Sziasztok Csajok!!
Azta, nem jövök egy fél napig és mi minden történik
Gtunde- Nagyon sajnálom ami veled történt...
De fel a fejjel és előre tovább, ha elsőre ilyen könnyen hoztál egy szép tesztet nekünk, szerintem legközelebb sem lesz probléma
Ahogy a csajok is mondják, lehet csak kis hormon pótlás kell neked is
...Annyira jó, hogy nem vagy elkenődve, így kell ezt csinálni!!Mi meg itt vagyunk neked, örömöt-bánatot velünk megoszthatod
Kírus- Ne idegeskedj, minden rendben lesz....ÁÁÁÁÁ, ez az AFP ez egy akkora baromság, már bocsánat
....De állítólag valami 80 % körüli a hibaszázalék ha nem jó időben veszik le és mivel annyira hülyék, hogy sokszor még a baba korát sem tudják rendesen megállapítani, így nem tudják az AFP idejét sem rendesen belőni és akkor jönnek a fals eredmények
Ez csak kismama riógatónak jó, másnak nem.....Itt kint nem is csinálják, csak ha valaki kifejezetten kéri!Úgyhogy erre aztán ne adj Kírus egy fél percig sem!!!!!!!
Betty- Látom tetszett a kaporszakállú
....Te most miféle bogyókat nyomatsz te lány??Hány félét kell enned??
Onlány- Én az államvizsgára tanulással voltam így, ahogy elővettem a tételeket, 5 perc múlva tuti úgy elálmosodtam, hogy nem bírtam a szemem nyitva tartani
El is határoztam, hogy nem dobom ki őket, mert ennél természetesebb altatószer nem létezik a világon
Susytunder- Akkor nyugis éjszakátok volt, ez jó, mert legalább te is kipihented magad
...Tényleg kérünk Kristófról képet, mert én nem emlékszem , hogy láttam volna már, bár lehet csak én vagyok Lütyő Felügyelő
Zsu- Sokat gondolok rád, remélem hozod nekünk következő héten a zebrádat, a sok laptetű meghozza a szerencsédet, érzem
Iner- Gyere ahogy tudsz!!!
-J- November óta 2 mensi ( féle)???Akkor ha megjön majd a gyógyszertől esetleg nézd meg a betét vagy tampon lejárati idejét mielőtt használod
Csip-Csip- Mi volt a fülészeten Csajeee???Tényleg miért olyan messze mész fülészetre, Pesten nincsen??
Anyci, Réka, Anita-már nagyon régen voltatok csajok!!
Ma elvittem a kocsit ( már megint a kocsi) a szerelőhöz, kiszedte a beletört csavart 30 euro-ért
...Volt vagy 30 perces a meló, na mindegy, aki béna meg hülye, annak fizetnie kell
.....Aztán délután főztem, meg gondoltam laza leszek, gyorsan sütök egy kuglófot....Gyönyörű is lett egészen addig amíg ki nem akartam szedni a formából, mert bele ragadt a kis szemét
....Ez egy szilikonos forma és azt írták a használati utasításban, hogy csak az első használat előtt kell kikenni, utána már nem, mert nem ragad bele.....Hát nem úgy vettem észre....Na mindegy, mondtam Apjuknak, hogy ez nem császár morzsa, hanem kuglóf morzsa, majd egye csukott szemmel aztán jó napot
Végül is az íze a fontosabb, nem????
Na lépek melózni csajok, de este még szerintem bekukkantok!!
Puszi mindenkinek!
Szeretettel:
Ancsa