Angie,
megírnád ennek a beszámíthatatlan doki nevét, és a kórházat, ahol történt? Nem szívesen mennék hozzá!
Panna,
nálunk most sem jött össze a baba. Nálad most késett, és még nem mutatja ki a teszt? vagy most hanyadik napon vagy?
Sokat gondolkodtam, a mostani "ciklusban" mikor még nem tudtam, hogy összejött-e vagy nem... és rájöttem ill. beismertem magamnak, hogy nagyon csalódott lennék, ha a harmadik babánk is fiú lenne. Akármilyen szemét módon hangzik is így kimondva/leírva.
Nem szeretnék többet szülni, csak még
egyszer. És
kislányt szeretnék. Ha fiú lenne, tudom hogy imádnám, de életem végéig vágyakoznék egy kislány után. Úgyhogy úgy döntöttem mindent el fogok követni, hogy lányunk legyen. Jónás/ovuteszt/savasítás/holdállás/lányos diéta nálunk nem jött be, így marad a tudomány.
Microsort... Apa katonáit szétválogatják orvosi úton, és az X-ket egy katéter-szerűséggel bejuttatják a méhnyakon keresztül. Magyarországon nem végzik, csak Hollandiában, Belgiumban, Törökországban, Ukrajnában, Angliában, Amerikában... eddigi tudomásom szerint.
Vannak még problémák, amit meg kéne oldani:
-nem olcsó
-kb. 20 napot az adott országban kell tölteni
-katonákat fél órán belül át kell adni az orvosoknak a kórházban
-nem annyira romantikus így a gyerekprojekt, de ha kislány lesz, nem bánom. Azt sem volt romantikus, hogy állandóan az ovu tesztet, a holdállást lestem...
Hát ez van. Úgyhogy most gyűjtök!