Sziasztok!
Hát, én két borzalmas napon vagyok túl.
tegnap voltunk UH-n a férjemmel, ahol szerencsére minden rendben, és képzeljétek, az adatok már a következők:
CRL: 59, 5 (szerdán még csak 52 volt!)
NT: 1, 6 mm
Orrcsont: fejlődik, 2,9 mm
Jó szívműködés.
Megint láttuk, ahogy mozog az UH-tól.
A csütörtöki hasfájásom tegnapra szinte teljesen elmúlt. Én PÉcsen voltam az egyetemi könyvtárban, és előadáson is, erre képzeljétek, minden előzmény és ok nélkül rosszul lettem a könyvtárban. Elsötétedett előttem minden egyetlen pillanat alatt, még annyit tudtam mondani, hogy kérek egy pohár vizet, meg hogy le szeretnék ülni. Életemben nem ájultam még el, azt se tudtam, hogy az mikor kezdődik. Végül nem ájultam el, mert agyamnál voltam, de semmit nem láttam és a saját hangomat is olyan távolról hallottam. Aztán ahogyan leültem, kezdett kitisztulni előttem minden, egy pohár hideg víz után meg hirtelen minden rendbe jött. Azonban még utána is remegtem, mert úgy megijedtem, hogy ilyen váratlanul jött rám...akárhol történhetett volna, én meg egyedül voltam autóval PÉcsen. Utána kimentem a friss levegőre, és annak ellenére, hogy hideg szellő fúj, szélesre tártam a kabátomat. Olyan jól esett a hideg, éreztem, hogy nem fogok megfázni. Többet nem jött elő.
Este már korán lefeküdtem, mert nagyon fáradt voltam egy ilyen nap után, erre képzeljétek, éjszaka kétszer kellett felkelnek epegörcs miatt.
Végül felkeltem egykor, s csak ötkör tudtam újra elaludni. Addig agonizáltam...kétszer hánytam is, kétszer hasmenés...hát ez nagyon jó, gondoltam. Most, hogy vége az első trimeszternek, most jönnek elő a terhességi tünetek nálam.
Igazából nem ez volt a baj, hanem a nagyon erős fájdalom a gyomromban, illetve attól jobbra.
Mindezt leszámítva, nagyon boldog vagyok, mert a pici remekül elvan odabent. Ja, még annyit, hogy vettem be egy No-spat az éjszaka, mert Magne-m nincs itthon, viszont annyira fájt, hogy gondoltam, egy apró gyógyszert csak beveszek. Közben eszembe jutott, milyen lesz majd a szülés...
Amúgy, cs-andi, a tegnapi UH már 12+3 naposra írt, szóval, ma 12+4 napos vagyok!
DE ne írj ám át most már semmit!
Üdvözlöm az újonnan csatlakozókat! Szépen bővül a táblánk.
A vérvétel előtt állóknak jó erős vénákat kívánok! Nekem nagyon vékonyak, de a karom se vastag, s nekem ezért a vérvétel nem egy leányálom.