Új privát üzeneted érkezett!

A vonalzó szerint egy nappal idősebb!;)
klaccc

Sellon: Kicsit már jobb, de nem az igazi. Megpróbálok nem mocorogni. Nekem is csak a baloldalam fájdogál. Most már gondoltam rá, hogy lehet, hogy rossz helyen nyom a nadrág. Kinyitottam felül (a bandázs úgyis takarja :)). A fejem szintén egész nap fájdogál. Ma estére mozit terveztünk a párommal, de azt hiszem, hogy holnapra halasztjuk. Hazamegyek, sütök rétest, leves még maradt tegnapról, vacsizunk és utána otthon pihengetek.
A doki nem az az előre gondolkodós, számolgatós típus és a papírmunkával eléggé hadilábon áll :) De ő nem izgul miatta, így remélem gond nem lehet. Csak engem idegesít, hogy mi, meg hogy lesz :) most egy csomó dolog van megint. Ez az UH, aztán lassan az AFP+labor megint és a dokihoz is kell majd mennem, plusz a 18. heti UH. Olyan gyorsan el fog menni ez az idő karácsonyig, hogy csak na!

KépKépKép
bogme

Nagyon sok érdekes, izgalmas és várni való dolog áll még előttünk karácsonyig! Karácsonyhoz már két hónap se kell, aztán itt az újévben, amelyben mi is szülni fogunk. nem tudom, de valahogy számomra olyan természetes ez az egész...

Bogme,
rád jó már a bandázs? Rám még nagy, igaz, ha visszahajtom és lejjebb tolom, akkor úgy jó. Nekem egy farmerom van, ami még jó és kényelmes, de azt hiszem, már csak 1-2 hétig. Aztán felveszem a kismama-nadrágaimat úgy, hogy a hasas részét visszahajtom, mert persze akkora hasam még nincs, csak pici. A férjem már napok óta mondja, hogy képet akar készíteni a hasamról, de én mondtam neki, hogy várjuk meg a 12. hetet. Hát, az most már nem szombaton lesz, hanem ma van.

Én végül erőt vettem magamon, és miután felkeltem, lehúztam az ágyneműt, frisset húztam, a másikat kimostam, plusz a sötét ruhákat is betettem, feltettem a vacsorát főni. Már csak a boltba kell átugrani tejért és kenyérért, és nagyjából akkor meg is csináltam, amit ma akartam.
Itt szemerkél az eső, kellemesen hűvös van. Arra gondoltam, hogy elmegyek sétálni egyet ebben a friss időben.
Vendég

Sellon: Azt nagyon jól teszed, a friss levegő és a mozgás csak jó lehet. A bandázst úgy hordom, hogy ráveszem a polómra pulcsi vagy ing alá (így nem csúszik le) és kicsit "ráncosan" igazítom el. Nem szeretem ha kilóg a derekam, amúgy is fázós, ezért nagyon jó kis dolognak tartom a bandázst. Ráadásul egész jól emeli ki a csípőt és a mellet is, szerintem jól néz ki. Nos akkor rajta, csináljátok meg azt a képet :)
Tennivalóidról jut eszembe, hogy nekem is be kell raknom egy-két adag mosást, ha hazaértem.

KépKépKép
bogme

Közben mégsem megyek sétálni, mert amint elküldtem a hozzászólást, felhívott édesanyám, hogy bejönne hoznánk megnézni a picurról a felvételt. tegnap már volt itt, csak odahaza felejtette a varázseszközt, vagyis a szemüvegét. :D Igaz, nem kell hordania, csak olvasáshoz, de a nélkül semmit nem látott. tartotta maga előtt egy méterre a képet. :D Szóval, most jön, de lehet, ha végre megfőtt a vacsora, elhívom, hogy menjünk el valahova, amíg a férjem haza nem ér.

Én hetente mindig egyszer, egy napon intézem a mosás, de mostanában külön napokon, mert nem száradnak meg könnyen a ruhák, ha sokat mosok. Most még a fűtés se megy, mert nincs olyan hideg. Meg egy kicsit azt tapasztaltam, hogy le is lassultam... :?

Jól nézhetett ki a bandázsod. Te milyen színűt vettél? Én feketét, mert úgy voltam vele, hogy az mindenhez megy, és egyébként is szeretem a feketét és jól is áll. Talán tavasszal jobb lenne egy világosabb, de akkor meg már nyári nadrágokat is lehet venni olcsónk.
Vendég

Én többet is vettem. Olyanokat, amik passzolnak a ruháimhoz. Sokat hordok fehéret, szürkét és barnát, így ezekre ruháztam be. Szinte minden nap van rajtam, úgyhogy nem érzem pénzkidobásnak. És később biztos még nagyobb szolgálatot tesz majd, gondolom.

Munka mellett nekem nehéz beosztani rendesen a házimunkát. Szinte minden nap főzök, de ha munka után még menni is kell valahova akkor másra már végképp nem marad időm. Néha csak gyűlik minden, de idővel mindig utolérem magam :)

KépKépKép
bogme

Én is szeretem az egyszerű, natúr színű ruhákat, általában a nagyon színes, mintásakat nem szeretem. Majd kipróbálom én is a bandázst különböző variációkban, de eddig még rám jöttek rendesen a ruháim. Talán ez az átmenet a legnehezebb, mert utána már kényelmesen elférünk a terhesruhákban is.
Vendég

sellon, most akkor te 13-ra vagy kiírva vagy 15-re?
egyébként egy-egy nap eltérés van némelyikőtök vonalzójához képest.ez azt hiszem abból adódik, hogy az egyik 0.nappal kezdi a számolást a másik 1-el.
Vendég

Cs-andi!

A 12. heti UH-n az orvos azt írta a papírra, hogy 11+6 napos terhes vagyok. Ez volt ugye tegnap, tehát ma vagyok 12 hetes, ebből adódóan pedig elvileg május 13. a szülési időpontom. A papíromon is ez szerepel, azt mondták ma a vérvételen, hogy ezt veszik figyelembe. Én úgy tudom, hogy a 12 heti UH körül tudják megmondani a legpontosabban a baba korát, s ebből adódóan a szülést.
Azért kíváncsi vagyok, mint mond és lát holnap az orvosom.
Vendég

ok, akkor módosítom
Vendég

SziasztoK!

Huh mennyit írtatok :lol: ! Én persze lusta vagyok(csak kicsit :oops: )írni.
Gratulálok MINDENKINEK!
Annyira örülök a jó eredményeknek 8) :lol: ! Nagyon jó látni :D

Mindegyikőtök csodaszép neveket talált ki. A Jelen név különösen tetszik. Nagyon szeretnénk egyszer Montenegróba eljutni...

Iner! Nekem 3*1 magneB6-ot írt fel a Doki.

Suzytunder! Nagyon köszi a bolt címét,mindenképpen elmegyünk mert nekem alapból nagyobb méret kell :shock: ...

kicsyke77! Gratula a kishapsihoz :D !

Voltam ma UH-n.Minden rendben. Láttuk mocorogni,tornázni

:lol: . Szívhang rendben.

A korához képest nagy(mondjuk az apukája 206cm és 140 kg 8) )

CRL:3,19 cm

Csajok!

Bármelyikőtöknek csináltak mostanában rákszűrést?
A mostani vizsgálaton megcsinálta a Dokim,pedig áprilisban voltam.

Puszi Nektek! Szép estét! Jó alvásokat kívánok!

Kép
szilvancs75

Kép
Vendég

Cs-andi, köszönöm a módosítást! Lehet, hogy holnap újabb időpontom lesz. :D
Vendég

Cs-andi!
Nagyon jó a táblázat!
Köszi, hogy engem is beírtál!;)
A próbálkozást átírnád majd, ha módosítasz mást is elsőre!Mert másfél éve nem szedem ugyan a gyógyszert, de az első "balesetnél" történhetett!;)
klaccc

klaccc, persze, persze
és mindenki szóljon , ha valamit másképpen szeretne vagy elírtam ...
Vendég

Sziasztok,

Gratulálok Mindenkinek a jó eredményekhez:)
És kicsit irigykedem, hogy van olyan baba, aki megmutatja magát:) az én dokim azt mondta, hogy sejtése van, ezért inkább még nem mondja, de a legközelebbinél remélem, hogy a megfelelő pózban lesz. Igazából mindegy, de azért azt hiszem, szeretnénk tudni, ha lehet. De a legfontosabb, hogy egészséges és eddig mindent rendben találtak:)

CsAndi, a táblázat tök jó, köszönjük:)

Nekem is Magne B6-ot javasolt a doki, a nospa-t nem igazán.

Jó pihenést nektek,

Mandula

Kép
mandula11

Jo estet lanyok!

Nallunk is rendben volt az uh attol eltekintve ,hogy ket szuras utan feladta a ket aszisztens a vervetelt. Nagyon rossz venakat orokoltem sajna. :? A tarkoredot sem sikerult megmerni ,mert nem olyan pozban volt picurka!

cs-andi lattam rolam nem sok az info ezert irom:
3 baba utan a negyedik nekifutas es rasegitessel idopontra eggyutt lettel sikerult. Majus 16.-ra vagyok ki irva es erzeseim szerint fiu,ha igen akkor az elso neve Martin amihez meg jon valami magyarosabb nev is. Ellenkezo esetben Ameli amihez szinten jon meg 1 magyaros nev.
A szules Horgenben a Zimmerberg korhazban lessz,de ez lenyegtelen mert kulfold.

Remelem szepen nonek a babaink es mindenki jo hirekkel jon az elkovetkezokben!

Nem nagyon tudok mashoz hozzaszolni,mert nem vagyok valami jol mostanaban.... :( :(

Kriszta
schat

CS-andi
köszi a táblát :)

én hétfön megyek a dokihoz ,és csötörtökön megyek csak az uh ,utána nem tudom mi lesz valoszinü meglátogatom háziorvost is mert oda is elkell majd menni .de nekem még közbe is sok más elfoglalságom van .

én szerdán voltam nagyon rosszul fájt a hátam és a fejem ,és pesze tetézve azal hogy a kisebbik fiamat kelett egy zsufolt gyermek szakrendelöbe vinem ,hát mire végeztem már csak az itthoni ágy és csend után vágytam . :)

szilvancs75
nekem csinált de csak azért mert már régen voltam nála . :D

babaruhát és minden egyebett ráérek majd az új évben venni ,hisz még azt se tudom hogy kislány vagy kisfiu lesz . :)

pusz csics
csics

Sziasztok!

Cs-Andi köszi a módosítást:)

Annyira irigyellek titeket, hogy túl vagytok a vérévtelen! Nekem hétfőn kezdődik a tortúrát.... Lehet pofátlan leszek, mert unokanővérem ott laboráns és levetetem vele a vért :oops:

Kép
hné29

Szilvancs: Gratulálok neked is az eredményekhez. Nekem nem csinált a doki rákszűrést, merthogy tavasszal volt. Újra nem szekírozott vele.

KépKépKép
bogme

Sziasztok Lányok!

Végre most már tényelg többet tudok jönni :lol: , kivéve vizsgaidőszakban. :?

Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez. Nekem szerdán kell mennem uh-ra és csütörtökön vérvételre. Remélem minden rendben lesz.

Pagi,
nagyon sajnálom ami történt. :cry: :cry: Nagyon tudom neked ajánlani a Kaáli Intézetet. Én is oda jártam, és ott lehet, hogy tudnak segíteni.

Cs-Andi,
jó a tábla nagyon. A kérdésedre válaszolva a szabadság természetesen folyamatosan szaporodik és amennyiben kilépsz meg kell hogy váltsák. Én úgy tudom, hogy a te esetben is jár a thgys, de ennek pontosan utána tudok nézni. sok ismerősöm van az OEP-nél szerencsére. :lol:

Nálam a hányinger megszűnt, csak néha érzem, hogy egy kicsit görcsölget a hasam. Akkor én is MagneB6-ot szedek.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Sajnos ritkán tudok jönni, sok a munka :?
Gratulálok mindenkinek, aki túl van az uh-n, annyira jó olvasni a vidám hozzászólásokat! Nekem még majdnem két hét, de kibírom. Én is kétszer megyek majd uh-ra, egyszer 11+6-nál a dokimhoz, egyszer 13+0-nál sztk-ba. Ez utóbbi lesz a nálunk ingyenes kombinált teszt uh része. Jó soká lesz még...

Szilvancs! Nekem se csinált a doki rákszűrést, csak beírta, hogy júniusban voltam.

Cs-andi! Nagyon jó a tábla!

Én nem vagyok túl jól, tegnap fül-orr-gégészeten voltam, annyira fájt a fülem. Ehhez képest megállapították, hogy nem gyógyultam meg a múltkori torokgyulladásból (pedig nem fáj) és ez sugárzik a fülembe, konkrétan a fülemnek semmi baja. :shock: Gyógyszert persze ne szedjek, várjam meg míg elmúlik. tök jó :?

Remélem mindenki jól van, mindjárt itt a hétvége, jó pihenést mindenkinek!

szösz

Kép
szöszmöszke

Szöszmöszke: A kombinált tesztes uhu (mint minden uhu) a kórházban van. Utána a vérvétel a sürgősségi laborban a földszinten
. Ugye kértél már időpontot? Mert min. 2 hétre adnak. Jobbulást!

Gratula mindenkinek a jó eredményekhez! Akinek nincs rókája, azt nagyon irigylem, én már 5. hete szenvedek 24 órában, közben egy 22 hónapost is le kell kötni....Node majd csak múlik, no.
jaimee1

Kép
jaimee1, nem tudom miért, de te kimaradtál :oops:
Vendég

Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni ha lehet, mi május 30-ára várjuk az első picinket. Vasárnap leszünk 10 hetesek, szóval még egy kicsit kell izgulni. Legközelebb jövő hétfőn lessük meg a kis rugdalózonkat :D
picilulu

SZiasztok! Szeretnék hozzátok csatlakozni! Régóta készülök ezt megtenni, de sajnos a folyamatos rosszullét miatt nem volt hozzá erőm. Még mindig hányingerem van, de szerencsére már nem olyan elviselhetetlen. Hétfőn leszek 11 hetes, és alig várom a 12. :)

Jó hétvégét mindenkinek!
silva

Jaimee! Tényleg kórház, nem tudom, miért írtam sztk-t! De jó tudni, hogy a vért is ott leveszik, mert kérdeztem telefonon, de a mogorva nő csak annyit mondott, hogy majd ott megtudom. 18-án megyek.
A rosszullétet sajnálom, ilyenkor áldom az eget, hogy ezt megúsztam.

Ca-andi! Jaimee az én titkos informátorom Szolnokról, nem tudom, szeretne-e bekerülni a táblába, de majd nyilatkozik biztos.

Picilulu! Gratulálok, és üdv itt!

szösz

Kép
szöszmöszke

Kép
Vendég

Gratula az újaknak. Üdvözlet közöttünk

:lol:

Andi!
Úgy látom hála istennek egyfolytában a táblázat frissítéssel kell foglalkoznod :lol: :lol: 8)
Nagyon jól néz ki a táblázat,szuper hogy egyre többen vagyunk :D

Puszi

Kép
szilvancs75

Sziasztok!

Hát, én két borzalmas napon vagyok túl.
tegnap voltunk UH-n a férjemmel, ahol szerencsére minden rendben, és képzeljétek, az adatok már a következők:
CRL: 59, 5 (szerdán még csak 52 volt!)
NT: 1, 6 mm
Orrcsont: fejlődik, 2,9 mm
Jó szívműködés.

Megint láttuk, ahogy mozog az UH-tól.

A csütörtöki hasfájásom tegnapra szinte teljesen elmúlt. Én PÉcsen voltam az egyetemi könyvtárban, és előadáson is, erre képzeljétek, minden előzmény és ok nélkül rosszul lettem a könyvtárban. Elsötétedett előttem minden egyetlen pillanat alatt, még annyit tudtam mondani, hogy kérek egy pohár vizet, meg hogy le szeretnék ülni. Életemben nem ájultam még el, azt se tudtam, hogy az mikor kezdődik. Végül nem ájultam el, mert agyamnál voltam, de semmit nem láttam és a saját hangomat is olyan távolról hallottam. Aztán ahogyan leültem, kezdett kitisztulni előttem minden, egy pohár hideg víz után meg hirtelen minden rendbe jött. Azonban még utána is remegtem, mert úgy megijedtem, hogy ilyen váratlanul jött rám...akárhol történhetett volna, én meg egyedül voltam autóval PÉcsen. Utána kimentem a friss levegőre, és annak ellenére, hogy hideg szellő fúj, szélesre tártam a kabátomat. Olyan jól esett a hideg, éreztem, hogy nem fogok megfázni. Többet nem jött elő.

Este már korán lefeküdtem, mert nagyon fáradt voltam egy ilyen nap után, erre képzeljétek, éjszaka kétszer kellett felkelnek epegörcs miatt. :cry: Végül felkeltem egykor, s csak ötkör tudtam újra elaludni. Addig agonizáltam...kétszer hánytam is, kétszer hasmenés...hát ez nagyon jó, gondoltam. Most, hogy vége az első trimeszternek, most jönnek elő a terhességi tünetek nálam. :shock: Igazából nem ez volt a baj, hanem a nagyon erős fájdalom a gyomromban, illetve attól jobbra.

Mindezt leszámítva, nagyon boldog vagyok, mert a pici remekül elvan odabent. Ja, még annyit, hogy vettem be egy No-spat az éjszaka, mert Magne-m nincs itthon, viszont annyira fájt, hogy gondoltam, egy apró gyógyszert csak beveszek. Közben eszembe jutott, milyen lesz majd a szülés...

Amúgy, cs-andi, a tegnapi UH már 12+3 naposra írt, szóval, ma 12+4 napos vagyok! :D DE ne írj ám át most már semmit!

Üdvözlöm az újonnan csatlakozókat! Szépen bővül a táblánk.

A vérvétel előtt állóknak jó erős vénákat kívánok! Nekem nagyon vékonyak, de a karom se vastag, s nekem ezért a vérvétel nem egy leányálom.
Vendég

Huh, Sellon, vigyázz magadra. Tudom milyen ez az ájulás, nekem mindig alacsony volt a vérnyomásom, most már érzem a korai jeleket, feltétlenül le kell ülni és picit pihenni, esetleg csoki/cukor. Én volt hogy a buszon állítottam fel öreg nénit, de muszáj volt :oops: Hátha a hétvégén jobban leszel, pihenj sokat!

szösz

Kép
szöszmöszke

Sellon!

Ez nagyon durva :( ! Tényleg nagy szerencse,hogy nem az autóban történt ez.
Vigyázz Magatokra! Remélem elmúlik a fájásod is.

Puszi

Kép
szilvancs75

Igen, én is ezért ijedtem meg, mert mi van, ha az autóban jön rám, ráadásul úgy, hogy még soha nem volt ilyen velem? Vagy egy olyan helyen, ahol még leülni se lehet. Lehet, hogy meg se fordult volna a fejemben, hogy ez az ájulás.

Szöszmöszke, utána vettem magamnak egy szelet csokit, azt gyorsan meg is ettem, hogy a vércukrom helyre álljon. Elhatároztam, hogy ezentúl sehova nem megyek úgy, hogy ne legyen nálam pár szem szőlőcukor, s akkor is bekapok egy-egy szemet, ha semmi rosszulléti jelem nem lesz.
Még nálad is szerencse, hogy buszon voltál, s le tudtál ülni.

Szilvacs, igen, köszönöm, reggelre elmúlt. Valójában egyszer felkeltem, mikor megfordultam, s akkor tudatosult előttem, hogy hát sikerült elaludnom, s már a hasam se fáj. Ez olyan hat körül volt. A picinek is mondtam, mikor lefeküdtem, hogy most már aztán alvás van ám, nem ám rendezkedés odament! :?

Azért is írtam mindezt le, hogy ha veletek is történik valami hasonló, fel legyetek készülve, bár tudom, az ilyenre nemigen lehet felkészülni, mert fél perc alatt jön az egész.
Vendég

Üdvözlöm az újakat és gratulálok nekik!

Úgy látszik ez egy ilyen beteges időszak!
Soha nem szoktam hányni, és eddig a terhesség alatt is elkerült, de tegnap megtörtént, így az első harmad végén. És csütörtök óta, annyira kegyetlenül fáj a fejem, de csak jobb oldalt!Ilyent még soha nem éreztem, de ennyi ideig még nem iy fájt egyhuzamban! Azóta most jobb egy kicsit!
Alig várom már én is a 12 hetes UH-t, hogy láthassuk a ki pocaklakónkat!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
[url=http://picibaba.hu]Kép
klaccc

Hogy lehet a vonalzót elmenteni aláríásként, hogy mindig be tudjam szúrni?

Kép[/quote]
klaccc

Klacc!

A profilod beállításánál tudod beszúrni az aláírás helyére.

Kép
szilvancs75

Köszönöm szilvancs!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a tarkó redő mérést a 11. vagy a 12. héten kell elvégeztetni? Mert mindenki mást mond, ír és én már nem tudom!:(
klaccc

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat lányok, vettem magneB6-ot...használt, bevettem és nem fáj a pocim...
Szerintetek lehetséges hogy érzem, hogy már mozog a baba a pocakomban?
Első babánál mikor lehet érezni először?

Kalcc
A profilodban az aláírás keretbe kell beilleszteni és bejelölni, hogy minden hozzászóláskor megjelenjen...

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok Lányok!

Látom sokan most kezdünk betegeskedni, rosszul lenni.

Sellon: Látod! Pont valami hasonló volt velem csütörtökön ebédnél, és utána jöttek a szurkálások. Tényleg kell mindig magunknál tartani valami harapnivalót és vizet emiatt az ájulásveszély miatt. Ha lesz legközelebb, azonnal harapj valamit és ülj le!

Üdv. az újaknak, Jó látni, hogy egyre csak gyarapodunk. Minden szempontból :)

Szuper hétvégét mindenkinek!

KépKépKép
bogme

Nálam ez az enyhe hányinger egész nap megmaradt, még a kedvenc ételemből sem vettünk, pedig nagyon szeretem a kínai és thai levest.
Szerintem hamarosan elmúlik, csak még az éjszakai rosszullét utóhatása.

Bogme, már be van készítve a táskámba pár szem szőlőcukor, hogy bármikor tudjak bevenni belőle. Amennyire tünetmentes voltam mostanáig, annyira előjöttek ezek a váratlan hatások.

Iner, én is vettem B6-ot tartalmazó magnéziumablettát, amiből most este bevettem egy szemet. Remélem, segíteni fog. Nem vettem volna be ilyet, de félek, hogy megint előfordul.

Klacc, a 12. héten nézik a tarkóredőt. De ha egy-két nappal fiatalabb vagy idősebb terhes vagy, nem probléma. Mivel konkrétan azt sem lehet tudni, hogy pontosan melyik nap töltöd be a 12. hetet.
Vendég

Klacc: a 12 hetes vizsgálatot 11-14 hét között lehet elvégezni -ezt a dokimtól tudom, mert én is később megyek, ezért rákérdeztem.

Picilulu, silva:Üdv a csapatban!!!!

Csajok, valamit rosszul olvashattatok!!! :lol: A hányingereknek és rosszulléteknek most vége kell lenniük, nem most kell előjönniük!!!!!!!! 8) 8) Szóval az ilyesmiket most kell száműzni, mert következik a második trimeszter, amelyik -ezt írják- , a leggondtalanabb és legkényelmesebb szakasz minden szempontból!!!! Szóval ehhez tartsa mindenki magát!!!! :D :D :D

Ja és hányinger ellen a hideg bubisvíz, valamint a gyömbér is nyerő lehet -nálam is bejött.

Kép Kép Kép
fanetta

Köszi mindenkinek :D

Andi olyan aranyos vagy, hogy beírtál, úgy örültem amikor láttam a nevem a listán, hihi. 28 éves vagyok, 13 hónap próbálkozás után sikerült a babánk (hosszú várakozás de megérte), az első picurunk lesz valóban és Angliában fog születni. Köszi köszi :D

Sellon: Jobbulást kívánok, nagyon vigyázz magadra!

Szilvancs jaj de jó hogy egy napra vagyunk kiírva :D

Én hétfőn megyek először a védőnőhöz, ott gondolom elvégez mindenféle vizsgálatot, többek között vérvétel (aúúúúúúúú), az első hivatalos UH-m (volt egy 1 hete de a privátban ment saját magam megnyugtatására) pedig 1 hét múlva hétfőn lesz, akkor leszek 11 hetes és 1 napos. Ott fogják a tarkóredőt mérni, remélem elég nagyok leszünk hozzá. Egy kicsit aggódom azért de majd most rákérdezek.
picilulu

Jo estet lanyok!

Sellon te jol megijesztettel az elso mondatoddal,de orulok ,hogy nem tortent semmi baj!!!
Cs-andi koszonom a tablazatot! Kedves toled ,hogy foglalkozol vele!

Ezek a rosszulletek nalam is erosodnek sajnos.... :( Remelem hamar tul leszunk rajta mindannyian!
Nallam pont az idoszak van amikor nem tudom eldonteni,hogy jo-e vagy rossz e amit erzek ott lent. Hol feszit,hol szur,de remelem ez termeszetes folyamat! Annyira messzi van meg a csutortok, akkor vegre ra tudok kerdezni!

Ti a kivanosaggal ,hogy alltok?

Udvozlom en is az ujakat!

Mindenkinek kellemes hetveget!!!

Kriszta
schat

Csajok!

Nálam ma van a második nap,hogy nem találkozom a rókával(remélem 8) ) :lol: !

picilulu! Én egy nappal később megyek tarkóredő mérésre mint Te. Pont ettől félek én is,hogy elég nagyok leszünk-e.... :shock:

Kép
szilvancs75

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást! :)
Akit még gyötör a hányinger, ajánlom a homeopátiás bogyókat! Nekem nagymértékben csökkentette pár nap után, már minden házi praktikát kiprobáltam de csak ez használt.

Valakinél előfordult hőemelkedés csak úgy betegség nélkül? Nekem többször volt, remélem ez is csak egy első trimeszteri tünet a sok közül. Úgy várom a 12. hetet mint a messiást. :)

Andi megtennéd, h. beirsz a táblázatba?! Nagyon köszi!!!
33éves vagyok, elsőre, első baba, 2010.május 24-re vagyok kiirva, kórház még nem tisztázott, SOTE II. vagy valahol Lisszabonban, nevek még megbeszélés alatt :) Ennyi. :))

Mindenkinek problémamentes szép napot!
silva

Sziasztok!

Silva üdv a csapatban! :)

Nagyon sajnálom, akiket hányinger gyötör!!! Remélem hamarosan jobban lesztek!

Kép
hné29

Sziasztok!

A hányinger ellen nekem is segített a szénsavas ásványvíz...előtte nem igazán szerettem, de mióta babát várok azt kívánom folyton...
Igaz néhányan azt mondják, hogy nem szabad szénsavat inni...

Sellon miért nem akartad a B6-os magnéziumot beszedni???

Üdv az újaknak!

Remélem azért jól telik a hétvégéje mindenkinek!

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni.
Másfél év próbálkozás után végre sikerült a kistesó.Nagyon boldogok vagyunk. :D azért is mert a kisfiam inszeminációval fogant a Dévai klinikán,most pedig spontán sikerült.
Túl vagyok a 12 hetes uh-on,minden ok.Május 3-ra vagyok kiírva,34 éves vagyok,az István kh-ba fogok szülni és kolos vagy Natasa a név."szerintem ismét fiú picur is. :wink: "
Mindenkinek szép pocakosodást kivánok. :)

KépKép
Kép
mucus75

Így szopizza az ujját a 12 hetes uh-on. :lol:
Kép

KépKép
Kép
mucus75

Szia Mucus75!

Köszöntünk itt és gratulálunk a babához :D !

Andi!

Megint Te jössz
Köszönet érte!
Kép :lol:

Kép
szilvancs75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?