Új privát üzeneted érkezett!

őt spec nem ismerem és milyen :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát, én az életemet is rábíznám... nagyon jó orvos, kedves, aranyos. az I-es bel klinikán van.
országos szinten a legjobb néhányba sorolandó (szerintem).

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

igen azt tudtam, hogy helyileg hol van, de nem ismerem, de jó tudni köszi, mert akkor tudom ajánlani!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

őt mondjuk lehet is nyugodtan ajánlani bárkinek.
mobilon szinte mindig elérhető, bármi van, rögtön fogadja az embert akár másnap is... szóval tényleg topon van :)

és ami nekem fontos: nőgyógyászommal évfolyamtársak (MT neve hallatán dokim arcáról lerívó nosztalgikus kifejezés láttán gondolom, hogy nagy spanok :lol: ) voltak, így pedig ha jön a baba, sokkal könnyebb lesz együtt kezelniük :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

az tuti, akkor jó választás volt mindkettő, sok sikert!!!megy a mai drukk adagom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó éjt csajok elmentem aludni, korán van a reggel megint csak!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszi :)
a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ok nagy részét azért egyenlőre visszaküldöm, mert neked most jobban kell :)
én még úgyis csak pé-re várok... ha lesz ebben a ciklusban egyáltalán :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó éjt!
én is lépek.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsu!
Ma megyek 8:30kor a védönöhöz akkor megkérdezem mennyi az a nagyon alacsony :!: :?:
Sokat utána olvastam itt ennek,de szerencsére alig olvastam rosszat :roll:
Ezen gondolkodtam én is hogy 16+2 voltam,és mi van ha 3-4 nappal később fogant :?: akkor még nem is voltam 16... De most hétfön csinálnak megint akkor viszont már tuti betöltött 16 leszek( 17+2).. :roll: :roll:
Ver az ideg rendesen most minket megint :cry: :cry:
Vendég

jó reggelt!!!

kírus várunk nagyon a hírekkel!!! megy a drukk!!! ++++++++

edii ne kenődj el! mikor mentek dokihoz az eredményekkel???

csip hahóóóóó! mi újság?

suzy78 most nézem, hogy megeeeen tetűűűűűd van!!! :lol: :lol: :lol: hogy vagy ma?

szép napot mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Szép reggelt!!

Tünde!! Ma van még a doki ,felhívom hátha van mára még időpont :roll:
Viszont neked a hőd felment megint :roll: ez viszont jót jelent...., nem lehetséges,hogy később fogant :?: , lehet a doki azért nem látott semmit :roll: ,de szerintem amúgy se kellett volna még látnia ilyen korán,ha jó tudom...,hallottam én már sok mindent..

EDI
ediii

ediii majd szólj, hogy tudsz-e menni ma, vagy hogy mikor!! izgulunk ám érted!!! nehogy eltűnj megint!!! :)

igen, felment... sztem inkább vmi hormonális nyavaja lesz... :)

Kép
gtunde75

Tünde!!! azért halkan mennek a drukkok,hogy ne a hormonok okozzák :wink:

Most nagyon örülök,mert semmi esély nem volt,hogy mára kapjunk időpontot,mivel utána 2 hétig nem lesz,de sikerült, :D este megyünk fél hatra..., legalább nem maradunk ebbe a bizonytalanságba...

EDI
ediii

Nem tudom itt pontosan kivel van" pasi probléma"",de akinél van mindenkinél ilyen dilis a párja,mint nekem?? Már tegnap magára hagytam,mert üldözött a bocsánat kérésével és hiába mondtam neki,hogy nem ő a hibás hanem a helyzet car,de nem érti... és utána meg olyanokat mond,hogy rosszul választottam....., Hüle pasi :!: erre mást nem tudok mondani....../ elnézést mindenkitől ha sok vagyok, próbálom visszafogni magam,de sajna nincs akivel megbeszélhetném :oops: /

EDI
ediii

ediii szegénykém!!! :( biztos nagyon rosszul esik egy férfinak az ilyesmi! szerintem most kiemelten figyelj arra, hogy ne érezze magát selejtesnek!! éreztesd vele, hogy ő a legférfibb férfi a világon!!! :lol: :D :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
ez nem hormonális nyavalya :!: Ott baba van, hidd el nekem :!:
Lehet valakinek magas alaphőmérséklete, na de hőemelkedés :?:
Neeem, az kizárt....
Menj el majd megint dokihoz mindenképp, mert ez egyértelmű számomra legalábbis :!:

Ediii
nálunk pasiprobléma van, nekem semmi gondom, oligozoospermia miatt lesz lombik nálunk.
De nem bolond ez miatt. Nem dilizik, tudja, hogy semmi pénzért nem hagynám el :wink:
Sztem üljetek le, beszéljétek ezt meg, nehogy ezzel kiüldözzön a világból.
Azt kell, hogy megértse, hogy a mai világban a pasigond majdhogynem nem is gond, mert rengeteg pasinál előfordul....ez már ilyen népbetegség azt mondta a doki.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Tünde

Nagyon szorítok, hogy legyen baba és minden rendben legyen veletek!!!

Ediii

Nagyon sajnálom. Remélem idővel a párod is megbékül. Vedd Bettyéket példának! Tudod egy férfinak ez sokkal nagyobb kudarc szerintem. Légy mellette még, ha nehéz is! Idővel megnyugszik!

Kirus

Hát lehet én is hasonlóan fogok járni az AFP-vel, mint te, mert én is 16+2-ön megyek. Pedig esélyes, hogy nekünk is később fogant egy picit.

Velem annyi van, hogy tegnap voltam a nődokinál. Mondtam neki a méretes dolgot. Azt mondta, hogy aznap 7,4 és 9 cm között kellett volna lennie a babának, nekem 7.2 volt. Meg, hogy az urológus nem nőgyógyász, hiába van akár jobb gépe, meg a hasi nem is olyan pontos néha, mint a hüvelyi. De, hogy megnyugodjak, hétfőn reggel fél 8-ra vár UH-ra és megnézi a babát, hogy minden okés-e. Valamint sikerült egy kis fertőzést is bezsebelnem, arra Klion hüvelytablettát írt fel. Nagyon szorítsatok nekem hétfőn lányok!!!!!

Joli
Kép
Kép
joli83

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám tegnap, aranyosak vagytok...
Úgy is volt, hogy jövök este nektek beszámolni, de megtalált róka koma :cry
Hajnalban mentünk Pécsre, reggel 6kor kelltem ismét...Olyan fejfásással, hogy egésznap nem akart elmulni, ügye Én meg elhatároztam, hogy semmilyen gyógygszert nem szedek(tisztulási hónap a babára)...de nem akart elmúlni, ebédekeltünk anyúval, aztán persze jól bezabáltam, és ügye bár nem bírta a gyomrom a fogyi miatt...Fél utón haza felé már kergetett a róka, de hazáig vittem, aztán ott elengedtem...És 7 kor már aludtam, mert nem birtam magammal...

Igen Pesti vagyok...De nálam tavaly júniusban kiderült, hogy elment a hallásom a jobb fülemre...Már éreztem tudtam, de anyúkám mindig mondta, hogy ugy sincs semmi...Aztán egyre rosszabb lett, szédültem nagyon fájt a fejem, sípolt, lüktettet a fülem...
Párom mondta, ha nem megyek most már el(már akkor kb3 hónapja szenvedtem)nem találkozzik addig velem mondta...
Anyúval másnap elmentünk az sztkbe, s.o.s másnap küldtek is halllás vizsgálatra...Baromi szar lett az eredményem...Másnap vissza vittem az eredményt, és akkor júniusban közölték, hogy ezt csak mütéttel lehet vissza csinálni, hogy haljak...De nem hittünk neki...
Lényeg, hogy rengeteg helyre elmentünk, vizsgálatokra...Aztán találtunk egy nagyon jó orvost...
Aki majdhogynem leesett a székről, mikor meglátta az eredményeimet...ez a betegség ált.30-40 éves körüli nőknél van és ált. akik már szültek...Az én korosztályom 9% szenved ilyen hallás károsodásban(Én benne lettem).
Azt mondat akkor az orvosom, hogy igen ezt meg kell müteni és, hogy ilyen speciális orvos csak Pécsen van...Pesten nincs, nem biztos, hogy sikerülne itt a mütétem...Amit mi persze nem mertünk bevállani, így lementünk pécsre, ahol kaptunk egy professzort aki már csinált ilyan mütétet, és nagyon csonálkozott, mert, hogy még ilyen fiatalt nem mütőt, ezzel a betegséggel...
Felkészített a dolgokra...Mondta, hogy inkább altatnak, mert fiatal vagyok, és nehogy megmozduljak, vagy valamit csináljak a mütét közben, mert amúgy csak érzéstelenítettek volna...Hogy beszéljek hozzá ha esetleg hallok már..De engem altatak ezért féltem is, mert nem biztos, hogy jól sikerül...
Mert nem tudták megállapítani, hogy melyik hallócsontom van letapadva(üllő, kalpács vagy kengyel)...Ők persze remélték, hogy vagy az üllő-kalapács, és a végén a kenygel lett... Mivel nem arra voltak felkészülve így a 1.5 órás mütét helyet 2.5 lett....
3 napig intenziv osztály, kikötött fejel...Mert baromi szarul lettem a 2 adag altató dózis miatt, mert úgy húzodott a mütét...De mikor először magamhoz tértem úgy halottam, hogy elsemm tom mondani nektek...Szóval már akkor mondta a prof, hogy hallani fogok és sikeres lett a mütétem, ugyhogy altatak, ami baromi nagy szám!!!!!
És még 10 nap korházi ellátás...Szóval 2 hetett voltam Pécsen tavaly...Aztán 3 hónapig bekötöt fül...Meg hetente kontroll, és most tartunk ott, hogy fél évente kontroll...
Most mondta a dokim, hogy már nem kell szednem a gyógyszerket, aminek nagyon nagyon örültem :)
Baba project indulhat!!!! És kiválokak lettek a leleteim...

Bocsi kicsit hosszú lett, ne hari...

De most annyira happy vagyok!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
csip-csip18

Csipi-csip nem semmi történeted volt akkor :!:
De az a lényeg, hogy most már ok minden :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Joli
mennek a drukkok hétfőre+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Azt mondta a védönönek a laboros hogy értékelhetetlen az afp-m :roll: :roll: :roll: ,na most erre azt mondta nekem a védőnő hogy az is meglehet hogy eltört a csövem és ezt mondják :roll: ,hát erre éppen tegnap én is gondoltam...azt mondta ne idegeskedjek!!
Megprobálok..de nem olyan könnyű :?

Joli!
Megy a drukk!!!!!
Hétfön én is megyek elöször az ambulanciára aláiratni a papíromat :wink: ,fél 8 után érek oda,még az is lehet hogy össze futunk :wink:

Csip-csip!
Hu nem semmi amin keresztül mentél,de a lényeg hogy most már jól vagy!!!
Vendég

Sziasztok, egy kicsit el vagyok kalandozva, munka meg a hétvége szervezése, de azért vagyok!!!

Kírus, egy laborban bármi történhet a vérekkel, de sokan nem mondják meg őszintén, hogy mi lett a mintával ,sokan csak takaróznak ezzel-azzal!!!

Ediii, csak nyugi, estére megy drukkom+++++++++++++++++++++

Tünde, hormon dolog tuti...lesz ez még újra pozitív egy pár nap múlva biztosan, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Joli, nyugi van, hétfőre egy kalappal...drukk+++++++++++++++++++

Csip, a végeredmény a lényeg, sajnálom, hogy ezen keresztül kellett menned!nem semmi!

Juli, hogy vagy?

Suzy, odaértetek?

Szép napot Csajszik!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Juli, köszi a drukk hegyeket, iagzán jól fog jönni, lesz pé-d tutira!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

lassan lejár mára a munkaidőm, és megyek haza, bevásárolok, takarítok, és várom a zuramat! :lol:

nem akármilyen beszélgetés vár ránk este :)

nem tudom, hogy tudok- e jönni... ha nem akkor mindenkinek naon szép hétvégét!!!
hétfőn legkésőbb jövök...

Puszi!

Kép
gtunde75

Sziasztok Topik Lakó Csajok!

Betty- Úristen, elolvasni is fárasztó volt, hogy mennyi mindent kell szedned, szúrnod, dugnod :shock: :D ....Megkérdezhetem, hogy hogy hogy ( hú de hülyén néz ki így leírva 3-szor :D ) long protokollotok van, úgy emlékszem azt írtad, hogy short protokoll lesz, de lehet én emlékszem rosszul :roll: ...Nem tudod mi van Bridget-el???

Gtunde- Remélem, hogy egy klinikai eset vagy, és tényleg később fogant a baba és azért nem látta a doktor bácsi :lol: Nagyon szorítok nektek!!Elmeséled a párodnak az eseményeket??

Ediii- Üdv újra :D Nálunk is ugyanaz van, mint Bettyéknél, oligozoospermia!Úgyhogy valószínű nálunk is lombik lesz, decemberben megyünk konzira a Kaáliba....Ne keseredj el, mert van megoldás, hála az égnek, hogy nem 30 évvel korábban születtünk, mert akkor esélyünk sem lenne, de szerencsére most már van megoldás erre a gondra és igen is, mi is lehetünk kismamik :lol: ...Mennek a drukkok estére, gyere majd a hírekkel!!

Onlány- Sajnos ebben a Gyed-Gyes témában nem vagyok otthon, annyit tudok, hogy mind a kettő kevés ahoz képest amit adniuk illene :evil:

Zsu- Mikor tesztelsz???Már tűkön ülök miattad :D Ez a sok tetű meg kell, hogy hozza a szerencsédet!! :wink:

-J- Köszi a tippet, kipróbálom a kövi kuglófnál, de most megsértődtem rá és nem sütök egy hétig tuti :lol:

Kírus- Ne idegeskedj,mert azzal ártasz a babónak a legtöbbet, bár tudom ezt könnyű mondani, de nehéz megtenni....Én is ugyanígy éreznék ahogy te....De tuti, hogy minden rendben, csak a korát nem jól állapították meg!!!

Joli- Mennek a szurkok neked is hétfőre++++ :wink:

Csip- Nem semmi a történeted :shock: Enyém pasinak is kiskorában mindig felszúrták a fülét ( az egyiket 8-szor a másikat 10-szer), míg egyszer, úgy 7-8 éves korában egyszer csak megsüketült mind a két fülére....Fülműtét :arrow: felvágták mind a kettőt hátul, beletettek valami csövet, amin keresztül jött ki a trutyi bentről, majd visszavarrták ( az egyiket klepán, azért azt szeretném hozzá tenni, de mindig mondom neki, hogy neki az a szexepilje :lol: ). Aztán a cső magától kiesett pár hét után....Na azóta az egyik fülére 100%-osan a másikra kb 50 %-osan hall, de van ám előnye is a dolognak, mert amikor horkolok, mindig mondom, neki, hogy Öreg feküdj a jó füledre, mert a másikkal úgy sem hallod :lol:

Elfelejtettem tegnap írni csajok, hogy a mára ( nem) várt piri tegnap beköszöntött nálam :roll: ....Nem baj, már lelkileg teljesen felkészültem a lombikra....Kérlek ne nézzetek hülyének, de valahol a lelkem mélyén abban bízom, hogy nem javultak Apa eredményei, mert akkor szinte tuti, hogy mehetünk a lombikra :roll: ...ha javultak, akkor megint lehet, hogy gyógyszer szedés, hónapokig tartó próbálkozás...Hát nem tudom....Az a fura, hogy elmondtam Apjuknak a dolgot és nem rökönyödött meg, sőt azt mondta, hogy ő is gondolt erre :shock: .....Na mindegy, úgy is úgy lesz ahogy lennie kell, a Jóisten majd eldönti, hogy milyen úton lesz babánk!!
Jajj azt el is felejtettem, hogy jövő héten megyek haza és otthon leszek egész vasárnapig :D Végre magamba szívom a friss magyar levegőt és magamba tömök egy tonna pöttyös rudit :lol:

Mindenkinek szép napot!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

jaj, onlány, majd elfelejtettem, hogy nem felejtettelek el, csak a k*csög központos nem veszi fel a Mep-nél, így nem tudtam elérni őket, de írtam az egyiknek mailt...kértem egy mobilszámot! hétfőn tuti tudok vmit mondani!!

gyancsi igen, elregélem neki az egészet... :) és akkor egy hétig nem is leszel???? ne ijesztegess!!!

Kép
gtunde75

Hát azért jövök majd helyzetjelenteni :lol:

KépKép
gyancsi

Zsu!
Nagyon remélem hogy csak takarózni probálkoznak :roll: ,szerda-csütörtök körül kiderül...most ez a pár nap olyan nehezen fog elmenni :roll: ,de mondtam a védőnőnek amint tud valamit,hívjon!!!

Tünde!
Szép hétvégét nektek!!! :wink:

Gyancsi!
Jó hogy ilyen egyet értetek a pároddal!! :wink:
Jó kikapcsolodást akkor jövö hétre!!! Majd gyere azért :wink:
Pontosan hova jössz?? Finom is a pöttyös rudi
:P

Üdv mindenkinek!!!
Vendég

Jaj csajok vissza olvaslak titeket mindjárt de teljessen ki vagyunk, most kaptuk a hírt, hogy anyósomnak milyen betegsége van....

Teljesseb kibordultunk:szklerózis multiplex :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

Csip
sajnálom anyósodat :!: :shock:

Gyancsi
jól emléxel, tényleg úgy volt, hogy short lesz, azt mondta az asszinsztens, amikor adta konzira az időpontot, hogy valószínű short...aztán a dokker azt mondta long.. :roll: de hát én nem bánom mi, a lényeg, hogy sikerülni fog :wink:
ri ma még nem jelentkezett, ma van/volt a punkciója, remélem most már majd hív, hogy mivan :!:

betty615

Gyancsi
én nem nézlek hülyének, hogy azt kívánod, Apinak rossz eredménye legyen :wink: mert az utsó spermavizsgálaton én is ezt kívántam :lol: és pont azért, amit leírtál....ha jobb lett volna picit, akkor nem lett volna egyből indokolt a lombik, és nagyon jól tudom, hogy az inszemmel, vagy gyogyis kezeléssel nem sokra mentünk volna, csak az idő ment volna vele...na meg a sok pénz :!:
Úgyhogy meg volt a vizsgálat,(Apinak rimánkodtam, bárcsak rossz lenne az eredmény most az egyszer), behívtak minket (mikor mondta a doki, hogy a feleség is jöjjön, már mosolyra állt a szám :wink: ), aztán megmondta, hogy az eddigi legrosszabb eredménye lett, és így az inszem kilőve, mehet a lombik egyből :D

betty615

Akkor Bettykém te megértesz :roll: .....Csak olyan fura ezt így leírni, hogy az ember azt kívánja ne javuljon az eredmény....De pontosan ezeket érzem és gondolom amiket leírtál, szó szerint :lol: ...Hát minden kiderül december 8-án!!Nagyon nagyon várom azt a napot, nem is tudom elmondani mennyire :D ....Annyit agyalok a dolgon....Nem tudom miért de nincs bennem félsz, valahogy úgy érzem, hogy lombik lesz, de nem ijeszt meg egyáltalán, inkább azt várom, hogy mikor kezdhetünk már?? :wink: ...De neked ezt nem kell ecsetelnem! 8)
Így van, teljesen mindegy, hogy long vagy short az eredmény a lényeg :D

Csip- nagyon sajnálom Anyósodat :cry:

Kírus- Törökbálint és Budapest között fogok ingázni, Anyumék Törökbálinton laknak, barátok Pesten :wink:

KépKép
gyancsi

Ediii, mi újság :?:

Tünde, jól teszed, hogy elmondod, de nincs még veszve semmi, nagyon, de nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi, jövőhéten tesztelek vmikor...lehet, hogy nem várok péntekig, de ez még leygen az Én kis titkom :oops: :wink:
Az már jó, ha a fejben eldőlt, hogy lombik, sokat fog jelenteni és szívből kívánom, hogy zökkenőmentesen elsőre sikerüljön Nektek és Bettynek is!(Brinek is persze) :wink:

Kírus, kitartás!

Csip, szívből sajnálom :cry:

Betty :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, annyira jó az új vonalzód, csak most láttam :lol: naon tetszik

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!
Most bezárom a bazárt... barátokat várunk ma estére...társasozni fogunk...főztem töltött kárit...naon szeretem, sőt kívánom is!
pusszantás, holnap este jövök

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ediii
nna mi ujság háát :?: :roll: Nem jöttél...

Szuzy
jó társasozást :!: :wink:
Köszi a vonalzidicsit :D
Neked sosincs....miért :?:

betty615

Szép estét mindenkinek..én mentem a levesben, elég volt mára...bocsi...

kellemes hétvégét már akinek ilyenkor az tudd lenne, halottak napja körül :( :( :(

Sorry ha nyers voltam :cry:
csip-csip18

Sziasztok!

Itt vagyok, picit bekukkantottam. :)

Kitti
Miért van világvége hangulatod?

Zsu
De jó, hogy kívánós vagy! :wink:

Nagyon jó itthon, nagyon hideg van, ma reggel -6 fok volt. Kristóf nagyon jól viselkedik, én meg mindenféle finomságot eszek, jövő héten tekerhetek. :oops:
Füstölt házi kolbász, libazsíros kenyér, anyukám savanyú káposztájával... :oops:

Pihenjetek jól a hétvégén, még ha ez kicsit más is, mint a többi.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Suzy, nálunk ma annyira jó idő volt, hogy kabát nélkül voltunk a temetőben!Reggel mondjuk fáztam, de csak 0 fok volt!
Úúúúúúh, az annyira fincsi...imádom a házi finomságokat!

Betty, nem is tudom miért nincs...talán hamarosan lesz miért :!: :?: :roll: :wink:

Vidám, szép hétvégét, vigyázzatok magatokra!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Csajszik!

Csodaszép vasárnapot kívánok Mindenkinek! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek!

Tünde, mi a helyzet nálad? Nagy megbeszélés megvolt? Köszi, hogy írtál mailt!
Edi, mi volt a dokkernál?
Joli, drukk hétfőre, bár szerintem minden a legnagyobb rendben van! :wink: És tessék kúrálni magad! Amúgy hogy vagy?
Suzy, és te? Hogy tetszik lenni?Hányadik dpon is vagY????
Csip csip :shock: nem semmi történet! Hogy alakult ki ez nálad? Fertőzés miatt, vagy csak úgy lesz! De lényeg a lényegből hogy hallasz és hogy most minden rendben van!
Ancsi, véleményem szerint ez természetes dolog, hogy erről "álmodoztok", hogy ne javuljanak az eredmények, mert ki akarna még hónapokat várni, jobb túl lenni az egészen :) Pesten laksz amúgy?
Mindenkinek szép vasárnapot!

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

onlány igen, elmeséltem a storyt...
kicsit kikaptam, hogy nem mondtam el rögtön, de végül is megértette, hogy nem akartam telefonban... azt mondta, hogy ő azért érezte, hogy vmi van, amit nem mondok el... ilyen a szerelem... :) az ember rögtön megérzi, ha a másik titkol vmit... :)

ma megjött... :( kicsit szomorúak vagyunk, de ezt fel lehet fogni jól is, pl: nincs elzáródásom, így megúszom a laproszkópiát :D :D :D

új ciklus, új remények... :lol: :lol: :lol:

milyen a hétvégétek lányok? itt gyönyörű az idő!!!

puszi!

Kép
gtunde75

Sajnálom nagyon Tünde, de ahogy mondtad, legalább nincs elzáródás! Örülök, hogy megtudtátok beszélni.

Kép
Kép
onlány

Szép estét!

Tünde
, szívből sajnálom, de a lényeg, hogy nem kell lapart csinálni!kitartás, új hónap, új remények! :wink: kívánom, hogy összejöjjön hamarosan!
Gondoltam Rátok pénteken...ez valóban pozitív dolog és sokat jelent az embernek,ha érzi, hogy a párja mellette van!

Nálunk is jó volt az idő, csak annyira rossz, hogy ilyen hamar sötét van...én már most nagyom álmos vagyok!
Holnap megint hétfő........további kellemes estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!!

Hát nem szedtétek szét a topikot a hétvégén :roll: ....Gondolom mindenki élvezte a szabadnapokat a családja körében!

Zsu- Nagyon szorítok neked jövő hétre, hihetetlen, hogy már megint elment egy hónap és megint izgulhatunk érted :wink: ...Köszi amit a lombikkal kapcsolatban írtál, remélem én is, hogy összejön!! :D

Csip- Jobbulást Anyósodnak, ne legyél elkeseredve, gyere ha tudsz, majd megvígasztalunk :roll: Gondolok rátok!!

Susytunder, Kírus, Iner- Jó kismamiságot nektek, mindenki vigyázzon magára és várom a helyzetjelentéseket baba ügyben mindenkitől! :wink:

Onlány- Ausztriában élünk a párommal, de most megyek haza 1 hétre, ilyenkor Anyuéknál szoktam lakni Törökbálinton, meg a barátokat látogatom, akik Pestiek, úgyhogy ingázok :lol:

Gtunde- Sajnálom pirit, de ahogy írtad, új hónap, új lehetőség :wink: ...Jó, hogy megtudtad beszélni a pároddal a dolgot, nem jó az embernek ilyet magában tartani!

Bettykém- Nektek is mennek a drukkok, jó, hogy már benne vagy a dolgokban és majd mesélsz nekem, hogy hogy is mennek a dolgok a lombikban :D

Csajok én jövő héten keveset leszek, de olvasni azért igyekszem majd minden este jönni!!Mindenki nagyon vigyázzon magára és sietek vissza hozzátok :wink: ....Ja azért még egy utolsó kis story-t megosztok veletek.....Tegnap Halloween volt ugyebár.....Mi Apjukkal elmentünk egy kicsit szittyózni a barátokkal és ő előbb haza jött, mert nem érezte jól magát ( szerintem kicsit túl sokat ivott és hát már eléggé keresztbe álltak a szemei)....Nekem nem volt kulcsom, így a nappaliban heveredett le, hogy ha csöngetek akkor meghallja.....Hát be is aludt, olyan részegesen jó mélyen....Csöngettek.....Apjuk felugrott és fél kómában repült az ajtó felé és kinyitotta, azt hitte én vagyok....És ott állt 4 halloween jelmezes kiskölök az apjukkal :lol: ....Párom azt se tudta hol van, ilyet mond nekik: Just minute please!!!Angolul!!!! :shock: :lol: ...Hát nem is tud angolul :lol: Úgyhogy ezután a gyönyörű mondat után szépen rájuk csukta az ajtót :lol: ....Hát én úgy röhögtem amikor elmesélte :lol: ...Remélem nem a házból voltak, mert akkor majd jól elterjed, hogy egy őrült angol lakik a 11-ben :wink: ....Na hát ilyesmik történnek minálunk.....Ja és ma bedöglött a tv-nk :shock: Nincs rajta hang, szájról olvasni meg kicsit nehézkes, úgyhogy vagy szerelőhöz viszem vagy újat kell venni :evil: ...Hát ez van, ilyen az élet!

Nagy ölelés mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, nem semmi,h veletek mindig történik vmi...nem unatkoztok kint...én is röhöngtem a sztoritokon :wink:

Igen, Én is ilyenkor veszem csak észre, h már megint izgulhatok napról-napra egyre többet...félek tesztet csinálni, de hát az van, ami lesz és azt kell elfogadnunk bármi is lesz az eredmény ugyebár!
próbálok nagyon pozitívan hozzáállni a dolgokhoz...ezt Nektek is köszönhetem, mert amióta topik tag letten sokat változtam pozitív irányban!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi, holnap utazol haza, egyedül jössz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Csajok!!

Zsu- ez nálam is így van, már nem esem az önsajnálat hibájába, mert annyi mindent olvas és annyi emberrel találkozik itt a fórumokon az ember, hogy tudom, hogy még szerencsésnek kell magunkat tartani......Jó érezni azt, hogy nem vagy egyedül a problémáddal és jó olvasni azt, hogy mennyi embernek sikerült már a nehézségek ellenére....És tudom, hogy nekünk, mindannyiunknak is sikerülni fog, ez nem kérdés :wink: Csak kitartás kell hozzá!! :lol: Nagyon szorítok érted!!

Egyedül megyek haza, mert párom dolgozik sajnos! :roll:

Na most már tényleg megyek, szép napot mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Jó reggelt!

Ancsi, köszönöm :wink:
Nagyon jó időtöltést kívánok itthon :wink: , vigyázz magadra nagyon, amint tudsz egy kicsit gyere közénk! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Mindenkinek...
Jelentem itt minden rendben...Szombaton vendégeim voltak, vasárnap meg pihi...
Most meg új hét új hónap...Én izgulok, hogy ki hozz most nekünk zebrás tesztet...Nálam szombaton megjött piri anyó...El lett vele beszlgetve...hogy még 2 alkalmat kap...se több se kevesebb...de a 2 már nagyon max...1 az elmenne még... :) :) :)

Zsu: mikor tudunk meg valamit???Mikor lesz tesztelés???

Szép napot mindenkinek!!!!
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?