Koszonom az infokat mamak
Ejjel en sem kapcsolok villanyt, de van, hogy muszaj tisztaba tenni (a kezdeti sargasag miatt, ami most urul ki a szervezetebol, valami rengeteg folyekony zold vegtermeket nyomat a pelusaba, eshat abban csak nem hagyom orakig foni). Ma egykor 20 perc szopizas utan aludt is tovabb, viszont mikor negykor ujra ebredt, semmivel sem lehetett kiloni, ugyhogy het utan atadtam az apjanak. Bezzeg amikor a nagyi latogatja, neki mindig edesdeden alszik a kezeben. Tegnap delutan is ot orat aludt. Miert nem ejjel?
Ja, tegnap mi is elmentunk a kismamaklubba. Ez volt az elso kimozdulasom itthonrol (es bebi addig a nagymamaval aludt). Csak ajandekot vittem a szulesznonknek.
Ildi, en a hetedik honapban voltam kozmetikaban. Mivel mar attol teljesen kivoltam, mikor a miteszereim nyomkodtak a fejemen, igy nem mertem semmilyen gyantazast kerni. Mondjuk biztos, mert felek is tole (en mas modszerrel szoktam operalni). Egyebkent a baba biztos erzi, ha az ember fel valamitol, mert az enyem egyfolytaban rugkapalt kozben. Legszivesebben mindketten elszaladtunk volna...
Babarozsa, szerintem is jo, hogy nem johetnek be a latogatok, ahogy a lanyok is irtak. Az tenyleg nehez, sebesulten tobbszor kimaszkalni, illetve a tarsalgo muanyag szekein meg kimondottan szenved az ember, na azt lecserelhetnek. Ha erre gyujtunk alairast, engem mar szamolhattok. (En az elso napi kimerito latogatassorozat utan mindenkit eltiltottam, csak a parom johetett. Mas nem is hianyzik az embernek.)