Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meli,
nanemár :evil: . Ez a mióma biztos nem ebben a 2-3 hétben nőtt oda :evil: . De vigyázz és nagyon figyeljetek oda, mert ezek nagyon gyorsan nőnek.
Apa nem semmi :D .

Móki,
még mindig szép görbe. Talán most :roll: ?

Mindenkinek köszönöm az együttérzést :cry: . Tegnap kibőgtem magam, ma már jobb. Fel nem fogom adni, arra képtelen vagyok. Magamba sem fogok zuhanni ,mert az nekem sem lenne jó, meg a családomat sem akarom kikészíteni ezzel. Úgyhogy én azt a megoldást választottam, hogy összekapom magam és minden megy tovább :D . Erős lány vagyok én :D
Én sem értem, miért nem sikerült, de szerintem a doki sem ezt várta. Azt mondta, hogy a 12ps nagyon jó, az is, hogy 9 szépen megtermékenyült, de több is osztódhatott volna. Ennek ellenére szerinte ez jó eredmény volt, ő sem érti. A decemberi vérzés után kell majd mennem, addig spontánkodunk.
Viszont elmegyek és csináltatok majd egy terheléses inzulint.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
örülök hogy jobban vagy!!

Meli,
még annyit akartam mondani, hogy a miómát is laparral műtik ma már, legalábbis jobb helyeken!
A HírTv-n fél éve a Gyógyhírben végigmutattak egy ilyen műtétet a Róbert Károly Magánklinikán, nagyon ügyesen kiszedték a miómát, pedig vagy 5 cm-es volt. Ha már nem bízol a fehérvári dokiban, akkor javaslom, Pesten a Bajcsyban vetesd ki, ott is ugyanaz a technika van, a legnagyobb laparos centrum.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Hmeme!

Az én első tesztem is halvány volt, aztán most meg, ha minden jól megy áprilisban végre igazi család leszünk.
Érzel terhességi tüneteket? Fáradstág, émelygés...? Egyébként az én ciklusom 31 napos volt, s a terhesség előtti hónapban egy kicsit megcsúszott, 34 napos lett (nem tudom miért) Ezért nekem a peteérés is elcsúszhatott, s a tesztelést is a 34. napon csináltam. Aztán 2 nap után erősödött a csík. Az első nagyon halvány volt.

Ranita!

A 3. vetélésem után én is fel akartam adni, nagyon magam alatt voltam, s ráadásul a mellemben is találtak egy daganatot, ami hab volt csak a tortán. Már fel voltam rá készülve, hogyha kemo kell, sohasem lehet gyerekem, mert az idő az ugye telik. Szerencsére jóindulatú, s valószínű terhesség után meg is műtenek vele.
12 éve vagyunk együtt a párommal, aki nagyon jó ember, mindenhová velem jön, mindenben támogat. Nem tehettem meg vele, hogy nem adok meg még egy esélyt a dologra. Találtunk egy elég alapos dokit, akivel már tovább jutottunk mint eddig bármikor.

Próbálj meg lazítani, élni egy kicsit a gondolataidat elterelni!
Nagyon szorítok Nektek, örülök annak, hogy nem adod fel!
Férjem állandóan ezt mondja nekem: amibe nem halunk bele, erősebbé tesz! Nálam eddig működött. (mondjuk nem tudom, hol van az a határ, ami után nem tudnám újrakezdeni, de remélem nem is tudom meg és Ti sem tudjátok meg!!!!!!!)
jucus80

Sziasztok!

Móki! Szép hő! Mikor gondolsz tesztelni?

Meli! Ez a mióma-ügy, hihetetlen! :shock:
Dec. 7. a szülinapom, remélem szerencsét hoz neked! :wink:
Apa eredményei :lol: , irigy-irigy! :wink:

Ranita! Csodállak az erődért és a kitartásodért! :D Nagyon nagy ölelés neked!!! :D :D :D

Én tegnap igen cefetül voltam hangulatilag. De ma reggel olyan szépet álmodtam, hogy szinte sajnáltam felkelni (bár a Bogi ébresztett :D ). Szóval azt álmodtam, hogy megszültem a kistesót, kicsit fura álom volt, mert már tudott is mászni, meg beszélni. :lol: Én meg csak csodáltam, milyen szép, milyen ügyes, milyen okos... :lol: :lol: :lol: Olyan boldog voltam. Annyira sok erőt adott ez most nekem, el fogom érni ezt az álmot, és megvalósul!!! Most megint erősen érzem, hogy van miért küzdeni. :D

Ma levetettem a progit, hát nem lett valami fényes, sajnos. :?
14.9 nmol/L :( ez elég halovány, a múltkori 32-höz képest.
Na de most legalább van min elgondolkodni...
Szerdán megyek nődokihoz, addig eldöntöm, kérjek-e progit.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Eclipse! Asszem valamit félreértettél :wink:, vagy én nem voltam elég érthető.:oops: A kórházas andológián adtak ilyen használhatatlan spermaképet (azért nem fizettünk), és most megbeszéltük a magándokival, hogy januárban ott csináltatjuk nála magánban, mert az ő gépe részleteset tud. Na ez már fizetős lesz, de ezzel nincs semmi gond. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse! Hajni! Tudnátok nekem segíteni!!! :roll:

Ajánlottátok ez a Bajcsi-kórházat, mert az a lapar-isten. Meg is találtam a neten őket. Szépen fényzik is magukat, nagyon megtetszett, mennék is azonnal szívesen. :wink: Nade találtam telefonszámot a főépület (Maglódi u.) Nőgyógyászatának, de a nőci, akivel beszéltem aszongya, hogy ő nem tud segíteni, mert ők nem csinálnak szakrendelést, az máshol van.
Kaptam valami számot, hogy hétfőn próbálkozzak, meg valami egészségházat emlegetett, meg a X. kerületet.

Mit tudtok erről, hogy is van most ez?
Ja, és kihez érdemes menni?...

bármi érdekel!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a megerősítést a csíkjaimról! :)

Zazzy

Nekem nem húzza szét, a többiekét nem tudom, de egymás alá teszem őket, és akkor nálad is jó lesz. Nem nagy dolog, úgyhogy miért ne?:)

Ma is teszteltem:) Nem bírtam ki. De ma már a 25-ös teszt volt olyan,mint tegnap a 10-es. És még mindig nem rögtön látszik a második csík, csak kb 2-3 perc után. Kicsit kezdek félni, mert nagyon lassan sötétedik, és attól parázok, hogy mi van, ha méhen kívüli a babó??? Nem merek belegondolni, mi van ha a 2. gyermekemet is elveszítem...:(
Nagyon lehetne már szerda!!! Akkor végre kiderülne, hogy valójában is is van velem. Lesz babó vagy nem.

Nem is tudom, ki kérdezte a tüneteket. (bocsi szétszórt vagyok ma)
Igazábol néha alhasi szurkát érzek, tegnap már a mellem is fájt. A bimbóm már vagy másfél hete érzékeny, és ha valami pici füstölt cuccot eszek, rögtön gyomorgörcsöt kapok (de ez lehet nem jel, csak eddig nem volt ilyen) Amugy nincs émelygés. De első terhességnél sem volt.Talán mintha fáradékonyabb lennék, mint azelőtt. De lehet ez csak ez a hüle idő miatt van. Most olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de sehol semmi. Szóval kissé meg vagyok zavarodva.

Apa mindig mondja viccesen, és reménykedve : Anya HÁNNYÁL!! (akkor már bizti majdnem a baba.) :) Remélem babó van, de hányni nem nagyon szeretnék.

Az jutott eszembe, hogy mindjárt csinálok egy tesztet, csak most vízzel. Már arra is gondoltam, hogy talán a 2. csík nem is igazán csík?? Vagy én már nem tudom. De lassan tesztmániás leszek :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Eclipse! Holnap van a nagy verseny-nap? :lol: Majd mesélj, mi volt! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hmmmm. A vizünk nem terhes! :) Neki még halvány csíkja sincs. Akkor én még jobb helyzetben vagyok. Tehát ha neki nincs csík, nekem meg van, akkor valami hcg-m biztos van, csak kevés. Hát majd talán mindenre fény derül egyszer! :) Legkésőbb szerdán.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Ez marha jó, hogy a vizetek nem terhes!!! :lol: :lol: :lol:
Az jó jel, ha ma a 25-ös teszt olyan, mint tegnap a 10-es, ez szerintem erősödés. :lol: Drukk!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs biztos vagy benne hogy akkor volt ped amikorra a ferty behuzza?mert ha ket nappal kesobb volt akkor mar nem is olyan rossz ez az eredmeny nem?

Kép
monyo83

Csináltam modt egy 10-es tesztet. itthon maradt a férjem telója, lefotózam. Érdekel valakit?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Monyo! Hát nem tudom, akkor reggel negatív volt az ovu-tesztem. Passz... Én inkább előbbre tenném egy nappal. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

persze, hogy érdekel! nyomjad!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs pe napjan mar nega az lh :wink: pe elott egy nappal van az lh csucs.
Pontosabban a pozi lh utan 24-48belul varhato a peteeres.

meme lassuk.

Kép
monyo83

Kicsit megnyugodtam! Égsincs akkora baj! Csináltam most egy 10-es tesztet, mellétettem a tegnap délutánit. ERŐSEBBB!!! Határozottan! :)

Az alsó a mostani! Kép

Ez már egész szép, igaz?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Monyo! Több tesztet nem csináltam akkoriban, úgyhogy ez most nem fog kiderülni. De ha neked van igazad, és vasárnap volt a pé, akkor tök esélytelen a terhesség, mert apa épp akkor nem volt itthon 2 napig. :?

Mindenesetre most már kíváncsi leszek, mikor fog megjönni... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meme!
Ne viccelj,hogyne érdekelne!Kezem lábam csuriban érted,sokat gondolok rád!!!

Kép
Kép
zazzy

nagggyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :D éljen éljen!!!

Kép
Kép
zazzy

Na haragudjatok, hogy csak írok, írok, de most olyan boldog vagyok! :)És elnézést kérek azoktól, akik sajnos el vannak szomorodva! :( Remélem nem haragszotok meg rám csajok!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme ezen nincs mit filozni,terhes vagy es szepen erosodik a csikod.ugyhogy szerintem minden rendben.

Kép
monyo83

Zazzy, arika vagy! :) Pussz!

Most jó a monitoring?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Ez nagyon szépen alakul!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

MINDENKI!!!

HATALMAS ÖLELÉS NEKTEK!!!!!!!! :)
(Itt bőgök, mint egy ovis.. :cry: a boldogságtól! )

Meme

Kép
hmeme
Németország

Igen jó,csak annyira örültem,hogy el is felejtettem megköszönni! :lol:
Progikukucsra nem mész?(Tudom,ez az én parám,de bele sem merek gondolni,mi lett volna,ha nem megyek az első halovány tesztem után,és nem kapom az utrót)

Kép
Kép
zazzy

Meme! Sírni ér! :lol:
Énis! Énis! Énis akarok már boldogan sírni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bocsi, csak apa közben hazaért, aztán muszáj volt elmondani, megmutatni...most már ő is mert hinni benne:)

Lucuzs
Fogsz, hidd el! Én meg az én boldogságomat is félve hiszem el.:)

Bocsi csajok, majd valamikor leszek, megyünk anyós-pajtihoz, nem tudom, mikor jutok a 7végén gép közelbe.
Addig is jók legyetek!
Sok pusszanat nektek!

Pápá!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Eclipse,
mondta a pesti dokim is, hogy laparral kellene kiszedni, de azt is mondta, hogy szerinte nagyon nehéz menet lesz, mert rossz helyen van, és ő azt valószínűsíti, hogy majd vágni kell!
Na de mindegy is, mert sikerülni fog az 1. lombik, és nem lesz szükség a műtétre! :D :D :D

Ölelek mindenkit!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Csajok, ez még nálam csak a 14. dpo. Itt még bármi lehet......Tesztet egyenlőre nem tervezek!

A tegnap elmaradt torna pótlása van tervben mára. Kitart velem?
mókica

Sziasztok!

Hmeme!

Nekem a csíkok teljesen egyértelműek :D Az alsó az egészen szuper, nekem is kb. csak ennyire volt erős a második, aztán én már többet nem is csináltam.
Mikor akarsz menni dokihoz? Vársz még egy kicsit vagy még akarsz tesztelni?
Van olyan gyógyszer, amit esetleg szedned kell az elején, beszéltetek erről a dokival?
Nekem az első naptól kezdve kellett az Utrogestan (2*2), később még kaptam 4 naponta Choragon injekciót (ezt talán azért mert kicsit véreztem) meg vitaminokat. Nekem a recepteket már jóval előbb felírta, mielőtt teherbe estem volna, biztos ami biztos.
jucus80

Jucus
Sztem majd ha hazaértünk, akkor csinálok még egy 25öset, csak a magam megnyugtatására. Doki mondta hogy kell majd még bogyó, de szerdán megyek uhura, akkor mindent megbeszélünk. Akkor leszek 5 hetes.
Éjjel alig aludtam. Minden egyes pici fájdalomra felébredetem, és megilyedtem, hhogy valami baj van. De gondolom csak a méhem igazodik az új helyzethez. Amég ném vérzek, talán nincs gond.De már most nem mindegy, hogy hogy fekszem, mert ahogy eddig feküdtem, ugy nem jó, mert vagy a hasam éreztem, vagy a cicim, mert fáj. De inkább szenvedek, és ülve alszok, csak a babónak ne legyen baja! :)

Most megyek, főzök valami ebédet. Anyósomnál vagyunk, ugyhogy nem tudom, hogy mikor írok megint.
Legyetek jók!
Pussza!

Meme

Kép
hmeme
Németország

https://share.ols.inode.at/UHTZ2BF22JWQ ... 3YRDDSFurl

Kép

Sziasztok Lányok!

Hoztam Nektek egy filmet, talán hallottatok már róla. Az a címe, hogy Sejtjeink. Lombikos párok küzdelmét mutatja be a babáért. ( Ide is megírom, a lombikos csajoktól lopiztam, talán nem haragszanak meg érte. Köszönöm Nekik innen is.)

Nem azért hozom, hogy sírjatok rajta, inkább az a célom vele, hogy felviduljatok. Régen én is sírtam rajta, de ma már nem, mert rájöttem, ez a film nekünk a reményt jelenti. És hiszem, hogy aki nem adja fel, annak lesz gyereke. Akár így, akár úgy, de lesz. Ehhez kívánok mindenkinek tengernyi erőt és kitartást, valamint mindenkit puszilok.

Meme!
Engedd meg, hogy itt is gratuláljak, nagyon örülök a boldogságotoknak, remélem csodás 9 hónap elé néztek. :wink:

Mindenkit ölelek: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!

Látom zajlik itt az élet :)

Grat meme, de nem hiszem hogy ilyen korán a babóca okozna gondot az alvásban. A cici az más...én kb a 19-20. héttől éreztem, hogy nem jó úgy aludni ahogy régen.
Aztán nézz a bal oldalra...ott van egy cikk az idegeskedésről terhesség alatt...

Pottom Panna jól van egyébként, velem együtt, de kezd okos lenni, így nekem sem egyszerű :)

Üdv.
Aisha
aisha

Szia Aisha! Dejó, hogy néha bekukkantassz hozzánk! :lol: :lol: :lol: Puszi a Pöttöm Panna hasára!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Bikfy, köszi szépen! :) Bízom benne, hogy igazad lesz!
Tegnap voltunk átutazóban Baján. Nemesnádudvaron vagyunk, délután megyünk haza. Ti merrefelé laktok? Szentistván, vagy belváros?

Aisha
Köszi.
Gondolom, hogy nem a babó, csak alapból jobban figyelek, hogy ne feküdjek a hasamra, nehogy baj legyen.

Jók legyetek!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Móki! Hőd? Piri remélem jó messzire lekerül!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo! Ez már keményen a harmadik harmad! :shock: Őrület! :lol: :lol: :lol: Hogy állsz Noémi dolgaival?

Meme! Aranyos a vonalzód! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hmeme,

nagyon gratula!

viszont a pco miatt minél hamarabb utrot kérni

Kép
gota79

Bikfy,

jó újra hallani rólad. Mi újság veled? Hogy vagy?

Kép
gota79

Lucuzs, ma 36,8-at mértem. Vasárnap lévén későn keltem. Piri még nincs...... :) Majd kiderül mi lesz ebből....
mókica

Csajok! Ezt olvastam az egyik oldalon, nem tudom igaz-e, döntsétek el, de azért megírom, mert tudom, hogy vannak páran ciklusosak.

"sziasztok lányok,csak mindenkit figyelmeztetni szeretnék és kérlek adjátok tovább,hogy senki se lépjen fel a ciklus.hu-ra mert volt valaki olyan rendes hogy fel tett egy troja nevű virust ami teljesen megöli a gépet.vigyázzatok nagyon!!!!"[/b]

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt! Itt az új hét! Gyertek csevegni! :lol:

Mókica! Na mi a helyzet? Hőd?

Többiek???

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!

Én a X. kerületben lakom, és néhányszor megfordultam az Egészségházban. Ott van a rendelő, ez a Kőbányai út, a Maglódi úton pedig a kórház.
Egy kicsit furcsa számomra, hogy mindig más doki van, néha a honlapjukon rajta van mikor ki rendel.
Ha oda szeretnél menni először orvost kell keresned. Aki veled foglalkozik.
Annyira nem ismerem őket hogy valakit ajánlani tudjak.
Az ultrahangos készülékük a kórházba nagyon jó.

Kriszti
78kriszti

Kriszti!

Szerinted akkor nem lehet tök ismeretlenül odaülni egy rendelésre?

Ja, és köszi az infót! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
barnázással mi újság??? Van még?

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Minden nap van egy ici-pici, de tényleg csak kevés, ha nem figyelném árgus szemekkel, lehet észre sem venném.
Szombat óta meg homeos bogyókat szedek, amit még régebben rendeltem a Schwartz doktornőtől. Ez a luteális fázis meghosszabbítására való, meg a mensi előtti pecsételés ellen. Szóval nekem teli találat! Remélem segíteni fog! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse! Na hogy sikerült a verseny? :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, megy a hőm lefelé: 36,7. Vérnéni még nem ért ide......
mókica

Lucuzs!
Én nem ajánlom, hogy ismeretlenül odamenj. Kedvesek, és valószínűleg jók is a dokik, de itt is az a jó, ha egy orvos foglalkozik veled.
Aki volt ilyen problémával ott talán azt a dokit kéne megkeresni. A kórházba is szokták fogadni a betegeket.

Kriszti
78kriszti

Sziasztok Lányok,

Lucuzs,
én még nem voltam a Bajcsyban, csak az oszt.vez prof magánrendelésén, ezért sajnos nem tudok okosat mondani. :(

Megvolt a verseny. Sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük :cry:
A párom még nagyon az elején van a terep ultramaratoni futásnak, ennek ellenére, dobogó esélyesnek tartották nagyon sokan.

88,5km volt a táv, 58 km-ig a 2. helyen volt... és akkor jött nála egy nem múló, kezelhetetlen hasizomgörcs, ami nem olyan, mint amikor szúr az oldala az embernek, vagy gyomor/emésztés baj, hanem hasizom, és hiába itta a magnéziumot, kalciumot, kérdezte az edzőjét telefonon, de ő sem tudott semmi okosat... semmi nem segített. Felhívott telefonon, hogy ne aggódjak, majd beér... mondtam neki, szálljon ki, ne szenvedjen, azt mondta, ha tökutolsó lesz, akkor is bemegy, csak gyalog, nem futva...

Végül a 11. lett 45-ből, begyalogolt a városig, és én kimentem a Budaörsi célba elé az utcára, és az utolsó párszáz métert kézenfogva tettük meg, befutottunk, és óriási vastapsot kapott, és a szponzor küldöndíját. Sírtunk.

Aztán engem el is engedtek a rendezői szolgálatból, annyira zokogtam, nem tudtam dolgozni.

Mindenki elismerte, ha nem jön ez a görcs, senki nem tudta volna meg se szorongatni.... óriási akaratereje van, apa nagyon kemény... majd jövőre!

Aztán az edzőjével kielemezték, több tényezős lehetett a gond, pl. lejtőfutásnál az ember kissé hátradől, és akkor húzódik a hasfala, plusz lehet hogy az övtáska csatja egy kicsit megnyomta a hasát, úgy hogy észre sem vette, plusz lehet hogy kicsit felsőtesttel rotálva ment, és az is meghúzhatta a haránt hasizmokat... de szerencsére ez mind kiküszöbölhető probléma, tehát jövőre, a következő versenyeken nem lesz semmi gond, és dobogós lesz!

Eclipse
eclipse
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?