Sziasztok Lányok!
Jelentem már tényleg jobban vagyok és tudok jönni drukkolni. Megpróbáltam visszaolvasni több-kevesebb sikerrel.
Baba,
küldöm neked a cisztaűzőket és lázűzőket. Remélem minél előbb rendbe jössz és akkor jöhet az inszem vagy a lombik. Tudom, hogy neked ez már az utolsó lenne és őszintén kívánom, hogy sikerüljön. ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kuglica, Pbj,
Babatapasztó drukkok mennek ezerrel!!!!!!!!!
A teszt még tényleg korai volt, de érthető.
Én is elég türelmetlen típus vagyok sajnos, pedig ha akkor teszteltem volna mikor ajánlották sok idegeskedéstől megmentettem volna magam. Nem erősödött a csík csak minden másnap, sőt volt olyan is hogy halványabb lett mint előző nap. Szóval türelem.
Görcsölgetés nekem is volt és én is úgy éreztem, ahogy Kuglica. Ha görcsölt az volt a baj, ha nem görcsölt akkor meg az. Tudom, hogy ez a legnehezebb két hét, de kitartás már nem sok van hátra kismamik és jöhet a hányinger.
Mellesleg ET+10-nél már tesztelhettek.
Roni, Amina
tüszőnövelő drukkok mennek!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meli,
ezek tényleg vegyes hírek, de ha a dokik azt mondják, hogy indulhat a lombik akkor ott rendben lesz minden. Nyugi.
Puszi,
gyors voltál.
Ha ezt a műtétet megcsinálják utána mi következik? Ismét lombik? Ehhez annyira nem értek.
Kuglica,
én nem vettem be semmit, inkább lefeküdtem, vagy borogatást tettem a fejemre. Persze, ha már nagyon-nagyon fáj (mert mindenkinek más a fájdalomküszöbe) akkor nekem algopirint javasolt a doki.
Kata,
és nincs semmi magyarázat, hogy miért nem javultak az eredmények?
Keny,
hogy vagy? Mikor kezdtek ismét? Januárban?