Sziasztok!
Sajnos nem volt túl sok visszaolvasni valóm!
Én sem tudtam jönni.
Mareska: amit a kolléganőddel és a környezeteddel kapcsolatban írtál: én megértelek, hogy mit érzel, de ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak. Semmi közük az életedhez, így ne is érzed kellemetlenül magad, csak azért, mert másnak előbb sikerült. Velem is így van, hogy már az összes volt kolléganőm (akiket nagyon szeretek) előbb teherbe estek, mint én, pedig két-három hónapig próbállkoztak csak, de őszintén örülök nekik. Én hiszem, hogy nekünk is összejön hamarosan!!!
Betty: az jutott eszembe, azzal a mondatoddal kapcs., hogy a spontán matematikai képtelenség lenne, hogy pont az ilyen esetekben és kijelentések után szoktak ezek a "matematikai képtelenségek" bejönni!
De jó is lenne, igaz?
Csibuc: Basszus, potyára repültél haza, vizsga meg nincs... Nálunk is így játszanak a fősulin, mind az órákkal, mind a vizsgákkal a tanárok. Pedig mindannyian dolgozó emberek vagyunk, akik szabit vesznek ki azért, hogy ott legyenek...
Annmari: csatlakozom Mareshez, szél ügyben! Lassan már tornádó fújja el felőled pirit kilenc hónapig!
Bri: bár még nem "váltottunk egy szót sem", beleolvastam a blogodba és szívből kívánom, hogy a mai napod nagyon sikeres legyen! Drukkolok nagyon!!!
Rólam: a laborlelet tökéletes lett. Szóval így felfázás/petefészek gyuszi kizárva.
Nőgyógyihoz nem volt időm elmenni uhu-ra.
Hasam ma is fájdogált néha, de már inkább középen, köldök alatt. Ha jövő hétig marad, irány uhu.
Puszilok Mindenkit!
Évi