Szép napot mindenkinek!
A laptopom felmondta a szolgálatot azért nem tudtam jönni, tegnap este lett kész...
Ancsa, Betty!! Nem lehet egyszerű nektek sem, és erre nem tudnak adni valami gyógyszert a fiúknak??
Tünde!! Látom pirianyó meglátogatott
, drukk,hogy a köv. hónapban már ne látogasson meg!!! Miért kell menned ma dokihoz??
Zsu!! mennek a pozitív enrgik, hogy nagyon erős pozitív legyen az a teszt,akármikor is tesztelsz
Csip-csip!!Sajnálom ami anyósoddal történt......., hogy derült ki???
Rólam: a doki azt mondta a páromnak, hogy nyugodtan próbálkozzunk....., én ezt nem igazán értem
, állítólag kicsit lassúak csak ,és amik lassúak csak abban van a hiba......, vitamint ne szedjen mert felesleges , úgysem javít a problémán, no most akkor van probléma vagy nincs
, de mondom már 2 éve csak próbálkozunk, "hát még próbálkozzunk" és ha elviszem a nőgyogyihoz a papírt ő is ezt mondja / őszintén nem értem ehez miköze az én nőgyógyászomnak/ , szerintem ha 50 évesen visszamegyünk,hogy még mindíg semmi ,akkor is ezt mondja,hogy próbálkozzunk
Szerintetek mit csináljunk??? a párom az most happy,hogy minden rendben ,de én ezt nem így látom