Sziasztok!
Orsi! Melyik mostaniban van? Nekem csak olyan van, amiben Palette van.
De édes lehetett a vendéged!
Meddig aludt? Nem ártott a sok tekercs?
Hétfő passz! Amikor Nektek jó, mi remélhetőleg korán fent leszünk.
Ez a közös mézeskali sütés nekem is eszembe jutott!
Már kitaláltam, hogy az adventink idén mézesből lesz, neten láttam ötletet!
http://limarapeksege.blogspot.com/2008/11/adventi-koszor-mzeskalcsbl.html
Lini! Na ugye, hogy milyen kis ügyes Lilid van!
Mikor is kell mennetek a tanácsadóba?
Édes lehet a fogacskájával!
Andi! Nem kezdtem el az antibiot, feltisztult szerencsére. Még szívogatom neki, meg rinathiol, de alakul, csak még a köhögés... De mivel szépen szakad, már azon sem stresszelek!
Jobbulást Nektek továbbra is!
Szilvi! Nektek is gyors gyógyulást! Szegény Bálint! Gondolom nem szokta a sok orvosozást!
Nekünk is csomószor volt, hogy dokinéni nem is tudta igazán meghallgatni Gézut, annyira nagy volt a sírás! Remélem, gyorsan helyre jöttök most már!
Lili de cuki lehetett ezzel az egy-kettő-hájommal, olyan jót mosolyogtam rajta!
Aranyosak a gyerkőcök a képeken! Mind a 4!
Brigi! Szegény Dorina! Gondolom akkor Te sem vagy nagyon friss!
Anyud lehet, hogy azért nem akarja látni a házat, mert nem örül, hogy elköltöztök mellőle?
Nálunk apum volt ilyen, még amikor első férjemmel építkezni kezdtünk. Ő nem értett vele egyet, azt szerette volna, ha az ő telkükre építünk, ezért még a telekre sem volt kíváncsi, talán nem is tudta, hol van pontosan, pedig 6-700 méterre volt tőlük. Nem esett túl jól.
Szerintem ha kész lesz és költöztök, akkor csak megy anyud megkukkolni!
Mangora! Én is azon agyaltam, hogy ennyi idősen én már kimozdulni is alig mertem otthonról.
És még jóga is! Le a kalappal!
Hajni! De jó, hogy a védőnéni sem lát kivetnivalót Lili gyarapodásában! Tényleg kis életrevaló csajszika, és ez a lényeg, ilyenkor meg már lassul a hízásuk. Legalább neked sem kell nagy súlyt cipelgetned.
No most go, majd jövök még.
Dolli