Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kia!
Gyere hozzánk újból! :lol:
A többség kislányt szeretne, szerintem és a tapasztalatokból kiderül, hogy nehezebb dolgunk van.
Nekünk 2.ra nem jött össze, mert kapkodtunk.
Sok sikert nektek! Édes Levi, ő van a képen, ugye?

Ja, és mi tök közel lakunk egymáshoz! :lol:
27 évig nyíregyházán laktam! :lol: :lol: :lol:

Csajok, megyek dokihoz mert beteg lettem.
Először csak a torkom fájt, de arra szedtem homeos bogyót, el is múlt.
Most 2 napja éjszaka állandóan verejtékezek. A hátam, mellkasom és nyakam tök víz egész éjjel. Min. 5 pólót kell váltanom.
Aggódok Dani miatt.Majd jövök a hírekkel.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Angie! Gyorsan gyógyulj meg! Ne aggódj Dani miatt! Ebben a korban már nagyon kevés vírus tud ártani a babáknak, főként nem az ilyen megfázás, influenza stb tipusúak, inkább a rubeola, toxo és társai. Amúgy is az első trimeszter a veszélyes, akkor tud nagyobb galibát okozni a babánál! Csak most rossz lehet neked nagy pocakkal, Benivel betegen otthon! :(

Kia! Üdv a topicban! Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a kislány! Végre valaki bizonyítsa már be, hogy működnek a praktikák! :D
Nekem a kinai és a Jónás szerint is lánynak kéne most a pocakban lenni, de kukaca van! :)

Laura! Megnéztem a Czeizeles videót! Tényelg nem értem, hogy miért ilyen fafejűek, akik ezt nem engedélyezik. Amíg egészséges magzatokat önként el lehet Mo-on vetetni, addig miért nem lehet a várva várt gyerek nemét egy egyszerű beavatkozással elősegíteni. Itt semmilyen etikai probléma nem áll fennt szeirntem, hiszen itt nem megtermékneyült magzatokat válogatnak szét, hanem még csak az ivarsejteket. Azok nagy része meg amúgy is elpusztul minden egyes alkalommal. Mi ebben a probléma? Ha lombik bébiket lehet gyártani és ott is lehet "szelektálni" akár a kémcsőben, akár a beültetést követően, ha túl sokan vannak, vagy 10 év után a lefagyasztottakat úgyis megölik, akkor tényleg mi ezzel az eljárással a gond, amitől ráadásul valószínű a népesség is növekedne valamelyest, mert többen be mernék vállalni a 3. gyereket, mint így. Hát, ezen lehetne vitatkozni, elmélkedni. Csak az a baj, hogy mire az okosok agyáig eljut a felismerés, hogy ez egyáltalán nem gáz, én kicsúszok az időből!

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!
Hú rég nem jártam erre, vagyis csak olvasgattalak benneteket.
Felkaptam a fejem a Czeizel féle riportra. Sajnos nem tudtam megnézni, mert valami oknál fogva nem jött hang a gépből.
Czeizel Endre sajnos nem tud mit csinálni. Ez politika kőkeményen. Lassan négy éve mi még az atyaúristent is megmozgattuk, hogy a Törvény lehetővé tegye a 3. gyerek nemének a megválasztását. Török Zsolt képviselővel, Czeizel Endrével napi kapcsolatban voltunk. Czeizelt Endrét is csak hitegették, amíg politikai érdekek úgy kívánták. Emlékszem szavazás előtt Török Zsolték mindent megígértek. Ez Magyarország itt semmi előrelépés nem lesz. Az elkövetkező években semmi esély nincs arra, hogy ezt törvényben engedélyezzék, szabályozzák. Ugyanis a Fidesz hallani nem akar erről (vallási okok miatt). Hát ez van. Úgyhogy marad a számolgatás, meg a szerencse, hiszen ehhez szerencse kell. Üdv. Szami
szami1108

Szami szia, most elkeseredtem kicsit, mert én is abban bíztam, mire eljön az idő 3. babára, lesz változás! :cry: :cry: :cry:

Voltam dokinál, antibiotikum megint! :cry:
Már az elején is szednem kellett, úgy látszik, a végét sem ússza meg Dani. De azt mondta, nem árthat neki, aztán 2 gyógyszertárost is megkérdeztem, ők is azt mondták.

Ha egyedül lennék Benivel tényleg rossz lenne, mert állandóan menőkéje van. D vagy anya, vagy anyós itt van. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie! Örülök, hogy azért nincs nagy baj. Persze az antibiotikum sem túl jó, de ha mindenki szerint biztonságos, akkor azzal sincs nagy baj. Egy ismerősöm terhesen lett Lyme kóros a kullancstól és 2 hónapig nagy dózisban (kézfejében a kanül) kapott antibiotikumot és egészséges lett a babája, úgyhogy ennyi antibiotikum tutira semmi kárt nem okoz!

Külöbnben valahogy most pocakosan én is nehezebben lábalok ki a betegségekből, mint előtte. A hét elején megfáztam, szerencsére nincs lázam, csak borzasztóan dugul az orrom, köhögök és egyszerűen nem múlik. Nem tudom, ilyenkor ahelyett, hogy a szervzet inkább ellenállna a baciknak, nem engedné be a szervezetünkbe, mintha inkább még gyengébb lenne az immunrendszer. Hát furi...

De jó, hogy van segítséged! Nekem sajnos a nagymamák mindkettő nagyon messze lakik, van ugyan vigyázós nénink, de mivel azért ő pénzbe kerül, így csak a legvégső esetben szoktuk hívni.

Mielőbbi jobbulást neked!

Szami! Hát án is szomorú vagyok, hogy ebből is politikát csinálnak! Mivel nincs 3 millió Ft-unk erre, hogy Belgiumig elmenjünk, így akkor valószínű nincs sok esélyem nekem sem a továbbiakban! :(

meskete
Őrbottyán

Hahó LÁnyok!

Igen termékenyek vagytok az utóbbi időben :D minden tekintetben :lol:

Üdv Kia, csatlakozz hozzánk és vesd be Te is a praktikákat és légy szi' oszd meg velünk, ha tuti tippjeid vannak! Hátha nálad a varázsszer :lol:
Lánygyártásban egyelőre elég gyengus a csapatunk, nem?!
Jól jönne már biztatásképpen egy jó hír :roll:

Mindenesetre én sem adtam még fel! Konkrétan hétvégére várnám az ovut, azaz a napokban rákattanok Apára :lol: Kár, hogy olyan fáradt mostanság, mint a mosott rongy :( na, de majd összekanalazom valahogy :lol:

Gyerkőcök időközben szokják a közösséget, na és persze az orvosi rendelőt :wink:

Angie, gyógyulgass!!!!!
panna09

Sziasztok!

Angi, köszi... igen, Levi van a képen :P

Jobbulást Neked!!

..én 2008. dec-től élek itt (jelenleg még anyósékkal - én még keletebbre születtem),
előtte Bp-en laktunk... hazajöttünk... itt nyugisabb :wink:

Panna - a jó hírnek én is örülnék :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Bemutatom Levit (itt nem alszik :lol: )
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gyönyörű ez a Fiú!
Hát tudod, ha ő a "prototípus", akkor Fiúból is jöhet hozzátok bőven, akkor sem lehetnétek elkeseredve :lol:
panna09

Hűha, mindjárt szerelmes leszek!!! :lol:
Gyönyörű fiú Levi! Lesz neked lányod annyi, hogy csak győzd, amikor Levi hazaviszi majd őket. Ilyen csábító szemeket... :lol: :lol: :lol:
Levi Nyíregyen született? Ha igen, kinél? (priviben is válaszolhatsz)

Én jobban vagyok, csak ez a verejtékezés nem akar múlni.
Apának mindig melege van általában, de most azt mondja, velem nem stimmel valami, mert csak én izzadok éjszaka. Hmmmm? Nem tudom.
Lehet a túlsúly. Mert hiába csak 6 kg-t híztam eddig a 8 hónap alatt, de Beni után is maradt, így egy jó 15 kg plussz van rajtam. :oops: :oops: :oops:

Kép
KépKép

angie28

:lol:
Köszi Panna és Angie!

Levi Bp-en született - majdnem a MÁV KH-ban... (azt épp átalakították - ebben az időszakban
a kicsit lepukkant Szabolcs u-i OGYIK-ban kellett szülni)
A doki Nyh-ról ment fel néhány éve... dr. Gulyás I. (kár, hogy a következővel már nem hozzá fogok járni) :(

A túlsúly... rajtam is van néhány kg sajnos... (nyáron leadtam 6-ot - még van kb 4 - akkor annyi leszek,
mint szülés előtt - de még így is marad.... pedig csak 11-et híztam Levivel)
Nálunk Apa fázós - ha ő fázik nekem pont jó :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Ma visszamentem házidokihoz, hogy nem múlik az éjszakai izzadás.
Tényleg annyira rossz, néztem az időt, 2 óra alatt olyan vizes lett a pólóm elöl-hátul, hogy arra keltem fázom. És ez így megy 2 óránként.
Elküldött vérvételre, nézzünk pajzsmirigy működést.
Holnap ez a program.
Minden nap van valami és akkor pihenjek! :lol: Így hogy?

Kép
KépKép

angie28

Angie
Remélem kiderül, hogy mitől van ez... de nem lesz komoly dolog...

DRUKK!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, köszi, az éjszaka jobb volt már! Csak 2 új pólót vettem fel. :lol:
Vért levették, reggel megyek erdményért, aztán házi doki és kiderül.
Közben kiderült számomra, hogy 3 hete engem mára hívtak vissza uh-ra, mert akkor még faros volt a drága.
Be is mentem, bár már tudtam, hogy megfordult.
De így tudom, hogy minden oké, 2600 gr kb.
Vagyis egy pici pyelon tágulatot vett észre az uh-os, ami szerinte még visszahúzódhat, de nem vészes.
Bencének is volt, jártunk is ellenőriztetni a vese gondozóba, 1 év alatt visszahúzódott.
Ez kisfiúknál nagyon gyakori.

Kia, mesélj kicsit! Már próbálkoztok? Milyen praktikákat alkalmaztok?
Vagy bármiről! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie
Holnap gyere az eredménnyel!!! ..és továbbra is DRUKK!

2600 gr - szép :P ...és még van egy hónapja hízni...
Beni mennyivel született?
Levi 3400 volt.

..meséljek?
...próbálkozunk? Igen - bár most Apa egy kicsit hátrál... fél.
Néha benne van a dologban, néha nem... :?

2006-ban volt egy méhen kívüli - szerintem ezt sem szeretné ismét átélni és
most az is gond a számára, hogy lassan 10 hónapja a szüleinél lakunk, mert
Bp-en még ott a lakásunk... nem nagyon jönnek a vevők (bár most lekopogom :wink: van
1-2 csereajánlat - ma készülünk megnézni 1 lakást és 2 házat)

A hónapban a Jónás szerint lányra volt nagyobb esély kb 1 hete - Apa akkor épp durcizott,
de hiába ellenkezett (én győztem :lol: nem is egyszer... )
...és csak reménykedek... okt. elején kiderül....

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, mennyire hasonlítunk!

Bence 3400-al született és 50 cm volt.
Aztán abban is, hogy most volt szeptember 2-án 1 éve, hogy méhen kívüli terhesség miatt műtöttek. :cry:
Pontosan tudom, mit érzel te vagy a férjed.
Az én esetem szerencsésen alakult, pedig nagyon rossz helyen volt a pici, alig találták meg. Egy nagyon jó főorvos műtött Nyh-n laparoszkópiával és szerencsére nem kellett eltávolítani petevezetőt.
3 hónapot vártunk utánna és még 3 hónap mire megfogant Dani.
Ezért is nem bántam egy percig sem, hogy ő is fiú, örültünk , hogy lehet még gyermekünk.
1-el ez alatt van egy fórum, ahová szintén tartozok , a "méhen kívüli terhesség", és ott bizony vannak, akiknek nehézségeik adódtak az újra teherbe eséssel.
Neked, hogy volt a műtét? Persze csak ha akarsz róla beszélni!

Drukkolok az eladáshoz és vételhez is!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van...

Angie
Levi 56 cm volt állítólag - bár én 53-at mértem :roll:

Műtét :(
Volt néhány + teszt, de nem találták a helyén a petezsákot...
..az egyik petevezetékben elakadt.
Kórházba este mentünk - lehet ez volt a szerencsém... reggel ismét vizsgálatok - mondogatták,
hogy lehet lesz műtét is... de vártak, mert a vérvétel szerint szépen csökkent az éjszaka alatt is a HCG szint.
(nagyon alapos dokit fogtam ki :P )
Egy hétig voltam kórházban... szerencsére megúsztam a műtétet, szépen felszívódott magától...
Ez volt 2006 év elején... egész évben gyógyszereket szedtem, mert PCOS is vagyok...
Ősszel volt egy átjárhatósági "vizsgálatom"...
2007 év elején kellett abbahagynom a gyógyszerszedést (2 hónap pihi következett)
..és ekkor történt meg a csoda - a 2. hónapban fogant Manó.

Mi most kicsit elfoglaltak vagyunk....nézelődünk lakáscsere ügyben... minden napra jut egy.
Holnap kiderül, hogy a legjobb ajánlat összejön e....

Többiek?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

1-2 kép:
Danette után
Kép
Ébredés :lol: (átraktam az ágyába a kedvencekhez)
Kép
Olvasok
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Lányok,
holnap tesztelek.....Nem érzem, hogy bármi is lenne....de hátha :lol:

Nálatok fejlemények?

Piciboris,
ti is nagyon aktívkodtatok, mi a helyzet?
panna09

Panna DRUKK!!!!!!! +++++++++
Én ma megnéztem és - (bár nekem sem volt semmi jele, hogy + lehetne)
..úgy látszik Apának is tennie kell érte... én kevés vagyok :lol:
...csak most nehéz lesz, mert 3 hétre tanfolyamra megy :?
(a hétvégék maradnak...)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na, Panna, teszt?????????????
Már megint eltünt mindenki, én is kicsit. :oops: :oops: :oops:
nálunk most Beni beteg.
Már el se akarom hinni,hogy mindig valaki beteg.
Lázas szombat óta. Hol lemegy fél napra, hol megint felmegy 38-ig. Egyszer 39-ig.
De sír rengeteget, nem akar enni, most is 1,5 nap után evett kb. 5-6 kanál húslevest és kész. én kivagyok teljesen ettől.
Szerencsére iszik, de az sem olyan sok, mint szokott.
Annyira félek a kiszáradástól, de a napi fél liter szerintem meg van.

Gyertek csajok, mindjárt szülök, kinek fogok örömködni?????????

Kia nagyon szép fiad van.
A nyaklánc rajta állandó? Olyan kabala féle? Vagy csak véletlen volt több képen is?

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Panna
Teszt?

Angie
Jobbulást a nagyfiúnak!
A lánc nem véletlen... borostyánlánc... már lassan másfél éve a nyakában van...
..és már nem kell sok fog - aztán kivesszük.. :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok Csajok!

Teszt persze - , azaz megint sehol semmi! :cry:
Már azt veszem észre, hogy el sem szonytyolodom nagyon.... azlrt jó lenne egyszer csak meglepődni egy nagyot!
Gondolkodtam már rajta, hogy talán mégis el kellene mennem még egyszer dokihoz.... A két fiam olyan simán, totál elsőre összejött, most meg hónapról hónapra semmi :roll:
Igaz, az elején Jónásra hajtottam és ezt egy nődoki nem igazán fogja próbálkozásnak minősíteni, pláne, hogy volt ugye amikor ovukor kifejezetten ezerrel védekeztünk, annyira a csillagokban bíztam! Ilyen pé szerinti hónap eddig három volt, Lehet Apa kiskatonái nem bírják azt az ovu előtti -3. napot?
Mindenesetre lehet, hogy gondolok egyet és megkeresek egy dokit :roll:

Angie, jobbulást mindenkinek! Remélem lassan kilábaltok ebből a sok betegségből, mert hát a java még csak most jön+ a baba érkezése :lol:

És mi természetesen nagyon fogunk vérni ÖRÖMKÖDNI!!!!!
Remélem lassan a többiek is visszatalálnak hozzánk!
panna09

Vagyok, sziasztok!
Panna, ne keseredj el nagyon!
A doki jó ötlet, bár igen, biztos azt mondaná, hogy a Jónásra gyúrás és peteéréskor védekezés őrültség! :wink:

Kia, ti hogy álltok?
Egyébként mire jó a borostyán? Nem féltél, hogy baj lehet a nyakláncból?
Én olyan parás vagyok!

Én még egyben, pedig érzem a végém és mondják is hogy dagi a szám, torzul a fejem. ( köszi :lol: )
Tegnap volta a szülinapom, szerencsére nem jött akkor. :lol:
Na, meg van ez a látogatási tilalom a szülészeten, te Kia, biztos hallottad, rota vírus miatt. :twisted: Már elég régen tart.
Tök gáz, mert apát a szülésre sem engednék be, meg utánna sem láthatná babót. úgyhogy ne jöjjön, míg ez tart!!!!!!!
Ja, az a fura, hogy akik járnak apás szülésre felkészítő tanfolyamra, azoknak meg vígan mutogatják a szülőszobákat, a szülészetet.
akkor hogy van ez a nagy szigor?
én ragaszkodni fogok apához, nélküle nem megyek szülni.
Oké, császárra nem jöhet be, de a műtőajtóig igen és az 1-2 órás vajúdás alatt is őrülten hiányozna! :cry:

Gyertek gyakrabban légyszi többiek!!!!!

És kinek írjak sms-t, ha megszületett Dani? :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie,
hát ez a tilalmas idősuakban most tényleg nem jönne túl jól. mármint ez az "apátlan" szülés :roll: Hátha kibírjátok még kicsit....
Mikorra is vagy kiírva nap szerint?

Mi most már halálos lelkinyugalommal hancúrozzunk tekintet nélkül csillagokra, pé.re vagy bármire :lol: Hát ha még így sem lesz baba, akkor tényleg nagy gááááááááááááz van :roll: vagy egyszerűen "csak" megöregedtünk :roll:
Azért egy dokit beiktattam hónap közepén időpont meg van, csak el kell baktatni... ártani biztos nem fog :D

....igen, igen én is örülnék újra a Többieknek! 8)
Gyertek mindenki! Meséljetek!
panna09

Panna, október 30 a császár napja, bár még mindig nincs hivatalosan kiírva a műtét.
Hancúrozzatok csak amennyit bírtok, de azért a dokit tényleg ne hagyd ki!
Öregedés????? Ugyan már.... :lol:

Úgy látszik csak mi maradtunk. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
KépKép

angie28

Angie! Panna!
Ne haragudjatok, hogy ritkában jövök, sok a dolgom, a 3 srác, közben tanulok is, és mi tagadás, arrébb van még nálunk a 4. gyerek. Andris születése után azt hittem, hogy kb. mostanában belevágnánk újra, de egyik fiam sem könnyű eset, pl. Andris még most sem alussza át az éjszakát.

Azért drukkolok Nektek, hogy minden jól sikerüljön!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Rég voltam...
Sajna Levi beteg... tegnap már elég rosszul nézett ki, egész nap hőemelkedése volt...ma már köhög is. :?
Voltunk a dokinőhöz... írt fel 1-2 gyógyszert.
Vagy Apától kapta el - aki szintén beteg, vagy az uncsitesómtól (aki ovis)... :roll:

Jövök később - felébredt...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jó reggelt Lányok!

Angie,
hó vége felé megy a DRUKK neked! Jól bírod még?

Dokit megejtettem: tul.képpen jó hír, hogy működöm, azaz tisztán látható volt a domináns tüszőm :lol: Éljen, éljen! Mennem kellene újra két nap múlva, hog ymegnézze növöget-é, csak egyelőre nem tudtam kitalálni, hogy a Manóimmal addig mit is csináljak :roll: Pedig hát angyon jó lenne, mert legalább tudnám, hogy érdemes próbálkozni és nem bennem van a hiba - vagy legalábbis nem ennyire nyilvánvaló módon :roll: Utána sajna pont az ünnepenapok jönnek, de akkor nem fog ultrahangozni, az még állítólag jó lett volna....talán pont elcsíptük volna a pé-t. :lol:

Talált egy kis csomót is emlővizsgálat közben, szóval battyogok mammográfiára is :? Ez mindig kész tortúra a két gyerkőccel :?
Jövő hétre felköltöztetem Anyukámat és elintézek mindent!

Az összebújást nem részletezem, ment spontán, amikor csak eszünkbe jutott :lol: NA, de most aztán STOP, hisz láttam a kis petécskét :!: Pont 2-3 nappal vagyok pé előtt.....

Szép napot Mindnekinek ebben a zimankóban!
panna09

Sziasztok!

Angie, hogy bírod? Már 1,5 hónapja meg sem nyitottam az oldalt, de Miattad benéztem!

A 3 gyerek nem is nagyon gáz, főleg, hogy Tomi egy tündér! Minden nap megjárjuk ovit, sulit + a házi feladatok, mellé a háztartás és egy kis munka, úgyhogy el vagyok kapva.
Martinról kiderült, hogy porallergiás - lehet, hogy már írtam- így már megmagyarázható a sok betegség. Most pozítvan állunk az év elé reméljük kevesebb betegséggel megússzuk idén.

Eszembe sem jut mostanában, hogy lányt szerettünk volna, Tomi bűbájos, de be kell látnom több gyerekre nem lesz már időm. Így marad a 3 fiú felállás.

Angie, hajrá, ügyesen!
Panna és a többiek, legjobbakat!
Szami, csak nem?! Lassan Te is elnézegetsz erre az oldalra? Itt valami lesz? Nem?

Pussz, mindnekinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva, szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök neked!
Megértem, hogy nincs időd 3 gyerkőccel, nekem néha ez az egy is sok.
Nagyon remélem, hogy kibírja még a hetet Dani, még mindig le van zárva a szülészet és azt mondták, talán jövő héten feloldják.
Mindig a jövő héten...
Egyébként, függetlenül a betegségem miatti derékfájástól, folyamatosan fáj a derekam. Szerintem tágulnak a csontok.
Na, Beni igényel, mennem kell.
Gyere még ha tudsz!

Levinek jobbulást!
Pussz mindenkinek

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

...mi gyógyulgatunk.. (Levinek még folyik az orra, köhög)
Ma jön haza Apa, a sógornőm és a lánya is... aki szintén beteg - neki csak az orra folyik.

Levi már néha szól, ha pisil... a kakit inkább titkolja (eljön/eljött a bili ideje) :lol:
Megvettem az egyik ajándékát decemerre (Az első laptopom)...
Emlékszem, hogy vettük kb 3 éve Szofinak is, de akkor egy hasonló 5000 Ft volt... most 3000 -ért vettem a Tescoban.

Angie
Már a 39. hétben vagytok :shock: repül az idő...

Lassan tényleg visszaolvasok - Bocsi...

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Jó régen jártam már én is itt, igaz olvasgatni szoktam, csak írni nem mindig van időm. Volt még pár vizsgám, amin szerencsére túl vagyok. Meg nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat kell egy elsős gyerek mellett ülni. Persze logikus, hiszen még nem tud olvasni, nekem kell elolvasni a feladatot, aztán még nem radírozhatnak, mert maszatolnak, így végig ülök az írás lecke alatt mellette, radírral a kezemben. És az olvasást pedig szintén együtt gyakoroljuk, napi fél-egy óra minimum. Hát nem lesz egyszerű még majd mikor a kistesó is itt lesz, meg a mindig hátrányos helyzetű középsőről se feledkezzünk meg.

Úgyhogy Éva, minden tiszteletem a tied most, mert hasonló cipőben jársz! Úgy örülök, hogy írod, hogy eszedbe sem jut, hogy lányt akartatok. Remélem velem is így lesz majd, bár már most is sokkal jobb a helyzet, mint mikor kiderült, hogy ismét kisfiút várunk mi is!

Angie! Nagyon drukkolok, hogy Dani még kibírja ezt a pár napot! Egyébként én is előre izgulok, hogy vajon februárban mi lesz a helyzet ezzel az influenzával! Én nem tudok Apa nélkül szülni, muszáj, hogy bennt legyen!

Ezzel a H1N1-el amúgy sem tudom mit kezdjek. Ma pl láttam a Czeizelt a tévében, aki szeritn nagyon veszélyes, ha valaki nem oltatja le magát, mert kársodhat a magzat. Hát eddig meg azt mondták, hogy kismamákat tilos oltani, mert ez az oltóanyag nem elég biztonságos és ettől lesz beteg a gyerek. Na, akkor most mi van?

Kia! Remélem Levi jobban van már!

Panna! Ez jó hír! Remélem el is kaptátok azt a kis petécskét! Mindenképpen gyere a hírekkel!

Na, megyek is, lassan indulok a suliba Botiért!

Mindenkinek szép napot!

meskete
Őrbottyán

Kia, most nálunk is megint orrfolyás van.
Nekem is! :cry:
Ez már őrület, hogy egy hét kihagyásokkal újra betegszem.
Bár valamelyik este megint éreztem, hogy őrült melegség jött rám, vizes volt a hajam, mellkasom megint, tuti akkor fáztam meg.

Meskete, örülök neked is!
Jó hallani rólatok!
Kitartást a sulihoz!
Én sem tudom mit kezdjek ezzel az új influenzával.
Mindkét oldal hajtja a magáét, mi meg döntsünk, mi?

Panna, mi hír?
Voltál megint mérni?

Kép
KépKép

angie28

sziasztok!
Közeleg a nagy nap, hajnal 3-kor elment a nyákdugóm és 10perces fájásaim voltak, ami aztán abba maradt.
Délelőtt semmi, majd most 12 órától megint 10 percenként jön.
Lehet meglesz a drágám ma!

Ha gondoljátok, megnézhetitek itt ez alatt a topic alatt van a másik, ahová írok, "méhen kívüli terhesség" hogy mikor született meg.
Pussz nektek

Kép
KépKép

angie28

ANGIE
DRUKKKKK!!!!!!!!!! :D :D
SZORÍTOK!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Olvastam a másik topicban, hogy megszületett Angi Danikája! Szívből gratulálok! :D Remélem minden simán ment!

meskete
Őrbottyán

Angie,

SZÍVBŐL GRATULÁLOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK :lol: :lol: :lol:

Majd, ha lesz egy kis szusz ott nálatok, gyere a részletekkel és mesélj!!!!! Kíváncsian várjuk a történtekről szóló regét :D

Lányok,
jó volt többeteket is olvasni! Örülök, hogy mindenki jól van - az apró-cseprő gondok/feladatok ellenére :roll:

Nálunk ezerrel megy a projekt! Jelzem a szervezetemet már megint nem értem, de lassan lehet, hogy tényleg lassan végleg feladom :roll: Már-már az tűnik hihetetlennek, hogy a két fiammal ilyen pikk-pakk terhes lettem :lol:

Röviden-tömören:
hétrőn: doki szerint 15 mm tüsző - még min, 3-4 nap
szerda: doki szerint 18 mm tüsző - még min 2 nap

szerda este: ovu teszt halvány tesztcsík
csütörtök dél: ovu teszt nagyon halvány t.cs.
csütörtök este: ovu teszt semmi csík!!!!!!!!! :shock:
péntek este: nagyon halvány t.cs.
szombat este: halvány t.cs.
vasárnap este: erős tesztcsík
hétfő reggel: azonnal erősebb csík, mint a kontroll

Kérlek, h a tudtok erre magyarázatot, légy szives!!!! Most már végképp foglamam sincs, mikor van ovum éás tulajdonképpen hányszor????!!!!! Ki tud ezen valaki igazodni? Segítsetek :roll:
Nem tudtam időponthoz jutni, pedig azt hiszem ma egy hüvelyi ultrahang megoldhatott volna egy-két rejtélyt......

üdv mindenkinek
panna09

Sziasztok!

Köszi Meskete!
Angie GRATULÁLOK!!! Sok boldogságot!!
...és utólag is Boldog Szülinapot!
Hogy mi hogy állunk?..nem tudom.. én már tényleg mindent megteszek, hogy sikerüljön..
Apa az utóbbi pár napban benne volt (épp most lehetett a peteérés)
így reménykedek, hogy egy bő hét múlva.... :roll:

Levi meggyógyul lassan - már csak az orrát kell szívni, Apa is elég jól van -
nekem még a torkom rosszalkodik... :?

A héten benézünk a bölcsibe... és pontosítjuk az időpontot, hogy mikor kezdődik majd
a beszoktatás... remélem márciust fognak mondani... addig bármi megtörténhet :oops: :)

Panna
DRUKK!!!!
(az ovu teszthez sajna nem értek... )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ritkán járok erre, de a nagy hírt olvasva üzenem Angie-nak és babájának, hogy éltesse öket a Jóisten eröben, egészségben...
Szívböl gratulálok!

üdv Mkinek!
Betti
betti444

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Ma voltunk a bölcsiben - megbeszéltük, hogy március elején kezdjük a beszoktatást
(...és ma Apa azt mondta, hogy reméli nem kell mennie Levinek bölcsibe) :lol:

...és két kép:
Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Rég jártam felétek, de ma bekukkantottam, és mit látok:

Drága Angi, sok-sok szerettel gratulálok Danihoz, jó egészséget és minden jót! :D

Velünk mi is a helyzet... Jónás-módszer nálunk ugye nem jött be az elmúlt évben, és az elkövetkező évben jövő júliusig nem is ad meg nemet, tehát lutri az egész jónáska szerint lehet fiú is meg lány is minden hónapban. Jó mi?
Úgyhogy múlt héten minden-mindegy alapon jól éreztük magunkat/egymást. :) Lesz ami/aki lesz.
Visszanézve, kisfiús jegyben állt a hold akkor, bla-bla-bla, mindegy is már. Meglátjuk. Jövő héten teszt.

Panna, nem értem én sem ezt a tüszőt. akkor lehet hogy többször van peteérésed egymás után? Mikor tesztelsz?
laura0606

Köszi mindenkinek a jókívánságokat.
Most csak képeket hoztam, még hulla vagyok!
Puszi
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

Gyönyörűek vagytok!
Gratulálok! Pihenj azért! (már amennyit két babával tudsz...)

Mennyire aranyos Beni is a képeken! Emlékszem mikor a kisebbiket hazahoztuk a kórházból, közölte a nagy, hogy az ő ágyába rakjuk, ott fog aludni, és minden játékát odahordta mellé. Annyira aranyosak!

Sok pihenést és sok tejet!

puszi
laura0606

Sziasztok!

Angie! Nagyon szépek a fiúk! :D Még egyszer szívből gratulálok! Ha van időd, gyere, mesélj milyen volt a szülés. Végül feloldották a zárlatot addigra az osztályon? Beni hogy fogadja a tesót? Bár látom a képeken rettentően büszke és boldog ő is! :D

Panna! Én sem vagyok profi lh teszt ügyben, de tényleg furi, ahogy írod. Én gondoltam valamire, de ez lehet, hogy butaság. Itt olvastam valamelyik topicban, hogy az lh teszt "jóstesztként" is működik, vagyis amikor még nem mutatja ki a babát a hcg teszt, és az lh viszont pozitív, akkor ott lehet a baba. Ugyan elég korainak tűnne, hiszen akkor csak néhány napos babácskáról lenne szó, aki még csak vándorolgat a helyére, de sose lehet tudni. Én a mostani babánál úgy jártam, hogy csütörtökön és szombaton akcióztunk Apával és kedden már sejtettem, hogy lehet valami, mert van egy dolog, amit én csakis kora terhességben produkálok, mégpedig borzasztóan rámtör a büfizhetnék (nem hányás, bocs), hanem bármit megeszek, legyen az egy kiflicsücsök, akkor is hatalmasakat kell büfiznem. És bizony én már kedden elkezdtem ezt, gyanakodva egymásra is néztünk Apával, mondván ez lehetetlen, de nem, tényleg ott volt már a 4-5 napos babóca a pociban és a hormonok már ilyen hamar működésbe lendültek. Nem szeretnélek áltatni, vagy ilyesmi, de ez is benne lehet a pakliban, drukkolok is nagyon!

Kia! Levi még mindig gyönyörűséges! :D

Üdv mindenkinek!

Meskete
meskete
Őrbottyán

sziasztok!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Szombaton jöhettünk haza miattam, mert 2.császár után így engedett csak haza, de már mindegy, kicsit hosszú volt.
Szülés....
Hosszú, de a lényeg az, hogy csalódtam a dokimban, nem értem el egész vasárnap, a kórháznak sem vette fel csak nagy sokára a felesége, hogy milyen beteg a doktor úr. Persze, gondolom jól berúgott, vagy valami jó programja volt.
apa a zárlat miatt nem lehetett velem a vajúdás alatt, szerncsére csak 3 óra volt, mert már 4 cm-e tágulattal mentem be.
Végül egy tündéri ügyeletes orvos műtött, de a császár nagyon megviselt most. Most jobban rángatták, húzták-vonták kifelé , rányomtak a mellkasomra, nehézlégzés lépett fel, éppen, hogy nem hánytam.
szörnyű élmény, de amikor meghallottam a sírását, úgy bőgtem, mint az elsőnél.Végig hallottam, hogy sír, míg elvitték, akkor mikor az arcomhoz tették az ő arcát, rögtön elhallgatott. Rövid, talán 1 perc lehetett ez a találkozás, aztán 12 óra őrző, ahová nem hozták oda a babámat, mondván az A oldalban van, én meg a B-ben és zárlat van.
Annyira szörnyű volt, hogy csak én jártam így, hogy külön oldalra vitték és mindenki vígan szoptatta, gyönyörködött a babájában, csak én nem!
Most nem is folytatom, mert már sírok megint.
Szóval rendesen tönkre tették az első időnket, de aztán szuper volt.
a dokinak szánt pénzből magánszobát fizettünk és apa, Bence minden nap bent lehetett sokat.
puszi mindenkinek, jövök majd.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Angie
Gratula még1x!
Nagyon szépek vagytok!!! :P

A dokid :?
...jobban játratok a magánszobával :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Angie,
tündériek a képek! nagyon szépek vagytok!
Olyan felháborító olvasni az ilyen dolgokról, már ami a szülésed körülményeidet illeti! Nem id tudom a doki, hogy gondolta ezt :?: és ezt a külön elhelyezést sem igazán értettem :roll: Hát seni nem gondolkodik egy kicsit???????? A nemtörődömséggel és a flegmasággal elrontják az első legszebb órákat :!:
Na, de végig olyan stramm voltál és ügyes kismama :lol: jó, hogy most sem "hagytátok" magatokat! Jó döntés volt az a magánszoba :lol:
Gratulálok még egyszer és majd mesélj, hogy alakul az életetek így együtt! :D

Lányok,
köszönöm az ovu-hozzászólásokat! Fogalmam sincs, hogy mi a túró lehet :roll:
A dokimat még nem "mertem" vele szórakoztatni, mert így is voltam nála 24 órán belül kétszer, nem szeretném, ha rögtön beijedne tőlem, hogy rászabadult egy bolon páciens :lol: (Vadiúj doki, költözés miatt)
Már teszteltem - nem is tudom hányszor és már azt sem tudtam terhes-tesztet vagy ovu-tesztet vegyek (gondoltam én is a jóstesztre) :roll:
Megkíméllek Benneteket a részletektől.....
Baba mindenesetred egyelőre még nincs.....
panna09

Angie,
megírnád ennek a beszámíthatatlan doki nevét, és a kórházat, ahol történt? Nem szívesen mennék hozzá!

Panna,
nálunk most sem jött össze a baba. Nálad most késett, és még nem mutatja ki a teszt? vagy most hanyadik napon vagy?

Sokat gondolkodtam, a mostani "ciklusban" mikor még nem tudtam, hogy összejött-e vagy nem... és rájöttem ill. beismertem magamnak, hogy nagyon csalódott lennék, ha a harmadik babánk is fiú lenne. Akármilyen szemét módon hangzik is így kimondva/leírva.
Nem szeretnék többet szülni, csak még egyszer. És kislányt szeretnék. Ha fiú lenne, tudom hogy imádnám, de életem végéig vágyakoznék egy kislány után. Úgyhogy úgy döntöttem mindent el fogok követni, hogy lányunk legyen. Jónás/ovuteszt/savasítás/holdállás/lányos diéta nálunk nem jött be, így marad a tudomány.
Microsort... Apa katonáit szétválogatják orvosi úton, és az X-ket egy katéter-szerűséggel bejuttatják a méhnyakon keresztül. Magyarországon nem végzik, csak Hollandiában, Belgiumban, Törökországban, Ukrajnában, Angliában, Amerikában... eddigi tudomásom szerint.
Vannak még problémák, amit meg kéne oldani:
-nem olcsó
-kb. 20 napot az adott országban kell tölteni
-katonákat fél órán belül át kell adni az orvosoknak a kórházban
-nem annyira romantikus így a gyerekprojekt, de ha kislány lesz, nem bánom. Azt sem volt romantikus, hogy állandóan az ovu tesztet, a holdállást lestem...
Hát ez van. Úgyhogy most gyűjtök!
:D
laura0606

Sziasztok!

Laura
Mennyire nem olcsó?

Angie
Milyen 4-esben?

Kép
Kép
Kia
fné kia