Új privát üzeneted érkezett!

Kírus, akad...ma nem panaszkodom van mit csinálnom! :wink: de már mennék haza nagyon!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok, kerülget a szerencse... :wink: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csak kerülgessen is meg találjon is meg :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

hááááááááááááát, azon vagyok!!! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
jópofa :?: sztem inkább kissé bolond :lol: de hát pont ezért választottam őt :D
terveim szerint jövő héten valamelyik napra szeretnék egy uh-t kiudvarolni... csütörtökön van a szakrendelése, de talán már előbbre is tudok vele beszélni időpontot (persze, ha a hőm így marad, mert ha nem, akkor felesleges megnéznie)... szóval a kamerát otthon ne felejtsd! :wink:

zsu!
:arrow: terelgetem feléd azt a szerencsét :wink:

tünde!
megy a drukk :!: :!: :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde, gondolok ám rád! Siess haza a hírekkel!

Lányok, annyira szúr jobb oldalt a hasam, hogy csak pillogok... Próbáltam feküdni, de ugyanúgy szúr, magneB6ot bevettem, de hasztalannak érzem. Vajon nem lesz bajom tőle, ha egy órán belül veszem be a 2.at? :roll:

Kép
Kép
onlány

sziasztok!!!

hát túl vagyok rajta, és totálisan üres a méhem... azt mondta a doki, hogy ha a tesztre és a tünetekre (mellhúzódás, puffadás) hagyatkozunk, akkor felszívódott... tehát lehet, hogy volt valami... és akkor ne teszteljek tovább, mert még 2-3 hétig pozit fog mutatni. de nem vagyok terhes...
mindenesetre azt most itt megfogadom, hogy soha többet nem tesztelek előbb, mint az elmaradt mensi után 1 hét!!!

úgyhogy sajnos visszaállok a várakozók sorába, ami kicsit rosszúl esik, de nem vagyok padlón vagy ilyesmi... nyelünk egyet és megyünk tovább... hiszen itt vagytok Ti, van kiből erőt merítenem!!!

:):):)

Kép
gtunde75

nagyon sajnálom :cry:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- köszi! ari vagy!!!

húúúú, csajok de jó, hogy elrúgdostatok dokihoz... ennélkül holnap este elmondtam volna apának... mekkora csalódás lett volna neki... :(

Kép
gtunde75

Örülök, hogy hallgattál ránk! Nagyon sajnálom a dolgot! Apájának nem akarod elmondani? :shock: Ha még egy tanácsot elfogadsz tőlem, akkor a saját dridtól kérsz egy teljes női hormonlabort! Lehet csak valami hormonpótláskell és semmi több. Mivel magyarázta ez a dr???? Nem lehet, hogy álterhes voltál?

Kép
Kép
onlány

Tünde
nagyon sajnálom.....sztem is menj el egy hormonlaborra....abból kiderül minden :roll:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tünde!
Sajnálom nagyon! :(
De még jó hogy ilyen jól viseled :wink:

Hát csajok reggel olyan jó kedvem lett a jó vérnyomi,szivhang stb...
Erre most 1 órája felhívott a védőnő hogy hétfön mennem kell kontroll vérvételre(afp) mert annyira alacsony lett...
Fogalmam sincs mennyi mert tiszta ideg lettem meg sem kérdeztem..De reggel megyek hozzá beutalóért akkor megkérdezem :( ,ezt már nem hiszem el komolyan :!: :!: :!:
Azt mondja hogy ne idegeskedjek mert lehet valamit öt csesztek el :roll: :roll:

Ez lehetséges?????
Azt tudom ha nem jó időben veszik le akkor fals eredményt mutathat,elvileg 16+2 voltam akkor....
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Azta, nem jövök egy fél napig és mi minden történik :shock:

Gtunde- Nagyon sajnálom ami veled történt... :cry:De fel a fejjel és előre tovább, ha elsőre ilyen könnyen hoztál egy szép tesztet nekünk, szerintem legközelebb sem lesz probléma :wink: Ahogy a csajok is mondják, lehet csak kis hormon pótlás kell neked is :!: ...Annyira jó, hogy nem vagy elkenődve, így kell ezt csinálni!!Mi meg itt vagyunk neked, örömöt-bánatot velünk megoszthatod :lol:

Kírus- Ne idegeskedj, minden rendben lesz....ÁÁÁÁÁ, ez az AFP ez egy akkora baromság, már bocsánat :evil: ....De állítólag valami 80 % körüli a hibaszázalék ha nem jó időben veszik le és mivel annyira hülyék, hogy sokszor még a baba korát sem tudják rendesen megállapítani, így nem tudják az AFP idejét sem rendesen belőni és akkor jönnek a fals eredmények :!: :evil: Ez csak kismama riógatónak jó, másnak nem.....Itt kint nem is csinálják, csak ha valaki kifejezetten kéri!Úgyhogy erre aztán ne adj Kírus egy fél percig sem!!!!!!!

Betty- Látom tetszett a kaporszakállú :lol: ....Te most miféle bogyókat nyomatsz te lány??Hány félét kell enned?? :wink:

Onlány- Én az államvizsgára tanulással voltam így, ahogy elővettem a tételeket, 5 perc múlva tuti úgy elálmosodtam, hogy nem bírtam a szemem nyitva tartani :lol: El is határoztam, hogy nem dobom ki őket, mert ennél természetesebb altatószer nem létezik a világon :lol:

Susytunder- Akkor nyugis éjszakátok volt, ez jó, mert legalább te is kipihented magad :wink: ...Tényleg kérünk Kristófról képet, mert én nem emlékszem , hogy láttam volna már, bár lehet csak én vagyok Lütyő Felügyelő :lol:

Zsu- Sokat gondolok rád, remélem hozod nekünk következő héten a zebrádat, a sok laptetű meghozza a szerencsédet, érzem 8) :wink:

Iner- Gyere ahogy tudsz!!! :!:

-J- November óta 2 mensi ( féle)???Akkor ha megjön majd a gyógyszertől esetleg nézd meg a betét vagy tampon lejárati idejét mielőtt használod :lol:

Csip-Csip- Mi volt a fülészeten Csajeee???Tényleg miért olyan messze mész fülészetre, Pesten nincsen?? :lol:

Anyci, Réka, Anita-már nagyon régen voltatok csajok!!

Ma elvittem a kocsit ( már megint a kocsi) a szerelőhöz, kiszedte a beletört csavart 30 euro-ért :shock: ...Volt vagy 30 perces a meló, na mindegy, aki béna meg hülye, annak fizetnie kell :lol: .....Aztán délután főztem, meg gondoltam laza leszek, gyorsan sütök egy kuglófot....Gyönyörű is lett egészen addig amíg ki nem akartam szedni a formából, mert bele ragadt a kis szemét :evil: ....Ez egy szilikonos forma és azt írták a használati utasításban, hogy csak az első használat előtt kell kikenni, utána már nem, mert nem ragad bele.....Hát nem úgy vettem észre....Na mindegy, mondtam Apjuknak, hogy ez nem császár morzsa, hanem kuglóf morzsa, majd egye csukott szemmel aztán jó napot :lol: Végül is az íze a fontosabb, nem???? :wink:

Na lépek melózni csajok, de este még szerintem bekukkantok!!

Puszi mindenkinek!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

háááááát, csajok, besz*rás. Most hívott a doki, hogy miután elmentem, 5 perc múlva megjelent egy halvány csík a teszten... (azért ez jófej dolog volt tőle, hisz most voltam nála először) visszarendelt jövő szombat reggelre, vinni kell a reggeli pisit... azt mondta, hogy abból kiderül, hogy mi van...
azaz van hcg a vizeletben, de nem tudni, hogy egy elhalt terhességből, vagy még nagyon fiatalka...
de sztem elhalt, mert utána a dpo 6-on voltunk együtt 1x
azt is mondta, hogy ha közben megjön, akkor storno, de ha csak rózsaszínes folyás lesz, akkor méhen kívüli, de azt is látnia kellett volna most...

erre varjatok gombot!!! :)

mindenesetre hétfőn elmegyek ahhoz a dokihoz, akihez majd járni szeretnék, és megbeszélem vele ezt a hormonvizsgálatos dolgot...
meg úgyis meg akarom ismerni... sok jót hallottam róla, de lehet, hogy nem is lesz szimpi :) :lol:

na most visszaolvasok, hogy kivel mi törpént!!! :)

Kép
gtunde75

ja igen, azt elfelejtettem írni (most, hogy így visszaolvasok), hogy uh után csináltunk egyet az ő tesztjével is, és nega lett (utána meg kicsit zebrás...ezért hívott) :lol: :lol: :lol:

bocsi, kicsit zavart vagyok :)

Kép
gtunde75

Gtunde- Aztaaaa :shock: :D ...Ez nem semmi, de milyen rendes tényleg a doki, hogy felhívott!!!Hát akkor még itt nincs veszve semmi!!!Mondjuk ha tényleg a 6.dpo-n voltatok együtt akkor tényleg nagyon fiatal még a terhesség, lehet azért nem látott semmit!!!Nagyon-nagyon szurkolok értetek!!!! :lol:

KépKép
gyancsi

Ja azt kihagytam, hogy lehet az első tüszőrepi után volt nekd még egy és abból lett a babóca, mert már sok ilyet hallottam, hogy valakinek több pé-je is van egy ciklusban, úgyhogy tényleg még bármi lehet!!! :lol:

KépKép
gyancsi

Tünde
akkor még megy a drukk neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi
most még csak bromot szedek, napi felet...
Jövő hét péntektől (21 cn.) szúrom a decapeptylt, és szedem a bromot továbbra is, + még kell szednem sumamedet, prednisolont, femibiont, C, E vitamint, hüvelykrémet kell nyomnom.....mindezt jövő hét péntektől...aztán amint megjön piri, ezekhez még jön a többi: gonal, betadin, utro És majd a repesztéshez az ovitrell....megjegyezni is nehéz :roll:
Tetszett ez a szilikonos kuglóf sztori :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

gyancsi akkor klinikai eset lennék, mert ha a 6. DPO-n fogant, akkor 6 nap múlva még sehogy se lehet pozitív a teszt!!! a legérzékenyebbek is csak a 9.DPO-n mutatják ki először...
tiszta dili!!!

na mindegy, most nagyon szeretném, ha minél előbb megjönne, és elkezdhetnék egy új ciklust :)
remélem hatásos volt a vizsgálat...rendesen megnyomkodott...
uh-nál is meg akartam kérdezni, hogy miért a gerincemet akarja a hasamon át nézegetni... komolyan tövig benyomta az uh fejet a hasamba... azt hittem átlyukaszt... :):):)

Kép
gtunde75

köszönöm mindenkinek a drukkokat!!! jó érzés, hogy így aggódtatok!! :oops:

onlány jobban vagy már?

csip mi a helyzet? jó híreket hoztál?

betty télapóval megbeszélve!!! :) bár a kutya kicsit furán nézett, hogy mit csinálok a játékával??? :lol: :lol:

Kép
gtunde75

:lol: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok!

Rég voltam sajna, visszaolvasok kivel mi történt...., engem mostanában csak a gond talál meg, ezért nem is akartam rontani a topik hangulatát...

A páromnak most kaptuk meg az eredményt, diagnózis:astheno-teratozoospermia. Valaki tud segíteni,hogy mit jelent??? :roll:

EDI
ediii

Kép
gtunde75

Ediii
ez nem valami jó hír :roll: sajnálom...de remélem nem adjátok fel, küzdeni fogtok a végsőkig :!:

betty615

Köszönöm a gyors választ lányok!! Ez most azt jelenti,hogy nem lehet babám??? :cry: :cry: :cry:

EDI
ediii

Valaki tudja hogy műxik az mikor megszületik a 2.baba és még nincs 2 éves az 1., hogy hogy kapom megint a fizum után a tgyást??? Le kell mondani róla, de mi után számolják, mert ha abból indulok ki, hogy az 1.nél az előző év átlaagkeresetének 60%át adják.... Valaki? Ötlet?

Kép
Kép
onlány

Tünde, lehet mégis csak van baba????De akkor mi van?
Edi, mikor konzultáltok a driddal?

Kép
Kép
onlány

Eddii
mik lettek számokban, és százalékokban az eredmények :?:
Mert az is fontos ehez, látni kéne..
Az egy dolog, hogy milyen diagnózist mondanak rá egységesen...írd le a számokat is.

betty615

ediii in vitro tuti lehet, de nem értek hozzá... a doki biztos elmondja...

onlány az első féléves korától 2 éves koráig GYED-en vagy... úgy hallottam az az új szabály, hogy a 2. gyerkőcnél a jelenlegi ellátás 70%-át adják... de ez nem tuti fix, csak hallottam... viszont ha igaz, akkor szívás (régen ilyen esetben az aktuális szerződés szerinti bér alapján számfejtettek)
de megpróbálok utánanézni...
jaaaaa, sztem nincs baba... nem is reménykedek

Kép
gtunde75

Tünde, az régen volt, Lozánál így kaptam, de most állítólag 60%. Azt viszont nagyon megköszönném, hogy ha utánna tudnál járni! Mert régen úgy volt ugye, hogy lemondott ilyen esetben az anyuka agyedről és kapta a fizu utáni bér x %át

Kép
Kép
onlány

onlány ok, holnap rákérdezek... 6 évig dolgoztam az egészségbiztosítási pénztárnál, a volt kollégák tuti elmagyarázzák, hogy mi van... :)

Kép
gtunde75

köszönöm szépen!

Kép
Kép
onlány

Szép estét Mindenkinek!

Tünde
, sajnálom a történteket, de ne add fel semmiképp!az egyik ismim járt úgy, hogy elment a dokihoz uh-val megnézte és azt mondta, hogy nem látszik semmi, de az ő tesztje pedig pozitív volt...rá egy hétre újra uh és akkor meg azt mondta neki, hogy látja, de valószínű, hogy méhen kívüli a dolog...gondolhatod...köv. uh-nál pedig petezsákban látható volt...azóta 24 hetes terhes!
Drukkolok nagyon, de nagyon!

Kírus, jó lenne tudni mennyi az az alacsony érték :?: simán lehet fals eredmény az biztos, nagyon fontos, hogy betöltött 16.hét legyen!
most majd újabb vvétel afp-re :?: azt hiszem ismételni is szokták, ha gond van vele, de akkor később!majd megkérdezem holnap!

Ediii, sajnálom ez valóban nem igazán jó eredmény :cry: jó lenne tudni a pontos értékeket :!: le tudnád írni :?: (ahogy betty is írta)

Csip, merre vagy,miért pont Pécs :?: várlak nagyon a jó hírekkel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, nem feladni :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ediii, az biztos, hogy nincs túl sok mozgó sperma, de a pontos eredményekből lehet megmondani, hogy inszem vagy in vitro jöhet szóba!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!! mindjárt felteszem ide az eredményt.....

Tünde! Sajnálom,ami veled történt :( ,nekem is volt ilyen, csak én azt a hibát követtem el,hogy nagy örömömbe elmondtam pár emberkének, és utána meg magyarázkodhattam, hogy még sincs baba....car helyzet volt...
de majd a köv. hónapban bizti sikerül :wink:

onlány!! az a baj,hogy a doki elutazik 2 hétre és majd csak utána tudunk menni hozzá, ja és csak pénteken rendel sajna.., / a legjobbkor megy el/

EDI
ediii

Várom Én is...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem tudom feltölteni, valakinek elküldhetem emailben??

EDI
ediii

igen küldd

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!! elküldtem :!:

EDI
ediii

még semmi :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

itt van nézem, de ez sok idő nekem sajna :cry: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!! köszönöm,hogy megnézed :oops: , már a bőgő sarokból kijöttem,hogy ne lássa rajtam a párom,így is magát hibáztataja ..., nem hiányzik neki,hogy még azt is lássa,hogy mennyire kivagyok...
Ti hova jártok??hol csinálták az inszemet??

EDI
ediii

ne idegeskedjetek, van megoldás!
mi már 3 inszemen vagyunk túl, szegedi vagyok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ancsi!
hát az biztos, hogy a procter & gamble nem az én betét- és tamponvásárlásaimból fog meggazdagodni (pedig volt olyan időszak is, amikor belőlem éltek :D )

ja, a szilikonos sütöformát meg állítólag egy jó fél órára a fagyasztóba kell tenni, hogy ne ragadjon bele a cucc.
nem vagyok ilyen okos :shock: nekem is úgy mondták, de mindig csak akkor jut eszembe, amikor már benne van a tészta.
egyébként amikor először használtam, ott ültem 30 percig a sütő előtt és néztem, hogy vajon mikor kezd el olvadni :oops:

tünde!
ezt én már nem értem :o
a két csík akkor is 2, ha az egyik halvány...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

zsu!
most nézem, hogy szegedi vagy :idea: oda járok gasztróra :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Közben visszaolvasgatok..
susytunder!! nagyon szép a babód, gratula!!! biztos jó érzés lehetet látni a picurkát :)
Van itt még egy pár kismami, ti is rakhatnátok fel cép baba képet :oops: :)

EDI
ediii

Juli és kihez, lénárt zsuzsa ő egy igazán jó gasztrós, esetleg ő?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Molnár Tamáshoz :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ediii, emailt küldtem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás