Sziasztok!
A csoda vigye el, de nem jó hírekre jövök...
Bri: nagyon sajnálom, pedig én is nagyon bíztam benne, hogy sikerül mind a három petit beültetni. De Te nagyon erős nő vagy, nem adod fel és biztos, hogy még ha rögös is az út odáig, de sikerülni fog!!! Bár én lennék ilyen erős és pozitív személyiség! De rajta vagyok az ügyön.
Annamari: nem jó hír a nega teszt sem. Viszont jó hír, hogy újra belevágsz a lombik programba! Megkérdezhetem, hogy ez most hányadik lesz?
Babicsek: szintén bacccus.... Pedig Nálad annyira biztos voltam a hőd miatt. De még lehet egy kis esély, a vérvétel még mutathat pozitívot, nem?
Mareska: szuper, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Tényleg pé környékére kell szervezni a következő ilyen kiruccanást!
Betty: Te vagy a következő reménységünk!!!
Csibuc: nem semmi a sikeres fogyásod! Nekem is kb. ennyit kellene leadni... Ezt ch diétával érted el? Vizsgákkal mi újság?
Bikfy: Aviváról én is nagyon jókat hallottam, hogy beállítja a ciklust, ilyesmi. Megvan nekem is, de Closty mellett nem merem alkalmazni.
Csillag: nézem én is az oldalt és szavazok
Én ma reggel arra keltem, hogy rettentő mód fáj a hasam. Feküdni nem tudtam... Elmentem wc-re, utána jobb volt. Lehet, mégsem felfázásos baj... Pedig már tőzegáfonyát is vettem, szedem is.
Kamillateára nem reagál ez ember hasgörccsel, nem? Mert az ittam egész hétvégén. Annyira unom, hogy a ciklus 2. felében folyton vannak ismeretlen eredetű hasfájásaim. Plusz nem merek ilyenkor tornázni, futni, fogyózni. Azt hiszem, ha a 3. clostys hónap sem hat, tartok egy kis szünetet és sikeresen lefogyok! Ámen...!