Sziasztok!
Lassan elokerulok en is.
Zsuzsi, egy kicsit el vagyok maradva a hirekkel ugy latom.
Nagyon sok szeretettel gratulalunk az ujabb kisasszony erkezesehez. Orulok, hogy minden rendben veletek.
Kriszta, regen lattam rolatok kepeket es igen meglepodtem, hogy Emese mar milyen nagy lany. Hat meg Xenian!
Nem semmi, hogy mar milyen sok ovis van a gyerkocok kozott!:shock:
Lolli a heten nem volt bolcsiben, mivel beteg volt. Miutan visszajottunk Angliaba 1 hetet ment (3 delelott) es ez eppen eleg volt arra, hogy ossze is szedjen valamit. Mar hetfon este gyanitottuk, hogy beteg lesz, de igazabol csak szerda ejjelre jott ki rajta igazan. A mult ejjel viszont mar ok volt es ma is mar jol van, csak 2-szer kohogott egesz delelott.
Dokihoz nem is mentem vele, mert ugyis csak antibiotikumot irnanak fel, azt meg inkabb komolyabb betegsegekre tartalekolom. Nem szeretnem surun adni neki. Szerencsere eddig a 2 es fel evet meg megusztuk antibiotikumok nelkul. Most is csak Echinecea homeos bogyokat, landzsas utifu szirupot es manuka mezet adtam neki.
Magyarorszagon nagyon jol ereztuk magunkat, leszamitva az en bolcsessegfog mutetemet es apa vesekovet. Utolso napokban rohantunk be egyik ejjel a surgossegire, mivel Nigel ugy gorcsolt. Kiderult, hogy veseko es szerencsere sikerult kipisilnie.
Ram viszont var meg egy ilyen fogmutet, mivel a masik oldalon is ugyanez a helyzet, hogy nem tud kinoni a bolcsessegfogam, mivel nincs neki hely es ala van nove a gyokere az elotte levo ragomnak. Ezt viszont mar csak jovore tervezem, a legkozelebbi nyaralasnal.
Edith, meg irod a fozos blogod? Ha nem nagy tul keres, idelinkelned megegyszer, mert nem talalom es szivesen beleolvasnek.
Most a valtozatossag kedveert, apa fogyokurazik.
Ugy megirigyelte tolem a -18kilot es elszornyedt sajat magatol a nyaralos fenykepeken, hogy megkert, hogy dietasat fozzek neki.
Kb. 2 es fel hete csinalja es egyenlore lelkes, de nem tudom, hogy lesz-e ereje kitartani, mivel mindig panaszkodik, hogy o ehes. Pedig nem is olyan szigoruan dietazik, mint annak idejen en. Azt vegkepp nem birna. Csak o ahhoz van szokva, hogy 2 tanyer vacsora utan meg egy zacsko diot, mogyorot vagy egyeb magvakat is magaba tom, ami ugye kb. annyi kaloria, mint 2 tanyer foetel. Most meg csak 1 tanyer vacsorat kap es nincsenek magok.
Zsuzsi, Alida hogy all az angollal? Lolli most mind a ket nyelvet egyforman beszeli, bar talan a magyar szokincse gazdagabb, mivel most otthon apa kivetelevel mindenki magyarul beszelt hozza.
Meg tudom zabalni, olyanokat kolt! Az egyik kedvenc Lolli kifejezesem: "Szerbusztok kivanok." Nem tudom, honnan szedte, de nagyon edesen hajtogatja.
Reggelente, amikor meg felebred, mindig ez a szoveg:
"Gyere ide anya, Lolli hiv!" Ezt addig szajkozza, amig be nem megyek a szobajaba.
Jot mosolyogtunk az autoban, amikor Magyarorszagrol jottunk vissza. Mar Ausztriaban voltunk, amikor egyszer csak megszolalt: "Most visszafordulunk. Megyunk Bekescsabara." Sajnalom szegenyt, mert Magyarorszagon sokkal esemenydusabbak a napjai es o nem az az otthonulos fajta. Otthon sokkal tobb rokon es Lollival egykoru kisbarat van. Na, meg a jatszoterek is sokkal jobbak. Lehet, hogy most csodalkoztok, de az angol jatszorterek nagyon gyengek. Legalabbis Bekescsaban, Bekesen es Siofokon szuper jatszoterek vannak az angolokhoz kepest. Nagyon elvezte Lolli. Minden nap menni kellett, sot sokszor napi ketszer is. Meg nagyon sok rendezveny is volt, amit szinten elvezett.
Dobok fel nektek par kepet, de meg nem sikerult sokat kicsinyiteniem, ugyhogy csak izelito.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli