Sziasztok!
Na, most en is a padlon vagyok
, nem tudom, miert, de irto turelmetlen vagyok, meg azt szeretnem, ha mindenki beken hagyna a mai napra.
Pedig nem kellene stresszelnem, mert az a legrosszabb.
Olyan igazsagtalannak tartom (es erzem), hogy nekem (nekunk) miert kell ennyit varakozni es szenvedni, mashol meg, ahol nem is akarjak, allandoan gyerek van. Hogy egyszeruen megszakad a szivem, amikor azt hallom, hogy arra a kerdesre, hogy mikorra varjak a babat valaki kepes azt valaszolni, hogy "nem varjuk, jon".
(Megtortent...)
Bocs, a negativ hangulatert...
Moni!
Nekem is sokaig tart, de mindig is sokaig tartott, szerintem ez nem tenyezo (meg lehet, hogy maskepp is vesszuk, mert en amig valami pici is van (mar csak mondjuk barnas semmiseg), addig ugy veszem, hogy meg megvan).
Andi!
Ugy legyen.
En ezt a tobbszoros peteerest sem tudom elkepzelni, de legyen neki igaza.
Kriszti!
En ugy tudom (es ezt tapasztaltam is), hogy a menzesz utan 1-2 napig es elott 1-2 napig nincs jelentosebb huvelyvaladek (nalam ez is jelezte annak idejen, hogy itt lesz az ideje). Sajnos ez mostanaban nincs igy, pedig de jo lenne, mert akkor azt jelentene, hogy minden rendben van (legalabbis nekem).
Szoval a menet elvileg: mensi, nincs valadek, egyre tobb van, sok van es nyulos (ovulacio), kevesedik es "besurusodik", a mensi elott nincs (vagy alig van).
Na mire ezeket leirtam, egy kicsit meg is nyugodtam.
Eszter