Új privát üzeneted érkezett!

Csip, egyszer csak a héten :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

suzy78 :wink: :wink: :wink: sztem átköltözött Hozzád!!! :wink: :wink: :wink:

délben megyek dokihoz... utána jelentkezek, hogy mit mondott!!!

szép napot!

Kép
gtunde75

Tünde, aranyos vagy :wink:

várunk!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot mindenkinek!
A laptopom felmondta a szolgálatot azért nem tudtam jönni, tegnap este lett kész...

Ancsa, Betty!! Nem lehet egyszerű nektek sem, és erre nem tudnak adni valami gyógyszert a fiúknak?? :roll:

Tünde!! Látom pirianyó meglátogatott :( , drukk,hogy a köv. hónapban már ne látogasson meg!!! Miért kell menned ma dokihoz??

Zsu!! mennek a pozitív enrgik, hogy nagyon erős pozitív legyen az a teszt,akármikor is tesztelsz :wink:

Csip-csip!!Sajnálom ami anyósoddal történt......., hogy derült ki???

Rólam: a doki azt mondta a páromnak, hogy nyugodtan próbálkozzunk....., én ezt nem igazán értem :roll: , állítólag kicsit lassúak csak ,és amik lassúak csak abban van a hiba......, vitamint ne szedjen mert felesleges , úgysem javít a problémán, no most akkor van probléma vagy nincs :roll: , de mondom már 2 éve csak próbálkozunk, "hát még próbálkozzunk" és ha elviszem a nőgyogyihoz a papírt ő is ezt mondja / őszintén nem értem ehez miköze az én nőgyógyászomnak/ , szerintem ha 50 évesen visszamegyünk,hogy még mindíg semmi ,akkor is ezt mondja,hogy próbálkozzunk :lol: Szerintetek mit csináljunk??? a párom az most happy,hogy minden rendben ,de én ezt nem így látom :roll:

EDI
ediii

Ediii, már nagyon vártalak, de a lényeg, h itt vagy!
köszi, ari vagy :wink:

Andrológián voltatok :?:
De hát már két éve próbálkoztok, Én ezt nem is értem, akkor meddig hagynak a sikertelenségben?
El kellene menni egy másik dokihoz is sztem!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csináltam tesztet (Gabriel) a 12.DPO-n és nega :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, te hanyadik DPO-n csináltad a tesztet, azt írtad,h a 12.DPO-n teszteltél először, az a kép akkor készült :?:

most meg mintha látnék egy halovány csíkocskát is, de már nem tudom, h csak beképzelem vagy tényleg ott van...nincs itt velem senki, akinek meg tudnám mutatni, h hülye vgyok vagy mi a fene van! :?: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 milyen teszted van? mert én 10-es érzékenységűvel teszteltem a 12DPO-n...igen, az a kép az első teszt...
jajjj, drága...miért nem vártál még egy-két napot... :shock: azt hittem pénteken tesztelsz... max 1-2 nappal előbb... na de hogy hétfőőőőőőőn?!?!?! szerintem korai még...

Kép
gtunde75

a GABRIEL az a bolti...ugye? sztem csak szerdán reggel tesztelj vele... feleslegesen sokkolod magad!!!

Kép
gtunde75

Zsu!! Urológusnál voltunk, állítólag nagyon jó :roll: ,de szerintem elmegyünk más dokihoz, azért kiváncsi vagyok más véleményére is..., valaki tud Pesten egy jó dokit???
az jó ha látsz halvány csíkot az már lehet valami.. :wink: ,tesztelj 2 nap múlva++++++++++

EDI
ediii

na sziasztok!

voltam a dokinál: korai spontán vetélés (a 6.héten)
azt mondta a doki, hogy szupi, hogy vezetek görbét, és hogy teszteltem, mert így világosan látszik, hogy van(volt) peteérésem, meg is repedt, és átjárható a petevezeték (az egyik legalább is).
fél évet kaptunk a próbálkozásra (a koromra tekintettel)... azt mondta, hogy legkésőbb tavasszal találkozunk, ha csak nem lesz előbb újra pozitív... :)
reméljük igen!!! :)

suzy78 hidd el átköltözött hozzád... ha nem bírod, akkor tesztelj holnap első vizeletből, de ha esetleg nem lesz még pozi, akkor sincs okod aggodalomra!!! van, akinek az elmaradt mensi után is csak pár nappal mutatja ki!!!

Kép
gtunde75

Tünde, már annyira izgatott vgyok, h nem lehet velem bírni, gondoltam Én is, h korai még, de hátha!!!
gyógyszertárban vettem, köszi az infót! :wink:

Dokinál???

Ediii, sajnos pesten nem tudok senkit!
tesztelek én most már minden nap, nem bírok magammal!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

már látom mi volt:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 :lol: :lol: :lol: annyira át tudom érezni az izgalmadat!!! :lol: :lol: :lol: én is minden nap teszteltem reggel is és délután is :):):)
én biztos vagyok benne, hogy ott lesz az a második csík!!! alig várom, hogy mi is láthassuk!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Zsu!!! őszintén..., én is tesztelnék a helyedben minden nap :) , mi akik nincsennek benne könnyebb mondani,hogy várj még 2 napot, hogy ne csalódj ha mégis negatív lenne....., de ha már egy kis halovány csík van ,akkor majd erősödik szépen :wink:

EDI
ediii

Tünde, sajnálom, h így alakult már elsőre, de hidd el, ha lehet ilyet mondani sokkal jobb ez így még az elején történjen ilyen, ha menni akar, hát menjen!nem igaz :?:
van pé, átjárhatóak a vezetékek...minden jó...akkor csak hajrá, és drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csajok, köszi arik vgytok!
nem voltam soha nagy tesztelő, de h most tudom, h mikor mi várható így nehéz kibírni, h nem csinálok!holnap reggel csinálok megint!
a mai nem első pisis :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 gondoltam, hogy nem első pisis, hiszen akkor már reggel írtad volna, hogy mi van!!! :wink: akkor meg pláne!!!!
tessék reggel az első pisiből tesztelni, ha már nem bírod ki Kíváncsi Kisasszony!!! :lol: :lol: :lol: ott lesz az a csík!!!

Kép
gtunde75

sziasztok!

zsu!
tudom, hogy nehéz... de türelem! annyira drukkolok neked, de sztem még bírj ki 2-3 napot!

tünde!
nem lesz itt fél év várakozás... addigra úgy fogsz zebrásodni, mint a kisangyal :lol:
opps... a kisangyalok nem is zebrásodnak :idea: na, mindegy... a csíkokon van a lényeg, hogy több legyen, mint 1 :D (persze vigyázni kell, mert ha 2nél is több van, akkor lehet kételkedni a teszt minőségében :))

ediii!
én nem értem ezt :arrow: 2 év eltelt, de ti csak próbálkozzatok :?: itt valami nem stimmel a dokival... azért illene a "jótanácsnál" valami többet is osztogatnia.

ma felhívtam a dokimat. mondtam neki, hogy úgy csinál a hőgörbém, mintha végre megpróbálnék nőből lenni (cicim is fáj 2 napja, és eddig ilyen sem volt soha) :lol: azt mondta, hogy csütörtökön délben megnézzük, hogy tényleg így van-e :) annyira kíváncsi vagyok... eddig egyszer volt csak domináns tüszőm, de az sem repedt meg. most örünék, ha az uh-n már egy cép sárgatestet látnánk...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ediii tömjed csak azt a jóembert C vitaminnal!!! az a legjobb a kiskatonáknak...na meg most még influenza ellen is jól jöhet!!! :lol: :lol: :lol: nem mellesleg!!!

én keresnék egy másik dokit! haladóbb gondolkodással rendelkezőt! nekem is azt mondta most az enyém, hogy "régebben" azt mondta volna nekem, hogy egy év múlva menjek vissza, de mára megváltozott a protokoll, és fél évet kapunk a babagyártásra!! sztem ez elsősorban az orvos döntése!!! és úgy gondolom, hogy csakis azért kaptuk a fél évet, mert tankönyvi a görbém, és úgy tűnik minden rendben nálunk... nem értem, hogy ha adott egy probléma, ami megnehezítheti a teherbeesést egy gyermekre vágyó párnál, akkor ott mire kell várni?!?!?!?!?!?

Kép
gtunde75

-j- drukkolok annak a tüszőnek!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam itt, bocsi. Suzy, köszönöm a mailt, nagyon jól esett. Velünk minden ok, Kende is ketteske is jól van. Ami para kicsit, az az új influ, ami ukrajnából jön, itt vagyunk tőle néhány km-re. Na jó, nagyon para. Ti hogy vagytok? Próbálok visszaolvasni, és újra bekapcsolódni!

Anita

Kép

Kép
anita1984

Ketteskénk:

Kép

Anita

Kép

Kép
anita1984

Na itt vagyok...

Zsu: hát de én még kérdeztem is tőled...Erre most csináltad???Na hát...Szerintem is nagyon korai volt az még....Ráadásul nem az első pisi...Én is csatlakozzom az elöttem lévőkhöz, 2 nap múlva tesztelj legközelebb!!!Akkor már reméljük, jobban látjuk a második csíkot!!!

Tünde: nahát, rendessen leültem...de hát, hogy???vagy mitöl lehetett ez most???Ne haragudj, de velem ilyen még nem történt(remélem nem fog)nem tudom érteni ezt :S Mért kellett, ohhhhhhhh :cry: :cry: :cry:
De mondjuk igen csunya dolog ezt írni, de lehet igaza van Zsunak...

Anita: Végre, már azt hittem valami nem szép dolog történt veled...De láttom ott van a kis pocaklakó!!! De jó!!!
Most akkor már tessék sürübben jönni...

No és a többi kismamik???Joli, Iner,Kírus??????

Hu kinek kellett ma menni, uh-ra????Valaki volt, de kicsoda????Jaj nem tudom... :oops: Iner??? :oops:
Jaj tiszta zizzzzzz vagyok....
csip-csip18

Anita: Hol tartasz, hány hetes itt a kismanókád a képen????
csip-csip18

csip-csip18 ami velem történt elég gyakori, "korai vetélés"... a nők többsége észre sem veszi, mert eszébe se jut tesztelni, és mi van ha késik 1 hetet, vagy 2-őt... semmi...tök normális... :) ezt gondolják, és nem is tudják, mi történt mindeközben a testükben... :) meg hát általában a nők nagy része ilyen korán még nem is mondják el senkinek a hírt... csak hát mi itt teljesen mások vagyunk... örülünk a +tesztnek, egymás örömének!!! :):)
szóval nem kell ezen elkeseredni... :)
akkor van gáz, ha ez rendszeresen ismétlődik...

Kép
gtunde75

onlány nos...információ első kézből (Megyei Egészségbiztosítási Pénztár, GYED igényelbíráló és számfejtő előadójától!!!):
GYED illetve GYES alatt szülő nők az aktuális szerződés szerinti bér [url]70%-át[/url] kapják az újszülött után (TGYS 168 napig majd GYED két éves korig)
[url]a szerződés szerinti bért[/url]a munkáltató minden év elején köteles aktualizálni (ha hasonló munkakörben dolgozó kapott év elején béremelést, akkor a gyerekkel otthon levő anyuka szerződés szerinti bérét is emelni kell)

az, hogy ellátás a gyerek 2 éves koráig fog csak járni pillanatnyilag csak törvénytervezet, nincs elfogadva, és még lesz egy kormányváltás... :) erről ennyit mondott sokat sejtetően... :)

Kép
gtunde75

csip-csip, 10+4 volt akkor, múlthét szerdán voltam UH-n, majd jövőhét szerdán lesz a genetikai UH. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Egy órája érkeztünk haza, de máris hiányzik anyukám. Nagyon jó volt otthon, minden nap a kedvemre főztek, kényeztettek. Jól fel is pakoltak, alig fértünk az autóban. A liba zsír otthon maradt, de nem hiányzik rólam. :)

Igyekszem majd vissza olvasni is.

Anita
De jó, hogy jelentkeztél, nagyon sokat voltál eszembe. Én is nagyon félek a h1n1- től.

Van itt valaki aki beoltatja magát h1n1 ellen?
Én és Kristóf biztos nem, de apa beoltatja magát, én is nagyon félek, és elképzelésem sincs, hogy mi lenne jó, annyi mindent hall, olvas az ember.

Tünde
Te jártas vagy ilyen gyed dolgokban?

Kép
Kép
susytunder

susytunder aham :) 6 évig csináltam :)

Kép
gtunde75

susytunder nem oltatom be magam... múlt héten temették a kolléanőm rokonát..3 nappal az oltás után meghalt... egészséges volt... kamuztak vmit a jegyzőkönyvben, mert ugye kéz kezet mos... :(

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde!
Jesszus ez nem semmi :shock: :( ,akkor így adassa be az ember magának...
Sajnálom a vetélést :( ,de tényleg most legalább tudjátok hogy tudtok :lol: :wink:
Sok-sok drukk hozzá!!!

Zsu!
Az elsö tesztemnél én is kb. rá fél órára láttam meg a 2.nagyon halvány csíkot :!: :!: ,ugyhogy nem hinném hogy káprázik a szemed!!! :wink:
De azért kíváncsian várjuk a holnapit is!!!!+++

Susy!
Akkor szép kis hétvégétek volt!! Kristóf jó kisfiú volt? :D Élvezte ő is?
Mi nem oltatjuk be magunkat...

csip-csip!
Én itt vagyok!! :D
Joli ment ma uh-ra,de még nem jelentkezett :roll: ,várunk a hírekkel Joli :!: :!: :!: :!:

Ma megvolt az ujabb vérvétel..szerdán lesz eredmény..reggel elmegy érte a védőnő és akkor telózok neki fél 9 körül hogy mégis mi lett :roll: :roll: ,annyira izgulok hogy csak na :shock:
Lánykám mától tp-es,hányás-hasmenéses vírust szedett össze :( ,remélem én nem kapom el!!

Többieknek is üdv!!!
Vendég

Tünde, szuper csaj vagy!!!!! Örök hála az infóért! Végülis akkor még nem lépett életbe?? Én a kormányváltástól annyi de annyi mindent remélek, minket sikerült jól megszivatn i:(

Kép
Kép
onlány

onlány szivesen! :wink: máskor is! :lol: :lol:
konkrétan mire érted, hogy "minket sikerült jól megszivatni"??

kírus köszi! igen, a pozitívumot kell meglátni a dolgokban! persze nem mondom, hogy nem vagyok szomorú, és a párom is az, de nem szabad belesüllyedni az önsajnálatba!!! :)
húha! vigyázz Magatokra!! most nem hiányzik az a vírus!!!
szerdán várunk az eredményekkel!

anita1984 széééép kééééép!!! :lol: :lol: :lol: hozol majd nekünk 3 vagy 4D-et is majd ha itt lesz az ideje??? :oops:
lécci! lécci! lécci!

Kép
gtunde75

Tünde
Örülök annak amit írtál, mert épp arra gondoltam, hogy az én májusi gyermekem pont bele esik a változásba. Februárig gyeden vagyok, aztán májusig gyes, de majd meglátjuk, hogy azután mit hoz a jövő.

Kírus
Nagyon jó volt Kristóf, volt cica, kutyus, csirkék, egy csomó gyerek...szóval nagyon jó volt neki, másrészt nagyszülők, dédszülők egymás kezéből kapkodták, nagyon jó dolga volt.

Az én 75 éves nagypapám beoltatta magát, a szüleim is és a két testvérem is. Semmi bajuk nem lett szerencsére. Apa is beoltatja magát a héten, legalább is eddig így van.

Ma valamiért nagyon fáradt vagyok. Átmentünk anyósomékhoz, a sógornőm vett nekünk hordozót és pihenőszéket Németországba bababörzén fillérekért, és most hoztuk el, nagyon jó, nagyon megérte. De alig vártam, hogy jöjjünk, legszivesebben már most lefeküdnék... :roll:

Kép
Kép
susytunder

Edii
most leírom neked, hogy mi hogy voltunk ezzel amíg ide jártunk helybe.
Ugyanezt mondták mint nálatok, óóóó nincs nagy baj, csak próbálkozzanak.....jah persze, aztán már nem bírtuk, elmentünk 70 km-rel arrébb egy másik városba (mai napig oda járunk) kértek egy spermatogramot, és ki voltak akadva...nna meg mi is :roll: , hogy eltelt ennyi idő, és nem csináltak semmit, csak várakoztattak minket...
Kiderült, férjemnek oligozoospermája van, és ezt nekünk laikusoknak itt senki nem mondta :!: :!: Holott az összes eredménye ilyesmi lett, és egyből kellett volna cselekedni.
Én is adtam neki mindent C, E vitamint szedett, ferulant kapszulát, maca vibe-t, de nem sokra mentünk vele :roll:
Amikor már a másik dokihoz jártunk el kezdtek folyni az események...tulajdonképpen ez a fél-háromnegyed év arra ment el, hogy volt 3 clostis hónapom, laparral műtöttek, hormonvizsgálataim voltak, HSG-m volt....de közben már a doki mondta, valószínű egyből lombikra fogunk menni, attól függően, hogy most milyen lesz férjem eredménye.....mint ahogy írtam is, élete legrosszabb eredményét produkálta, ami nem is baj, mert nem kell inszemeznünk.
Tehát összefoglalva, amit itt 2 évet várakoztattak egy hormonprofil, és minden kérése nélkül, úgy ott 8 hónap alatt jutottunk odáig, hogy kezdődhet is a lombik.
Valószínű, ha még mindig ide járnánk, és nem cselekszünk másmerre, akkor még mindig azt hallanánk: Nincs nagy probléma, csak próbálkozzanak :roll:

Én elgondolkodnék a helyetekben egy dokiváltáson :roll:
Vagy legalábbis beszélni vele, hogy emberelje meg magát, mert az idő meg csak megy, és szeretnétek előrébb jutni, nem csak egy helyben toporogni...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tünde: Aranyos vagy...de tom, mi a korai elvetélés... :) :) :)meg hogy igen nem szokták elmondani csak a 12 hét után, hogy pocakosok...ezt is tudtam :)
Engem az érdekelt volna, hogy mitől lehetett????
De most már hadjuk inkább...
Új hónap újabb tesztelés...+++++++++++++++++
csip-csip18

csip jaaaaaaaaaa, hát hogy mitől lehetett, azt csak ő tudja... :)
igen, hajrá következő ciklus!!! lehet, hogy együtt pocakosodunk majd!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde: Úgy leeeeeeeeeggggggyyyyyyyééééééééénnnnn !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Sziasztok Csajok!

Zsu

Korai volt még a Gabriel szerintem. Nekem azt hiszem a 18 dpo-n lett rózsaszín csíkos, első pisiből, és legalább 3 perc volt mire bármi elkezdett látszani.

Ediii

Hallgass szerintem Bettyre! Mindenképp váltsatok dokit.

Susytunder

Örülök, hogy kellemesen telt a hétvége. Hogy érzed magad?

Tünde

Ritka az ilyen pozitív hozzáállás! Hamar babás leszel. Most már tudod, hogy lehetsz! Ennek sajnos most így kellett lennie, de az élet kárpótolni fog! Nagyon drukkolok!

Csip-csip

Kedves, hogy hiányoltál! Karira te is kapsz egy szép zebrát!!!

Anita

Gyere gyakrabban. Mi nem oltatjuk be magunkat. Jobban félek az oltástól, mint a vírustól.

Juli

Nagyon szorítok érted csütörtökön! Talán végre elkezdődött valami!!!

Ma reggel megvolt az UH. Minden rendben. 9,2 cm volt a baba ülőmagassága. Szóval cseppet félremérte az urológus. Még két nappal idősebb is a méretei szerint. Aztán megjártam a fogdokit. Betömte a második fogamat. csütörtökön megyek fogkő leszedésre, aztán végre kész leszek ezzel is. Voltam a munkaügyiben. Lejárt a támogatás, és meg is szüntettük ott a dolgaimat, mert felesleges lenne bejárkálni. Melót ugysem tudnak adni. Pláne, hogy most babás vagyok. Nem tudom 90-ből, hogy fogunk kijönni ketten...
Az APEH-nél is voltam, jeleztem, hogy fizetném magam után a biztosítást. Kivagyok!
Holnap reggel vár az urológus kontrollra. Csak remélem nem lesz megint katéterezés. Utána jövök.

Szép estét!

Joli
Kép
Kép
joli83

Zsu
Most úgy fogsz járni mint én :?: :!:
Aztán lesz neked két csík, és nem fogod győzni törölgetni a szemed, hogy láss valamit a könnyeidtől. :lol:

Joli
Köszi a kérdést, jól vagyok, Néha kicsit szurkál a hasam, időnként hulla vagyok, és a hányinger még mindig gyötör, de nem mindig. Csütörtökön megyek 12 hetes nyaki redő uh- ra, aztán integrált tesztre.Remélem minden rendben lesz.
Most már semmilyen támogatást nem fogsz kapni? Semmi pénzt? Nem lehet könnyű.
Ha megszületik a babátok ebben az esetben te jogosult vagy gyedre?

Tényleg Tünde
Mi van ilyenkor? Ha valakinek nincs unkája, nem kap semmit, attól gyedet kaphat?

Még nem is írtam nektek, hogy ma jó kis torokfájásra ébredtem, kicsit félek, de remélem nem lesz komolyabb. A kedvem nem valami jó, de bizakodom.

Kép
Kép
susytunder

Lányok, kérhetek tőletek valamit? Mivel szakdolgozom, így saját kutatást kéne végeznem... Összeállítottam egy gyors, 15kérdésből álló kérdőívet a vásárlási szokásokról. Ha lennétek olyan kedvesek, hogy emailben elküldöm és megválaszoljátok!... Nagyon fontos lenne nekem. Aki segítene nekem, kérem priviben írja meg a mail címét. Köszönöm előre is a jószándékú embereknek!!!

Kép
Kép
onlány

susytunder igen, aki nem dolgozik, az csak gyes-re jogosult... :(

Kép
gtunde75

Tünde, ez komoly, hogy meghalt??? Gyorsan meg is néztem apáját, de még mozog. Anyós is ....
Véleményem szerint a kismamijelölteknek nem kéne beoltatni magukat :roll:

Anita, de rég jártál már erre! Valamit nem értek az uhuval kapcsolatban! :roll: Mi az hogy ketteske??? Csak nem ikrek???

Juli, csak nem hatott a bromo??? Drukkkk!

Suzy, azt hiszem kismami vagy :wink: nem tudom , hogy merjek e gratulálni :roll:

Kirus, te meg nagyon vigyázz magadra, nehogy elkapd a nyavalyát! Gyógyulgasson a lánykád!

Joli, ez szuper hír! Mondtam, hogy minden rendben lesz!!! Kép?

Suzytunder, te is kúráld magad! Sok c vitamint kell enned!

Kép
Kép
onlány

Na végre Joli...na nem semmi a 9,2cm...jaj de jó gratula, és a pocakon látszik már???Estelg egy fotót igazán rakhatnál nekünk fel!!!! :lol:
Na én mára mentem csajok, holnap nagy nap, mi holnap megyünk temetőben meg ide oda... :cry:

Legyen Szép Estétek!!!

Puszi....
csip-csip18

onlány igen, komoly... :( én is úgy gondolom, hogy nem kell az oltás... pláne kismamáknak!!! ki tudja mit okoz!!!

jó éjjt csajok! szép álmokat!

Zsu!!! reggel várunk!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Szép jó reggelt!

Későn értem haza tegnap és nem tettem fel már a képet, de a férjem szerint nincs ott a csík...higgyem el...de Én továbbra is látom...azt mondta, h ő is látja, de az a csík nem az!!!???... na lefotóztam, de azon tényleg nem látszódott semmi csík, ezért nem tettem fel!
Mondtam neki, h tartsa a fény felé és akkor tökéletesen látszik...igen ő is látta, de azt mondta erre, h az eredetileg is ott van, csak erős, ha ténylegesen pozi a teszt!

A lényeg megcsináltam ma reggel első pisiből egy másik teszttel, de az nega lett!

A hőm 36,8 szombat óta, várok még a további teszteléssel!!!

Nagyon türelmetlen lettem, és egyre jobban szeretném, ha pozitív lenne, kezdek azt hiszem a ló túloldalára esni!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

A gyedet nem a munkanapok számából számolják, hanem a biztosított napok számából. A munkanélküli is annak számít, amíg kapsz pénzt tőlük, mert ők befizetik a járulékokat utánad. Aztán pedig magad is fizetheted a biztosítást. Ezt intéztem tegnap az APEH-nél. Így folyamatosan biztosított leszek. Ilyenkor asszem a minimálbért veszik alapul a gyed számításához. Legalábbis én így tudom.

Joli
Kép
Kép
joli83

Zsu!! Csak van ott valami,ha már a párod is látta...., nagyon drukkolok nektek+++++++++++++++
Ma is gabriel teszttel csináltad???

joli83!! Jól rátok ilyesztet az urológus :evil: ,de az a lényeg,hogy minden rendben van és tévedet :!:

onlány!! szivesen kitöltöm..,küldöm az email címem.

Betty!! köszönöm,hogy ezt így leírtad nekem :wink: eszméletlen,hogy az embernek több fele kell mennie,hogy pontos felvilágosítást kapjon, és történjen valami,de ti már jó úton haladtok, és ezt igazából magatoknak köszönhetitek...remélem sikerrel jártok :wink:
Melyik klinikára jártok??

-j-! mennek a drukkok csütörtökre , h. lássatok szép sárgatestet :wink:

EDI
ediii

Sziasztok!

Zsu
Emlékszel? Nekem fehér csík volt elsőre. Aztán totál negatív 2 teszt, majd mikor már meg kellett volna jönnie, akkor egy olyan halvány, hogy ketten néztük apával, hogy képzelődünk e vagy sem. majd rá két napra Kitti azt mondta, hogy neki halványabb, mint az előtte lévő. Majd egy hét múlva lett határozottan két csík.
Tudom milyen várni, várni, de én azt mondom, hogy ne tesztelj csak aznap reggel első pisiből, amikor meg kell jönnie.
De persze te tudod, lehet már holnap halvány csíkos lenne. :roll:

Joli, Tünde
Azért ez nem semmi. Én nem tudom mi jár ilyenkor azért is kérdeztem, de én is úgy hallottam, hogy nem jár csak gyes. Egyik ismerősöm felesége is így volt, és most az unokatesóm is, majd megkérdem nála hogy van.

Én tegnap este beájultam fél 9 körül, hajnal 3- kor arra ébredtem, hogy apa nincs mellettem, ezek szerint még Kristóf sírására sem ébredtem fel. Nem tudom mi ütött így ki.

Tegnap délután a cirkó kétszer oldott le, nagyon féltem, hogy nem kelünk fel, bár még van külön szénmonoxid érzékelőnk is. Remélem ma már nem lesz gond, ha igen, hívunk szerelőt, hogy nézze meg.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?