Sziasztok Lányok,
Lucuzs,
én még nem voltam a Bajcsyban, csak az oszt.vez prof magánrendelésén, ezért sajnos nem tudok okosat mondani.
Megvolt a verseny. Sajnos nem úgy sikerült, ahogy terveztük
A párom még nagyon az elején van a terep ultramaratoni futásnak, ennek ellenére, dobogó esélyesnek tartották nagyon sokan.
88,5km volt a táv, 58 km-ig a 2. helyen volt... és akkor jött nála egy nem múló, kezelhetetlen hasizomgörcs, ami nem olyan, mint amikor szúr az oldala az embernek, vagy gyomor/emésztés baj, hanem hasizom, és hiába itta a magnéziumot, kalciumot, kérdezte az edzőjét telefonon, de ő sem tudott semmi okosat... semmi nem segített. Felhívott telefonon, hogy ne aggódjak, majd beér... mondtam neki, szálljon ki, ne szenvedjen, azt mondta, ha tökutolsó lesz, akkor is bemegy, csak gyalog, nem futva...
Végül a 11. lett 45-ből, begyalogolt a városig, és én kimentem a Budaörsi célba elé az utcára, és az utolsó párszáz métert kézenfogva tettük meg, befutottunk, és óriási vastapsot kapott, és a szponzor küldöndíját. Sírtunk.
Aztán engem el is engedtek a rendezői szolgálatból, annyira zokogtam, nem tudtam dolgozni.
Mindenki elismerte, ha nem jön ez a görcs, senki nem tudta volna meg se szorongatni.... óriási akaratereje van, apa nagyon kemény... majd jövőre!
Aztán az edzőjével kielemezték, több tényezős lehetett a gond, pl. lejtőfutásnál az ember kissé hátradől, és akkor húzódik a hasfala, plusz lehet hogy az övtáska csatja egy kicsit megnyomta a hasát, úgy hogy észre sem vette, plusz lehet hogy kicsit felsőtesttel rotálva ment, és az is meghúzhatta a haránt hasizmokat... de szerencsére ez mind kiküszöbölhető probléma, tehát jövőre, a következő versenyeken nem lesz semmi gond, és dobogós lesz!