Új privát üzeneted érkezett!

Györgyi!
A genetikai vizsgálatról semmit nem tudok, csak sejtéseim vannak.Kép
Szerintem vért vesznek, kromoszómát néznek..???

Majd beszámolok róla.
Idõpontja még nincs, hétfõn 9-tõl lehet menni, de sajna telefonon nem tudtam õket elérni.Kép
Személyesen kell õket zaklatnomKép

Ja, a Closti hatása..
Úgy gondolom, hogy a hõm a Closti miatt "állt be".
Ugyanis a Closti elõtt az alacsony hõm 36,2-36-3 volt, a magas 36,7-36-8.
Most (pedig csak 1x szedtem Clostit) a magas hõ 37, az alacsony pedig 36,5-36,6.
Lehet, hogy a progi-szintem helyrejött?
Bár egyszeri gyógyszeradagolással aligha..Kép

Ancsi
Ancsi

GabooManoo

Nana,hogy lesz babucid!!Ez nem kerdeses!KépKépKép
Szombaton megkapod a lelkiterapiat es mindent bele inszem!!KépKép

Mar kezdek izgulni,vajon lesz-e ovim turbozas nelkul!?!?

puszi Kriszti
kriszti

Gabó!

Itt vagy még??????????????

Semmi elkeseredés, van 6 inszem 5 lombik lehetoségetek. (Nekem már csak ketto inszem, na én el vagyok most kenodve. Új inszem új remények.

Caldea
caldea

Caldea, Eszti!

Nektek is köszi az együttérzést. Sokat jelent most nagyon.Kép

KATA! Kép
Most olvastam csak,hogy beindítottad az esözést. Vére egy igazán jó hír!!!!!!!!!!!!
EZ SZUPER, de most már én jövök!!!!!Húzz már meg légyszi jó erösen.........KépKép
VIGYÁZZ NAGYON A KINCSEDRE és örömködj sokat!
Igazán nagyon nagyon örülök!!!

Lányok!
A dokibácsim azt mondta a nemi élet nincs tiltva lapar után. Na jó, de kinek van hozzá kedve? Pedig nekem a 17-18 nap az ideális és most talán pont a jobb oldali érett? Vagy nem törvényszerü,hogy egyszer az egyik hónapban utána a másik hónapban érik??? VÁLASZT KÉREK!(óhajtó)

Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Tegnap itt örömködtem, hogy a Kata helyére kerültem a listán, de nekem úgy tünik nem jön be ez a hely. Még nem jött meg, de ma reggel már jelentkeztek az elöjelek. Egy-két nap és megint megjön...

Nagyon el vagyok keseredve, pedig tegnap még olyan lelkes voltam. Lehet, hogy nem kellett volna feliratkoznom a listára?

Györgyi! Szerintem höméröt legolcsóbban a gyógyszertárban kapsz, bár nem tudom mennyibe kerül. Erazmusz azt szokta mondani, hogy japán higanyosat vegyünk, ha ez segít valamit.

Norci! Ne keseredj el, én is csak magammal beszélgetek, de jó legalább kiírni magamból az érzéseimet. Tegnap a nagy reménykedést, ma a bánatot.

Én a háttérböl szorítok a háttérben levöknek is!

Edi
Edi

Folytatom...

Mi volt a rossz az ébredéskor?

Nekem hála égnek semmi bajom nem volt.

Tegnap Te kerestél telefonon?

Nagyon örülök, hogy túlvagy a laporon.

Caldea
caldea

Gabó!

Ahány hely annyi szokás. Pécsett pl. nincs beöntés, borotva aminek nagyon örülök.

Caldea
caldea

Norci,Edi

nem akarlak titeket megbantani igazan.Sajna akik ritkan jonnek kicsit talan hatterbe szorulnak.Nem azert mert nem szimpatikusak csak a mindennapiak jobban kovetik egymast.majd jobban figyelunk.

gabo

ugy tudom,hogy elvileg egymas utan jonnek de nem torvenyszeru.pl ha az egyik alul mukodik.

mennem kell lassan

Cupp Kriszti
kriszti

Caldea!

Hányás, iszonyú fájdalom. Azt hittem kiszakad a hasam. Megpróbálták feloldani az összenövést és szerintem megkínoztak belülröl. Na meg az,hogy az intenzíven ébredtem nagyon megijesztett, azt hittem ,hogy nagy a baj, mert arra készültem, hogy a helyemre visznek. Majd meg haltam utaána éhen. Este nyolcig ment belém az infúzió. Erre sem voltam felkészülve. Szóval majd éhen haltam, de amikor felkeltettek, hogy megyünk a helyemre, olyan hányingerem volt megint, hogy alig ettem egy kis Anya féle husilevest.
Neked meddig tartott???
Nem én kerestele, de szerettelek volna felhívni, csak nagy igyekezetemben fogalmam sem volt hava írtam a számodat. Most meg már itt a tali. Szerintem lesz miröl dumcsizzunk. Meddig van nyitva valyon az étterem???hihiKépKép:

Puszi: Gabó
Gabómanó

Gabó!

De jó hogy itt vagy. Majd akkor elmeséled szombaton. Azért irigyellek, hogy ilyen bátor voltál.
Nekem is úgy szokott lenni, hogy egyik hónapban a bal oldalon, másik hónapban a jobb oldalon érik a tüszõ. A MACA-tól meg többször is van peteérés. Ki kellene próbálnod.

Ancsi!

Igen a Closti az megemeli a hõt.

Andi
Andy

Caldea!

Azt gondolom akkor,hogy ez a kórház mindent megmutatott nekem ami egy kórházi kezelés alatt kellemetlen lehet. Borotváléni engem sem borotváltak, mert otthon elökészültem.

Gabó
Gabómanó

Kandi2!

Olyan jó, amikor megnyilik ez az oldal mindig ezt olvasom elöször.
"...Nekem elsöre sikerült az insemináció...."
Ez lehet egy jel,hogy nekem is elsöre fog ugye???

Gabó
Gabómanó

Gabó!

Még csak ne is gondolj ilyet, hogy neked soha sem lesz. Ha majd körülödted fog szaladgálni a bébi KépKépKép már nem is fogsz erre a sok torturára emlékezni.
Én ugy tudom, hogy váltakozva érnek meg a peték. De ha arra gondolunk, hogy valaki terhes és mégis meg van neki akkor nem a másik oldal tisztul..?

Caldea
Te már biztosra tudod, hogy nem sikerült a mostani inszem? Bocs, ha már irtad.. lehet, hogy lemaradtam róla.

Mindenkinek köszi az infot a hömérörölKép

Ancsi
Várom majd az infokat.
Szerintem most jó a höd, és az ugye már fél siker.Kép
A többi rajtatok mulikKép
Gy
Györgyi

Andi!

Megyek is MACA-t venni.Nem megyek mert igen csak hó vége van. Meg a talira is fére kell tenni.

ANcsi!
HOLNAP JÖVÖK MEGINT NETEZNI. Írd meg melyik a vonatod.

Most megyek, mert lejhárt az idöm.

Puszi mindenkinek és jó újra köztetek. Kaptam sok pluszt megint.

KÖSZI: GABÓ
Gabómanó

Andi!

Még annyit,hogy a bátorságomból majd adok...

Gabó
Gabómanó

Köszönöm a vigasztalást, azért nem voltam annyira elkesredve, csak kicsit furi volt, hogy mert nem ilyeneknek ismerlek meg titeket, mindegy én már csak ilyen hiper érzékenyu vagyok.

Ancsi, te hol méred a hőd?

Norci
Norci

Haho!

Szerintem mar mindenki biztos elment. Egesz delelott hatterolvaso voltam (keves hozzaszolas), azert amikor deluan elmegyek, beindul az egesz tarsalgas.

Andi!

Gondolkodtam, hogy menjek-e, de aztan eleg kesore csuszott (nekem) 14-17 koze. Mert van egy allano programom szombat delutan 16-tol. Meg epp aznap megyunk az anyosomhoz (Fuzesabonyba).

Edi!
En is gondolkoztam, hogy feliratkozzak-e a listara, de aztan ugy gondoltam, hogy nem ettol fugg. Sot, meg konnyebb a masikat biztatni, drukkolni erte, ha tudod, hogy hol jar. A jelszo pedig: uj ciklus, uj remenyek... KépKép De nalad meg errol szo nincs.

Gabo!
A tankonyvek szerint valtakozva erik a ket oldalon. De ez persze nem 100%. Az orvosok meg sokmindent nem tudnak.
Becsullek erte, hogy vegigcsinaltad, es kivanom, hogy az eredmenye is meglegyen egy pici pocaklako kepeben (vagy eppen tobb pocaklakoeban). KépKép

Mara ennyit, puszi mindenkinek, holnap jovok!
Kép

Eszter
Beszti

Szia mindenkinek!

Nagyon szorítok Nektek. Tiszta szívböl kívánom, hogy kövessetek, legyetek részesei annak amit most én és a férjem érzünk.
Természetesen az orvosi vizsgálat után még jelentkezem, de mostantól csendben maradok, csak olvasgatni foglak Titeket.

Gabó!
Gondolok rád, hidd el. Én biztos vagyok benne, hogy találkozunk mi hamarosan valahol Miskolcon. Mondjuk a szülészeten??? Kép Én mint boldog anyuka (mondjuk egy kontrolvizsgálaton), Te Pedig boldog kismama.
Ha úgy gondolod itt a címem: kata@kgb.hu
Sajnos én nem látom itt egy lányét sem, így a Tiedet sem.

Nagy puszi MINDENKINEK!!!

Kata'(ék)
Kata

Gabó!Kép
Igen neked is tuti fog sikerülni,nem vagyok különleges lény csak olyan lány mint Te ill.Ti,igy nem kaptam kiváltságot az élettöl,csak a sok vetélés miatt lehet elöbbre kerültem,mert megsajnált " valaki odafent"!
SOK SIKERT
-\persze ez MINDENKIhez szolt
Puszi nektekKépKandi72Kép
u.i.:bocsika elfelejtettem írni ,hol lakok:Budapest III.ker.
és Köszönöm,hogy a listára tettetek
Kandi72

Jó reggelt!
Drága Gabó!Kép
Tegnap már nem tudtam olvasni az üzidet, csak ma.
Szóval, én azzal a vonattal jövök, amelyik Miskolcról 9:30-kor indul, Vámosgyörkrõl pedig 10:40-kor indul tovaKép
Pestre 11:52-kor fogunk érkezni!
Itt várnak majd Krisztiék!
Nem tudom, kaptál-e listát, rajta van a telcsiszámom.
Ha esetleg mégsem lenne meg: 70-249-0554
Egyébként hosszú szõke hajam van, valószínûleg farmerben v. fekete gatyóban, illetve kék dzsekiben megyek.
Innen talán felismerszKép
Ja, az arcomra kiül a "babát szeretnék" kifejezés..KépKép
Na, komolyan, remélem nem vétjük el egymást!!!KépKép

Norci!
Én a popsiban mérem a hõt, régebben a szájban mértem.

LÁNYOK! UGYE TUDJÁTOK, HOGY tényleg BEINDULT A BABAESÕ???!!!!
VÁRJUK A KÖVETKEZÕ ESÕCSEPPECSKÉT!KépKépKép
Kép
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!
Ma reggel mar nem birtam tovabb, teszteltem és: 1 csik Kép
Pedig mar a 49. napon tartok, a hom pedig 37,2.
Ma 8. napja van fent. Nektek hany napig szokott fent lenni?
Koszi elore is a valszt!
Sugar
Sugár

Gabó!

Hát nekem ilyenek nem voltak, de akkor is jó, hogy elmentél.

Györgyi!

4. inszem nem sikerült.
Böködik a fenekemet, hétfon uh, kedd vagy szerda 5. inszem.

Caldea
caldea

Sziasztok!

Sugar!

Nem tapasztalat, hanem konyv alapjan a magas fazisnak 11 vagy tobb napig kell tartania. Mivel neked is valtozo hosszusagu a ciklusod, javaslom, hogy inkabb arra figyelj, hogy mikor a legbovebb a huvelyvaladekod, es ahhoz adj 14 napot, akkorra varhato a menzesz. (Nalam pl. a mult honapban ez csak a 28-29 napra volt teheto, es a 44. napon jott meg.) Persze ehhez tudnod kell azt, hogy mit jelent a bo valadek... (A homerogorbe csak akkor lenne realis, ha az egesz honapban mered, de te, ha jol olvastam, csak 1,5-2 hete.) Sajnalom, hogy csak egy csik Kép, igazandibol ettol akartalak megovni (meg a tobbiek is), mert nekem is a leghosszabb ciklusom 40 nap volt korabban, ugyhogy a 41. napon nagyon bizakodtam, de sikerult meg tovabb tolodnia. Ne keseredj el, meg lehet, hogy van baba, meg az izgalom a babacsinalas miatt is eltolhatja a mensidet. Drukkolok, hogy ne ez legyen, csak egy kicsit kesobb fogant baba okozza a "galibat". Kép

Andi!

Haho!
Remelem olvastad a tegnapi valaszom. Kép

Eszter
Beszti

Sugár!

Én úgy tudom, ha 14 nap után sem esik le a hõ akkor már biztos a terhesség. Ezt a szakkönyveimben olvastam.
Szóval még várnod kell és ne légy türelmetlen.

Kriszti, Ancsi, Gabó!

Akkor hárman jöttök elém a Nyugatiba. De hol fogunk találkozni? Krisztit már láttam fényképen, de majd a hosszú szõke hajú lányokat is figyelni fogom. A vonatom 12:12-re ér be a Nyugatiba.
Én is szõke vagyok, de félhosszú a hajam.

Andi
Andy

Beszti, Andy!
Koszi szepen a valaszokat. Akkor meg tenyleg varnom kell. Ha nem jon meg, es nem esik le a hom, akkor jovo heten csutortokon tesztelek ujra. Akkor mar 15. napja lesz fent. De jo lenne!!
Remeljuk beindul a babaeso!! Kép
Sugar

Beszti: ez a huvelyvaladekos dolog jo otletnek tunik. Jovo honapban erre is figyelek. Koszi!
Sugár

Lányok,
Sziasztok, eddig nem voltam, mert nem volt internet hozzáférésem, de már minden ok.

Norci,
Te magad mondtad, hogy nem akarod beleélni magad a dolgokba, ezért nem is ujjongtam, vagy bíztattalak. Persze veled együtt éreztem, csak nem akartam azt, hogy ugyanaz történjen mint múlt hónapban. Ne légy elkeseredve amiért nem kapsz pozitív visszajelzéseket, hiszen éppen ezért "hagytál itt minket". VELED VAGYUNK!!!!

Sugár,
Ha a höd 8 napja van fenn, akkor az még nem jelent semmit. Nem tuti és ne vedd készpénznek, de a peteérés után a hö pár nap alatt éri el a 37 fok feletti értéket. Tehát, ha mondjuk a 8-hoz hozzáadunk még 2 vagy három napot, akkor sem telt le az az idö, hogy a teszt bármit kimutasson. Én így gondolkodom. Remélem nem kell, de ha igen akkor következö hónapban végig mérd a hödet. Eszti jól mondta.

Gabó,
Elkeseredésre semmi ok. Látom nagyon megkínoztak a kórházban. Biztos nehéz volt, de csak pozitívan!! Nagyon sok baba született már inszemmel.

Kriszti,
Te meg ne épp most add fel, amikor már Dr. Fábián szitát csinált petefészkeidböl!!!!!! Hogy áll a höd? Maradj itt velünk és ne add fel.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

A negativ teszt ellenere remenykedem tovabb, hatha meg nem tudta kimutatni. Nem keseredtem el, mert arra probaltam magam raallitani gondolatban, hogy nem vagyok terhes. Persze tegnap mar irto ideges es turelmetlen voltam, alig vartam a reggelt.
Bizakodom tovabb, es probalom magam lefoglalni, mert ebbe a varakozasba bele lehet bolondulni!

Kedves mj! Nem veszem keszpenznek, amit irtal, de nagyon nagyon jo lenne, ha tenyleg meg koran csinaltam volna es azert lett negativ!
A homerozest mar ugy megszoktam, es a kivancsisag miatt is most mar csinalom minden reggel.

Norci! Nagyon varom en is a holnap reggelt, kivancsi vagyok az eredmenyre! En is csak holnap akartam leghamarabb tesztelni, de nem birtam tovabb.... nem is lett pozitiv az eredmeny.

Sugar
Sugár

Sziasztok!

Ma olllyan rossz kedvem van,legszivesebben csak nyafognek es pityeregnekKépKép
Tegnap volt eloszor jatek a mutet ota,mert utana jol meg is jott.Es annyira fajtak utana a petefeszkeim.Tuti valami tortenik bennem hormonilag mert olyan huje hisztis vagyok mostanaban.Mi van velem???
Jajj ne haragudjatok de meg en sem ismerek magamra mostanaban.

Ancsi
Akkor majd csorgetem a mobilod es beazonositjuk egymast.Fekete rovid a hajam es ezer %,hogy fekete nadragban leszek/nincs is szoknyam!/ es vajszinu felhosszu borkabatban.

Andi
Teged megismerlek ezer kozul isKépKép
Gyorsan irok emilt fontos kerdesem van.

Gabo
A hanyas nem ritka altatas utan es egy picit nekem is fajt a pocim de amikor eloszor felebredtem azonnal kerdeztek kere-e fajdalomcsillapitot es azonnal meg is kaptam aztan aludtam szepen tovabb.
Nemsoka elfelejted az egeszet amikor eloszor erzed magad rosszul ebredes utanKép

puszi Kriszti
kriszti

Szija MJ

Hianyoztal!!!!!!!!Persze,hogy nem adom fel csak idonkent leeresztek.mar alig varom,hogy menjek a mi dokibacsinkhoz es kezdjuk a szurikat.
A hom?Azt epp akartam kerdezni toletek mert nekm eddig ha megjott mindig leesett 36.5-re most pedig meg mindig 36.8,meg mas is olyan fura,nincs h.valadekom egy csepp se lehet,hogy kiszaradok?Tudom,hogy ezek hormonfuggo dolgok mar annyira ossze vagyok kavarodva.Ez mar telleg gyerek`gyartas`!Gondolom titeket is megvisel.
Te hogy allsz???

cupp Kriszti
kriszti

Jó reggelt lányok!!

Ma szép napunk lesz, süt a nap, kék az ég..

Azt hiszem ez a hónap fucs, a hó elején a megfázástól magasabb volt a höm, most a 21. napon emelkedés helyett még lejebb ment 36,6-ra. Talán most van a ov.?

Képzeljétek álmomban terhestornán voltam (db. félidös pocival) sok kismamával együtt.Kép Remélem ez jót jelent, és biztos ti voltatok a többiekKép

Caldea
Sajnálom, hogy nem sikerült a 4., de az 5. biztos, hogy sikerülni fog.

Gy
Györgyi

Eszter!

Hát sajnálom hogy nem tudsz eljönni a talira. Talán majd legközelebbire, ahogy Kriszti mondaná a babásra.
A hõm lement 37-re ez most nem tudom mit jelent. Lehet hogy megint peteérés van. Azt mondta Erika aki szedte, hogy még a mensi elõtt is lehet peteérés.

Andi
Andy

Kriszti,
Nekem is már az 5. napja csak 38-at mutat a höm. Ne aggódj, szerinem ennek lejjebb kell mennie, aztán uzsgyi fel és fenn is marad több hónapig.
Ne légy letörve, biztos a hormonok készülödnek. Mindenkinek vannak jobb-rosszabb napjai.

Lányok!
A mensim általában 7 napig szokott tartani, mindig is irigyeltem azokat akiknek ennél rövidebb. Most nem tudom minek a hatására (Gynevac, vagy MAca) de össz-vissz 4 napig tartott. Örülök neki. Bárha tudnám mi történik ott bennt!!!!

Moni
mj

Andy! Ne haragudj, hogy ertetlenkedek es belekotyogok, de a 37-es ho neked lent van? En eddig azt hittem, az fent van... Nem ertem ezeket a hos dolgokat Kép
Bocsi,
Sugar
Sugár

Sziasztok!

Már régen megjöttem a nyaralásból, csak sajnos itt elvették a netet. Beugrottam hozzátok, mert már nem birom az elvonási tüneteket.

Kata!
Nagyon sok gratuláció! Vigyázz nagyon magatokra.
Végre meginditottad a sort. Most aztán mindenki beáll mögéd, és követünk téged.

Sugar!
Ne legyél elkeseredve. 7 éve mikor terhes maradtam a fiammal, és is korán csináltam tesztet. Az elmaradt mensi után kb 7-8 nappal. Nem mutatott semmit. Aztán mivel 1 hét múlva sem történt semmi megismételtem, akkor már 2 csikom volt.

Lányok!
Felvennétek engem is a listára?
Djeszter 2c,20 cn, Budapest, 29 év

Köszönöm

Sajnos nem tudok sokszor jönni, de azért titokban probálkozom.

Minden jót

Sziasztok

Djeszter
djeszter

Györgyi,
Nekem is volt ilyen álmom, aztán valamilyen fajta kisebb rémálomba csapott át.

Hát nem tudom, hogy ez a 36,6 mit jelenthet. Egész hónapban méred a hödet? Csak kitartás.

Andi
És arról mit mondott Erika arra, hogy ha pont a mensi elött termékenyül meg a petesejted, akkor annak van ideje beágyazódni? Ez akkor hogy müködik?

Moni
mj

Moni
Egész hónapban mértem, de a hónap elején megfáztam ezért teljesen fent volt, most elég használhatatlan az egész. Pedig általában jól elküldöníthető a két fázis.

Lányok
Képzeljétek küldtem a Coraxnak egy emilt, hogy az LH tesztből több rosszat is találtam. És válaszoltak rá! Azt irják nem igen volt még ilyen visszajelzés, és küldjem el a cimemet, akkor kárpótolni fognak.
Na ehhez mit szóltok?Kép Egy rendes cég..

Gy
Györgyi

Haliho!

Mensi sehol...

Gabo: ha kersz listat, ird meg az emilcimedet ide vagy nekem (urbano@budapest.hu).

Lanyok! A Macat mindegy hogy mikor kezdenem el szedni: ciklus elejen, kozepen, vegen? Mert mar en is kezdek rajta gondolkodni....

Pusssz: orsoly

Ps: a melleim iszonyu nehezek lettek mostanaban. Ez szerintetek a kozelgo mensi jele lehet?? Korabban nem figyeltem ezt meg....
orsoly

Dobok egy mai listát, mert változott... Kép

Orsoly 8c 71 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 46 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 39 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 34 cn Budapest 24 év
Norci 5c 33 cn Budapest 26 év
Bella 15c 32 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 32 cn ? 32 év
Eszter 12c 32 cn Szigethalom 26 év
Edi 6c 27cn Maglód 33 év
Monchy 9c 26 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 26 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 25 cn Györ 24 év
Márti 9c 24 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 22 cn Szeged 30 év
Eni 2c 21 cn Pécs 26 év
Edina 7c 21 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 20 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 20 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 18 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 17 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 16 cn Adács 27 év
Éva 28c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 12 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 10 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 8 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 7 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 5 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 3 cn Budapest
Kandi72 1c 2 cn 29 év
Cincérke 33c 2 cn Budapest 26 év
Cincérke

Sugár!

Hát azért rossz a 37, mert eddig 37,2 volt és nem igazán kellene, hogy lemenjen, sõt az lenne a jó ha még feljebb menne.
Nekem ovuláció után mindig 37,1 körül mozog és csak 10 nap után szokott leesni.
De lehet hogy nálam most a MACA kavart be.

Moni!

Erika csak annyit mondott, hogy célszerû sûrûbben akciózni, mert a MACA-tól bármikor lehet peteérés. Én már 3 alkalommal tapasztaltam a szúrkálásokat,
eddig még soha nem volt ilyen 1 ciklus alatt. Ja és kérdeztem tõle a nyákot és azt írta, hogy neki sem volt, de õ a PG53-mal ellenõrizte a páfrányokat. Na most én ezt se látom, ki is fogom hajítani ezt a kukába.
Szerintem ha a mensi elõtt termékenyül meg akkor azt kb. 10 múlva mutatja ki a teszt. Hallottam már ilyen esetrõl hogy valaki ekkor lett terhes. Miért ne tudna beágyazódni? Ezt nem igazán értem.

Kriszti!

Akkor jó ha ezer közül is megismersz. Várom azt az emilt.

Andi
Andy

MJ

A maca tuti meg valtoztatja a mensit nekem 7 napig tartott,en a PCO-mal csak 1-2 napig szoktam.

Szija Eszter!KépKép

Huu miket almodotok!?!?

puszi kriszti
kriszti

Sziasztok!

Na, most en is a padlon vagyok Kép, nem tudom, miert, de irto turelmetlen vagyok, meg azt szeretnem, ha mindenki beken hagyna a mai napra.
Pedig nem kellene stresszelnem, mert az a legrosszabb.
Olyan igazsagtalannak tartom (es erzem), hogy nekem (nekunk) miert kell ennyit varakozni es szenvedni, mashol meg, ahol nem is akarjak, allandoan gyerek van. Hogy egyszeruen megszakad a szivem, amikor azt hallom, hogy arra a kerdesre, hogy mikorra varjak a babat valaki kepes azt valaszolni, hogy "nem varjuk, jon". KépKép (Megtortent...)
Bocs, a negativ hangulatert... Kép

Moni!
Nekem is sokaig tart, de mindig is sokaig tartott, szerintem ez nem tenyezo (meg lehet, hogy maskepp is vesszuk, mert en amig valami pici is van (mar csak mondjuk barnas semmiseg), addig ugy veszem, hogy meg megvan).

Andi!
Ugy legyen. Kép
En ezt a tobbszoros peteerest sem tudom elkepzelni, de legyen neki igaza.

Kriszti!
En ugy tudom (es ezt tapasztaltam is), hogy a menzesz utan 1-2 napig es elott 1-2 napig nincs jelentosebb huvelyvaladek (nalam ez is jelezte annak idejen, hogy itt lesz az ideje). Sajnos ez mostanaban nincs igy, pedig de jo lenne, mert akkor azt jelentene, hogy minden rendben van (legalabbis nekem).
Szoval a menet elvileg: mensi, nincs valadek, egyre tobb van, sok van es nyulos (ovulacio), kevesedik es "besurusodik", a mensi elott nincs (vagy alig van).

Na mire ezeket leirtam, egy kicsit meg is nyugodtam.

Eszter
Beszti

Andi!
Ertem mar.
En meg csak ebben a honapban kezdtem a homerozest, aztan probalom megerteni a dolgokat. En ugy gondolom, hogy a 37,0 meg jo. Allitolag sokmindentol fugg, mennyit aludtal, milyen meleg van a szobaban, szoval szerintem az az 1-2 tized nem lehet olyan dominans. De lehet, hogy tevedek.

A PG53-rol eleg sokaktol olvastam, hogy nem vehetok ki tisztan a pafranyok. Mr. Spock javasolta, hogy par honap mulva vegyek, de a masok rossz tapasztalatai miatt inkabb kihagyom.

Orsoly! Szerintem a mellfájás nem feltétlenul a mensi jele! Terhesseg eseten is tapasztalhato, nem?

Lojjetek le nyugodtan, ha tul sokat csacsogok ma, de ma nem birok nyugton maradni!

Sugar
Sugár

Andi,
Mert ha mondjuk mensi elött 4 nappal termékenyül meg a petesejt, a beágyazódás csak 7 nappal a megtermékenyülés után fog megtörtnni. Ergo a megtermékenyült petesejt kiürül a szervezetböl. Mondjuk én így látom. De persze az is lehet, hogy a szervezet rádöbben, hogy hej, itt megtermékenyült petesejt van, ami még nem ágyazódott be és akkor nem indítom el a mensi folyamatát.
Van valakinek erre öltete?

Andi
Biztos, hogy a Maca kavart be. Ne aggódj, csak akrióhegyek legyenek.

Orsoly,
Igen, a mellfájdalom és a mellek megnagyobbodása, érzékenysége az abszolút elömensis "kórkép". Úgyhogy hajrá és nyugi, meg fog jönni most már hamarosan.

Puszi, Moni
mj

Eszter

Koszi,en is igy tudom.DE en mar a 7. napon voltam es `jatek` kozben nem volt!!!Ami ugye problema.mar irtam E-nek hatha valaszol.

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Sok a munkám és az elvonási tünetek rajtam is kezdenek jelentkezni! Kép

Sugár!Kép

Korai volt még tesztelned, ahogyan a többiek is írták, a hönek legalább 14 napig fenn kell maradnia! Tesztelni csak utána és az sem biztos, hogy rögtön kimutatja!
Figyelmedbe ajánlom ezt a két címet, nagyon sok hasznos infohoz fogsz jutni:

www.babapont.hu/babava/fert/csaltervbase.html
www.kzs.hu/eva/fogam/egyeb.htm

Lellának is van valahol egy honlapja, ahol megtalálod a minta hömérsékleti görbét és egy üres ürlapot is, amit a saját hömérözésedhez használhatsz!KépKépKépKépKépKép

Gabomano!

Sok-sok elismerés NEKED, hogy végigcsináltad! Én ia nyuszi vagyok, mindentöl félek. Tehát: ÉLJEN GABOMANOKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kriszti!

Nyafizz nyugodtan, azért vagyunk! Nem lehet mindig mindenkor jo kedved!
Na de azért fel a fejjel!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Egy kis energia is, akinek szüksége van rá: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Caldea!

A következö inszemed már tuti bejön, hiszen ösz van, és ha ösz van akkor: BABAESŐ KépKépKépKépKép

Puszi, Pucur
Pucúr

De sokat irtatok amig és is megirtam a mondokámat.

Na de: azt olvastam valahol, hogy Afrikában több olyan törzs is van, ahol az a szokás, hogy szigoruan csak a mensi idején párosodnak (mint az állatokKép). Ugye mi ugy tudjuk, hogy akkor nem lehet terhes az ember lánya. Na de hát ezek meg mégis szaporodnak!!! Akkor most hogyan is van ez??? Vagy a tiltott gyümi édesebb és be-be csuszik ott is valami?

Pucur
Pucúr

Andi!

Szerintem ha a mondjuk 23. napon van egy peteeresed, es akkor megtermekenyul a pete, a szervezet ugyanugy felkeszul ennek a petenek a beagyazodasara, ergo nem lesz mensi, hanem babaKépKépKép Ha jol remlik valami ilyesmi volt Bejanak is, hogy nem ciklus kozepen termekenyult meg valoszinu. De biztos olvas minket es majd mond erre is valamitKép

Kriszti, gabomano es a tobbiek! Fel a fejjel, mindjart minitalcsi, raadasul megindult a babaesoKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Orsoly és Andi!
Bocsi, hogy elozetes ismeret és tapasztalat nelkul buta tanacsokat osztogatok Kép!!!!

Draga Pucur!
Koszi szepen az oldalakat, most azonnal megnezem!
Hatha okosodom mar egy kicsit ebben a temaban, igazan ramferne.

Tok jo, hogy azt irjatok, korai volt meg tesztelnem, igy tovabb elhet a remeny!

Kivanok Mindenkinek mielobbi zebras tesztet!
Sugar
Sugár

Lányok,

ez egyszerüen borzasztó. Sirni lenne kedvem. Éppen most olvastam az újságban, hogy már megint találtak egy halott csecsemöt. Alig 1-2 hetes lehetett és egészségesen született.
Ez elkeseritő!

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Van valaki akinek volt progihiánya? Milyen akkor a högörbe?

Nekem félidöben 37,1 volt a höm és azóta szép folyamatosan csökken. Ma a 27. napon már csak 36,7
Szerintetek ez progihiányt jelent? A 18., 21. és 24. napon voltam vérvételen, de csak jövö hét végére lesz eredmény. Addig is kíváncsi lennék a véleményetekre.

Clostit szedek, ezért gondolom, hogy a progival is gond lehet.

Edi
Edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?