Köszi lányok a kedves fogadtatást!
H1N1: neeeeeeeeeem, és nagyon neeeeeeeeeem. Nem, mert nekem nagyon pénzízű az egész, nem, mert terheseken nem tesztelték (nem is tehették), nem, mert jobban féltem a babát az oltás mellékhatásától, mint attól, hogy elkapom a H1N1-et, nem, mert olyan (gyanúsan) gyorsan sikeres lett a magyar vakcina. És rohadt dühös vagyok most Czeizelre (pedig hihetetlen nagy szakembernek tartom), hogy ő is beállt a kismama-riogató klubba, és tartok tőle, hogy volt az a pénz...
Kaja-ügy: én bármit megeszem most is, amit kívánok, és bármit megettem Fruzska-terhesség alatt is. Na jó, nyers húst nem, meg szusit sem, mert az azért mégis... Amúgy sem vagyok az a könyvből élős. Legutóbb császárszalonnát kívántam (sztem három éve ettem utoljára, és amúgy is csak évente egyszer eszem ilyet) hagymával... naggggyon fincsi volt
Mucus: a két kiló hízás nem sok!
Bogme: na, merre laktok a kerületben? és ki a dokid a Kútvölgyiben? (bocs, ha már leírtad, de már nem emlékszem, pedig biztos olvastam) Hihihi, nehogy legyen aztán egy külön szoba a májusi babanetes kútvölgyis csapatnak
Jól hangzik a menü nálatok! Lehet befizetni?
Az uh-ról aztán hozzál képet! (habár mostanában nem nagyon osztogatnak a Kútvölgyiben uh-képet
)
Szöszmöszke: kedves rágcsáló-társam!
nekem is van ilyen, hogy rámtör hirtelen, hogy nagyon-nagyon éhes vagyok, úgyhogy most már tartok itthon rostos kekszet, hogy legalább valami egészségeset rágcsáljak.
Sellon: totál egyetértek veled az oltással kapcsolatban! és a kajálással kapcsolatban is!
Emlékszem, anyu csinált túrót gyerekkoromban sokat, meg aztán sajtot, nagyon finom volt, szerettem!
Schat: nálunk a hétvégén volt kőrözött
Klacc: mindjárt itt az uh!!! (én is nagyon várom már a csütörtököt, mert 5 hete voltam utoljára uh-n)
Picilulu: hogyhogy fordítod a férjednek a recepteket? ő nem magyar?
Hallottam már, hogy külföldön nem vizsgálják agyon a kismamikat, mint itt Magyarországon. Elgondolkodtató, melyik szokás jobb...
Fanetta: hát szia!