Új privát üzeneted érkezett!

Baba,
nekem minden ősszel hónapokig ilyen a hőm. Mindig :shock: már évek óta nem is keresem az okát, mert rengeteg belgyógy vizsgálat volt és nem jöttek rá, mi okozza...aztán karácsonyig el szok múlni :roll: - de szurkolok, hogy Nálad megtalálják az okát!

PBJ,
ET+5ön tesztelsz, az tuti nega!!! /vagy ha pozitív, azt meg a tüszőrepi csinálja/ türelem!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
remélem, Te türelmesebb vagy :P +++++++++++++++++++++++++

jövök még :P

tillidian

Tillikém, gratula a laptetőhöz! :lol:
kuglica

Sziasztok Csajok!

Pbj!
Ez a teszt még kicsit korai,bár én nem szólok egy szót sem,mert én is ezt csináltam csak 1 nappal késöbb. :wink: Drukkdrukkdrukk!!!!!!

Kuglica!
Kitartás 1 hét eltelt!
Ja és csak 10-ES TESZTET HASZNÁLJATOK,ha nem bírjátok kivárni mert az hamarabb megmutatja a tutit!!!

Szurisok!Hajrá!

Kalkata!
Hááááát ez az inzulin tényleg nem túl jó,pedig Te sokat mozogsz ugye?és még gyógyszer is megy
:cry:
keny

sziasztok!

pbj!
a kisfiaidnál mikor teszteltél? mert sztem is nagyon korai volt ez még! tessék türelmesnek lenni!...még pár nap!

jó éjt mindenkinek!
gysmintlegyen

Kuglica,
a laptető ilyenkor egyértelműen a soron következő Akciósé, azaz: épp a Tiéd! :wink:

Sminti,
Nálad mizu? :roll: :P

Puszika,
mennek a nagyranőtt drukkok az összes vizsgálathoz!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Gysmintlegyen, hát ott ET+9 napon, nappal csináltam a tesztet és rögtön+ lett, de az ikerterhesség volt. Viszont ott 2 naposakat kaptam vissza, most meg 5 naposakat.

de már olyan nyugodt vagyok hogy csak na :D

Till, hogy vagytok Lencsibabával? Nagyon nehezek a napok, vagy inkább az éjszakák? Szoptatni tudod??(tudnék még kérdezni, de majd késöbb :lol: )
pbj12

Pbj,
akkoris nyugiiiiiii :P várj még azzal a teszttel!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Köszönjük a kérdést: egyenlőre igen szélsőségesek a napjaink, semmi rend nincs, hiába is próbálkozom...azon dolgozom, hogy összehangoljam a családot: szokni kell Vackornak is a kicsit, nekünk meg azt, hogy 4en vagyunk :P
Egyenlőre van tejci, de ez is változó, tegnap alig akart lenni, ma bőven akad...de kell is, mert Lencsim egy kis vámpír :wink: :lol: )

tillidian

Till, az első pár hét az maga lehet a horror, én ebből kicsit kimaradtam, mert 1 hónaposan hoztuk őket haza, és akkor már kész pontos napirendjük volt amit a Péterfyben megköveteltek. Időre volt kaja, kaki, pisi, szeretgetés...Na jó ez így elég morbid, de abból a szempontból könnyebb volt hogy megvolt adva a 7 etetés időpontja és azt kellett betartani, Ők meg nem igényeltek több kaját. A tejhez meg mindenki sok ötletet tüd mondani, ha még nincs tele a zsákod csak szólj és írok privibe nekem bevált ötletet :lol:
pbj12

Sziasztok!

Pbj: ejnye-bejnye!!!! Irtó korai volt ez a tesztelés!!!!!!
++++++++++++++++++

Leo: jelentkezz már, hol tartassz!

Kuglika: drukkkkkk!

Baba: jobbulást!

Kalkata: sajnálom az eredmény! :( Kiváncsi leszek, nekünk Alléval milyen lesz! Meghívó átment?

Én ma irtó ügyes voltam: minden vizsgálatot elintéztem a lapar+ histerohoz: mellkasrtg, EKG, nőgyógy., vv.- mind a 4 más épületben persze,... de 2.5 óra alatt meglett! Amint megjön, kell telefonálnom az időpontért. Be lettem írva 2 hét múlva csütörtökre, de ez még változhat. Már több, mint 1 hete késik, ilyen még nem volt. A teszt nega, mielőtt még megkérdeznétek. Szóval nem tudom mi van. :roll:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Baba,lapar és epeműtét után nekem hetekig lázam volt ill hőem-em.Az irt illetően, nem lényeg a 120 p inzulin, hanem a 0 p a legfőbb mutató és hogy a cukor is egy szép tartományba essen, ne legyen se túl alacsony, se túl magas.Szóval nem rossz ez mint ahogy gondolod.

Tábla holnap lesz csak, elfelejtettem bentről átküldeni magamnak, ott meg nincs szerk.progi, de kész, csak itthon meg kell csinálnom
Vendég

Puszedli, de ügyes vagy 4 vizsgálat ilyen rövid idő alatt : mázlista :lol: jó kezdet nem gondolod??
Szokott késni neked, mert 1 hét az már elég soknak tűnik, ha nem jön meg pár napig szerintem kéne még egy teszt, bár én nagy tesztelp vagyok, lehet hogy nem rám kéne hallgatnod :oops: :lol:
pbj12

Pbj: nincs tesztem. :? Nem hiszem, már kimutatta volna.
Meg egy röntgen után,... :roll: :?

Kép

Kép

*puszedli*

Húúúú de senki sincsen ilyen későn, vagy ez már koránnak számít? :shock:
betegek lettek a srácok most jött ki rajtuk én meg beleestem abba a cipőbe amibe Kugli, nem bírok elaludni....ittam egy nagyon lightos tejeskávét( csak az íze miatt) talán a könyvem elálmosít az mindig bejön :oops: :lol:
Hétfőn megyek fogdokihoz és előre félek, hogy ne kelljen röngenezni :(
pbj12

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, és csak magamról írok, de tönkrement a gépünk, és nem tudok otthon netezni!

Szóval megjártuk Pestet!Hát, az egyik szemem sír, a másik meg nevet!
Apácska eredményei nagyon jók, 60millió/ml, és 70%életképes!
Nekem csinált uhut!Hát, meglepő eredménye lett!Talált a méhemben egy 2cm-es miómát!Teljesen kiakadtam.Nemrég volt 2műtétem is!Hogyhogy nem vették észre?
Azt mondta, hogy ez befolyásolhatja a megtapadást, és késöbb a babát is!
Abban állapodtunk meg, hogyha 2lombik nem sikerül, akkor ki kell operálni.Nagyon elkenődtem.
Ja, és azt is mondta, hogy pont olyan részen van, hogy szerinte ez zárja le a petevezetékeimet, és ezért nem sikerült eddig a baba!
Szóval nem vagyok maradéktalanul boldog!
A jó hír viszont az, hogy december 7-én kezdjük a stimut!Már nagyon várom.14-én kell mennem majd uhura!És azt mondta a doki, hogyha minden rendben lesz, akkor karácsony előtt meglesz a beültetés!

Bocsi, most csak ennyi voltam!
Ja, és nagyon hiányoztok, remélem nemsokára lesz majd otthon net!
Ezer drukkkkkk!
és puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda, kihez jársz?
Ez a "műtétem volt és nem vették észre"-azonos cipőben vagyunk. Nekem laparnál nem látták a cisztát, de az is előfordulhat azt mondták, hogy akkor egy érőben lévő tüsző volt és azóta rohamosan nőtt. Ki tudja. Szerintem ne aggódj! Ha ki kellene venni azonnal, megmondták volna a kaáliban!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt lányok!

Pbj - hát hajnali 2-kor azért még én is alszom.. :) Te szegény. Azért a tejeskávét hanyagolni kellene, ha koffeinos, mert akkor még nehezbben alszol el újra. A fogdokinak mondd meg hétfőn, hogy várjatok még a röntgennel. Nekem is azt mondta a fogorvosom, hogy amikor majd megyek vissza a gyökérkezelt fogammal, emlékzetessem őt arra, hogy ne csináljunk röntgent.

Meli - én is azt mondom, amit Baba. A Kaáliban tudják majd, hogy milyen miómánál lehet indulni, és melyik az, ahol le kell állni. Szóval ne aggódj, nyugi. Ha pedig mégis műteni kellene, akkor túl kell esni rajta. Az egyik legjobb barátnőm anno két-három évig nem esett teherbe mióma miatt. Megműtötték - és azonnal (a műtét utáni második ciklusban) spontán teherbeesett: 35 évesen. Ma gyönyörű kislány anyukája.

puszi mindenkinek
kuglica

Lányok - egy gyors kérdés. Fáj a fejem.. és nem tudom, hogy szabad-e gyógyszert bevenni most erre. Advil forte van itthon. A dobozára az van írva, hogy a terhesség utolsó harmadában ellenjavalt.. úgyhogy akkor nekem.. az első harmadban ;) .. szabad, ugye?
kuglica

Kugica, Pjb +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(ti aztán nem unatkoztok éjszaka sem :roll: ) (én gyogyszer ellenes vagyok bavallom)

Tilli, énis puszi benneteket!

Hunci, azért elszomorító és válasz keresendő (új intenzívebb gyogyival) mert 1 év diéta, mozgás és MerkforminXR (lassú felszívódású) nem javultak az értékek (és ennek a sárgatestem látja a kárát :cry: ) persze pozitív példát kaptam útravalónak rengeteget!!!

Puszi, ügyes voltál, le a kalappal előtted! Meghívót megkaptam, időt kérek :oops:

Nani, mesélj mi volt???? olyan kiváncsi vagyok???

Amina, hétvégén UHU?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Meli a helyedben most én is tuti a decemberi lombikot választanám. (láttunk mi már karón varjút) de utána tessék megnézetni azt a miómát, mert ez valóban gátolhatja a megtapadást, sőt még a ciklusodat is felboríthatja. (nálam pont ez történt de nekem anno a nőgyogyim azt mondta, hogy addig nincs értelme lombikozni, amíg "belül" nem tett rendbe...)

Puszi: hát ez valóban gyorsan ment, ügyi voltál.

Tesztelők kitartás, már nem sok és láthatjátok a zebrás teszteket!

Náunk ma van a nagy nap, megyek UH-ra és kiderül, mennyire szeretik a petikéim a gonalt. Remélem bejött nekik a cucc :lol:

Puszi mindenkinek
roni34

Roni - nagyon drukkolok. Írd majd meg, hogy a petikék hogyan növekedtek, hányan vannak, hogy néznek ki, milyen a fizimiskájuk.. :)

Amina - neked mikor van uh?
kuglica

Roni, egy nagy kalappal, nekem nagyon szerették a gonalt, drukkolok, hogy nálad is így legyen :lol:
pbj12

Sziasztok Lányok!

Jelentem már tényleg jobban vagyok és tudok jönni drukkolni. Megpróbáltam visszaolvasni több-kevesebb sikerrel. 8)

Baba,
küldöm neked a cisztaűzőket és lázűzőket. Remélem minél előbb rendbe jössz és akkor jöhet az inszem vagy a lombik. Tudom, hogy neked ez már az utolsó lenne és őszintén kívánom, hogy sikerüljön. ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica, Pbj,
Babatapasztó drukkok mennek ezerrel!!!!!!!!! :lol:
A teszt még tényleg korai volt, de érthető. :lol: Én is elég türelmetlen típus vagyok sajnos, pedig ha akkor teszteltem volna mikor ajánlották sok idegeskedéstől megmentettem volna magam. Nem erősödött a csík csak minden másnap, sőt volt olyan is hogy halványabb lett mint előző nap. Szóval türelem. :wink: Görcsölgetés nekem is volt és én is úgy éreztem, ahogy Kuglica. Ha görcsölt az volt a baj, ha nem görcsölt akkor meg az. Tudom, hogy ez a legnehezebb két hét, de kitartás már nem sok van hátra kismamik és jöhet a hányinger. Mellesleg ET+10-nél már tesztelhettek. :lol:

Roni, Amina
tüszőnövelő drukkok mennek!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli,
ezek tényleg vegyes hírek, de ha a dokik azt mondják, hogy indulhat a lombik akkor ott rendben lesz minden. Nyugi. :lol:

Puszi,
gyors voltál. :lol: :lol: :lol: Ha ezt a műtétet megcsinálják utána mi következik? Ismét lombik? Ehhez annyira nem értek. :oops:

Kuglica,
én nem vettem be semmit, inkább lefeküdtem, vagy borogatást tettem a fejemre. Persze, ha már nagyon-nagyon fáj (mert mindenkinek más a fájdalomküszöbe) akkor nekem algopirint javasolt a doki. :wink:

Kata,
és nincs semmi magyarázat, hogy miért nem javultak az eredmények? :cry:

Keny,
hogy vagy? Mikor kezdtek ismét? Januárban?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok csajok!

Melike,tudtommal miomát 4 cm alatt nem operálnak. De hát most voltál méhtüközésen ??????????nem látták? :shock: :shock: :shock:

Puszi egy hősnő! hipphopp mindent lerendez! :) :)

Tesztelés előtt álló lányok, ne idegeskedjetek, mert az idegeskedés mértékével arányosan csökken a sárgatest :!: Ezt tegnap tudtam meg immunos dokibától. Szóval hagyjátok el a rossz gondolatokat, úgyse tehet már az ember ilyenkor semmit, csak a pozitív dolgok kellenek. Vigyázzatok magatokra!drukk!

Tegnap megvolt a találkozás F dokival. Annyi mindent kér, teljes kivizsgálásnak leszek alávetve párocskámmal. Sokminden megy tb-re az ÁEKban, de az Istenhegyire is kell mennünk, és újra kell csináltatnom a hsg-t méhtükörrel. :cry: /curva életbe/
2 ciklust végigmonitoroztat hormonvérvétellel.
A lombikot is csúsztatnom kell, de nem bánom, nem akarok nekifogni a 3.-nak ezek nélkül.

Mindenkinek cupp!
nani72

Mai drukkjaim is mennek mindenkinek!+++++++++++++++

Kuglica: max. Algopoyrin! Nekem a fejmasszázs szokott segíteni.

Puszi: ez igen! Tényleg gyors voltál!

Nani: irigylem a kitartásod F doki vizsgálataival.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hőemelkedésem ugyan még van, de nem derült ki semmi (sejtettem). DE:megjött piri!Remélem, eltűnteti a cisztát. Eléggé görcsölök, de nem kell megijedni!

babaimádó
Kép
babaimado

Kugli:tuti fájd csillapító, amit lehet szedni:Paramax Rapid. Nekem bevállt. Jó ideje csak ez van itthon és pont azért, mert terhesen is szedhető.Keress rá a neten, ha nem hiszed.

babaimádó
Kép
babaimado

Nani, Kalkata: válaszoltam.

Nani, drukk a vizsgálatokhoz!

Puszedli, puszillak.Ügyes voltál!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Babám,
na remélem ciszta elhúzott!! :wink:

Puszika,
legalább ezeken túlvagy!
drukk majd a laparhoz! vigyen előbbre! :D

Kugli,
++++++++++++++++++ :)

Pbj,
+++++++++++++++++
nekünk a kórházi rend teljesen szétcsúszott :roll: igaz volt 3 féle egymás után :wink:

Nani,
kitartás! elismerésem, hoyg belevágtál F-félébe! (nálam ez lett volna a stop) igen, én is úgy tudtam, mindnet újracsináltat :?

Kalkata,
IR eredmény :?
lógyógyszer most már hozzon rendbe!!

Melinda,
hajrá amjd a stimu!
mióma nem jó hír :? sok olyan eset tudok, ahol semmi gondot nem okozott se teherbeesésben, se terhességben.
óvatosan mondom ,hogy stimulációtól növekedhet, erre oda kell figyelni!

angel37

Angel, bízom benne nagyon :roll:

Amina, mi volt???????????? annyira várlak!!!!!!!!!!!!!!!

Nani, :shock:

kalkata

Köszi Lányok a bíztatást!Nagyon aranyosak vagytok!
A laparomat Fehérváron csinálták, de a myómát Krizsa doktor látta meg uhun!
És ő is azt mondta, hogy 2lombikot mindenképpen várjunk meg, mert lehetséges, hogy ígyis sikerül!Remélem így lesz!
Viszont azt nem értem, hogyhogy nem vették észre a műtétnél! :evil:
Na, vége a munkaidőmnek!
Sziasztok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Baba: látod, csak beszélni kellett a norcolutról és a szervezeted úgy döntött, hogy inkább megjön piri, minthogy ezt a vackot tömd magadba :wink: Szuper!

Lányok, beindult nálam az izgalom, hétfőn délben punkció!!
Azt nem értem, hogy a PCO-s bal oldalamon van 5db szép nagy peti, míg a totál jó jobb oldalon "csak" 4db kisebb. Úgy néz ki, hogy a "betegnek" kikiáltott oldalnak jobban hatott a gonal. Erről (stimu) és a PCO összefüggésről van vmi infótok?

tesztelők++++++++++++++++++++, kismamik+++++++++++ és persze minden akciós +++++++++

Jó 7végét!!
roni34

Ja ma van apa szülinapja, (kapott 9 petit :lol: ) és úgy döntöttem, most elviszem vacsizni.
roni34

Haliho!

Roni: dejooo! szep szulinapi ajandek apanak ;)

Melinda: nekem az elozo lombiknal - amikor folyamatosan nott a hcg-m, de baba sehol - alakult ki mioma,ami magatol kesobb vissza is huzodott szepen, remelem nalad is igy lesz. bekopizok ide egy anyagot:
A mióma kialakulásában jelenlegi ismereteink szerint elsődlegesen hormonális okok játszanak szerepet. Erre utal az a tény, hogy késői változókorban, a petefészkek eltávolításával vagy mesterséges változókor gyógyszeres előidézésével (Gn-RH analóg gyógyszerek adásával) a daganat visszafejlődik. Okát illetően számos teória látott napvilágot. Ezek közül a legvalószínűbb, hogy megtartott tüszőérés mellett rendszeresen elmaradó tüszőrepedés és sárgatestfázis ("folliculus persistens") okozza a méhizom daganatát. Ilyenkor a szervezetben csak sejtosztódást serkentő tüszőhormonok (ösztrogének) termelődnek, de sárgatesthormon (progeszteron) nem. Így az ösztrogének sejtosztódást serkentő hatása fékezetlenül érvényesül a méhizomzaton, a méhnyálkahártyán és az emlőmirigyeken. A progeszteron mióma-ellenes hatását igazolják azok a tények, hogy a fogamzásgátló tabletták védelmet nyújtanak a myomával szemben, valamint az, hogy a myomák terhesség alatt visszafejlődhetnek, és méretük sárgatesthormon kezelésre csökken.

Puszi: ugyesen elintezed! :)

Baba: cisztauzok!!

Pbj: babaragacs +++++++++++++++++++++++++
olyan vagy mint en :), sooot, en meg "rosszabb", mar Et+4-en is teszteltem, persze negativat :D .

Kuglica: babaragacs ++++++++++++++++++++++++++++

Sminti: hogy vagy? nagyon eltuntel...

Nani: hajra Fulopos vizsgalatok, en is beleneztem a listajaba ...hat nem semmi. kitartas!

Kalkata: aranyos vagy, hogy hianyolsz! :) csak tudod, mire leerunk szegedre...
A lenyeg: kezet foghatnek Ronival, nekem is kb 8-9 tuszot latott a doki, hormonok OK, punkcio szerda v csutortok, de elotte meg hetfon megyunk kukucsra.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Szép estét mindenkinek, milyen aktív lett a péntek délután, mindenki milyen sokat írogatott :D

Lili, igen én egy nagyon türelmetlen emberke vagyok :oops: , és sajnos másokkal szemben is.Még mindig fáj a hasam, hol így, hol úgy....És a fejem is egész nap. Sokat gondoltam rád Kugli, mert Te is ma ezzel küzdesz...., pedig nem is fog esni az eső, pedig nekem akkor szokott :?

Baba, de jó hogy megjött, amikor nekem nem sikerült és megjött akkor mindig erőre kaptam, hogy nem baj most új hónap, ha nem is lehet próbálkozni, vagy valami vizsgálat van akkor is nekem a piri kicsit mindig a lelkemet is megtisztított ( na ez most jó hülyén hangzott... :oops: )

Roni, hétfőőőőőőő juj de izgi az már mindjár itt van, nagyon izgi, addig is küldöm még a tüszőnövelőket+++++++++++++++++++

Amina, neked is nagyon izgi napjaid lesznek a jövő héten küdöm a ++++++++++++++++++++++++ erőket.

Lehet hogy még jövök este. puszilok mindenkit
pbj12

Amina, nagyon szép eredmények, és csodás hírek (tudom messze vagy, de nagyon izgatott voltam :oops: ), csak így tovább!!!!

Pjb, türelem!!!!! (könnyen mondom tudom)

Kugica, szintúgy!!!!

Babi, jobban vagy már? Vagy csak holnapra egyhül? (válasz nem ért hozzám el)

[size=12]Roni, érdekes és csodás egyben, hajrááá tovább hétfőre!!!! :wink:

Lili drága, sajnos egyenlőre nincs magyarázat (csak h. totál egyedi eset vagyok) :roll:

kalkata

Amina!Roni!
Szuper hírek hajrá a 2x9-nek!!!!!!!!!! :D

Kugli!Pbj!
Fejfájás,lehet a progeszteron emelkedéstől!:wink:

Lili!
Látom átlépted a bűvös tizenkettőt :D
Nálam parkolópálya van,majd szerintem csak januárban vagy februárban folytatjuk,addig sok dolgom lesz :wink:

Baba!
Menzesz elviszi a cisztát az tuti!

Meli!
Dec 7. :D :D :D

Puszi!
Ez igen gyors voltál!
keny

Köszi Csajok, ... még mindig nem jött meg. :?

Húúú, mennyien vagytok már a célegyenesben!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, mindenkinek drukkolok itt a háttérből, tegnap kezdtem a Gonal+Suprefact párost, szerdán délben megyek UH-ra.

Mindenkinek a drukkolok nagyon, most sajnos nem tudok név szerint írni, pussz, jó éccakát!
leo50

Jó reggelt! Köszönöm a tippeket a gyógyszerekre. Hát addig vaciláltam, hogy nem vettem semmit.. és most a tarkóm hasogat már, ilyen migrén-féle. Pbj - neked?

Keny - remélem, hogy igazad van és a fejfájás már valami jel. Mert más jel továbbra sincs: nincs hányinger, mellfeszülés, vizelésinger.. most már hasgörcs sincs három napja. :-(

Puszi - hajrá piri.. csak megjön már.

Baba - nnnnya.. akkor cisztáknak annyi! Hessss! :)

Leo - nnna.. akkor te is szurizol. De jó. :)

Roni, Amina - ügyesek vagytok!
kuglica

Kugli, nekem kicsit úgy fáj mintha másnapos lennél, hol a homlokomnál, hol a tarkomnál....A hasam is fáj és a cicim is, szerintem meg fog jönni :evil:

Puszi inkább átküldöm neked az én pirimet jó?? :oops:
pbj12

Sziasztok!

Pbj,
azért fáj a pocid mert nagyon nagyon megágyaz magának a baba. :lol: Nem jön meg és kész. Csak pozitívan gondolodj. Tudom ilyenkor nagyon nehéz ez a gondolkodásmód. Nekem se sikerült mindig. :oops:

A fejem nekem is fájt lányok. Vehetjük jó jelnek is.

Kuglica, Pbj
Mai adag babaragacs megy!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo,
tűszőnövesztő drukkok mennek!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
fránya piri!! :twisted: :twisted: Ilyenkor persze a láthatáron sincs!! :twisted:

Keny,
mikor lesz pontosan az esküvőtök? Jaj az előkészületek annyira izgalmasak. Az a gyönyörű nap pedig olyan gyorsan eltelik. :(

Roni, Amina
ezek nagyon jó hírek!!!! :lol: +++++++++++++++++++++++++

Babim,
Pirivel együtt megy a ciszta is!!! :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Roni, Amina hajrá!

Kuglica Pbj küldöm ezt Nektek++++++++++++++++++++++++++++++ és zebrákat!

Nekem valszeg a jövő hét végén lesz a fagyis beülti, mert felébrednek az alvókák (így gondoljuk, aztán meglátjuk:)

Szép hétvégét mindenkinek. Nincs most több időm visszaolvasni, utazunk.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises - jövő hét vége is itt van mindjárt! Jaj.. nagyon drukkolok a fagyimanókácskáknak!!! :)
kuglica

Alvajáró Till jelentkezik :oops: :lol: , csk hogy hozzam a hétvégi drukkokat az Akciósoknak :D ++++++++++++++++++++++++++

(hajnai 4 óta tart a "műszakom"...szal kiképzőm "bekeményített" :roll: :P )

tillidian

Hello lányok, megint kicsit reménykedőbb hangulatban vagyok, mert még mindig fáj a fejem.. és iszonyat fáradt vagyok kb. délelőtt 10-től már majd' elalszom.. nnya.. hátha. :roll:

Tilli, hát nem lehet könnyű műszak! Hajrá! :wink:
kuglica

Till az alvajáró, ez nagyon jó, bár lehet hogy te nem élvezed annyira?? :oops:

Kugli, nekem a fejem nem fáj , ma a hasam se....és az az érdekes ha nekem megj9n akkor ölni tüdok előtte már 1 héttel, de velem ma madarat lehet fogatni, szerintem kugli mi babaásak vagyunk :lol: , na bevállalod?? :lol:

Irises, hány fagyihóemberkétek van???tuti felébrednek, nekem 4 ból 3 felébredt most.
pbj12

Pbj - úgy legyen! Naná, hogy bevállalom.. :) A fejem még mindig fáj, de bakker, már ott tartok, hogy ennek is kezdek egyébként örülni, hátha jel.. tiszta őrület. ;)
kuglica

sziasztok!

meli!
nagyon fogok drukkolni, hogy a decemberi dolog sikerüljön! karácsonyi ajándéknak nagyon szép lenne! higgyetek benne!addig is mióma-ellenes hadjárat indul!

puszi!
biztos nem tudnám utánad csinálni ezt a sok mindent 1 nap alatt! én idegbajt kapok, ha ennyi helyre kell mennem és sosincs "szerencsém" az időpontokkal sem! ügyi vagy!

amina!
örülök, hogy hamarosan akcióztok! ne tűnj majd el!nálunk semmi extra - sajnos - hétfőn újra vizeletvizsgi, ,reméljük eltűnt a genny... már ideje lenne! majd jelentkezem!

drukkok mindenkinek! a fejfájósoknak javasolnék citromos kávét - ha nem vagytok hasmenésesek, nekem nagyon be szokott válni, de van, akinek nem bírja a gyomra!
gysmintlegyen

Hahó!

Kugli és Pbj: mikor teszteltek már???? :oops: :lol: Drukkkkkkk!

Leo, Roni, Amina: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Én november 6-án szeretnék, a vizsgám után. :) Előre engedem Pbj-t. :lol:
kuglica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?