít a gólyának a Kaáli.
Kínaira ne vegyél mérget, az alapján Bendegúz kislány...

Ronci, köszi a drukkot, jól jött!

Mmanya, jó, hogy meggyógyultál.

Anita, szerintem jó lesz a rajzfilm. Mostanában mindig látok valami Disney hercegnőset és mindig eszembe jut Bogid.
Én is folyton álmos voltam az első trimeszterben. Bárhol tudtam aludni, akár csak pár percet is, de muszáj volt.

Kistörpe, szia!

Brigi, néztem a fotóitokat iwiw-en, olyan szépek vagytok, én nem láttam ott bálnát (talán a tóban)! Mennyire hasonlít rád a kisfiad!

Szisz, nagyon aranyos Martin, őt is megkukkoltam.

Sucer, sajnos, nem sikerült a barátnőmnek. Decemberben folyt.köv.

Susy, mi is szeretnénk tudni, hogy kislány-e!!!

Nitácska, örömmel hallom, hogy párod többet segít :)

Szép estét nektek!

K.

Kép

Kép
kinga82

Hű, enyém a laptető :) Ennek most örülök :) Ha minden jól megy, decemberben kezdjük a lombikot, vagy max egy inszemet.

Anita, most vettem észre, milyen szép új fotód van Bogiról! Egy igazi csajos Disney hercegnő :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást, arik vagytok nagyon. Nem bírok vissza olvasni, ma rohangálós nap volt, holnap elutazunk a szüleimhez, és még semmi nincs bepakolva, ha nem jelentkezek, gondolok mindenkire, de otthon nem tudom mikor jutok géphez.

Voltam dokinál, és láttam ahogy jár keze lába az én kis picikémnek!!! Annyira boldog vagyok, le sem tudom írni, azóta egyfolytában ez van eszembe. Nagyon jó volt látni, van kis kezecskéje, lábfeje. Teljesen odáig vagyok, és ami a legfontosabb, hogy minden rendben.

Gani
Igen, szerettem volna természetesen szülni, meg sem fordult a fejemben, hogy császár lehet, és egy világ omlott bennem össze, sokáig azt gondoltam, hogy képtelen voltam rendesen megszülni, milyen nő vagyok én. Aztán be nőtt a fejem lágya. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy örülök hogy minden rendben!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Lányok előre is köszi a drukkot 8)
Susyt örülök, hogy minden rendben van veletek, csak azért jöttem, hogy megnézzem mi újs veletek :D
Kinga a Kaáli sokaknak segített már, nektek is biztosan sikerülni fog!!!Úgy is drukkolunk majd!!! :wink:
Kép

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Susy, ez jó hír, hogy minden ok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok Kismamik, Anyucik és reménybeli Kismamák !

Jó szar idő van ma, be van borulva és nekem 4-ik napja fáj a fejem.
Utálom a kávét, de ma reggel ittam egyet, lehúztam, mint egy felest, hátha segít a fejemen, kicsit jobb lett, de majdnem visszarókáztam.. :lol: :lol: utálom az ízét!!! :roll:
Susy jó utat mára Nektek!

Kép

Kép
bree

Sziasztok!

Kistörpe!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Martin nevében is köszönöm a bókokat! :lol: :lol: Mindenki azt mondja tiszta apja! :wink: :wink:

Bocsika,hogy nem olvasok vissza,nagyon kevés időm van netezni.Még bele kell rázódni a babázásba! :wink: Pedig anyukám is itt van napközben sagíteni.De nem nagyon tudom utolérni magam! :roll:

Szüléstörténetem: Röviden csak annyit,hogy ugye este 8-kor elkezdett folyni a magzatvizem,de fájások nem voltak.Éjjel 2 -től reggel 7-ig megjártam a poklot!És nem vagyok egy nyápic csaj,de ez tényleg húzós volt!Reggel már 4 újjnyira voltam tágulva,meg 1 perces fájásaim voltak.A végén már én kértem volna a dokinőmet,hogy legyen császár,ha Ő nem mondja.Szegény Martin már nagyon meg akart születni,ott volt majdnem kinnt,csak a köldökzsinór a nyakán és vállán volt. :cry: Ezért hiába küzdött szegénykém! :cry: :roll:
Ronci,köszi a tudósítást a Többieknek! :lol:

Még annyit akarok írni,hogy sajna Martinnak nem kell a cici,ha rárakom,elkezd ordítani.Így nem is nyüstölöm szegényt.Viszont így elég kevés tejem van,kb 3 óránként fejek,és a két mellemből 25-30 milli van csak.Sajna tápszerhez kellett nyúlnunk,de nem volt más választásom.
Valamelyikőtök járt ilyen cipőben?????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Egyébként még ezt is elfelejtettem leírni Nektek,de Martin dongalábbal született.Örökölte tőlem. És mikor megszületett,nagyon ki voltam bukva ezmiatt,de megnyugtattak,hogy 100%-ban helyre tudják Neki hozni.Végül is,31 éve,engem is helyrehoztak!
Szóval,voltunk a Heim Pálba hétfőn,megnézték Neki,és holnap kell visszamennünk.Begipszelik mind a két kislábát és ezentúl minden héten pénteken mennünk kell gipszeltetni.Lehet,hogy majd kell műteni,de nem biztos.Attól függ,hogy a gipsszel mennyit tudnak korrigálni rajta.De mire elkezd menni,addigra rendberakják Neki! Úgyhogy nagyon bizakodóak vagyunk! :wink: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!

De jó, hogy írtál! És mivel téged is nagyon rendbe tettek, nem lesz semmi baj Martin lábával sem. Vagy a tiédet műteni kellett?

Bree!
Most marhaságot fogok írni, de én nagyon frontérzékeny vagyok, főleg a mostani hideg frontot nem bírom. Nekem a kávé citromlével szokott bejönni, mert ez a dédnagymamám receptje. Illetve van mentolos kenőcsöm ami nem vietnámi és a halántékomra kenem. Ja és persze rengeteg víz ivás.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Sziasztok
Sziszkó-én voltam igy tejcsi ügybe,mikor megszületett Patrik,meghalt apukám és nagyon kevés tejem volt,tápszereztünk mi is a kezdetektől.Szegény Marin megszenvedett ő is mire világra segitették.Ne csüggedj,a pici lábát biztos helyre hozzák,csak addig mindig menni ,biztos fárasztó lesz.Mennyi ideig kell gipszbe lennie majd?ó te szegény...
nekem az éjszaka nagyon rosszul telt,eggyik oldalamon sem tudta feküdni,nem is hasam fájt hanem már az oldalam,a hasam alátettem párnát úgy sem volt jó.Lehet hogy a frontot éreztem,elfordultam jobbra és a bal oldalam olyan nevetséges volt púposabb volt minta a jobb fele.Biztos felkupacolta magát oda Bálint.
Susy-örülök ,hogy minden rendben,anyukádnál érezd magad jól.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!!!

Szisz!!! Sajnálom Martinka lábát, azt hiszem az egyik iwiwes fotón látszik a kislába rendellenes helyzete.. Lais n néztem, mikor mondtad, hogy tettél fel képeket! Biztos, hogy szépen rendbe fogják hozni, csak sajnálom Őt is, meg titeket is, met nem lesz egyszerű senkinek sem. Nektek látni, neki meg az, hogy be van gipszelve szegényke..De nagyon szép kispasi!
A tejcsi miatt ne aggódj, nagyon sokan nőnek fel csak tápszeren!!!! Pl. legújabb keresztfiunk is, kb 2napig kapott tejcsit, aztán már csak tápszer volt..
Kinga!!! Jó, hogy végre újra itt vagy!!! Hogyhogy nem lombikkal kezdtek egyből????
Minden babásodónak küldöm a drukkokat!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Szisz, ne aggódj Martin lábacskája miatt, rendbe fog jönni. Drukkolunk Nektek, hogy ne legyen sok szenvedés addig.

Nem belepofázás és csak akkor szeretnék írni, ha kéred, de nekem Lillu 1 hós korára tanult meg csak szopni. Addig erőlködni kell és küzdeni, tudom nagyon nehéz, de még nem vagy elkésve, hogy próbálgasd a ciczést is. Ha érzel erőt magadban és szükséged van ötletekre, mivel tudod Martin szopira szoktatni szívesen leírom, mit kínlódtunk Lilluval. A tápi-cumisüveg azért csapda, mert így sajna a tejcsi hozam nem nőni fog és a fejés meg baromi macera :oops: Ha marad a tápi, az sem a világ, csak bíztatni akarlak, hogy próbáld meg a szopit. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szisz mi is tápozunk..de mi azért mert egyik napról a másikra mecsappant a tejem....szó szerint semmi nem jött......
mára már megnyugodtam....táppal is felnő a Barni is.....

Kép
így alszik a tökmagom:)))
Kép
Barnus:))
Kép
Mátémnál a hatalmas nagy rend.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak villámban, hulla vagyok.

Szisz, nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Cici ügyben segíteni sajnos nem tudok, de talán még érdemes próbálkozni. Pici lábát biztosan meg tudják oldani, hiszen ha nálad is ment, akkor azóta biztosan még fejlettebb a technikájuk. És már 12 napos :)

Ronci, valószínűbb, hogy lombikkal kezdjük (félreérthetően írtam), de még lesz két tesztünk, azokkal a kezünkben dönt Kőrösi doktor úr. Annyit mondott, hogy ha azok jók is lesznek, akkor is max egy inszem lesz, az életkor miatt.

Bree, a drukkok jól jönnek, köszi!!!

Nitácska, micsoda járgány! Nagyon aranyosak a fiúk :)

Jó éjt mindenkinek, rohanok fektetni!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziszkó!
200%-ban egyetértek Ildivel! Nem szépítem! Sajnos nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kíván a folyamat, hogy szopizzon Martin. De! Nem lehetetlen!
Mi is tápszerrel kezdtünk. Korai császár, éretlen méh...Tej sehol. Bizony jó pár hétbe beletellett, mire mind 2 cici rendeltetésszerűen működött. De utána... 2 évig "ontotta magából" -kis túlzással- a tejcsit
:wink: Kitartás Sziszkó! Sikerülni fog!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Susy, de jó, hogy minden rendben. A nemét nem tudták még megmondani?

Gani, nagyon tuti az új vonalzód. Megkérdezhetem, hogy mennyi időre született Bogi?

Sziszkó, nyugi, nem kell aggódni. Nekem sem tudott sosem szopni Marci, a kórházban 4 napig szoptatási tanácsadóhoz jártunk 3 óránként, és még ő sem tudott segíteni. Tejem sosem volt elég, első pillanattól tápszer volt a több, nem a tej. Én próbálkoztam 3 hétig a szoptatással minden etetésnél, aztán már a védőnő is azt mondta, nyugodtan feladhatom, van, aki sosem tanul meg szopni. Hát mi ebbe a minimális százalékba tartozunk. És Marcival semmi gond nem volt, mindenevő, a kedvence a babgulyás meg a töltött káposzta :lol: A lábával meg remélem semmi probléma nem lesz. Kinél voltatok a Heim Pálban? Mi (Marci is és én is :lol: ) Dreissigerhez járunk, magánba, és nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Nita, nagyon édes mindkét kiskrapek. Gördülékeny már a kétgyermekes-anya-mindennapok?

Kinga, nekem is minden ismerősöm azt mondja, hogy minél nagyobb Marci, annál jobban hasonlít rám. Azért drukkolok, hogy ne legyen túlságosan nőies :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás már merem mondani hogy igen...gördülékenyen mennek a napjaink.....
ééééééés Barni már 6.napja "csak" 5x eszik!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Marci hasonlít rám...én s imádom a töltött kápit!!!!!!!!!nyaamiiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ez tök jó. Csak akkor cinkes, ha ebből 4 éjszaka van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Hát pihenten ébredtél ma!!! Nagyon jót röhögtem rajta, mert ezt poénra venni, már csak "tapasztalt" anyukák tudják - a többi meg bután néz :lol:

Nita!
Nagyon szépek vagytok! Tök jó, hogy raktál fel képeket!!! Barni hason alvós képére ránézve mégjobban (ha van ilyen szó) szeretnék én is egy szuszogó csomagot!!!

Kinga!
Azért megnéztem volna, Bendi hogyan sétál egy nálánál közel 40 centivel kisebb vizilóval sétál!

Ha nem jelentkeznék jó hétvégét mindenkinek!

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

[quote="mmanya"]H írta:mmanyaékás!
Hát pihenten ébredtél ma!!!

Viccelsz??? A héten minden éjjel átaludta eddig Marci az éjszakát :lol: :lol: :lol: Hirtelen kijött 3 rágófog, és már csak 1-2 mm kell, és kint van a negyedik is. Most pihenünk a következő etap előtt :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
37. hét első napján született. A méh érettségi(vagy inkább éretlenségi) fokát tekintve kb. a 35. hét lehetett.
Bár pontos volt mindig a ciklusom, Bogi fogantatása után még egy enyhe mensit azért produkált a testem. Így nyugodtan belefér a -2 hét :?

Anita
Kép

Kép
gani

De! Szerencsére egészséges mint a makk, első pillanatától fogva :wink: Elsülhetett volna csúnyábban is. Szoktam volt mondani, hogy egy ilyen szörnyűséges szüléstörténetért kárpótolt a sors egy kis földre szállt angyalkával. Én ennek tudom be hogy mindig áldott jó gyerek volt/van/remélem így is marad :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Mmanya neked is lesz még szuszogó csomagod!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! :)

Sziszkó!Sajnálom Martin lábikóját, de örömmel olvastam, hogy teljesen gyógyítható.Biztosan nehéz lesz nektek is amíg gipszben lesz a lába :? , de míg kicsi, talán jobban átvészeli és mire mehetnékje lesz, már teljesen egészséges lesz :) Nagyon drukkolok Nektek!!!++++++++++++
Szopizáshoz sajna nem értek, de remélem az is megoldódik.Én is szeretnék képet látni a kis hercegről, nem raksz be egyet a fórumra? :)
mmanya Köszi a tippet, ezt a trükköt már több embertől hallottam, hogy hatásos, ki fogom próbálni, szerencsére ma nyugi volt és nem fájt egyáltalán.
Ronci hogy megy az idő.... :lol: a november itt van, a december elmegy a karácsonyi készülődéssel, meg gondolom kezdidek beszerezni a dolgokat Hangának és már itt is a szülés ideje és babázhatsz...de jó Neked :oops: :) Nagyon szép a neve :)
Nitácskaírtó aranyos a kis sózsák a kék ruhában ahogy alszik. A kis fokhagyma feneke zabálnivaló :D :D :D Máténál tényleg szép "fiús"rend van :lol:
Én most takarítottam ki, holnap anyunak segítek, aztán kezdődik a temetőjárat...vasárnap meg vidékre megyünk a férjem nagymamájához és ott is temetőzünk...
Ha tudok majd benézek a hétvégén.
Senki nem tesztel mostanában???? :roll: :D
Nekem most jönnek a lányos napok, aztán jövő csütire van írva a PÉ. Na majd meglátjuk, de dolgozunk az ügyön, remélem sikerrel járunk. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Jó pihit és jó hétvégét Mindenkinek!!!

Bree (jaaaaaaaaaaaaaaaaaj olyan boldog vagyok, mikor takarítás után domestos szagú az egész lakás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , mondjuk nálunk szinte mindig. Le kéne jönnöm a "cuccról" :lol: :lol: :lol: , de imádok takarítani)
Na pusssssssssssz

Kép
bree

Csajok hogyan lehet két vonalzót berakni?Nekem nem fér ki, azt írja túl sok karakter.. :roll: :evil:
Valaki tud segíteni?

Kép
bree

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Szisz
Egyetértek Ildivel, Kristóffal is nagyon sokat szenvedtünk a cicizéssel, volt, hogy leizzadtam mire végre be tudta kapni. Annyira pici a szájuk, hogy bizony nem egyszerű, de ne add fel.

Kép
Kép
susytunder

bree!!!
Egymás alá mentsd el a két kódot, enterrel elválasztva, úgy mindg szokta engedni..
Igen telik az idő: már 6hónapos is elmúlt a kishölgy!!! /1nappal! :lol: :lol: / Még 3hónap meg egy pici és ott lesz a kicsi! :lol: Köszi a névdicsit, bár ahogy elnézem mostanában a páromat, lehet, hogy mégiscsak Blanka lesz belőle..Blanka Hanga.. :lol: :lol: Amikor azt mondom Sanyinak, hogy szóljon a nevén, akkor mindig Blankát mondd..csöppet sem gyanús! :lol:
Szisz! Hogy viseli Martin a gipszet???
Kinga! Hát akkor nem is tudom, hogy melyik a jobb! Ha lehet inszemmel is próbálkozni, hát akkor ahoz szurkolunk!!! Sógornőméknek a második lombik jött össze, de neki mint kiderült, nem átjárható egyik petevezetője sem. De az a lényeg, hogy a 3.babájuk már 8hetes a pocakjában!!! Most annak szurkolnak, hogy lány legyen, mert eddig két pasijuk van...
Most lépek, mert nemsokára jön párom, elment egy pár bútorért...Ki kell pakolni... :lol:
Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nekem ma iszonyúan nyom a fejem. Az előbb el is aludtam, amikor Bendit altattam. Nincs étvágyam sem. Valami front???

Brigi, dehogy lesz nőies! :lol: Egy igazi édes, aranyos, gyönyörű kispasi lesz. Anya fia. :) Mincsi meg Apa hercegnője :)

Mmanya, Bendi már 123 centi, így pont feleakkora a vízilova. Most kapott egy Moncsicsit, így ma már egy vízilóval és egy moncsicsivel mentünk vásárolni. Szerencsére a víziló elaludt a kocsiban, így őt nem cipeltük be...A Moncsicsi csak 20 centi. :wink:

Bree, hozzánk jöhetsz takarítani, ha otthon már nincs mit... :wink: Én szívesen hagyok neked.

Ronci, én most nem gondolok erre, hogy mi lenne a jobb. Kivárjuk a duplatesztünket és ha így dönt a doki, akkor így lesz, ha úgy, akkor úgy. Én jobban szerettem volna lombikot, mert nekem hatásosabbnak tűnt (és mert szeretnék ikreket), de ha megpróbálkozik egy inszemmel, az sem baj. Maximálisan bízom az orvosomban.
Csak nem bababútorokat pakoltok Blankának? :)

Cicihez: mi könnyen kezdtük, azonnal tudott szopni, de valahol a 4. vagy 5. hónap környékén eltűnt a tejem. Addig fürödni lehetett volna benne, akkor meg nagyon kevés. Akkor kb egy hétig pótlást kapott Bendi, de szoptattam közben is, bár piszkosul fájt nekem, ő meg kiabált, mert nem értette, miért nem jön semmi. Aztán kb egy-másfél -két hét alatt visszajött a tejci, és megint elég volt neki. Így végül cicizett jó sokáig. Akkor volt, hogy azt mondtam, feladom, nekünk ez a 4-5 hónap jutott, de jobb volt így végül.

Megyek teregetni, Bree még nem érkezett meg...

Jó hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Bree köszönjük a dicséretet:)))))
imádsz takarítani???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: akkor gyere hozzánk is!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nagyon szépek a fiúk, a rendetlenséggel meg ne törődj! Édes kis szuszogós csomag :D

Sziszkó,
nagyon örülök, hogy otthon vagytok. Martin lába miatt meg ne aggódj, ha anno a tiédet is rendbe tudták tenni, nála se lesz gond!
Nagyon drukkolok nektek, hogy ez minél előbb teljesüljön!

Bree,
imádsz takarítani? Én is szeretek, csak nincs rá annyi időm amennyi kellene. Ha döntenem kell, hogy porszívózás, vagy a kislányommal egy társas, sokszor az utóbbit választom. A porszívózás várhat fél órát, nem igaz? :wink: A tisztaság illatot amúgy én is nagyon szeretem, meg azt amikor a száradó ruháknak van jó illata.

Kinga,
sajnálom, hogy nem sikerült a barátnődnek! Na majd decemberben. Nektek meg drukkolok, hogy teljesüljön az amit a legjobban szeretnétek, akár ikrek is :wink:

megyek a munka frontjára.
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép Mindenkinek!

Látom takarítást vehetek fel előrendelésbe csajok :D
Tudom ám, hogy gyerek mellett nem lesz időm ennyit nyalni a lakást...de ha lányom lesz tutira kap egy csomó takarítós játékot :D :D :D :D keresztlányomnak van porszika, felmosószett stb:-)anyuéktól kapta és bizony 3-4 évesen jött ő is söprögetni a konyhába :D :D :D
Na jó persze nem kell komolyan venni:)én pölö tök trehány voltam kiskoromban... :roll: :)

Ronci én nem tudnék dönteni, hogy Hanga, vagy Blanka...mindkettő csajos szép név. Én Anna Luca párti vagyok, de nem lesz két neve a gyereknek úgy néz ki. Főleg ha a végén zsombor lesz belőle.
De hogy mikor??
Ebben a hónapban szerintem nem nyerek, mert egyrészt elenyésző amennyit együtt vagyunk, másrészt jéghideg az iroda, most kapok majd egy hősugárzót is...eszméletlen hideg van itt, szar a fűtés, kabátban ülök. Ha most felfázok, akkor annyi az e havi babásodásnak... :? :roll:

Hétvégén mi temetőkbe mászkáltunk, este kimentünk a Kispesti temetőbe még egyszer, nagyon szép volt mikor már rengeteg helyen égett a gyertya.
Ma szokásos fogászat van... :x már annyira unom.
Héten van PÉ is....hát nem tudom...kíváncsi leszek...

Hékás mizújs veled? Összetudod húzni a pocakodon a kabátot ebben a hidegben?
Kinga..ikrek???:shock: :D :D :D :D Akkor az ikrekhez mennek a mega spontán drukkok is+++++++++++++++++++++++++++
Többiek hogy vagytok??

Kép
bree

sziasztok
Hétvégén mi is temető járásban voltunk itt volt anyukám is a hétvégén ,nem voltam gépközelben.
Bree-lehet hogy igy is sikerül a baba hogy keveset voltatok eggyütt.Én úgy halottam hogy nem is jó ha sokszor van együtt a pár,jobbak a kiskatonák "képességei",ha 3-4 naponta van "akció".Én nagyon szurkolok nektek,a felfázással pedig vigyázz.
Ronci-hogy viseled ezt a rossz időt?Én úgy vettem észre,kevesebbet keményedik a hasam,lehet hozzászokott a gyerek súlyához.Nagyon sokat mocorog,főleg mikor elpihenek,olyan viccesen jár a hasfalam.Apás szülést terveztek?
többiek,haliho-merre vagytok????????

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Sucer, köszi :) A száradó ruha illatát én is imádom. Én nagy Silan párti vagyok, elég erős az illata és jól meg is marad.

Bree, a felfázás nagyon rossz! Én minden évben átesem rajta párszor sajnos. Próbálj meg vinni magad alá párnát.
Az ikres drukkokat csak halkan kérem, nehogy párom meghallja :) Ő egy kis szimpla babát szeretne, csak én vagyok duplapárti. Persze, azt megígérte, hogy nem hagyjuk akkor sem ott egyiket sem a kórházban, ha duplák. :lol: Szeretnék 3 gyereket, de többször már nem lesz baba az életkor miatt, így nem leszek 3gyerekes anyuka, csak ha most duplázok.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kistörpe köszi a drukkot :)
Vettem ovutesztet életemben először...megcsináltam mindent ahogy le volt írva...persze, hogy nem volt jó, nem jelent meg a control csík se... :evil: :evil: :evil: :evil: pedig eskü mindent úgy csináltam...biztosan szar.
Na mindegy, nem lettem okosabb...majd talán holnap. Elvileg ma vagyok a 13-ik napon...mostanság kéne érnie a petémnek....
Kinga mi az, hogy a korod miatt???Miért hány éves vagy???82-es?? Akkor még simán bele fér két szülés.....
Én 81-es vagyok nemááá, hogy öreg vagyok :? :roll: :lol: :lol:
Gondoltam 1-et tutira szeretnék, a 2-ik kérdéses a lakás/munkahely/pénz miatt.
Fogászaton túl vagyok, újabb fogam van rendben :wink:

Kép
bree

Sucer kösziiiiiiii!!!!
de furcsa hogy a szülést tervezitek!!!
nem rég még én is ezzel foglalkoztam...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
kistörpe!!!
igen apás szülést tervezünk, remélem úgyis lesz! nem nagyon érzek változást az időjárással kapcsolatban..én a meleget viseltem nagyon nehezen!
bree!!! én se nagyon tudok dönteni a Hanga és a Blanka név között!!! :cry:

Kép
Kép
ronci

Bree, takarítani hozzánkis jöhetnél, bár itt egy kétéves ellenlábasa van a dolognak :lol:

Ronci, nekem a Blanka és Hanga is tetszik, de a Hanga valahogy ütősebb, szebb, én azt választanám :wink:

Szisz, mi van Martin lábacskájával??? gyere és mesélj.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk, kicsit fura még, de itthon a legjobb. :)

Kép
Kép
susytunder

Nita!
Tudom, hogy lesz szuszogó csomagom, ha a természet is úgy akarja. És már mindjárt december van, amikor minden kiderül és újrakezdünk - vagy hamarabb.

Kinga!
De jó, hogy más is van aki 3 gyereket szeretne - bár ha három évvel ezelőtt kérdezel, még azt mondtam volna, hogy elég kettő is bőőőveeenn. :lol:

Ronci!
Nagyon rossz nevet választottatok :wink: Két szép név közül írtó nehéz választani, még a közvéleményt is képtelen megosztani.

Sucer!
Irigyellek, hogy a takarítás csak fél órát tolódik - nálam sokkal többet szokott. Bár mióta Miksa megszületett sokkal rosszabbul viselem a kuplerájt. Én voltam az a gyerek, akinek a szobájába más be akart menni, akkor robbantani kellett először. De én rendszerben láttam az egészet.

Olyan boldog vagyok, Párom ma reggel mondta, hogy jobb lenne minél korábban egy kismanó - mivel a hétvégét egy 8 hónapos és egy 5 hónapos baba társaságába töltötte és rájött milyen jó fejek. Meg megtették a hatásukat az elmúlt hetekben vásárolt kismama újságok és azok valahogy mindig szétszórva maradtak - pl: kocsit vitte a szervízben és csak az az egy olvasnivaló volt nála, mert pont a kocsiban maradt :oops: :D . Micsoda véletlen.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Bree Nálunk anyukám tisztaságmániás és nagy szívfájdalma, hogy nem rá hasonlítunk a húgommal. :lol: Persze nincs kosz nálunk, csak nincs az a pedáns rend sem. Inkább dolgoztam mindig, mint takarítsak, rendet rakjak. :lol:

Szisz Mi van Martinnal? Sokat gondolok rátok és szorítok nektek.

Kinga 82-es születéssel öregnek tartod magadat két babához?? :shock: :wink: Akkor én felelőtlennek számítok, hogy 75-ös születéssel kettőt tervezünk? :lol: Későn érő kismama típus vagyok, nekem az élet most hozta úgy, hogy végre babát vállaljak. :lol:

Hát csajok én összeszedtem egy nagyon durva felfázást. Volt már máskor is és baromi gyorsan tud eldurvulni a dolog. Vasárnap hajnali 2-kor kezdtem érezni valami nem stimmel. Reggel 7-re már az ajtófélfába kapaszkodtam pisilés közben és már nagyon gáz volt a pisim. Persze közben totál kivoltam, mert a babáért aggódtam. Szóval vasárnap kora reggel irány a kórház, épp a dokim ügyelt. Kaptam Augmentint, meg egy hüvelykrémet. A doki rám parancsolt, hogy szigorúan a négy fal között maradok pár napig és végre vegyem már tudomásul, hogy babát várok és jobban kell vigyázni magamra. Persze ezt már előtte a páromtól is végighallgattam. :(
Holnap reggel megyek 18. heti genetikaira, remélem minden okés lesz a csöppséggel. Érezni érzem, hogy mocorog, de azért a felfázás ,miatt izgulok rendesen.

Szilvi
Kép
szisza75

Szisz!
Nem lesz semmi baj. Az antibogyó teljesen jó, nem fogsz belázasodni a gyulladásodat megszünteti. Babád meg ügyesen mocorog, és jelzi, hogy vigyáz ő is magára és jól érzi magát a pocakodban.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, és befordult Mincsi :lol: :lol: :lol: A pulzusom sajna irtó magas, emiatt elég nehéz légzésem van, de a doki szerint nem árt egyikünknek sem. Én azért utánanézek ennek... A doki valószínű pont szabin lesz, amikor szülök, de fogadtam tegnap szülésznőt is.

Gani, Bogi tényleg egy kis tündér. És majd kistesónál nem lesznek ilyen problémák :wink:

Kinga, hajrá ikrek :lol: :lol: :lol:

Bree, nekem a fiam is takarítós játékot kap karácsonyra anyóséktól :lol: Egyszerűen be van zsongva mindenért, ami a takarítással kapcsolatos. Egyik nap pelus nélkül rohangált, felrohant a fotelba, persze elkezdett csurogni. Rászóltam, abbahagyta, és már léptem is a rongyért. Mire visszaértem, a közelben éppen száradó törülközővel már takarította is a fotelt...

Az meg, hogy keveset vagytok együtt, nem számít. Mi is két hónapig intenzíven próbálkoztunk, eredménytelenül. A harmadik hónapra elfáradtam, nyűgös voltam, keveset voltunk együtt, és én voltam a legjobban meglepve, hogy pozitívat teszteltem. Szóval még bármi lehet :wink:

Kabát? Sima ügy :lol: :lol: :lol: Amúgy is kellett már egy szövetkabát, mert nagyon ócska már, ami van. És a C&A-ban van olyan, aminél elég nagy az átfedés, és simán elfér benne a pocakom :lol: :lol: :lol:

Szülés. Mi is apást tervezünk. Remélem nem lesz járvány miatt kórház-zár :?

Susy, látszik már valami a pocakodon? Feljönnek még a gatyák?

MManya, akkor jelöljelek vastag dőlt betűkkel a táblázatban? :wink: :lol: :lol: :lol:

Szisza, nyugi, nem lesz semmi baj a picivel. Majd mesélj, mi volt a genetikán. Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány van a pocakban?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Büszke vagyok Mincsire és rád is. Mennyire magas a pulzusod? Mincsié nem magas? - Miksát majdnem meg kellett szülnöm, mert magas volt a pulzusunk - övé volt 280-as, és elméletileg szívproblémás volt - de ezeket a tüneteket csak pocaklakóként produkálta. Ha Mincsié nem magas akkor csak Neked rossz a magas pulzus, neki nem.
Még ne jelölj vastag betűvel, mert a 22 napos ciklus 12. napján találta ki ezt Apácska, és el szeretnék menni nőgyógyászhoz is, most csak gyakorlás van 8) .
Csak ne lepődj meg, ha Mincsi nem lesz takarítós :)

Szisza,
75-ös vagyok én is...

Na, most már eldugulok.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

A szívhang rendben volt Mincsinek, remélem így is marad. Nekem 123 volt tegnap, de most is vacakol. A mérőt visszavittem anyuékhoz, én meg számolni képtelen vagyok :oops: De a héten visszahozom, hogy figyeljem.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Mmanya olyan jót nevettem az újság széthagyós trükkön, nagyon aranyos :D :D
Én is veszek magamnak újságot olvasni, bár nálunk nem kell noszogatni, mert ő akar évek óta, én meg nem akartam sokáig...
De azért aggaszt, hogy tegnap sem volt semmi :oops:
Hékás köszi, de azért még is csak jobb lenne kiélvezni azt az időszakot amíg lehet nem??? :oops: :oops: minál többet :oops: :oops: ha sikerül utána úgy is mértékkel kell lenni, meg ki tudja mennyire akarom majd pocakmancival a hasamban...szóval azért elkaphatna többet...mióta project van én nem tudom mi a szarért, de kevesebb van és furi is.... :roll: sok a feszkó....ez egy szar hónap már látom... :?
A kisfiad meg aranyos lehetett ahogy egyből elkezdte takarítani a pisit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szisza küldök neked felfázás gyógyító csigákat @@@@@@@@@@@remélem minél előbb meggyógyulsz szegényke :?
Ronci ugyan nincs szavazás, de igaza van Beneildinek, a Hanga ütősebb, különlegesebb...hasonlít az Annához kicsit, úgyhogy nekem is ez tetszik jobban :wink:
Nitácska, Sziszkó merre vagytok??? Gyertek majd két babázás között :D

Kép
bree

Hát most már nyugodtabb vagyok, mert a doki is mondta, hogy nem lesz gond és hála az égnek rögtön mentem. Vasárnap rá kell küldenem egy sms-t, hogy a kenet eredményét megnézze nekem.

Mmanya Akkor egy korosztály vagyunk. Csak neked már van két gyönyörűséges gyermeked, nekem meg most lesz az első. :lol:

Hékás Mennyire magas a pulzusod? Az utánanézéssel óvatosan, mert olvasol valamit, aztán amiatt fogsz idegeskedni feleslegesen. Én már le lettem tiltva a netes kutakodásról. :lol:

Még nem tudjuk mi lesz. Őszintén szólva nem vagyok híve a túl sok uh-nak. Eddig volt kettő, ebből az egyik genetikai. Holnap lesz ugyi megint egy genetikai. Aztán utána apával megbeszéljük mikor megyünk egy 4d-s babamozira. Dokim szerint a 24. hét környékén lenne a legjobb, de majd még kitaláljuk.
Apa addig nem akart elmenni 4d-re, amíg nem egyeztünk meg a nevekben. De hétvégén végre dűlőre jutottunk. :lol: Nem vagyok teljesen elégedett a választással (nem akartam tömegnevet a gyerkőcnek, de sajna az összes közösen tetsző név, az), de már nem akartam tovább vitázni. :lol: :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Brigi, ez tök jó, hogy Mincsi befordult. Léni még harántban nyomja a tegnapi uh szerint :wink:
Lillu ilyenkor már fejvégű volt...

Szisza, és mi is megtudhatjuk az esélyes neveket?

KépKép

KépKép
beneildi

Nővérem is 75-ös és rágtam a fülét, hogy szüljön még, de sajna elég sok problémájuk van, így már nem lesz tesója a kerilányomnak, rajtam a sor, hogy legyen uncsitesója :D
Pedig tesóm még talán szülne, de már mondogatta, hogy ááá mosttt???? Mondom miazhogy.......szerintem 38ig simán....az első is...ma már kitolódott a "korhatár"..
Én el sem tudtam volna képzelni 22-26 éves koromig, hogy szüljek...
Aztán majdnem elváltunk, megkattantam lelkileg is....és inkább diszkóba mentem, mint babaruhákat nézegessek...későn értem...későn buliztam, és csak most adottak a lehetőségek is, feltéve ha nem szűnik meg a mhem 4-szerre....zsinórban keresztül húzták a számításaimat örökké....
Itt most nincs kilátásban a bezárás szerencsére :D
És most már nagyon várom, hogy babázhassak és legyen olyan kis fokhagyma popsi becsomagolva a kiságyban, mint Nitácskáéknál is pölö :D :D

Kép
bree

123 volt a pulzusom. Csak jókat találtam a neten, mindenhol azt írták, hogy ha a vérnyomás nem magas hozzá, akkor nyugi :lol: :lol: :lol:

Milyen neveket találtatok ki? Én 4D-n a 29. hétben voltam, akkor már van annyi zsírréteg rajta, hogy kis gömbölyded. Nekem a doki a 28-32. hetet javasolta.

Brigi

Kép

Kép
hékás

A két befutó név: Dávid és Dalma. A két "d" betűs név tök véletlen. Dalma még nem olyan gyakori, de a Dávid.... Páromat kiborítottam a KSH statisztikáimmal. :lol: Annyira akarta ezt a nevet, az egyik hétvégén folyamatosan utánam járkált, még a wc-re is bejött, hogy legyen már, ha fiú, Dávid. Hát így elég nehéz ellenállni a kérésnek. :lol: :lol:
Idén szeretnék még elmenni 4d-re, de még meglátjuk. A dokim szerint a 24. hét környékén már egész jó uh-t lehet csinálni. Párom akár kibírná a terhesség végéig, hogy ne tudja meg mi lesz, legyen meglepetés. De én ennél kíváncsibb természet vagyok. :lol: Ha a gyerkőc ki akar szúrni velem, nem fogja megmutatni magát egyszer sem. :lol: :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?