Sziasztok Topik Lakó Csajok!
Betty- Úristen, elolvasni is fárasztó volt, hogy mennyi mindent kell szedned, szúrnod, dugnod
....Megkérdezhetem, hogy hogy hogy ( hú de hülyén néz ki így leírva 3-szor
) long protokollotok van, úgy emlékszem azt írtad, hogy short protokoll lesz, de lehet én emlékszem rosszul
...Nem tudod mi van Bridget-el???
Gtunde- Remélem, hogy egy klinikai eset vagy, és tényleg később fogant a baba és azért nem látta a doktor bácsi
Nagyon szorítok nektek!!Elmeséled a párodnak az eseményeket??
Ediii- Üdv újra
Nálunk is ugyanaz van, mint Bettyéknél, oligozoospermia!Úgyhogy valószínű nálunk is lombik lesz, decemberben megyünk konzira a Kaáliba....Ne keseredj el, mert van megoldás, hála az égnek, hogy nem 30 évvel korábban születtünk, mert akkor esélyünk sem lenne, de szerencsére most már van megoldás erre a gondra és igen is, mi is lehetünk kismamik
...Mennek a drukkok estére, gyere majd a hírekkel!!
Onlány- Sajnos ebben a Gyed-Gyes témában nem vagyok otthon, annyit tudok, hogy mind a kettő kevés ahoz képest amit adniuk illene
Zsu- Mikor tesztelsz???Már tűkön ülök miattad
Ez a sok tetű meg kell, hogy hozza a szerencsédet!!
-J- Köszi a tippet, kipróbálom a kövi kuglófnál, de most megsértődtem rá és nem sütök egy hétig tuti
Kírus- Ne idegeskedj,mert azzal ártasz a babónak a legtöbbet, bár tudom ezt könnyű mondani, de nehéz megtenni....Én is ugyanígy éreznék ahogy te....De tuti, hogy minden rendben, csak a korát nem jól állapították meg!!!
Joli- Mennek a szurkok neked is hétfőre++++
Csip- Nem semmi a történeted
Enyém pasinak is kiskorában mindig felszúrták a fülét ( az egyiket 8-szor a másikat 10-szer), míg egyszer, úgy 7-8 éves korában egyszer csak megsüketült mind a két fülére....Fülműtét
felvágták mind a kettőt hátul, beletettek valami csövet, amin keresztül jött ki a trutyi bentről, majd visszavarrták ( az egyiket klepán, azért azt szeretném hozzá tenni, de mindig mondom neki, hogy neki az a szexepilje
). Aztán a cső magától kiesett pár hét után....Na azóta az egyik fülére 100%-osan a másikra kb 50 %-osan hall, de van ám előnye is a dolognak, mert amikor horkolok, mindig mondom, neki, hogy Öreg feküdj a jó füledre, mert a másikkal úgy sem hallod
Elfelejtettem tegnap írni csajok, hogy a mára ( nem) várt piri tegnap beköszöntött nálam
....Nem baj, már lelkileg teljesen felkészültem a lombikra....Kérlek ne nézzetek hülyének, de valahol a lelkem mélyén abban bízom, hogy nem javultak Apa eredményei, mert akkor szinte tuti, hogy mehetünk a lombikra
...ha javultak, akkor megint lehet, hogy gyógyszer szedés, hónapokig tartó próbálkozás...Hát nem tudom....Az a fura, hogy elmondtam Apjuknak a dolgot és nem rökönyödött meg, sőt azt mondta, hogy ő is gondolt erre
.....Na mindegy, úgy is úgy lesz ahogy lennie kell, a Jóisten majd eldönti, hogy milyen úton lesz babánk!!
Jajj azt el is felejtettem, hogy jövő héten megyek haza és otthon leszek egész vasárnapig
Végre magamba szívom a friss magyar levegőt és magamba tömök egy tonna pöttyös rudit
Mindenkinek szép napot!
Szeretettel:
Ancsa