Új privát üzeneted érkezett!

Bettxy

bakker, ilyen teszt!!!! nem semmi és akkro most mi lesz ha reped?

Miylen

nem, félre értetted, örülök, hogy azt tartom kellemetlennek majd hogy ugye a fél tanári kar azt várja, mikor lesz nekem, és hát nekem még sajna nem.... de hogy neki lesz örülök, pedig előszor kolleganő nem akarta mert hogy még korai neki , de aztán látta a dokinál a sok nőt aki meg szeretne de nehezen megy és elszégyelte magát és most már örül hogy terhes, tesójának én is mondtam hogy tartsa meg!44!! mert ez egy csoda!

Lujzi

nuszika nagyon édike,,,,, és nem feladni, bár én most kínzom apit, csak azért sem engedem hogy hozzám bujmcsizzon

anmari

jo kislányka leszek és nem depizek :D veled mizujs???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

ez egy tetűűű!(bocs,akkor tényleg félreértettelek,nehari!!! :oops: )

Betty

Vagyok,csak őszi szünet van,itthon a gyermek.Meg tegnap suliban voltam Pesten,meg anyóséknál szal nem sok időm volt.

Lujzi

Mi a gond??Elég régóta tart ez a rossz hullám nálad...

Princzi

Hogy vagy?

Csibuc

puszi,ha benézel!
Vendég

Bridget

Holnapra nagy kalappal!!!
Vendég

mares!

A depit talán ez a hüle idő is okozza :!: :( Ma nekem sincs túl jó kedvem :!:

Én még várom pirit ,ma vagyok a 31.napon. De mivel most elég későn volt pém a 19.napon így most csak a 33.napon kell megjönnie,vagyis szombaton :!: :)

Grat.a laptetőhöz :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :
Vendég

Babi
persze, lehetünk együtt (ezért is tartottam most kis szünetet itt :oops: :lol: )...de már megjöttem :lol:

Mares
hát akkor ha reped, nem fog szúrni a hasam, tehát nekem csak jó lesz :lol: ez még spontán hónap (ezért is nem zavartatom magam-mármint-most is együtt voltunk, és ilyenkor mindig párna segg alá, és reggelig úgy alvás, hogy minél nagyobb legyen az esély), de én most vígan felálltam a dolog után meg minden, tettem-vettem, úgyhogy majdnem kijött mind :oops: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Csajok!

Olvaslak Benneteket még mindig rendületlenül. Holnapi vizsga (vagyis mai) storno, tanár meggondolta magát :roll:
Megérkeztem szép hazánkba, de most nagyon be voltam tojva az úton. Egy kicsi gép jött és végig nagyon rázkódott, tele volt arabokkal (akik mindig ott vannak) és az egyik utas a berlini kifutópályán elkezdett üvölteni, hogy ő márpedig leszáll erről a fapados izéről :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem a sztyuvik is beijedtek...
Nah nem bosszankodok tovább, de tényleg oltári gáz volt, ennyire még soha nem örültem a földet érésnek.

Betty: nagyon cép a teszted... :)

milyen: olvaslak bizony, Néked tsók

mares, muffin, lujzi és a Többiek: ölelés Nektek és alukáljatok jól.
Kép
Vendég

Jóreggelt Csajok!!!

Betty

csúnya, csúnya gravitáció!! És még hogy nem kell a mindenféle fenék fel és egy gyertya meg minden poziíció hogy bent maradjanak??? dehogynem kell! :D nekem is mindig kijön bár volt olyan hogy csak 2 nap múva.... na az a szép látvány :D

De Betty azért hajrá!!!!

Milyen

ne aggódj, nem sértődök én meg, mert én itten mindenkit cejeeeeeeeeeeetek :D én csak úgyond furának, csodának meg mindennek tartottam, illetve félek nagyon a rosszallllló szemektől akik majd sajnálkozva néznek rám, hogy: jaj, szegénynek még mindig nem jött össze bár a másik kolleganőnek igen .... leginkább ettől félek!

Lujzika

a nuszika nagyon édike, éppen apit nyúzom , aki vasal, ( isten tartsa meg jó szokását) hogy nekem kelll egy nuszika :D nusz- nusz

Anmarai

jaj, hát akkor kuldök mindenféle szelekek amik majd elfúúúúúúják pirit úy 9 hónapra :D

na ma mézes borozást lesz, az pirinek remélem jót tesz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty
Szuper szép LH teszt :lol:

Csibuc
Örülök, egy darabban értél földet :lol:

Lujzedli
Még mindig nagyon szép a nyuszkótok :)

Bocsi lányok, hogy ilyen ritkán jövök, de most itthonról nem igen tudtam gépezni, melóhelyen meg művészet. Eléggé el vagyok havazva. :roll:
Jól vagyok... mellem sem feszül már annyira, néha kifejezetten nem. Legalább is úgy érzem. Lehet, csak hozzá szoktam. :roll:

Bri
Drukk

Milyen
Le vagyok maradva, de most volt vmi pozitív?

Kép

Kép
princzike

Mares
mi majd a lombikkal hajrázunk :!: :D
A spontán nálunk matematikai képtelenség lenne :lol:

Csibuc
elmarad a vizsgád :shock: :?: És akkor mikor lesz :?:
Hát nem azért jöttél haza :?: Vagy akkor tulajdonképpen potyaút volt, vagy mindenképp jöttéll volna :?:
A gépes sztori nem semmi :roll:

Bri
érted keresztbe teszem ma mindenem :!: :!: :!: 8)
Várom az üzit, izgulok érted :!: :wink:

Princz pussz neked is, meg a többieknek is :!:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty: de-de, azért jöttem haza, de ez van. Tanár Kaposvárról jár Pestre, nem ért rá vagy mittudomén, szóval elmaradt, jövő péntek az új időpont....

Ma a suliban a csoptársam bejelentette, hogy babás, épp 8 hetes terhes. Nagyon örültünk neki :D :D :D :D :D Államvizsgára már hatalmas pocakkal jön majd :D Jah és őt is Bettinek hívják ;)
Vendég

Csibuc
mennyi Betti :shock: :lol:
Mikor mész vissza :?:

betty615

Divatnév volt a 70-es évek második felétől ;)
Mikor menek vissza? Nem tudom még, jövő héten maradok Bp-en, mert nem röpködök oda és vissza, pláne ilyen bizonytalan vizsgaidőpontok miatt.
Veled miújs drága?
Vendég

Csibuc!

Repcsi sztori nem semmi :!: :? Én biztos szívbajt kaptam volna bár én még soha nem repűltem :!:

Bri!

Tessék valami hírt adni magadról mert irgum-burgum lesz :!: :lol: Alig vártam hogy haza érjek melóból hogy megtudjam mi újság erre semmi hír :( :(

Nálam piri még sehol ,pedig ha hétvégén jön meg,mondjuk holnap akkor már hétfőn késő a dokihoz menni! :( Akkor már inkább ne is jöjjön meg vagy 9 hónapig,bár az maga lenne a világ legnagyobb csodája :!: :lol:
Vendég

Csibuc
nálam nincsen semmi csak vagyok, mint a befőtt :lol:

Annmari
már küldtem sömöst Brinek, de még nem válaszolt arra sem....bizti fog majd később :!:

betty615

betty!

Szupi a vonalzid! :D Különösen az idézet :!:

Pedig már tűkön ülök hogy mi van Bri-vel! :(
Vendég

Annmari
köszi a dicsit....még mindig semmi Britől...kezdek aggódni :roll:

betty615

Milyen
itt vagy :?: Téged sem hívott még véletlenül Bri :?: :roll:

betty615

Sziasztok!

Sajnos nem volt túl sok visszaolvasni valóm! :P
Én sem tudtam jönni. :oops:

Mareska: amit a kolléganőddel és a környezeteddel kapcsolatban írtál: én megértelek, hogy mit érzel, de ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak. Semmi közük az életedhez, így ne is érzed kellemetlenül magad, csak azért, mert másnak előbb sikerült. Velem is így van, hogy már az összes volt kolléganőm (akiket nagyon szeretek) előbb teherbe estek, mint én, pedig két-három hónapig próbállkoztak csak, de őszintén örülök nekik. Én hiszem, hogy nekünk is összejön hamarosan!!!

Betty: az jutott eszembe, azzal a mondatoddal kapcs., hogy a spontán matematikai képtelenség lenne, hogy pont az ilyen esetekben és kijelentések után szoktak ezek a "matematikai képtelenségek" bejönni! :wink: De jó is lenne, igaz?

Csibuc: Basszus, potyára repültél haza, vizsga meg nincs... Nálunk is így játszanak a fősulin, mind az órákkal, mind a vizsgákkal a tanárok. Pedig mindannyian dolgozó emberek vagyunk, akik szabit vesznek ki azért, hogy ott legyenek... :evil:

Annmari: csatlakozom Mareshez, szél ügyben! Lassan már tornádó fújja el felőled pirit kilenc hónapig! :D

Bri: bár még nem "váltottunk egy szót sem", beleolvastam a blogodba és szívből kívánom, hogy a mai napod nagyon sikeres legyen! Drukkolok nagyon!!!

Rólam: a laborlelet tökéletes lett. Szóval így felfázás/petefészek gyuszi kizárva. :roll: Nőgyógyihoz nem volt időm elmenni uhu-ra.
Hasam ma is fájdogált néha, de már inkább középen, köldök alatt. Ha jövő hétig marad, irány uhu.

Puszilok Mindenkit!

Évi

Kép
csokismuffin

Betty

Beszéltem Brivel,3 peti lett!!! :)
Vendég

Milyen
most kaptam meg én is tőle az sms-t :D
Ez nagyon jó hír, hétfőn beülti :D

betty615

Csokismuffin
én nem bánnám, és tudom jól, hogy csodák márpedig vannak :wink:

betty615

Amúgy sziasztok!
Bocsi,csak láttam mindenki Bridgetért aggódott és gondoltam őrült gyorsan beírom ,amit tudok!
Annmari

Csodák márpedig vannak,tessék bízni!! :wink:

Csibuc

Micsoda hülye tanár!Akkor addig pihizel itthon?
Na a repcsis sztorid nem semmi!! :shock:

Princzi

Nemtom mit olvastál pozitívnak?!

Mares

Akkor velneszűtök már?
Vendég

Bri!

Ez szupi :!: :lol: Nagyon szép osztódást kívánok a petiknek! :D

Milyen!

Sajnos én már annyi mindenen keresztűl mentem hogy a csodákban nem nagyon hiszek :( 1 petevezetőm elvan záródva,és a másik sem tökéletes :( apa spermái kevesen vannak bár már töb mint 1 éve nem nézettük őket de szedte a vitaminokat! :) Lehet akár javulás is :) De nekem még itt van a magas FSH ami a petefészek kimerűlést jelzi,de most volt egy szép peteérésem :) Hááát ki tudja :?

Princzi szerintem a betty gyönyörűen pozitív lh tesztjéről beszél :!: :)

muffin!

Az tök jó hogy legalább fetefészek gyuszi elkerűlt :!: Reméljük a hasfájás is mihamarabb elmúlik :(
Vendég

Csak egy gyors bekukk mert keso is van meg almi is vgyok :roll:

Koszonet azoknak akik folyamatosan es megnemszuno drukkolasal es szeretettel biztattak engem annak ellenere,hogy nem jottem lassan mar egy hete...

Kicsit faj a pocim meg es mintha lenne egy kis hoemelkedesem de amugy jol vgyok :roll:

8tuszobol nyertunk 3petit vegulis ennyire szamitottunk :arrow: holnap 11kor csorgok vissza mennyi termekenyult meg es ha minden jol megy hetfon beulti...annyival amennyi marad mind megy vissza(remelhetoleg mind3 :roll: )Most kicsit izgulok :?

Csak mar szerettem volna irni egyet nektek :oops:
Szep hetveget es meg1szer koszonom!!!
Mindenkit olelek akinek az kell most es drukkolok aki epp akciozik 8)

Kép

u.i.:Muffin udv itt nalunk :wink: es koszonom a kedves szavakat neked is igy ismeretlenul :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri: várjuk a híreket és továbbra is drukk...

Mindenkinek pussz és ölelés
Vendég

Bri
várunk a további hírekkel....és nem kell megköszönnöd semmit, ez természetes hogy melletted állunk :!: :!: :!:
Örülök, hogy jöttél :wink:
Kép

betty615

Sziasztok!

Pár szó erejéig bekuksizom :)

Bridget, nagyon klassz, hogy jelentkeztél végre, drukk a 3 kisbabókához!

Betty, nagyon tuti kis vonalzóid vannak :wink:

Köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött mivoltunk felől, aránylag jobban vagyunk, most jöttünk haza anyuméktól, igyekeztünk meggyógyulni, de még mindig köhögünk, torokfájás is van, meg sajna megy a hasunk, na de hátha... minthogy már 5 hete betegek vagyunk, már csak remélni tudom imák közepette, hogy a javulás útjára lépünk/léptünk.

Puszikázok mindenkit, szurokhegyek, és ahogy tudok, majd jelentkezem ám!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag!

Örülök hogy jobban vagytok és további gyógyulgatást kívánok :!: :D

Bri!

De jó hogy írtál :!: Fel a fejjel és kitartás, meglátod meglesz az eredménye :!:
Mai híredet is megoszthatnád velünk :!: :roll:
Vendég

Lányok!

Bridget jól van,beszéltem ma vele!

(a mai hírt nem írom le,mert nincs felhatalmazásom-ne haragudjatok)
Vendég

milyen!

Örülök hogy Brí jol van és remélem minden rendben! :D
Ezt még neki kűldöm :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Annmari

Elhatározás megvan már nálad? :wink:

Csillag

Jobbulást nektek még mindig!
Vendég

Milyen, Annmari, köszönjük!

Bridget miért nem írja meg ide a hírét? :roll: :cry:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

milyen!

Az elhatározás megvan :!: :D Én már azt hittem a héten tudok menni a dokihoz,de még piri nem jött meg :!: Ma vagyok a 33.napon :!:
Igaz eddig mindig 28-29 napos ciklusaim voltak ,de most később volt pé (19.nap) így ma már meg kellett volna jönni :!:
Vendég

Csillag

Itt van a párja és most egy kicsit pihen a fórumon!

Annmari

Akkor még csoda is lehet... :shock:
Vendég

Milyen
hát akkor előbb-utóbb majd megtudjuk :roll: mi az eredmény...

Bri
drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Ehcs
örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jobban vagytok kicsit....de ahogy látom, még mmindig nem az igazi :roll:

Annmari
Piri után akkor irány a doki+++++++++++++++++++++++

betty615

milyen!

Várom a csodát :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Betty!

Igen piri után doki :!: Már most én is kezdek izgulni :!: :D
Vendég

Sziasztok!

Csak futólagolvastam vissza, nem is tudok most írni sokat.

Bridget: Nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++++

Nemtudom mikor tudok jönni, apukámat pénteken bevitték a kórházba, hozzá rohangálok.

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra.
Most az sem érdekel, hogy sikerült e az inszemi vagy sem. Holnap kéne mennem vérvételre, de nem fogok szerintem, mert nemtudok munkahelyről elmenni. Majd lesz ami lesz. a hőm egyébként továbrra is 37 feletti.

Kép
babicsek

Sziasztok!

Milyen, most már értem, köszi. Remélem, te jól vagy! Nálatok most mi a helyzet babaügyben? Bocsi, de jelenleg nem vagyok képben. 8)

Annmari, drukkhadsereg neked is! Hátha... :wink:

Babicsek, nagyon sajnálom, mi történt apukáddal? Remélem, hamar rendbejön, bármi is történt vele.

Betty, hogy ityeg? Hol tartasz? Szúrsz lassan, igaz? Izgi :wink:

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 11.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

KARÁCSONYI AKCIÓ:

Min. 20 db teszt vásárlása esetén a Babatesztet 9500 Ft-os, a Clearblue digitális HCG tesztet pedig 1900 Ft-os rendkívül kedvező áron megkaphatod a tesztek mellé!

esthajnalcsillag

Na szoval a hirek a kovetkezok...tegnap 11kor csorogtem es nem osztodott a mi kis csodank sot csak 1termekenyult meg a 3bol :roll:

Ma 11kor megint csorognom kellett es meg mindig semmi :roll: holnap reggel 9kor kell teloznom es ha meg mindig semmi(ami ngyon ugy nez ki)akkor ennyi volt ez a lombik :? :roll:

Csillag
azert nem irtam mert a hotelben nem is volt netem meg parom is itt volt nem tudtam meg ha akartam volna se rajta ulni o meg engem nez amig nyomom? :? :oops: Jah en akartam am rendelni tesztet de miutan ilyen hirek voltak inkabb nem csorogtem :roll: majd hetfon meg eldol veszek e :idea:

Koszonom csajok a biztatast...meg holnapig jol jonnek...utana meg majd drukkolunk masnak :roll:

Annmari
Nem am elkenodni az en hireimen...tudod mindenki mas... :wink:
bridget0801
Kulfold

Bri!

Nagyon sajnálom a nem túl jó híreket :!: :cry: De azért még ne add fel :) egyszemkében bízzál és szorítunk neki nagyon :!: :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babicsek!

Sajnálom,hogy apukád nem jól van :!: Mi történt vele :?:

A hőd az jót jelent ha még mindig fennt van úgyhogy ne stresszeld túl magad :D
Vendég

Annmari
Nem adom fel ha rajtam mulna meg kuzdenek de sajna ez mar nem rajtam mulik :roll: Neked piri?

Ki van meg akcioban?
+++++++++++++++++++++++++++++++
bridget0801
Kulfold

Bri!

Na ez a beszéd :!: :D :D :D :D Nálam piri még mindig sehol :!: :roll:
Vendég

Ne is mond en meg most azon is izgulhatok...ha kesobb osztodik kesobb lesz a beulti...es nekem 25naposak a ciklusaim...ugyhogy majd azon izgulhatok ne\hogy megjojjon ido elott :shock:
bridget0801
Kulfold

Szerintem ezen nem kell izgulnod,mert gondolom az utrót azt nyomod,és állítólag addig úgy sem jön meg :!:

Persze itt is szoktak kivételek lenni ,de az ne te leszel :!: :D
Vendég

betty merre van :?: :roll: Ma még úgy látom nem jelentkezett :!: :(
Vendég

Igen nyomom szombattol kell 3*2-t nyomnom... :roll:

Betty csak este jon es beszeltem vele telon 8) :lol:
bridget0801
Kulfold

doki nem mondott valamit,hogy mi az oka hogy nem osztódnak a petik :?: :evil:

Bár gondolom úgyis csak annyit mond hogy a magas FSH-miatt :!:
Vendég

csak a biologussal beszeltem... :roll: hogy miert nem osztodik nem tudni valoszinu a nem ep pete(ami persze a magas fsh-tol van :twisted: ) a tobbi is azert lett olyan amilyen :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok!

Ha 19.napon volt totál erős az lh teszt akkor hanydik napon érdemes hcg-vel tesztelni :?:
Ma vagyok a 34.napon és ilyen hosszú ciklusom még soha nem volt :!:
Vendég

Hat a luteralis fazis 14nap lenne azaz 19+14=33 de fugg mastol is...amugy hany naposak a ciklusaid? :idea: Siman elnyomhatsz egy tesztet!Adok egy kis infot is:

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?