Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok az infókat és a bátorítást :)
Azért nem vizsgáltak, hogy miért mentek el a pöttyeink, nem is tudom milyen vizsgálatok lehettek volna, de most szeretnék "tiszta lappal" indulni, vérvételek stb.
Próbáltam rólatok visszaolvasni oldalakon át, így nagyjából képben vagyok, hogy ki hol tart és mi jön, de majd még igyekszem informálódni ;)
sonjus

Sonjus,
azok a vizsgálatok voltak már neked, amiket Tücsi leírt? Vagy amit még korábban Ladiva írt?

i.kata

Hbzs, sajnálom, hogy nem sikerült, pedig őszintén kívántam, hogy legyen Zsuzska mellett egy másik sikeres inszemes kismamink. Furi, hogy ilyen hamar megjött, ráadásul Duphason mellett, de egy a lényeg, mihamarabb tudsz kezdeni és hidd el, hogy a lombik sem sokban különbözik az inszemtől, csak picit más a metódus, egykettőre túlleszel a stimun, majd szundizol egy jót a leszívásnál, és utána vissza is kapsz szép kis embriókat. Drukkolok hozzá.

Sonjus, nem semmi, hogy még a vietnámi cérnabeültetést is bevállaltátok, arról olvastam, de eléggé elrémített, ráadásul elég fájdalmasnak is tűnt. De hát már csak ilyenek vagyunk, mindent megcsinálunk, csakhogy sikerüljön. Mi is mi mindent kipróbáltunk, néha már a röhej kategóriát súroltuk, férjemmel néha már kínunkban nevettünk egymáson, hogy milyen ötleteink vannak. Azért az nagyon bíztató, hogy két inszemnél is sikeresek voltatok, ez azt jelenti, hogy nagyon nagy az esélyetek a lombikal is. Sajnálom, hogy elvesztettétek őket, de azért két elvesztésnél már felmerül a kérdés, hogy nincs-e valami a háttérben. A hematológiai vizsgálaton sem derült ki semmi sem, ami akár további vizsgálatot igényelt volna? Genetikára is érdemes menni, mert érdekes dolgok derülhetnek ki, bár persze inkább ne derüljön ki semmi sem. A lombiktól pedig te se félj, bár úgy látom, hogy elszánt vagy és ez nagyon jó és sokat jelent.

Zsuzska, csodálatosan szép a kisfiad!

Bellus, én is úgy vagyok időnként, hogy rosszul vagyok olyan helyen, ahol gyerekek is vannak. Nem utálattal vagyok irántuk, csak nem bírom a látványukat. Azt a sok boldog embert a babájukkal, míg mi még csak várjuk, hogy sorra kerüljünk. A tavasz és az ősz a legrosszabb, mert akkor úton-útfélen szembejönnek sétálva a babát sétáltató szülők. Nem tudok végigmenni úgy az utcán, hogy ne jönne velem szembe egy pocakos nő, aki még tol egy babakocsit is. A legrosszabb a TV. Bárhová kapcsolok, mindenhol pelenka hirdetés, babafürdetőreklám, átkapcsolok valahova máshová, akkor ott meg egy nyolcgyerekes család mindennapjai vannak éppen. Szóval nem könnyű.
Vendég

Ladiva,
én is voltam már cérnabeültetésen, és nem fájdalmas szerintem. Nem mondom, hogy kellemes, de én is sokkal rosszabbra számítottam előtte. Akkor már ptóbálkoztunk a babával, amikor voltam, de a vitaminoktól úgy megszaladtak a kilók, hogy fogyás miatt voltam ott. Az amúgy furcsább, hogy miután beültetik, érzed a bőröd alatt a kis cérnát :lol: :roll:

i.kata

Kata, én csak amiatt gondoltam, hogy fájdalmas lehet, amit olvastam róla, valahogy mindenfajta fizikai dolgot elviselek, de ez olyan furának, fájdalmasnak tűnt. Akkor ezek szerint kibírható. Na ez például pont kimaradt az életemből - eddig. :)
Vendég

Sonjus!
Sajnálom, hogy ennyi mindenen át kellett már nektek is mennetek! :( De az szerintem is jó jel, hogy 2 pici élet már elindult nálatok az inszemek hatására! Drukkolok nagyon, hogy az 1. lombikotok most már igazán eredményes legyen, és édes pici babátok szülessen hatására! :wink:
Gratulálok a szeptemberi esküvőtökhöz! :D És drukkolok a januári államvizsgádhoz is! :wink: Meglásd, a sikeres államvizsgád után nem sokkal már a sikeres lombikotok fog következni! :wink: :D Nagyon drukkolok! 8)

Kata!
Köszi! Jó, hogy akkor nem kell éhen halnunk! - Főleg, hogy én még UH-ra is maradok! :lol:
Azt nem tudjátok, hogy most, hogy elölről hátra került a régi UH-gép (mert elöl új van :D ), esetleg már a vérvételek idején elkezdik az UH-kat?

Ladiva!
Köszi neked is a drukkokat!
Mi az a vietnámi cérnabeültetés?! Elég bizarrul hangzik... :? :lol:
hbzs

Hbzs,
van új uh gép? Az tök jó, de tényleg az lenne az igazi, ha mindkét vizsgálóban dolgoznának párhuzamosan. Kicsit gyorsítana a reggeli vizsgálatokon. Bár akinek egyszerre van vv és uh, azt egy szobán kell csinálni, mert akkor nagyon körülményes lenne, ha 2 külön helyen lenne, nem? Meg azok, akiknek csak uh-t csinálnak, azoknak elég 10 körül odamenni.

Ladiva,
kibírható. Mondjuk mi úgy voltunk, hogy anyummal és nővéremmel együtt. Anyut küldtük előre és közben néztük az arcát :lol: Ő is jól viseli a fájdalmat, de minden kiül az arcára. Érdekes grimaszokat produkált, tesóm majdnem meg is gondolta magát. De tényleg nem vészes, csak vannak olyan helyek ahova szúrnak, hogy az ijesztő :shock: De még ott sem volt vészes.(konkrétan a nyakba)

i.kata

Kata!
Igen, Sipos doki szerint a kinti sokkal jobb gép, mint a régi, ami most bezsúfolódott hátra, abba a kis elfüggönyözött részbe, ahol az inszemeket szokták csinálni. - Így most ott meg se lehet nagyon mozdulni. :lol: - De legalább elvi akadálya nincs, hogy párhuzamosan menjenek az UH-k és a vérvételek. (Bár amikor az én inszemem volt, a belső UH-gép még/már nem volt bekapcsolva.)
Rajtam is segítene, ha egyszerre mehetne, mert mi 7 - fél 8 között szeretnénk odaérni vérvételre, s ha csak 10-kor, vagy még később kezdik az UH-t, én ülhetek ott jó néhány órát, míg minden vérvételes lemegy... :?
hbzs

tessék,nem jövök pár napig,és oldalakat irtok :lol: Üdv köztünk Sonjus!Nem semmi amin te is keresztül mentél,de a lombik biztos meghozza a babát...Mi is évekig próbálkoztunk,volt minden,ilyen cérna,na az nem :roll: De sok minden más,de nem bánom,mert végtére kiderült a bajom,csak épp elment jó pár év :roll: Aztán az első lombik sekerült :lol: Nekem anno azt mondta a T.Úr,hogy aki volt már előtte terhes,annak vmiért hamarabb össze jön a lombik.Bizonyitott a méhe...Szerintem ehhez nagy adag szerencse,és egy raklapnyi optimista hozzáállás kell.Hbzs,akkor te mindjárt kezdesz,nagyon várom :lol: Belluskám,nincs most suli,őszi szünet van :lol: Most kemény tanulás van,mert negyedéves vizsgám lesz a jövő héten töriből,magyarból,angolból,és matekból.Szerinted? :oops:

salygabó

Minnie!Ti mikor is voltatok az első 4d-n?Ha jól emlékszem,ilyesmi idős voltál mint én,ugye?Érdemes elmennünk,lesz látható,felismerhető Embim? :lol:

salygabó

Húúú csajok,ti milyen cérnákat ki nem próbáltatok!!!!!???Nem semmi! :shock: :D

Ladiva!
Hát igen nehéz helyzetek ezek!Én inkább akkor akadtam ki mindig még baba nélkül,amikor olyanok osztották az észt akinek,mint sógornőmnek pl.,hogy akkor is terhes lett ha nem akart! :roll: És mondta,hogy nem kell annyira akarni!Hát ez hülyeség,én szerintem egyrészt ezt lehetetlen megvalósítani,másrészt az én esetem alapján elmondhatom,hogy a 4.sikeresnél voltam a leg elszántabb,hogy na most ennek sikerülnie kell és magamhoz képest is nagyon nyugodtan csináltam végig!Valószínű a félelmek és az izgalmak már addigra elmúltak,de tényleg nagyon nyugodt voltam és nagyon akartam!
Nehéz a megfelelő szót megtalálni erre,hogy mit érez az ember egy gyerek v. kismama láttán ilyenkor!
De most aztán Ladiva,hogy ennyi mindent megteszel a siker érdekében,hát csak sikerre számítok és gondolom te is!

Gabókám!
Na legalább menned nem kell,de hát a sok tanulás! :roll: :? :? :? :?
Gabókám én mindkettővel voltam 4D-s uh.-on a 12.héten,hát felemelő érzés volt és ami zenét tettek alá,hát nagyon gyönyörű volt és fantasztikus érzés látni a kis picurkákat!Engem leakartak beszélni róla,mert hogy még picik,de nem igaz,nagyon is lesz mit látnod!Kata már a 12. héten ki-be ugrált a hátrahajló méhemből! :lol: Rugózott valósággal,menj csak nyugodtan és nagy élmény lesz!Puszillak és hát "jó" tanulást!Sok simi! :P

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok:)
Nahát miket nem olvasok itt:) cérnák:O :shock: ilyenről még csak nem is halottam sajnos, pedig én is biztos kipróbáltam volna.

Köszi lányok, hogy drukkoltok a Fogyásba, mi most Katával, egy cipőbe vagyunk:) Meg szerintem nagyjából egyszerre is kezdünk.

Üdvözöllek Sonjus, itt ebbe a kis topikba biztos jól fogod magad érezni, mert itt mindenki szorítani fog neked, mindeni át foga érezni minden lépésedet a lombik baba felé.
Szóval tényleg ó helyre jöttél.
Majd írj hogy mit mondott a Tanár úr, nagyon kíváncsi vagyok én is.
beus84

Gabó!
A 4 vizsgád egyszerre lesz? S írásban vagy szóban? Nagyon drukkolok neked, hogy tudjál idegeskedés nélkül jól felkészülni, és nagyon jó eredménnyel vizsgázz le!!! :wink: Van valami tétje is a dolognak?
A 4D UH-s képeket pedig már én is nagyon várom! S hátha kiderül már, hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocakodban!!! :wink:
hbzs

Beus, Kata!
Én is drukkolok nektek, hogy a kívánt súlycsökkenést elérjétek!
Kata, figyelek ám, és látom, hogy te már itt suttyomban 2 kilót leadtál!!!! :lol: Gratulálok, és így tovább!!! :wink:
Képzeljétek, én meg 1 kg-t visszaszedtem! :oops: - Legalább nem kell attól tartanom, hogy a gyógyszer a végtelenségig fogyaszt... :lol: Meg persze most az inszem miatt nem is mozogtam, s talán a diétát sem tartottam túlságosan szigorúan... :oops:
hbzs

Lányok,képet nem kapok,se cd-t.Egy nem hobbi szintű élvezkedés lesz,hanem orvosi.Ügyi voltam,és élelmes,ime:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... kess%E9gek

salygabó

Hbzsm!:)Mind irásbeli lesz,úgyhogy már készülnek a puskák itthon...Még jó,hogy van egy velem egyidős kiscsajom itthon,igy együtt irjuk a puskám,és együtt tanulunk... :lol:

salygabó

Gabó!
:lol: :lol: :lol: Tényleg élelmes vagy! :lol: :wink: De ez tök jó így! :P
Te látni fogod az a lényeg!!!!! :wink:
Úgy is fogtok még menni! :wink:
Kis puskázós! :lol: :lol: :lol: Szurokhegyek az írásbelihez!Én sosem tudtam puskázni! :? :lol: Túl béna voltam hozzá!

belluska

Gabó!
Annyira különleges, hogy van egy veled "egykorú" lányod! :wink: Mennyire jó lehet, hogy együtt tudtok tanulni! 8) De ugyanúgy haladtok a tananyaggal? Hiszen ő nappalin tanul, te meg estin...
Azért a puskázással vigyázz - amit csak tudsz, igyekezz inkább a fejedben tárolni! :wink: 8) Legalábbis nekem sem ment soha... :oops: Szorítok neked nagyon!!! :wink:
hbzs

Gabó!
Te tényleg nagyon ügyes vagy! Ezek szerint sikerült ingyen bekerülned 4D UH-ra! :wink: Hiszen akkor már most csütörtökön vagy pénteken mész!!! :lol: És kispapa lehet bent veled? Akkor hátha ő készíthet mobilos fényképet, vagy akár videót is! :wink: - Ha a sok tanonc orvos között odafér majd egyáltalán a közeledbe... :lol: :lol: :lol:
hbzs

Sziasztok!!

A fiam úgy látszik, változik. Eddig négy órákat aludt és 100-125 ml-eket evett. Most eszik 50-60 ml-eket és alszik 3 órát.

Kata!
Kint alszom a kanapén, az meg felér egy ajtóval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hbzs!
NAgyon drukkolok holnapra neked!!!!! Csuriban mindenem!!!! Csak pozitívan!!!!!

Wepe, Minnie!
Pocaksimi!!!

Kriszta!
Puszi nektek és simike!!!

Beus!
Kitartást nektek!!!
Gratula a fogyáshoz!!!!

Sonjus!
Üdv itt !!!!! NAgyon drukkolok, hogy minden rendben menjen a konzin és mihamarabb kezdhessetek!!!!
Sajnálom, hogy ilyen végük lett az inszemeknek!

LAdiva!
Puszi neked!!!

GAbó!
Drukk a vizsgákhoz! Puszi a lányoknak és pocaksimi!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Látom Zsuzskám,már van szép vonalzód....Mesélj,milyen volt az első fürdetés,szoptatás...?Alig mesélsz... :wink:

salygabó

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek e még rám.

Spontán ikres pocakos voltam, most pedig spontán ikres anyuka. :)

Október 9-én 35+3-ra természetes úton megszületett Hunor Tibor 3020 grammal, 53cm-rel és a tesója Kolos Levente 2750grammal, 48cm-rel.
Pocakban iker transzfúzión estek át, így egy hétig a NIC-en voltunk, de ma már jobban vannak.

Boldog babavárást a pocakosoknak és sok sikert a még pocakosodás előtt állóknak!

Tündi
Kép
Kép
_manó

Szia manó!(ugye te vagy a Tündi?) :oops:
Nagyon gratulálunk a kicsikhez!!!!!!!!!!!!!!És ők is akárcsak baby-éknek micsoda szép súllyal születtek!Húúú 3 pasi+az apukájuk,az igen Tündi! :shock: :shock: :shock:
Ezt hogy értsük,hogy iker transzfúzió? :oops: a lényeg,hogy most most már jobban vannak!
De nagy boldogság!Sok örömöt,boldogságot a picikhez!!!!!!
Képet nem kaphatunk róluk? :oops: :D Néha gyere írni nekünk!Mennyi baba lett hirtelen itt a topikban! :shock: :shock: :shock: Csak így tovább csajok! :lol:
Tavasszal újra sok baba lesz! :P

belluska

Zsuzska!
Jó a vonalzód! :P

belluska

Hbzs,
25-ről indult a számlálás, szóval, már majdnem 4-et fogytam :lol: Dehát van is miből :oops:
Kicseréltem a vonalzót, igaz ez nem olyan aranyos, de ezt egyszerűbb kezelni is és jobban látszik az eredmény :lol:

Gabó,
na még ilyet, te puskázol???? Szólj ha kellenek tippek :lol:

Manó,
én emlékszem rád. Szívből gratulálok a fiúk érkezéséhez! Én is várom a képeket :lol:

i.kata

Kata!
Nekem ez a vonalzó is tetszik! :D

Drága Kriszta!
Már csak pár perc és 29.-e lesz,így szeretnék neked nagyon-nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!
Puszillak!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

belluska

Jó reggelt!

Kriszta,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép

i.kata

Sziasztok!
Krisztinek boldog szülinapot :)
Beus, Kata! kitartás a fogyáshoz!!!
Gabó! neked egy kalappal a vizsgákhoz!

A cérna ügy fura dolog volt, indítottam anno egy topicot a "fogamzásoson" belül, ha gondoljátok nézzetek át oda, leírtam minden tapasztalatom, annak reményében, hogy baba lesz az eredménye. Akinek nincs kedve ott olvasgatni, kérdezzen bátran :)
Jártam anno talpmasszázsra is, ahol azt mondták, hogy 8 alkalom és terhes leszek, hát én 16-szor voltam, így rám aztán nem lehet mondani, hogy nem vagyok kitartó ;)

Tegnapi nap:
Tanár úr, nagyon kedves volt :) Nem találták a régi papírjaim, de Ibolya megnyugtatott, hogy ő tudja, hogy megvan ;) Kell mennem rákszűrésre, új IR-re, a magándokitól kell papír, hogy megcsinált 5 inszemet (a korábbi kettőről már van), menni kell majd a szokásos 3. napi vv-re, akkor a férjemet is vinni kell, mert tőle is vesznek vért, vinni kell mintát is. Lesz egy 21. napi vv is, akkora már minden papírom egyben lesz. Tanár úr szomorúan mondta, hogy a lombikhoz időpontot, csak márciusra fog tudni adni. Párom is elkeseredett, én valamiért nem. Lehet a januári államvizsga miatt érzem úgy, hogy nem is baj, ha csak március, sőt, már mindjárt itt a karácsony, szóval a március is itt lesz hipp-hopp :) nem? :oops:

Köszi a kedves fogadtatást még egyszer :) Remélem majd én is tudok nektek segíteni!
sonjus

Bocsi, még valami!
Kata! minden vizsgálatot megcsináltattunk már, csak egy genetikai hiányzik, amit most sem csináltatunk meg, mert ha jól tudom, az fejenként 8.500.-, a mostani IR vizsgálat, amire mennem kell, az 8.000.- így minden nem fér bele a keretbe :) Ja, és még a rákszűrés! Amitől parázok, az a HPV, mert volt már nekem olyan (ráadásul magas kockázatú) aztán ismét szűrtek 3 hónap múlva és nem volt, de ha most is lesz, akkor nem lesz márciusi indulás :(
Ma reggel azon gondolkodtam, hogy mennyire is kell spórolni márciusig? Mire készüljünk? kb 200.000!? ami még nincs meg :)
sonjus

Manó!
Hát persze, hogy emlékszünk rád! :wink: Gratulálok az ikerfiúkhoz!!! Én is várom nagyon a képeket! Nagyon jók a vonalzók is!!! :D

Kata!
Hú, akkor még ügyesebb vagy! (Én 24 kg-tól emlékszem, hogy számolt a régi vonalzód.) Az új vonalzód is jó! :wink:

Kriszta!
Nagyon sok boldog születésnapot!!! :D

Belluska!
Hogy te milyen gyönyörű tortát raktál fel Krisztának!!! Én is ilyet szeretnék majd - de igaziból! :lol:

Sonjus!
Szerintem hipp-hopp itt lesz a március! Rögtön itt vannak az ünnepek, aztán januárban leállamvizsgázol, februárban mész lombikkezdő vérvételekre, és márciusban már be is költöztek a babák a pocakodba! :wink: Drukkolok nagyon! :D

Mi is voltunk reggel vérvételen és UH-n. Jó sokan voltak most is, pedig csütörtök lévén nem számítottam rá... Zsuzsi szuperügyesen szúrt, rögtön elsőre le tudott venni mindent (3 kémcsőnyit). Majd rögtön megvolt az UH is, mert Sipos doktor épp bejött a "csapdába". Jobb oldalt teljesen tiszta voltam, bal oldalon viszont látott kis tüszőcskéket, így megint kaptam azt a szörnyű fogamzásgátló Marvelont. (Amikor próbáltam mást kérni, azt mondta S. doki, hogy ha ettől rosszul vagyok, akkor bármire cserélné is, attól is rosszul lennék... :cry: ) És így 21. napi vérvételre nem is kell mennem, hanem mivel a sorszámom már mostanra szól, ezért következő hónapban ismét megyek 3. napi UH-ra, s aznap kezdjük is a lombikot antagonista (short) protokollal! Hát, most már tényleg izgi, főleg, hogy a fogamzásgátló miatt ez az utolsó hónap esélyem a spontán babára is kiesett... Most nem tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak... :roll: De ha minden jól megy, karácsonyi ajándéknak pont kaphatunk egy pocaklakót! 8)
hbzs

Sonjus!
Csak 80-100 ezret szoktak mondani a lombikos gyógyszerekre! :D
hbzs

Hbzs! Akkor máris jobban állunk anyagilag :D
bocsi, hogy tudatlankodom, de annyira még nem vagyok jól informált rólatok, hogy neked miért kell fogigátlót szedni?
sonjus

Sonjus!
Ezek miatt a visszamaradt tüszők miatt, amit 3. napon nem kellene látni UH-n. A fogigátló elvileg ezeket vissza kell, hogy szorítsa. (Emiatt lett csak meg most, a hónap elején a 6. inszemem - az se "szabályosan" -, bár az 5. még májusban volt... :( )
hbzs

Sonjus!
Én is azt gondolom,hogy ne bánd a márciust,mert ha államvizsgázol valóban utána már nyugodtan indulhattok neki a beültinek!A karácsony miatt pláne hamar elfog repülni az idő!
Nekünk volt 80000-es és 130-140 ezres lombikunk is,de a lányoktól mostanában 100 körül szoktam hallani!És ez neked csupa jó hír! :wink:

Hbzs!
Hát nem ígérem,hogy tudok neked ilyen tortát csinálni,de Krisztánk annál inkább! :lol: :wink:
Ez a karácsonyi ajándék baba nagyon jól hangzik! :P :wink: Úgy legyen! :P
Örülök,hogy Zsuzsi ügyi volt! :lol:

belluska

Sonjus!
Téged nem tudunk megtalálni iwiwen? :oops: :lol:

belluska

Sonjus,
nekem eddig két lombik volt, az egyik minden gyógyszerrel együtt volt 92, a másik meg 82 körül. Szerintem ennél nem kell többel számolnod, mert én szerintem drága stimus gyógyszert kaptam, és van aki másikat kap, ami olcsóbb.
Március tényleg gyorsan itt lesz. Karácsony, szilveszter, aztán államvizsga. Még lesz egy kis időd februárban pihenni, aztán márciusban frissen, diplomásan lombikozhatsz :lol:

Hbzs,
azért emlékszel 24-re, mert abba már beleszámoltam az addig leadott 1 kilót :lol: Minden dekát számon tartok ám :lol:

i.kata

Sziasztok!Sonjus,inkább 100,mint 80....Gondolom semmilyen megmaradt gyógyszered nincs,ezért inkább 100.De sokat tudsz úgy sporolni,ha olyan gyógyszertárt keresel,ahol bontanak dobozt,mert akkor ezreket tudsz spórolni.(Pl.egy fecsi Decapeptyl aug-ban volt 1800 ft,és ha csak 3 kell,akkor felesleges megvenni a 10-es dobozt.De sajnos a legtöbb helyen nem bontanak,sőt sok helyen nem is tartanak lombikos gyógyszert. :oops: :roll: Röhej,de ez van.

salygabó

Kriszti boldog szülinapot....Olyan ritkán jösz!

salygabó

Kata! mikor fogyóztam, én is figyeltem minden dekára :)
Mostanság sem ártana egy kicsit összeszednem magam, mert néha úgy érzem, csak a ruha tart össze :) Nehéz a fogyókúra, teljesen együtt érzek veled, de annyira jó, mikor rámegy az emberre egy régi ruhadarab, ami korábban feszült :)

Gabó! Azon csodálkozom, hogy létezik egyáltalán olyan patika, ahol bontanak, mert ilyenről még nem hallottam.

Amilyen szurikat és egyebeket felírnak, azt az Intézet közelében meg lehet venni, vagy keresgélni kell, hogy hol lehet beszerezni? A Pregnylt annó csak a Széna téren tudtam megvenni, a hozzám közel eső patikák még megrendelni sem tudták!

Egyébként nem bánom a márciust, csak még friss az élmény és néha félek tőle. Főleg attól, hogy nekünk ez sem fog sikerülni. Milyen kis optimista vagyok :) de majd idővel elmúlik ez a hülye érzés:) (remélem)
sonjus

Sonjus!
Bejelöltelek!Nagyon helyesek vagytok!!!!!És micsoda szépséges menyasszony voltál! :P
Ne is gondolj arra,hogy nem fog sikerülni!Ígérd meg!

Gabókám!
Pussz neked! :P Simi a drágának!

belluska

Belluska!
én megpróbálok nem gondolni arra, hogy nem sikerül, ígérem :)
:?
sonjus

Sonjus!
Az utca "végén", közvetlenül a park előtti sarkon van az Albatros Gyógyszertár. Velük valamilyen szerződés-félében áll az intézet, így ott ami eddig nekem kellett, mindent be tudtam szerezni. Mondjuk pont a tüszőrepivel időnként hadban szoktak állni: nem mindig az van, ami épp szerepel a recepten. (A Pregnyl és a Choragon hatóanyaga ua., csak az első feleannyiba kerül, viszont hűtőben kell tárolni. De ha a Choragont írják fel, akkor az olcsóbbat, a Pregnylt ki tudják adni. - Olyan még sosem volt, hogy a 2 közül legalább az egyik ne lett volna.) A lombikos gyógyszerek elérhetőségéről (és főként a dobozok bontásáról) én egyelőre nem tudok mit mondani - de feltételezem, hogy itt azok is mindig vannak. :D
Én is szeretnélek bejelölni az iwiw-en, ha szabad! :wink:
hbzs

sziasztok Lányok!
Üdv Sonjus!
Vendég

Sonjus,Hbzs!Pont abban a gyógyszertárban bontanak,ahol te mondod Hbzs!Én is megtalállak Iwiwen?Szia Szilvi! :lol: Hogy vagy,rég voltál?!

salygabó

Belluskám,holnap van a nagy nap,remélem megtudom:fiam lesz vagy lánykám?Egész héten ezen izgultam! :lol:

salygabó

Szilvi!
Mizujs?

Gabókám!
Tudom izgulsz,de bízzunk a kukisban!Ha mégsem hát milyen gyönyörűséges lánykáid vannak!Elnyomjátok majd párodat!
De én szorítok a terv szerinti "kukihoz"! :lol: :wink:

belluska

Sonjus,
én is bejelölnélek iwiw-en, ha küldesze egy privit :lol:

Szilvi,
szia! Hogy vagy?

i.kata

Sziasztok Lányok!
Elég mozgalmas volt a hetem, kedden voltunk dokinál,végre megkezdődött a kezelésem. Kaptam Norcolutot,most azt kell szednem 10 napig,utána,ha szerencsém van,Clostit fogok szedni. Mondta a dokim,hogy figyelni kell majd,hogy nehogy cisztáim legyenek a Clostitól. Ő javasolta,hogy állítsuk le a Merckformint,mert a várt hatást nem hozta meg,viszont a diabetológusom nem értett vele egyet,így marad a Merckformin meg az inzulin is.
Röviden ennyi.
Vendég

Lányok!
Küldjetek nekem is priviben neveket,légyszi,hogy bejelölhesselek Titeket az iwiwen,ha nem bánjátok.
Köszi előre is! (néhányan már ismerőseim vagytok,szeretném ezt a kört bővíteni) :o
Vendég

Sziasztok!

Olvasni szoktalak Titeket!Forgács Intézetesek vagyunk mi is HÁLA Sonjusnak!Most is miatta írnék pár sort!

Sonjus!
Nagyon örülök hogy látlak!Szomorúan olvasom hogy mi történt!Nagyon nagyon sajnálom!!!!!
Láttam az esküvős képeket!Csoda szép voltál,GRATULÁLOK szívből!Sok boldogságot nektek!!!
Egy kalappal a vizsgádhoz! :wink:
Ha nem haragszol,akkor követném majd az eseményket rólad?Szeretnék drukkolni a sikerhez!
Puszillak!

Gratulálok a kisfiúk születéséhez,meg a kismamáknak!Belluskának pedig a gyönyörű gyermekeihez!
Akikkel pedig egy cipőben járok(az aláírásomnál minden látszik),nekik továbbra is drukkolok innen a háttérből! :)

Jó éjt!Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?