Új privát üzeneted érkezett!

Hat hogy maradnek...egybol nem is lehet kezdeni a lombikot meg aaaah nem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Laptetu kovetkezo akciozoeee 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tudom hogy nem lehet kezdeni azonnal... Bár lehet jót tesz egy kis környezetváltozás is
Vendég

A drukkolok már nagyon elcsépelt dolog, de tényleg szorítok NEktek, hogy vagy így vagy úgy sikerüljön végre Nektek!
Vendég

Hat az nem igazan fog jot tenni,hogy nyujorkban ott ulhetek varakozva mikor jovok a kovi lombikra...de vannak terveim amivel lefoglalom majd magam :roll: es ezek szerint nyaron balcsira is hazatudok jonni :roll:

Latom te mar 12kilonal tartassz 8) ngyon ugyi vgy nekem 3kilo kene lejojjon vgy 2 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen, köszönöm. Most egyelőre megint meg sem moccan a súlyom, de már nem nyavajgok, mert volt már 2 nagyobb stagnálós időszak is. Remélem azért elérem valaha a 69 kg-ot :)
Nyári balcsi meg tök jó dolog....
ÉS mivel foglalod le magad majd?
Vendég

Sziasztok!

Bridge!
Most olvasom, hogy veled mi a szitu. Hát ez már egy őrület. Nagyon sajnálom. Tudom, kiborítok mindenkit vele, de te nem Avivázol? Nálam bejött. Na azért terhes nem lettem tőle, de azóta van peteérésem. Előtte nem volt.

Babicsek!
Hozzánk nem írtad meg a tesztet, tiédet is most látom.
Ti hogyan tovább?

KépKépKép
bikfy

Bridget

Írd majd,mit mondott a dokibácsi!
Vendég

Bikfy

Brinek peteérése volt eddig is...
Vendég

Hali!

Köszi h az eltévedt báránykát ilyen szívesen láttátok :oops: :wink:

Bri!

Nagyon sajnálom...de NEM FELADNI!!

Barátnőmnek a 4.lombik sikerült...aztán a második babánál meg az első beülti sikerült :wink:

Sajnálom a nega teszteket!!

Én ma vok.a 26.cn-on..szal holnapután kéne megjönni..remélem nem fog.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Baccamegakutya, hát ennyi rossz hírt! :roll: :cry:

Bridget, Annmari, sajnálom! :cry:

Nem is tudok ilyenkor mit írni, csak azt, hogy kitartás, és remélem, hamarosan nektek is ott lesz a kis csodagombócotok a pociban!!!!

Ölelés

Csibuc, hát ne is nyafizz, 12 kg az nagggyon tuttti, és majd megy az még lejjebb is, csak akarat kell, neked pedig mint látom, van! Pusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Panny

Rosszul írtad:nem megjönni.... :D
Vendég

Milyennincsmeg!

Azt tudom, hogy van peteérése, de valószínűleg nem jó minőségűek a sejtecskék, ha szegény mindig megakad a lombik előtt.
De nem tudom, csak hangosan gondolkodok.

Bridgettel már régóta levelezünk priviben, és nagyon szorítottam neki. Remélem hamarosan most már ő is célba ér. Nem belekotyogni akartam, csak nem hiszem el, hogy nincs valami megoldás. Mindenesetre nagyon szorítok neki. :wink:

KépKépKép
bikfy

Csibuc
Majd mesz lejjebb is :wink: Hat edzeni szeretnek,uszni es korcsolyazni...ezeket mind tobb,mint 1eve lassan 2hogy hanyagolom a babasodas miatt :twisted: De majd most tojok mindenre :evil:

Bickfy
Nem nem avivazok azt sem tudom mi az... :roll: de tudod nekem nem is azzal van a gond...merul ki a keszletem...nekem nem csak egyszeruen nem akar mukodni :? Pe-m ugy ahogy milyen is irta van minden honapban :? uhuval nem is egyszer kovetve lett szep erett nagy :roll: Te nem fogsz mostansag inszemezni?

Milyen
Jo majd irok bar szerintem most max csak ad egy idopontot :?

Panny
Neem adom en fel olyan konnyen nehogy azt hidd :twisted: nem tudom olvsastal e de valahol felvoltam keszulve 2-3sikertelenre....most volt 1 jovore babas leszek es 2010ben tuti szulok 8) :lol:
Holnaputanra uzzuk el pirit :twisted:
Csillag
Koszonjuk az egyutterzest...en mar emesztgetem a dolgot...nem okozott ngy meglepetest az az 1% eleg keves akarhonnan is nezzuk :roll: Jo a tickered 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Az Aviva egyfajta torna, keress rá a neten. Ne haragudj, de én megmondom: nem hiszek a betegségedben. Ilyen az égvilágon nincs. Fiatal nő, kimerülő petefészekkel? És tudod, hogy nem bántani, de tiszta szívemből biztatni szeretnélek. Tudod, Te vagy az egyik régi nagy kedvencem innen a babanet-ről.

Nem hiszem el, hogy nincs valami egyszerű megoldás a problémádra. Olyan, amire senki nem gondol. Mint annak idején a skorbut. Belehaltak az emberek. Aztán mivel lehetett meggyógyítani? C vitaminnal.

Nagyon bízom benne, hogy mihamarabb teljesülnek az álmaid. Én szorítok.

ui.: és menj korizni! A jó franc egye meg! Én tavaly ugyanezt csináltam. Amíg a férjem korizott, én kint fagyoskodtam a pálya szélén. Még forralt bort sem mertem inni. Nehogy ártsak a babának. És mennyivel kerültem előbbre? Semennyivel. Úgyhogy az idei télen én konkrétan bele...rok a babaprojektbe. Élvezni fogom az életem.

Inszem? Olyan rosszak a hormon eredményeim, hogy nincs értelme egyelőre. Előbb az inzulin rezisztenciámmal kellene valamit kezdeni.

KépKépKép
bikfy

Ja, még valami. Van egy újabb történetem. Tudom, hogy neked tetszeni fog. Este átküldöm.

Puszi :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy

Nagyon kedves,hogy így próbálod bátorítani Brit,de nézz utána,van ilyen!

Ő egyszerűen kevesebb számú petével született,mint egy átlag nő,ezért merül ki már most. Egy átlag nőnek 5-600 ciklusra elegendő petéje van .Sajnos van ilyen,mert a peték előre ott vannak már a petefészkekben születéskor,nem időközben termelődnek!
Vendég

Milyen!

Ja igen...nem megjönni :wink:

És ti hogy álltok?(bocs de nem tok visszaolvasni :oops: :oops: )

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Írok privit,már rég beszéltünk:)
Csak vigyázz,hogyan fogalmazol! :wink:
Vendég

Bikfy
Van olyan ami a sejtek minoseget javitja? :roll: En csodaszereket szedtem japanban is ngyon jokat,kinai gyogyszereket is (herb) es meg mindig itt tartok :roll:

Meg mindig azt mondjak,hogy ez egy allapot es nem betegseg igy gyogyithatoak nem vgyunk... :roll: (mi magas FSH-val rendelkezoek)
Es ezert is adnak 1% eselyt... :roll:

Milyen is jol mondja van ilyen sajna... :roll: Es a dokik ugy mondjak a fiatalito szereket egyenlore meg nem talaltak fel...egy menopauzaban levo nonek sem tudnak peteerest csinalni akinek mar nincs annak nincs kesz kifujt...persze babas lehet meg mas petijevel...de ezen meg nem akarok egyenlore gondolkozni sem amig a dokik lenem mondanak rolam :roll:

Es megyek majd korizni ezt a telet kibulizom magamnak es jol erzem magam aztan majd januarban talan nekivagunk...

Annyira rosszak az eredmenyeid? :( meddig kell meg kezelni? :roll:

Milyen
Te ngyon tudod mar az en bajomat :wink: Nekem is ngy gondokkal jar elmagyarazni es megertetni az emberekkel csaladdal,baratokkal mert abszolut nem ertik meg nem tudjak,hogy hogy lehet ilyen :roll: Most beszeltem epp az uncsitesommal...na o most megertette :wink: de a barinom Kitty japobol o meg mindig mondja hogy majd most spontan... :? ari tole csakhat ez sajna nem ugy megy de persze lehetseges!!!De akkor tuti kitoltok egy lottot is :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bri!

Sajnos,hogy ilyen "okos" vagyok a bajod ügyében...bár ne lennék!!!

De hiszem és tudom,hogy küldesz Te még sms-t a szülőszobából nekem! :wink:
Vendég

Csajok
csak nagyjából futottam át a dolgokat, később majd reagálok is mindenkinek, de most mennem kell kaját főzni.....

Rengeteg ma a rossz hír :roll: sajnálok mindenkit :roll: nem is tudok mit mondani :(

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen
Jo de akkor neked is kuldened kell a szuloszobabol!!! :wink: :lol:

Betty
En mar emesztem a dolgokat... :roll:

Anyci
itt is megirom neked sajnalom,hogy nem tarthatom be az igeretem miszerint egyutt babasan fexunk be a fa ala :roll:

Ma megyek a dokihoz beszeltem vele es fogad barmikor...ugyhogy hirado utan megyek is :roll: Es ha minden jol megy akkor en januarban jovok haza folytatni 8) Na persze addig sem adom fel a spontan dolgokat...ugyhogy no para :wink:

CSILLAAAAAAAG
Szeretnek rendelni LH teszteket 8) kell legalabb 2ciklusra remelem mert lombik elott gondolom jon megint a fogigatlo :twisted: akkor nem lesz jo :x szal 1 vgy 2havi tutker majd megnezem dokker mit mond 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, oksa, várom priviben majd a jelentkezésedet, és a pontos rendelést. Gondolom akkor kijössz érte Budaörsre.

Pá, épp kajáltatok :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

bRI

MA MÁR SOKKAL JOBBAN VAGYOK.. mert voltunk apival sopronba és nagyon jó volt....:D csak éppen megvolt és így is akart akciózni api... de hát persze hogy nem akkor amikor jó lenne, ez van, ebben a hónapban teszek rá, hogy mikor ez van :D

majd lesz valami :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lányok, van egy szavazós játék, ha van egy kis időtök, légyszíves szavazzatok egy rokonom hálószobájára, az itt látható linken keresztül, a játékon belül 3. oldalon, az utolsó képre, 2 bordó és egy drapp párna látható az ágyon.
Köszönöm előre is! :wink:

http://haloszobajatek.dormeo.hu/index.a ... &sid=46703

esthajnalcsillag

Sziasztok!
Megjöttem. Jó is hogy elkezdődött a meló, mert nem agyaltam egész nap a sanyarú, szerencsétlen sorsomon. Majd ez most jön estére. :wink: ÁÁÁÁ nem. Beletörődtem, ez van, ezt kell szeretni. HA rágondolok hogy megint nem jött össze nagyon szar, de túl kell ezen lenni.

Holnap még elszaladok a kaáliba, megcsináltatom azt a vérvételt, hogy legyek teljesen biztos. Mondjuk így is 99,99 %-ban biztos vagyok benne. De kell még az a kicsi a 100%-hoz.

Aztán este megbeszéljük apussal a dolgokat. Szerintem most szünet következik. Nem szúrom magam, nem szedek gyógyikat és semmit nem csinálok ami eddig orvosi rendelvényre volt.

EHCS: Viszont teszteket fogok rendelni tőled, csak még átgondolom a dolgokat.

Bridget! Annyira, de annyira sajnálom. Nem hiszem el a ku..a életbe..... Pedig a lombikba én sokkal jobban hiszek, mint az inszemiben. De van egy bnőm, neki is csak 1 petije lett, azt be is ültették és nem lett belőle baba. Őt is feltúrbózták mindenféle hormonnal és egyetlen tüszője lett,ami használható volt. Ez is annyira hihetetlen.
Biztos az enyémek is ilyenek. Az ultrahangon szépek, megfelelő méretűek is meg minden , csak éppen nincs bennük semmi. Ezt meg ugye az UH nem látja. Hát szóval őrület ez az egész.

De bízzunk abban, hogy a következő jobb lesz. Minden ciklus más és más. Nagyon szorítok hogy jobb legyen.

annamari: NEked is tuti nega? Megjött már azóta?

Betty: Mostmár benned bízunk!!!!!! :wink: Úgyhogy mutasd meg hogy igenis sikerül!!!!!!

Na megyek, mert jönnek a fiúk nemsokára.

Puszi mindenkinek!

Kép
babicsek

Bri!

Köszi hogy tájékoztattad a lányokat :D :D :D Holnap délre megyek vérvételre a dokihoz 16h-ra van időpontom. :D Nagyon sajnálom hogy mégsem sikerűlt neked pedig nagy lökés lett volna számomra :(

bikfy!

A petefészekkimerűlésre valóban nincs gyogyi jól írták a lányok :!: Mi sajnos kevesebb petével születtünk ami sajnos eddigre már elfogyott :!: Hiába van még peteérésünk de az már nem olyan jó minőségű ezért nem termékenyűl meg :!: Persze azért próbálkozunk még hogy hátha egyszer előjön még valami vésztartalék és az pont jó lesz :!:

babi!

Sajnálom hogy te sem jöttél jó hírrel :(

mares!

Örülök hogy jól telt a hétvége apival :lol: kár hogy ez a fránya piri belezavart a boldogságotokba :evil:
Vendég

Panny
drukkok mennek neked, hogy fránya piri ne jöjjön meg :!:

Bikfy
üdv itt :!: :wink:

Bridget
úszás, korizás nagyon jó dolog :wink: igen, most az kell, hogy lefoglald kicsit magad...
Majd írd meg, mit tudtál beszélni a dokkerral, milyen protokolllt fog javasolni a következőben....

Milyen
szijjja :D

Csibucka
naon ügyin leadtad a kilókat....így tovább :wink:

Mares
látom jól éreztétek magatokat Sopronban :D

EHCS
minyá megnézem ezt a szavazós játékot....aztán szavazok 8)

Babi
igyekszem, igyekszem...

Többieket is pusszantom :!: Fel a fejjel csajok :!:
Csak törtessünk előre az álmainkért :!: :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Hát beszarok, most meg nem látszanak a vonalzóim :roll: csinálhatok újat :roll:

betty615

Sziasztok!

A csoda vigye el, de nem jó hírekre jövök... :(

Bri: nagyon sajnálom, pedig én is nagyon bíztam benne, hogy sikerül mind a három petit beültetni. De Te nagyon erős nő vagy, nem adod fel és biztos, hogy még ha rögös is az út odáig, de sikerülni fog!!! Bár én lennék ilyen erős és pozitív személyiség! De rajta vagyok az ügyön.
Annamari: nem jó hír a nega teszt sem. Viszont jó hír, hogy újra belevágsz a lombik programba! Megkérdezhetem, hogy ez most hányadik lesz? :oops:
Babicsek: szintén bacccus.... Pedig Nálad annyira biztos voltam a hőd miatt. De még lehet egy kis esély, a vérvétel még mutathat pozitívot, nem?
Mareska: szuper, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Tényleg pé környékére kell szervezni a következő ilyen kiruccanást! :lol:
Betty: Te vagy a következő reménységünk!!!
Csibuc: nem semmi a sikeres fogyásod! Nekem is kb. ennyit kellene leadni... Ezt ch diétával érted el? Vizsgákkal mi újság?
Bikfy: Aviváról én is nagyon jókat hallottam, hogy beállítja a ciklust, ilyesmi. Megvan nekem is, de Closty mellett nem merem alkalmazni.
Csillag: nézem én is az oldalt és szavazok

Én ma reggel arra keltem, hogy rettentő mód fáj a hasam. Feküdni nem tudtam... Elmentem wc-re, utána jobb volt. Lehet, mégsem felfázásos baj... Pedig már tőzegáfonyát is vettem, szedem is.
Kamillateára nem reagál ez ember hasgörccsel, nem? Mert az ittam egész hétvégén. Annyira unom, hogy a ciklus 2. felében folyton vannak ismeretlen eredetű hasfájásaim. Plusz nem merek ilyenkor tornázni, futni, fogyózni. Azt hiszem, ha a 3. clostys hónap sem hat, tartok egy kis szünetet és sikeresen lefogyok! Ámen...!
:)

Kép
csokismuffin

muffin!

Most fogok belevágni az 5.stimuba :!: :( Beűltetésem még nem volt ,úgy jártam mint Brigett :!: :evil:

Hasfájás pedig monnyon leee :!: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Íme egy elveszett birka!Be-be-be!!! :lol:

Bridget,sajnálom,de tudom hogy sikerülni fog neked!!!Még az se biztos hogy én a karácsonyfa alá fekszem :shock: Eddig végig szurkoltam neked és fogok továbbra is!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
El is bőgtem magam amikor olvastam hogy nem sikerült :(
Veled vagyok mindig!!!

Betty baby helló!!!

Szomorúan olvastam a többieket is akiknek nem sikerült :(

Csillag jól vagy már akkor?

Milyen te is jól vagy?

Többieket mind ölelem és puszmákolom!!!

Kép
anyci

Csmuffin, simán görcsölhetsz a kamillától, sőt, hasmenést is okozhat. A pocifájást meg lehet, hogy meg kellene nézetni, mitől van a ciklus második felében!
Egyébként a helyedben a mezei zsúrló teát próbálnám ki, legalábbis vese és húgyúti gondok esetén nekem az volt a tuti, pillanatok alatt rendbetett, pedig iszonyúan szenvedtem egy időben, de nem tudták kideríteni, mitől, csak valószínűsítették, hogy vesekövem lehetett, ami aztán magától kiürült szerencsére.

Kálciumosat most ne szedj!

Babicsek, drukk holnapra, hátha mégis lesz ott HCG! Várom a megrendelést is, ha még aktuális lesz :wink:

Lányok, köszke, ha szavaztok :)

Tsóka

esthajnalcsillag

Anyci, röviden: NEM. Most éppen karamellás jégkrémmel kúráltam a torkomat :lol: De már egyszerűen nem tudok mit tenni, fáj, mint az Isten nyila, és sehogy sem gyógyul. De már bevettem a Leszarom tablettámat. :twisted:
Remélem, te jól vagy kisbirka! :lol:

esthajnalcsillag

EHCS
hát bevetted a leszarom tabit :lol: :lol: :lol:
Úgy is kell azt :!: :lol:
Egyébként vagy a nagyon hideg, vagy a forró jó a torokfájásra :wink: :idea:

Anyci
hát mi a lótúró van veled :?: Jól vagy, meg minden :?:
Ugye most már jössz kicsit sűrűbben :roll: :?:

betty615

Csillag:
Köszönöm szépen a tanácsot! Akkor lehet, hogy a kamilla volt a ludas, bár hasmenésem nem volt.
Beszerzem a mezei zsurlót is. Cickafarkot már nem mertem inni.... Neked jobbulást kívánok! Sok-sok immunerősítőt kellene enned/innod! Fokhagymát nem szereted? Büdös-büdös, de nagyon jól fertőtleníti a torkot.

Annamari: Hajrá ötödik++++++++++++++++++++++++++++

Kép
csokismuffin

Csillag a torok fájásra nekem mondott a kolléganőm egy tuti receptet!Prűdek ne olvassák :!: :arrow: Mézes f...! :wink: :oops: Tegyél az ágy mellé egy 5 literes mézes üveget és addig mártogasd bele amíg el nem fogy :wink: :lol: :oops: Bocsi :oops: De ezt nem hagyhattam ki :wink:
Köszi tyúkanyóm jól vagyok :D Minden rendben mindenhol :wink:

Betty,jövök te drága pofikám :lol: :lol: Múlthéten padlót fogtam és igyekeztem fel vakarni magam :roll: Mára minden gondom rendeződött :D Újult erővel ugrok bele mindenbe!!!

Kép
anyci

:lol: :lol: :lol: :lol:
Anyci
hát te milyen vagány vagy :?: :lol: :lol: :lol:
Mézes f..., hmm...nem rossz :lol: , az is csinálhatja, aki nem beteg :?: :lol: :lol: :lol:

EHCS
meg még van olyan is, hogy rudon csepp, meg a nyeles aszpirin :!: :lol: :lol:
Csak próbálgasd, hátha valamelyik bejön :!: :lol: :lol: :lol:
(hát én sem tudtam kihagyni :lol: )

betty615

Bridget, Annmari!

Leírom, amit tudok a tornáról, aztán eldöntitek. Ártani biztosan nem fog.

Aviva Steiner, egy Izraelben élő magyar hölgy tornaórákat kezdett tartani idős hölgyeknek. Az első pár óra után a nők száma megfogyatkozott. Mikor megkérdezte, mi volt a baj a tornával, azt mondta mindegyik, hogy újra elkezdett menstruálni. Olyan idős hölgyek, akik már régóta nem mensiztek, most újra termékennyé váltak.
Aviva Steiner ekkor tovább fejlesztve a módszert, megtanította Líviának, aki Mo-on órákat is tart. PCO, endometriózis, korai petefészek kimerülés, minden rendeződhet vele. Mert: normál esetben mondjuk fél liter vér áramlik át a női nemi szerveken. A torna felpezsdíti a szerveket, így 8-10x több vér áramlik át rajta. Ez kimossa a rossz hormonokat, és a friss vér oxigénnel telíti a szerveket. Jobb minőségű, termékeny pete érik a petefészkekben.

Én próbáltam a tornát, iszonyatosan nehéz, nagyon kell koncentrálni, de hatásos.
Azért gondoltam, hogy ajánlom, mert ártani biztosan nem árt, viszont ha csak 5%-ot javít, akkor már 6%-otok van teherbe esni. :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy
és hogy kell ilyet tornázni :?:
Mit kell csinálni :?:

betty615

anyci!

Örülök hogy jobban vagy :lol: :lol: :lol: Ez a mézes f..! nagyon jó :lol: :lol: :lol:

Csillag :!:

Szerintem már sokan bevettük itt a lesz.... tablettát :!: :lol: ki ezért ki azért :!: :lol: Meglásd hatni fog :lol: :lol:
Vendég

Megpróbálom majd közkinccsé tenni a tornát, nekem megvan gépen. Csak férjecske újratelepítette a dolgokat és nem tudom, hová rejtette. Csak holnap jön haza.

Akkor megpróbálom feltenni.

KépKépKép
bikfy

bikfy!

Nekem megvan ez a torna bár még soha nem csináltam :!: Nekem piri is rendesen szokott lenni :) peteérés is van,más a gond :!:

Amúgy nagyon aranyos vagy hogy segíteni próbálsz :!: Nagyon rendes tőlled :!:

Nálad mi újság van :?: Mi a baj :?: mesélj magadról :!:
Vendég

Bikfy
köszi előre is :!:

betty615

Betty,látod már jól vagyok :lol: :lol: Igen olyan is csinálhatja aki nem beteg :lol: :lol: :lol:Nasinak is jó :wink: :lol: :lol:

Annmari,köszi :wink: Jól vagyok igen :D Jót vidútá :wink: :?:

Bikfy szia!Ez a torna engem is nagyon érdekel :!: Tényleg aranyos vagy hogy így segíteni akarsz :!:

Kép
anyci

Húúú most mennem kell (áll az alku :oops: :lol: )
Anyci őrizd meg a jókedvedet nekem ááám :!: :wink:

Pusz-pusz mindenkinek :!:

Kép

Kép

betty615

Annmari!

Hát akkor csak rajtad múlik, egy próbát megér.

Az én történetem?
1 éve eldöntöttük férjecskével, hogy jöhet a gyerek. Elmentem a legjobb városi dokihoz, hogy egyrészt késik az amúgy hajszál pontos mensim, másrészt meg babát szeretnék, és nála szeretnék majd szülni.
Terhes nem voltam, de azt mondta, szeretne egy teljes hormonvizsgálatot kérni. Mikor kész lett, csak sóhajtozott. PCOS, és nulla peteérés. Persze a legrosszabb PCO-s vagyok, ugyanis ez a betegség diétával szépen karban tartható, legalábbis az állapot javítható. Én ekkor voltam 1.70 magas és 50 kg. Elkezdtem diétázni, meg Avivázni. 44 kg-ra lefogytam, de gyönyörű peteérésem lett. És van a torna óta minden hónapban.
Aztán elküldött a doki egy endokrinológus nőhöz, aki rám nézett, azt mondta, tünjek innen, én anorexiás vagyok, nem PCO-s. Mert a PCO-sok kövérek. Na tele is lett a f...szom.
Neten utána néztem a dolgoknak és elmentem Pestre Mens Mentis-be, egy terheléses cukor és inzulin vizsgálatra.
Ott kaptam egy bődület rossz eredményt, konkrétan 10-es terhelt cukrot és 110!!!!-es terhelt inzulint mértek. Vagyis ha megtermékenyülne is a petesejtem, kilöki a szervezetem ilyen inzu és cukor mellett.
A nőgyógyászom csak hüledezett, az endokrinológus dokinő végre adott ugyan Meforalt, de szerintem nem eleget.
Most új endokrinológust kerestem, remélem ő emeli a Meforal adagomat, mert amíg ezek az értékeim nincsenek rendben, addig értelmetlen akár inszembe, akár lombikba belekezdeni.

Ez egyébként egy anyagcsere zavar, ami diétával, mozgással és gyógyszerrel rendbe hozható. Csak az a bibi, hogy én vékony vagyok, így nehéz a torna, a diéta, a gyógyszerből meg nem mernek eleget adni, mert félnek, hogy bekómálok. Szóval ott tartok, ahol a part szakad. Új orvos után kellett néznem.

+ miután kiderült, hogy az unokatesómék 1 hónap nekifutás után babásak maradtak, úgy kinyiffantam lelkileg, hogy alig bírtam talpra állni. Ültem a kanapén és órákig csak bőgtem. Szememből a könny folyt, orromból a takony, számból a nyál. Csak azt csodálom, hogy a férjem nem hagyott el. Épületes látvány voltam. Na mindegy. Most megint erős vagyok, de ki tudja ez meddig tart. Bár gondolom, ezt nem kell nektek mesélnem.

Tudom, hogy hosszú lettem, bocsi, de ez az én történetem.

KépKépKép
bikfy

Azt elfelejtettem írni, hogy ha ilyen gyógymódokat ismertek, én kedvet kaptam egy torokfájáshoz.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pláne, hogy a férjem családja méhészkedéssel foglalkozik, így hordószámra áll a ház előtt a méz. Lenne mibe mártogatni. :lol:

KépKépKép
bikfy

Bikfy, hát nem semmi a te storyd, szegénykém, csak azt írhatom, kitartás, sajna jobbat nem tudok! :roll:

Betty, én mááán minden vackot bevettem, hidd el :twisted: , hideget, meleget, semmi sem vóóót jó. :roll:
A Cumicecilint is próbáltam, de semmi. :lol: Viszont a Zuram ilyenkóó bódog. :lol: :oops: :lol:

Anyci, szóval ti ilyenekről dumáltok a munkahelyen, miii? :lol: Nem sámli :lol: Jót kacagtam a mézes f...on, majd' meg is fulladtam a köhögéstől. :twisted: :lol:

Muffin, igen, fokhagymát nem komálom, mert kikészül tőle a gyomron seperc alatt, de eddig mindig bevált a sima vörihagyma eszegetése, sajna most viszont ez sem használt. :?

Annmari, naja, előbb-utóbb valami majdcsak használ, ha más nem, majd a koporsó. :shock: 8)

Na pápuszi, jók legyetek, de rosszalkodjatok, ha megtehetitek :wink:

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?