Sziasztok!
Krisztinek boldog szülinapot
Beus, Kata! kitartás a fogyáshoz!!!
Gabó! neked egy kalappal a vizsgákhoz!
A cérna ügy fura dolog volt, indítottam anno egy topicot a "fogamzásoson" belül, ha gondoljátok nézzetek át oda, leírtam minden tapasztalatom, annak reményében, hogy baba lesz az eredménye. Akinek nincs kedve ott olvasgatni, kérdezzen bátran
Jártam anno talpmasszázsra is, ahol azt mondták, hogy 8 alkalom és terhes leszek, hát én 16-szor voltam, így rám aztán nem lehet mondani, hogy nem vagyok kitartó
Tegnapi nap:
Tanár úr, nagyon kedves volt
Nem találták a régi papírjaim, de Ibolya megnyugtatott, hogy ő tudja, hogy megvan
Kell mennem rákszűrésre, új IR-re, a magándokitól kell papír, hogy megcsinált 5 inszemet (a korábbi kettőről már van), menni kell majd a szokásos 3. napi vv-re, akkor a férjemet is vinni kell, mert tőle is vesznek vért, vinni kell mintát is. Lesz egy 21. napi vv is, akkora már minden papírom egyben lesz. Tanár úr szomorúan mondta, hogy a lombikhoz időpontot, csak márciusra fog tudni adni. Párom is elkeseredett, én valamiért nem. Lehet a januári államvizsga miatt érzem úgy, hogy nem is baj, ha csak március, sőt, már mindjárt itt a karácsony, szóval a március is itt lesz hipp-hopp
nem?
Köszi a kedves fogadtatást még egyszer
Remélem majd én is tudok nektek segíteni!