Új privát üzeneted érkezett!

Szija Mimi!

Nekem jó a péntek! Tudtok délelőtt jönni?
Miáék is pénteken jönnek valamikor! :D

Most viszont elhullok ahogy azt Mia mondaná! :lol:
Pattogtatok egy kis kukoricát és nyomatok egy kis Zéró kólát, közben bambulom a tv-t! :D :D :D
Vendég

Na délutánra Zsombor be is lázasodott. Holnap be kellett volna mennem a munkahelyemre de ebből már nem lesz semmi.

Orsi,
Megmondom Veronikának :D

Csajok tud valaki jó angoltanárt itt Érden? Olyat keresnék akihez el tudok menni hetente egyszer és csak beszélnénk.

Kép[
Kép[
kostyika

[quote="kostyika"] írta:kostyikaOlyat keresnék akihez el tudok menni hetente egyszer és csak beszélnénk.

Itt vagyok én!Eljöhetsz hetente egyszer és beszélhetünk, de angolul nem tudok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj szegény Zsombi! Jobbulást Nektek! :(
Akkor van rá sanszunk, hogy mi is elkaptuk?????? :shock: :shock: :shock:
Veronika már itt is nagyon csúnyán köhögött, mert mikor lakkoztam a körmét meg kellett állnom, nehogy bekenjem még az orra hegyét is! :D

Olyan jóóót aludtam ma!Szerintem még életemben nem aludtam el ennyire korán! :shock: De rám is fért! Iszonyat izomlázam van!Karomat, combomat alig bírom mozgatni!
Most vasalok egy brutális adagot, majd elmegyek 3 gyerekkel vásárolni!(a nap fénypontja lesz :? ), főznöm még mindig nem kell csak egy kis nokedlit a paprikáscsirekhez.
Aztán kicsit magammal is törődöm, befestem a sérómat, manikür-pedikür, szemöldökszedés, feldobok egy maszkot!
Elvileg este dolgozom, de ez a kiszámíthatatlan vendégke, szóval majd majd kiderül, hogy tényleg jön-e! :wink:

Mangora! Hogy vagy???? Mindig eszembe jutsz, hogy lehet most szülsz éppen! :shock:
Szilvikének küldesz egy sömöst, ha action van?????

Szilvi, Brigi, Dolli! Hogy vannak a kis betegek?????
Vendég

Sziasztok!

Csak lejelentkezem gyorsan, hogy megvagyunk! Tegnap takarítottam délelőtt, délután vendégek jöttek, este meg jógázni mentem, nem élltam meg egy percre sem és estére már ki voltam nyúlva.

Ma nem tudom ennyit leszek, mert áramszünetet jelentettek (Noémi, nálatok nem?) és menekülök lassan itthonról. Bemegyek pestre, meg a házidokihoz a táppénzes papíromért, de majd ígérem visszaolvasok!

Remélem a kis betegeink már javulnak és jót tett nekik a tegnapi napocskás időjárás, talán ma is ilyen marad :)

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Jó reggelt!
Kriszta!Nálunk nem tudok áramszünetről :roll: Még jó,hogy 1 utcányira lakunk egymástól :lol:
Én meg megyek fodrászhoz lassan.Az én hajamat is be kéne mázolni.Már olyan csúnyán lenőtt.No meg ,hála annak,hogy szeretek kísérletezni,jelenleg kb 3színe van a hajamnak.A vége vöröses,középen valami szökés barnás és a töve meg eredeti barna,néhol ősz :lol:

Mia!Ágy kell??Csak azért,mert ha nem akkor dobjuk fel a vaterára.Vagy még nem tudjátok,mi hogy lesz?

Betegeknek jobbulást!

Orsi!Gyerekeknek mond meg,hogy szombatra betegedhetnek meg,addig nem!!! :lol:
Amúgy a környezetemben mindenki taknyos meg köhög,vagy épp beszélni nem tud,mert elment a hangja.A Regi is olyan kis repedt fazék hangú.De hála égnek már ő is kifelé van a taknyosságból.Gondolom amiatt,hogy szopizik,ő még talán jobban is bírja.
Viszont lehet most van neki egy növekedési ugrása,mert fél éjszaka a csöcsömön lógott :lol:

mimi12

sziasztok:)

Patrik tegnap volt egy honapos, az esti meresnel 3800 g volt :) A kismalacom :)

Egyebkent neki is tele van az orra allandoan trutyival, szivogatjuk a porszivos bigyoval.

KERDES: mennyit szabad egy ilyen szivast csinalni naponta? Van limit?

Orsi:
Kerdeztem Apanal, nem tudja hogy lehetne kivitelezni. Sajnos en nem vezethetek meg egy ideig a dilibogyok miatt. De ma este megkerdezem hatha tudja mar mi lesz penteken, ha nem kell videkre mennie akkor talan el tudna vinni hozzad. (Mondjuk en inkabb egy "szetszedlek darabokra" masszazsra vagyom, en a brutalist szeretem. :D:D:D (juj, ez most nagyon szado-mazora sikerult.) :D:D:D

Dolli:
Cukorral hogy allok? Halvany lilam sincs rola. :D A korhazban megzabaltam vagy 4 tabla Milkat.. nem dobtam fel a pracskamat toluk. :) De vertesztem csak a dilihazban volt, az is csak ehgyomorra. Bar, az 4,3 volt asszem, ami jo. Terhesseg alatt allandoan 3.3 volt az ehomi, ami alacsony kisse.
Majd ha 6 hetes lesz Patrik akkor megyunk (elvileg) 120 perces cukoroldatos terhelesre. (Vagy megyek en egyedul ha mar tudok vezetni....)
Tenyleg, hogy megy a vezetes? ;)

Mangora:
37 hetes es takarit. :D:D:D
Nagyon belevalo leanyzo vagy!

Noemi:
szereztunk agyat azota, majd koltozes utan hozzak. :D Csak agyracs kell bele, az meg van nekunk ketto is itthon. Igy megoldodott a problema.
(A franciagyat meg feldarabolom lancfuresszel - kene szerezni egyet! valami jo motorosat - es itthagyom a nappaliba bosszubol. :D:D:D:D:D:D:D:D:D (na jo ez csak vicc volt.)

tecccett nagyon a "fel ejszaka a csocsomon logott" mondat. :D:D:D:D

sünciboglya

Annyira jó, hogy mára egy csomó mindent elterveztem!
Szerintetek hol tartok? :oops:
Siekrült meginnom már 2 kávét és leszedtem egy adag ruhát a szárítóról és kiteregettem egy vizeset! :?
Szóval most kezdenék vasalni, de ki tudja miért, ma nincs kedvem semmihez! :oops:

Mia!

orrszívó:

http://www.mypin.hu/hu_a/interjuorrdrgarayzsolt.php.

A „gyógyító technika” állandóan fejlődik. Vannak-e olyan módszerek, amelyek megkönnyítik a kisgyermekek, csecsemők orrváladékának eltávolítását?
A porszívókhoz illeszthető orrszívó 6 éves kor alatt az egyedüli, választható hatékony eszköz az orrváladék szakszerű, maradéktalan eltávolítására. Ez nem jelenti azt, hogy a gyermek nem fújhat orrot, sőt agyon kell dicsérni, hogy milyen kis ügyes, de utána le kell szívni az orrát, mert 6 éves kor előtt nincs akkora tüdőereje, hogy az összes váladékot ki tudja fújni.
Az orrszívások számának nincs felső határa, azaz akár napi 100x is lehet! Semmilyen károsodást nem okoz!

Péter azt mondta mindketten jönnétek pénteken, de ha Ő nem tud jönni, akkor nagyon szívesen elmegyek Érted, még egyeztessünk mikor, Mimiéktől függ!

Mimi! Ti mikor jönnétek? Csak azért kérdezem, hogy tudjak tervezni előre!

Na megyek és megerőszakolom Magam és belehúzok a vasalásba! :?
Vendég

Apának van láncfűrésze! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Orsi:
Nagyon koszonom a porszivos leirast, akkor megnyugodhatok. :) Mert mi van hogy 2x,3x is "megszivatjuk" Patrikot. Szerencsere nagyon szereti, vigyorog kozben. :D
(ebbol is latszik hogy nincs ki a 4 kereke, pont mint a szuleinek.) :mrgreen:

AAAAAAHHHHHAAAAA!!! Szoval Pentekre Peter meglepit tervezett nekem masszazs ugyben. Szokott igy meglepni hogy nem szol rola, csak bejelenti hogy megyunk, en imadom az ilyen meglepiket.
Na mindegy, hat erre most rajottem, de majd ugy csinalok mintha nem... (Bar ezt is bebuktuk, mert olvassa a forumot o is...) :D:D:D:D
De tenyleg nagyon tuti lenne ha kaphatnek egy gyurmazast. 1 eve nem voltam!

LANCFURESZ JOHET!!!!!!!!!! :D:D:D
Vagy rombolhatunk egyutt is. :mrgreen:

Na megyek, lassan jon a zabaido, Patrik akkor nagyon aktivan tud orditani am, ha nem vagyunk eleg villamgyorsak. :D

sünciboglya

Úúúúúh akkor jól kikotyogtam! :oops:
Nem mondta, hogy meglepinek szánja! :oops:
Vendég

Szasztok!

Dolli, hogy van Gézu? Elkezdtétek az antibiot? Most Lilinek is sárgás... :? Bubó úgy néz ki meggyógyult, de majd ma du.-n a dokinéni megmondja.

Andi, Zsombi? Lázas még? Mi a baja?

Orsi, én ma már a hátsómat érzem, meg a hasizmomat.... de olyan jó, mert előtte olyan, mint hasizom nem is létezett nálam :lol:
Na, haladsz a házimunkával? :wink: Ma én sem voltam valami aktív, csak épp elpkolásztam, mostam főztem, elpakoltam a ruhákat...

Mia, én is szityuzom most Lilinek, ő is egész jólbírja, szegénykém hozzászokott már :( de pl. Bubó sosem bírta, mindig le kellet fogni, vagy teperni, mert nem hagyta magát.... :wink: most is megy a harc, pedig csak cseppenteni akarok neki :?

Lányok, képzeljétek, tegnap este tök cuki volt Lili, Bubó már rég húzta a lóbőrt, de Lillantó nem akart elaludni, kinn a nappaliban játzadozott, aztán mellém tessékeltem, de ott meg elkezdett dumálni, énekelni.... mondom neki: Lili, dugulj el egy kicsit, csukd be a szemed és számolgasd a bárányokat... erre elkezdett hangosan számolni, egy kettő hájom.... kész voltam! :lol: :lol: :lol:
sylph

Szilvike!

Dehogy haladok! :lol: De már nem erőltetem, ez egy ilyen nap!
weboldalt gyártottam, de tök car, semmi nem úgy műxik ahogy azt szeretném! :?
Majd vasárnap megcsináljuk Apával! :wink:

Most ebédeltünk, megyek lerakom a csimókat aludni!

Bazira fáááj a hátam a görnyedéstől! :?
Vendég

Szilvi,
Ma voltunk orvosnál, Zsombornak torokgyulladása van, manónak is piros a torka de nem kell neki antibiotikum. Neki adtam a Homeogene-t szerintem az valamennyire levitte a gyulladást. Csak még mindig csúnyán köhög. Táncra még holnap sem mehet de hétfőn oviba már igen. Édes lehetett Lili :D

Orsi,
Áruld el nekem a titkodat, hogy csinálod meg ezeket a dolgokat a 3 gyerkőc mellett. Délelőtt megint alig tudtam főzni mert Zsombor csak kézben volt el. Remélem tényleg nem fertőztünk meg titeket.

Tegnap véglegesen tönkrement a szemüvegem, ma gyorsan rohantam venni egy másikat, péntekre lesz kész, potom 30-ért :?

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,
Azt hiszem jót tenne a hátadnak egy kis úszás :D

Kép[
Kép[
kostyika

Úszás.... az nekem is jól esne!!! Éjjel 1óra Lili mellett, 1 a Bubó mellett majd ismét 1 Lili mellett az ágyukban.... hát nem volt valami kényelmes :? Szombaton megyünk?

Andi, jobbulást a gyerkőcöknek!!! Szemcsi... :? van ára!

Orsi, mindek görnyedsz annyit, ha fáj a hátad tőle.... :wink: :lol:
Hun csináltok hunlapot? Valami ingyen helyen? Melyik a jó? Pár hónapja én is nézegettem, de nem tudom melyik a jó.... :? melyiken érdemes csinálni....

Húúú, alig bírok mozdulni, anyum küldött fini sztrapacskát, tejfölt.... bevágtam belőle ötöt! :shock: És még van almás süti is.... :wink: meg kéne kóstolni....
sylph

Orsi, hoztam képet a két kutyról.... "csak" ennyire szeretik egymást.... :lol:

Kép Kép
Kép Kép
sylph

A kis szülinapos....

Kép Kép

..és Liliről.....

Kép
sylph

Jaaaaaaaaaaaaaj Szilvi!

Nagyon édesek a gyerkők!Látom a szerszámostáskát Bubó oldalán! :D
Bakker a kutyáid ennyire szeretik egymást! :shock:
De cukik!!!!!!!!!!!!!!!!
Na majd karácsony előtt ha megyünk Kolpingba átpasszoljuk hozzátok Marcipánt! :wink: :lol: :lol: :lol:
Amúgy tényleg nagy dilema hova a piklibe tesszük, mert csak anyósomhoz lehetne, de "kicsit" pikkel a macskákra! :oops:

Igi ilyen nagy már???? Szerintem akkora lehet mint Marcipán!
Marcika 6,2 kg volt hétvégén, de most ezerrel hízlaljuk, hogy télire kicsit vastagabb legyen! :wink:
Tavassszal meg majd diétázhat szegény! :lol:
5 hét múlva 1 éves ez a dögi is! :shock: :cry: :cry: :cry:
Kép Kép
Vendég

Szilvi!

A CSOKITORTAAAA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szombaton nálunk is lesz! :wink:
Vendég

Lini, Hajni, Brigi, Zsand, Ádám hol vagy???????

http://www.youtube.com/watch?v=IePrVApdKro
Vendég

Orsi: jelentem én itt vagyok. :lol: :lol: Voltunk ma doki néninél Lili nem evése miatt. Végül elég volt a védő néni ( nem a miénk egy másik ) ő is megnyugtatott. Lemértük és azt mondta, hogy 3 hétre a 400 gramm tök jó. :lol: :lol: A tanács: keverjek almalevet a tápiba + tegyem olyan gyakran cicire amikor csak Lili kéri. Mondtam, hogy ez utóbbi eddig is megtörtént csak Lili folyton elalszik a cicin. :? :lol: De a lényeg, hogy megnyugodtam. Azóta az almaleves tápiból elfogyott két cumisüvegnyi. :lol: :lol: :lol:

Emlékeztek, hogy meséltem a legjobb barátnőmről, hogy carik a fejemre? Tegnap kaptam tőle egy mailt sűrű bocsánat kérésekkel. Talizni ezután sem fogunk de legalább kiderült, hogy kicsit azért szarul érzi magát. :roll:

Brigi? holnap DM? :lol:

Ma olyan jó idő volt délelőtt, hogy doki néni után sétáltunk egy jó nagyot. :lol:

Szilvi: na most majd jól megköveztek, mert nem szeretem a kutyákat :oops: , de ez a nagy szeretet még engem is meghat. Tök édessek. :lol: :lol:

Mia: végre megint olyan vidám a stílusod mint nemrég. :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy megkuksiznám Patrikot. Kérd meg Apát, hogy tegyen fel képet. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Én is itt :D :D

Úgy látszik ma ilyen semmit nincs kedvem csinálni nap volt, nekem is ilyen kedvem volt!!!
Azért kicsit ástam.
Mennyit nőt Marcipán!!!
Szilvi!
Pontosan nem is emlékszem, hogy azonos neműek az ebek?
Hihetetlen, hogy mennyire összeszoktak.
Bár, nálunk is hasonló a helyzet. Apa csinált egy kívül belül szigetelt eb-ólat olyan társasház félét ugyanis ennek két bejárata volt és belül el volt választva polikarbonáttal, de ezek egy fakkba mentek be hárman úgyhogy gyorsan ki is vettük a választót.
Azóta a kisebbik ajtó is be lett falazva.

megyek, mert hiányol azuram :)

sziasztok
Vendég

Szijasztok!

Vendégem tekercsben, még van 15 percem! :lol:

Hajni! Örülök, hogy sikerült megnyugtatni Téged, hogy Lili súlygyarapodása teljesen rendben van!
Tényleg nem szabad hasonlítgatni más babákkal, mert teljesen egyén függő ki milyen tempóban hízik!
Nézz meg engem és nézd meg Szilvikét! :lol: :lol: :lol:
Ha én elengedem magam simán felpattan 3-4 kiló! :oops: :? Szilvi meg ha tortát eszik tortával akkor sem hízik! :wink:
Szóval Lili szerencsés alkat, amúgy teljesen rendben van, nagyon szép arányos!Enyimé kölkök tök dundik voltak, most meg gebék! :cry: Főleg Bubuka pálcika és hozzá nagy kerek feje van! :lol:

Mi van autókátokkal? Párod megnyugodott már, remélem nem emészti Magát! Ilyen mindenkivel előfordul, amúgy miből élnének a karosszéria lakatosok! :lol:
Tényleg szép idő volt ma, mi meg bent gubbasztottunk!

Zsand és úúúgy el baltáztam ezt a napot! Ilyenkor annyira haragszom magamra, mert nem csináltam semmit, de még csak pihenni sem pihentem! :?
A vasalásból az lett, hogy kivasaltam egy lepedőt és egy párnahuzatot a vendég alá és a fehér dodozós gatyámat! A nagy kosár vasalnivalót meg itt kerülgetem!
A holnap vendégem lemondta, amit most nem is bánok :oops: , mert megyünk Jászberénybe, de előtte még vásárolni is kell!
A hajamat se festettem be, remélem belefér reggel az is, mert a rokonok csak évente egyszer látnak, nehogy azt mondják, hogy lelakott vagyok! :oops:

Viszont annyira örülök, hogy tesóm kisfiának találtam qva jóóóóóóóóóóó(pardon :oops: ) játékot Andiék üzletében!
Én hülye itt agyalok már ezer éve mit vegyek neki, mert Lego-t kérnek mindig de annyi van neki, hogy csak na!
Andika! Nagyon köszi a segítséget, csúúúúcs hogy nem kell mennem keresgélni!Cserébe hagyunk Titeket nyerni szombaton! :wink:
Viszont tök jóóó dolgokat néztem ki karácsonyra! :D

Zsand annyira aranyosak és okosak a kutyáid! Naná, hogy jobb nekik együtt aludni, hisz így melegítik egymást!
Vendég

Szasztok!

Na, voltunk dokinéninél, Bubó kapott antibiot... :? nem tiszta a tüdeje, de nem is nagyon tudta meghallgatni, mert sírt a lelkem, szegényke annyira "fosós".. gyakorlásképpen pénteken is meghallgatja :wink: előbb utóbb csak megszokja a gyerek. :wink: Lili jobban van, de folytatjuk a gyógyszereket nála is....

Orsi, hozhatjátok Marcit!!! :lol: Mikor is mentek? Már múltkor is fel akartam ajánlani, mikor a céges izére mentetek, csak végül úgy döntöttetek, hogy viszitek. Legfeljebb előtte egyszer kétszer idehozod, hogy szokja a terepet, ja és a fogigátlásról ne feledkezettek meg :wink: két fiú mellett nem tudok garantálni semmit :wink: :lol: :lol: :lol:
Zigi, négy és fél kiló volt múlt heti mázsáláson, szerintem van már 5 is! :lol:

Hajni, már mért köveznénk meg? Én pl. a macskákat nem bírom... de ezt a két büdös dögöt imádom!!!! :lol:
Örülök, hogy minden rendben van Lili súlyával!!!

Zsand, kani mindkettő! Mi is akarunk ikerházat "építeni" a kutyáknak! Bele a sziklakertembe, mert egész nap ott lebzselnek, virág már alig... meg onnan látják a kaput is.

Megyek vízszintbe teszem magam... jó éjt!
sylph

Sziasztok!

Megint csak egy bejelentkezésre futja az erőmből!
Az áramszünetet sikerült átvészelni egy egész napos otthon-mentes programmal :)
Melóhelyemen elintéztem, amit kellett utána meg elmentem kozmetikushoz gyantáztatni (teljes fazon), hogy ne kelljen majd annyit borotválni :) Utána beiktattam még a pedikűröst is, mert az külön tornamutatvány volt már számomra már legutóbb is :) Utána meg beszélgetős délután volt ismerősökkel.

Holnap megint nem nagyon leszek, mert reggel megyek a kórházba. Kiderül mi lesz :) Délután meg a kutyust viszem kozmetikushoz :) Nagyi megkérdezte, hogy minek visszük már így "TÉLVÍZ" idején, szegény meg fog fagyni... Mondom, hogy csak nem... ha így hagyjuk, akkor tavaszra az uszkárból puli lesz :D Nem tudta értékelni a humort, úgyhogy csak egyedül nevettem :D

Jelentkezem majd, ha előkerültem!

Picúroknak jobbulást!!!

Jó éjt mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Andi: megkérdeztem sógornőmet (ő jár hozzá) és megkérdi vállal e még tanítványt, amint válaszolt küldöm a számot.

Lili annyira ééédes h megzabálom! :D VÉGRE HASRA FORDUL!!!! Ahogy leteszem a hátára pördül is a hasára, majd elkezd tolatni. Eleinte nagyon pipa volt, hogy minél jobban el akar érni valamit annál messzebb kerül tőle. :lol: :lol: De most már kezd rájönni, h tud kanyarodni, így ha abba az irányba fordul amerre akar, akkor élvezi a tolatást, de ha nem….. akkor ordííít. :lol: Megzabálom!
Jaaa és olyan éles a foga! Juj pedig még csak kicsit bújt ki. De szerintem ő is felfedezte, mert odateszi az ujját, nem rágja se nem szopizza, hanem csak odateszi és nagyokat dumál, mintha mondaná, anya nézd itt a fogam. :D Olyan cuki, le is kameráztuk közbe! :D :D
Reggel meg, hogy fogad?! Hasra fordul és oda tolat! IMÁDOM! Csak le ne tolasson az ágyról! Azt valahogy meg kell oldanom, h le ne pottyanjon.

Egyébként egy ford focust vettünk 2002-s. szupi nagyon. Csak Lili utálja. Ma bementünk apáért a munkahelyére, ami kocsival 10 perc, pariban van. De fél úton meg kellett állnom, mert annyira sírt, ordított, hogy nem bírtam megállás nélkül. :? Félre álltam, kivettem, de alig bírtam megnyugtatni. Amikor megnyugodott visszatettem, de megint rákezdett. Alig vártam, h odaérjünk apához. Hogy fogunk így bárhova is menni????????????
:?
Betegeknek jobbulást!!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Dorina még mindig beteg.Láza nem volt,a kedve jó,csak aludni alig bír a váladéktól és el kezdett köhögni. :? Azt hiszem holnap lemegyünk dokihoz,nehogy megfulladjon!Nekem múlik a torok- és mellkas fájdalom.
Én ma gyúrtam(fasirtot és túrógobócot)Apa és Dorina közben elmentek sétálni. :) :shock:
Anyum ma látta először,hogy hogy alakul a diósdi ház...képről.Nem értem,hogy nem kiváncsi rá?Hiszen ott nőtt fel!Nem érdekli,az átalakulás?

Dolli!Mész vizsgázni?Akkor megy drukk!

Mia!Az igen!1 kgt hízott Patrik? :shock:
Hmm,masszázs.Már nekem is kéne,fáj mindenem. :?

Hajni!Mehetünk Dm-be!!
Na látod,nem kell izgulni.Az meg nem is olyan kevés hízás.Dorci 4-5 hó között heti 116g-ot hízott,utána meg 60at.Miért nem fogtok talizni a barátnőddel?Az én (ex)barátnőm meg iwiwen egy kép alá azt írta:"lelki- és munkatársammal".Kicsit rosszul esett,hogy nem engem tart lelkitársnak. :(

Lini!Hátra volt bekötve?Nem azért sírt,mert nem ezt szokta meg?

Mára ennyi.
Jobbulást Mindenkinek!
Jó éjt!

Kép
tierno

Szééép jó reggelit!

Jaaaaaaaaaj még mindig ennyi kis beteg van???? :o :cry: :cry: :cry:
Kép

Szilvi! Csak viccből írtam! :oops: Gondolom elég Neked a 2 kutyus!
Majd megpróbáljuk mit szólnának, ha odavinnénk a fiúknak egy dögös, borotvált, izmostestű, karcsú, fekete nőstényördögöt! :wink: :lol: :lol: :lol: Szerintem halálba szekálnák!
Lehet februárban osztogathatnánk a kiskutyákat! :lol:
De azért nagyon köszi, jólesik, hogy ilyen segítőkész vagy!!!!! :)

Szegény Bálintkád! Remélem hamar meggyógyul! Lehet jövőhetet is otthon töltitek?

Mangora! Hűűűű de jóóó Neked! Teljes generálon voltál? :lol:
Olyan jó Téged olvasni, hogy még ennyire pörögsz, pedig minden pillanatban jöhet Marci! :D
Az én kutyám is puli lesz ha nem vágatjuk időben, de mi most növesztjük(vagyis nő neki magától :wink: ) a bundiját, mert lesz olyan hogy kint kell hagynunk és kistestű állatok mégjobban fáznak! :( De már nézegetem a kutyaruhákat is!
Szerintem nyugodtan lehet vágatnicsak nem csutkára, de a jó kozmetikus úgyis mondja mi jó ilyenkor a kutyuskának!
Azon röhögtem, hogy a Ti kutyátok Lili és van itt 3 Lilink is, a mi kutyánk Marci, de már le sem merem írni a nevét, nehogy megbántsalak! :oops:
Annak idején én is bele voltam zúúúgva a Lili névbe, erre lett anyósomnak egy nagy malamutja és Lili lett! :?
Ja és anyósom macskája is Marcipán ás az is csaj! :lol:

Brigi! Jobbulást Dorinának is! Nincs még kép házikóról???? Már olyan kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!
Még idén költözni akartok? Fűtés, melegvíz mikor lesz? Végül megbékéltél a rószaszín gyerekszobával?
Anyudat nem értem én minden nap mennék kuksizni! :wink:
Mentek ma baba-mama klubba? Vagy csak nyáron van?
Remélem párod már normálisabb Veled, biztos nagyon fáradt és feszült is! :(
Vendég

folyt köv. csak féltem, hogy elvész és nem lenne időm újraírni!

Brigi gyere át valamikor és megmasszírozlak! :wink:
Hétvégén is jó.

Lini!
Hűűűű Focus az nagyon szééép! Ne izgulj megszokja Lilid hamar! :wink: De gondolom hogy rossz lehetett így vezetni, meg az a tehetetlenség! :(
Hatalmas gratula a fogacskához(vagy írtam már :oops: ) és a FORGÁSHOZ! Mindig olyan jóóól le tudod írni, miket csinál Lilid, hogy szinte magam előtt látom! Ti is átjöhetnétek valamikor, hogy tudjuk beszélgetni normálisan!!!!! :wink:

Nekem msot a fogyimasszázs miatt nincs szabadidőm, most tartunk a felénél, szóval még 3 hétig eltart, de utána összehozhatnánk egy Csajok egy kretaív délelőttöt, karácsonyra készülést!
Csinálhatnánk ablakmatricákat, adventi koszorút, vagy valami díszeket!
Süthetnénk együtt mézeskalit is! :D

Képzeljétek a tegnapi vendégem annyira aranyos volt!!!!!! Megyek le, hogy kivegyem a testekercselésből, ilyenkor be van bugyolálva mint egy múmia, jó meleg puha plédikébe, ágymelegítővel, szól a relax zene és csak egészen pici lámpát hagyok égve! Beléptem és hangosan horkolva aludt! :D
Vissza is jöttem még, mert nem mertem felébreszteni! De ezekszerint jól kikapcsolta! :wink:

Család még alszik én meg gyorsan felkenem a hajamra a festéket!
Vendég

Lányok!

Van valakinek DM-es Welaton hajfestékes kuponja? Olyannak akinek esteleg nem kell? :oops:
A mostani kuponfüzetben van.
Vendég

Sziasztok!

Minket is elért a megfázás. :cry: Egyenlőre csak én vagyok lázas. Szívem szerint ki sem kellnék az ágyból. :roll: De hát Lili nem enged tespedni. :?

Lini: olyan ügyi Lilid! :lol: :lol: :lol: Gratula az autóhoz. :lol: Jövő héten át is jöhetnétek valamikor. :lol:

Lili is próbálna már mászni de nem megy neki. Olyan dühös tud lenni. Morog, nyöszörög aztán meg elsírja magát. Kis manó! :lol: :lol: Viszont pár napja már egyenes háttal ül pár pillanatot. :lol: Az almás tápi meg nagyon bejött neki.

Na megyek visszabújok az ágyba amig alszik a kis törpém.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi! Melyik mostaniban van? Nekem csak olyan van, amiben Palette van. :shock:
De édes lehetett a vendéged! :D Meddig aludt? Nem ártott a sok tekercs? :roll:
Hétfő passz! Amikor Nektek jó, mi remélhetőleg korán fent leszünk. :D
Ez a közös mézeskali sütés nekem is eszembe jutott! :)
Már kitaláltam, hogy az adventink idén mézesből lesz, neten láttam ötletet!
http://limarapeksege.blogspot.com/2008/11/adventi-koszor-mzeskalcsbl.html

Lini! Na ugye, hogy milyen kis ügyes Lilid van! :D Mikor is kell mennetek a tanácsadóba? :wink:
Édes lehet a fogacskájával! :D

Andi! Nem kezdtem el az antibiot, feltisztult szerencsére. Még szívogatom neki, meg rinathiol, de alakul, csak még a köhögés... De mivel szépen szakad, már azon sem stresszelek! :wink:
Jobbulást Nektek továbbra is!

Szilvi! Nektek is gyors gyógyulást! Szegény Bálint! Gondolom nem szokta a sok orvosozást! :( Nekünk is csomószor volt, hogy dokinéni nem is tudta igazán meghallgatni Gézut, annyira nagy volt a sírás! Remélem, gyorsan helyre jöttök most már!
Lili de cuki lehetett ezzel az egy-kettő-hájommal, olyan jót mosolyogtam rajta! :D
Aranyosak a gyerkőcök a képeken! Mind a 4! :lol:

Brigi! Szegény Dorina! Gondolom akkor Te sem vagy nagyon friss!
Anyud lehet, hogy azért nem akarja látni a házat, mert nem örül, hogy elköltöztök mellőle?
Nálunk apum volt ilyen, még amikor első férjemmel építkezni kezdtünk. Ő nem értett vele egyet, azt szerette volna, ha az ő telkükre építünk, ezért még a telekre sem volt kíváncsi, talán nem is tudta, hol van pontosan, pedig 6-700 méterre volt tőlük. Nem esett túl jól.
Szerintem ha kész lesz és költöztök, akkor csak megy anyud megkukkolni!

Mangora! Én is azon agyaltam, hogy ennyi idősen én már kimozdulni is alig mertem otthonról. :D És még jóga is! Le a kalappal! :wink:

Hajni! De jó, hogy a védőnéni sem lát kivetnivalót Lili gyarapodásában! Tényleg kis életrevaló csajszika, és ez a lényeg, ilyenkor meg már lassul a hízásuk. Legalább neked sem kell nagy súlyt cipelgetned. :)

No most go, majd jövök még.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

De jó ötlet ez a mézeskalács sütés! Mi tavaly előtt a játszóházban is sütöttünk illetve csak írókáztunk a gyerekekkel nagyon jó volt!
Nekem vannak ehető gyöngyeim, nagyon szép ezüst színűek! Én tavaly azzal is díszítettem.
Lehetne mézeskalács házikót is csinálni.
Ez hihetetlen, hogy mindjárt itt a karácsony, de előbb még bele kell húzni a karácsonyi nagytakarításba:)))
Volt valaki a nagykarácsonyi Mikulás házába? milyen volt? mi terveztük tavaly, hogy megyünk, de sajnos nem jutottunk el, remélem idén hatékonyabbak leszünk.
Hajni!
Szegénykém, jobbulást Neked. Pihenj amennyit csak Lilike enged!

Szilvi!
Ezt az orvosos ordítást én is ismerem. Iszonyat volt nálunk már itthon sem tudtam felöltöztetni volt, hogy másfél órát szenvedtünk az öltözéssel.
Egyszer mikor rendszeresen jártunk orvoshoz a sokadik alkalommal kellett visszamennünk és már nagyon nem tolerálta szegénykém felöltöztettem és olyan rohadék voltam, hogy nem mondtam meg hova megyünk. Beültünk a kocsiba és csak ott mondtam meg neki. Napokig lelkiismeret furdalásom volt, de már nagyon nehezen bírtam az orvos előtti jeleneteket.
Ezért nagyon szégyenlem magam
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: mert én mindig azt mondom, hogy a gyerekkel őszintének kell lenni.
De mostanra ez elmúlt, még a vérvételnél sem sírt.

Lányok!
Nem vagyok egy nagy hajfestő, de most rászántam magam, hogy a melír eltüntetése miatt befesteném a hajam. A saját hajszínemre szerintetek van rá esély, hogy ugyanolyan színű lesz mint a sajátom? vagy csak színezzem be vagy bízzam fodrászra? Olyan bizonytalan vagyok vagy mégsem
:D :D :D

Sziasztok
Vendég

Zsand!

Gyere át valamikor és befestem Neked! :wink:

Mi mindjárt indulunk, már itt sem vagyopk páááááááááááááááááá!

Szilva!

Este ha hazaérünk időben nem megyünk le tornára?????
Holnap hajnalban úszni megyek, gondolom nem tudtok csatlakozni! :(
De ha mégis, várom a jelentkezőket! :D
Vendég

Lini: ha ma tartod:

Kép :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Orsi!
Kriszti Lilijén én is mosolyogtam.Még egy Lili! :)
Ma nem megyünk baba-mamára.Jövőhéten lesz.Anyut én sem értem.Mikor ez a ház kész lett,ahol most lakunk,állandóan átjött pakolászni,díszítgetni.Mondjuk rászóltam,lehet megsértettem és azért nem akar oda se menni?De szerintem ha kész lesz,nem fog bírni a vérével. :lol: Van kép,de mondta párom,még ne rakjam fel,mert még nincs olyan állapotban.A gyerekszoba nem rózsaszín,hanem azt hiszem grapefruit és csúnya zöld,de már megszoktam.Már nem ver le a víz,ha meglátom. :lol:
Hehe.Jó lehetett a horkolós vendég. :lol:
Páromnak már felvetettem,hogy szeretnék menni masszíroztatni.Azt mondta,ok.A vállamban és nyakamban érzem a csomót.Ő meg nem tudja kimasszírozni.
Én is gondoltam ilyen kreatív dologra,meg télapóra meglepit a gyerekeknek.Párom azt mondta hülyeség,inkább nem is írtam le. :?
Nekem lehet,hogy van olyan kupon,megnézem.

Dolli!Lehet,hogy van benne valami,mert azt hangoztatják mindig,hogy miért nem építünk inkább ehhez egy szobát.

Hajni!Nehogy beteg legyél!Én vettem megfázás elleni teát.Szerintem használt.Próbáld ki Te is!

Zsand!Ezzel egyet értek,hogy a gyerekkel őszintének kell lenni.Én se tudnék hazudni Neki.Még ha picurik is...sokan azt mondják,még úgy se értik...nem olyan biztos.a gyerekek nem hülyék!

Majd jövök.

Kép
tierno

Orsi!
[quote]V írta:an valakinek DM-es Welaton hajfestékes kuponja? Olyannak akinek esteleg nem kell?
A mostani kuponfüzetben van.

Megnéztem.Nekem van! :wink:

Kép
tierno

Zsebkendő a mosógépben! :evil:

Kép
tierno

Orsi,
Nekem is volt :( A táskámban.

Nektek nem is írtam, kedden ellopták a táskámat a Tescoban. Az összes iratommal, pénztárcával, a kocsi papírjaival. Persze a biztonsági kamerán nem látnak semmit, pont elfordult :( Úgyhogy mehettek oda nyugodtan lopni. Bocs ez kicsit morbid volt de nagyon ki vagyok akadva.

Zsand,
Veronikáék mennek majd az ovival a Mikulás házba, a neten jókat olvastam róla. Tavaly mi kimentünk a Kossuth térre, ott is volt ház meg Télapó, manó nagyon élvezte. Csak korán kell menni mert rengetegen vannak.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! :cry:
Én úgy hallottam,a Tescoban könnyű lopni. :( De van egy csomó kamera.Nem értem.Ha elfordul.akkor a másik irányban nincs kamera?

Kép
tierno

Sziasztok!

Szegény, hogy ellopták a táskádat, sajnálom!

Megyek én is oda lopni, mert ma már egy csomó pénzt elköltöttem:( És még nem is vettem mindent amit elterveztem. Vettem apácskának Aloe Vera gélt, remélem segít neki.
Neki időnként felmegy a vérnyomása és fáj a feje és eddig csak a melegfrontot érezte, de most a hidegre is reagál szegénynek, illetve napok óta ég a gyomra, nem panaszkodik, ő nem nagyon szokott, de látom rajta, hogy nincs jól, remélem ez segít rajta.
Én csak jókat hallottam róla.

Brigi!
A pasik nem szokták érteni, hogy mi nők minek díszítjük fel a házat karácsonykor, húsvétkor minek ültetünk az ablakba muskátlit, nálunk apa ezt nem érti, ha csinálom megdicséri, de ha nem csinálnám fel sem tűnne neki szerintem!!!

Sziasztok
Vendég

Szasztok!

Elegem van a mai napból!!!!!!!!! :( :( :( :( :( Fáradt vagyok, nyűgös vagyok, gyerekek hisztiznek.... Lili most épp a szobábólüvölt, hogy anyaaa, anyucikaaaa, deje beee.... kész vagyok, nem tudak nélkülem aludni, így meg én nem tudok.... :cry:

Kriszta, jó kis programdús napjaid vannak! :lol:

Lini, de kis ügyes Lili!!!! Látod, nem kell aggódni, megtanulja ő a dolgokat a maga kis tempójában! :D

(na, negyed óra üvöltés után kinyitotta a szobaajtót Lili, hogy jobban halljam......... :wink: azért sem megyek be! ez csak hiszti... hűű, de gonosz vagyok :oops: )

Brigi, még mindig beteg Dorci is?! :cry: Jobbulást neki!!!

Orsi, én nem viccből írtam! :wink: Ahol elfér 2kutya, ott 3 sem okoz gondot... Az ajánlat még áll!!! Feltéve ha itthon vagyunk, mikor mentek? Csak 3napra, nem?!
Kreatív délelőtt, de szuper ötlet!!!!!! Csináljunkcsináljunk!!!!
Én is gondoltam, hogy kéne tornázni, de nem tudom mennyi erőm lesz, pedig ezt a feszkót le kéne mozogni, mert ááááááá.
Holnap mikor mész úszni? Hányra érsz haza?

(Lili, most a Bálintot fűzi: monjad, anya deje ide...)

Hajni, Te is? :( Jobbulást Neked is!!!!!!

Dolli, az biztos, hogy nem sűrűn jártunk dokihoz....

Zsand, tegnap én is mondtam BUbónak, hogy hova megyünk, teljesen bepánikolt :shock: tiszta dinka, de holnap nem mondom meg... :wink:

Kész vagyok, még mindig ordít, Bubó is szipog.... :evil: mért nem tudnak egy jó nagyot aludni???????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sylph

Minnyá' főbe lövöm magam.... most már mindketten sírnak....
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
sylph

Bálint: jaaaaajjjjjjajjjjajjjjajjjajjjjajjjjjjjjjjjjjjajj

Na, kijöttek......
sylph

Sziasztok!

Jaj, Szilvi! Szegénykém! :( Remélem, azóta elaludtak és Te is tudsz pihizni! Jön a car idő, lehet, hogy azt érzik? :roll:

Orsi! Már nekem is van Wellaton kuponom. :) Kiváltottam a 150-est.
Holnap azaz pénteken uszi? Meddig kell jelezni? Apa besokallt a munkahelyén, lehet, hogy holnap nem megy be... Mondjuk szerintem meglesz a böjtje jövő héten, de legalább akkor 1 napot ráhúzunk a hétvégére.

Mindjárt visszatérek! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Ma nekem sem aludtak túl sokat, igaz hamar elfáradtak már fél 1 után leraktam őket de csak 2-ig aludtak.

Szilvi,
Elaludtak végül?

Kép[
Kép[
kostyika

Jajj, már megen laptető? :oops:

Andi! Baccus, hogy száradna le a kezük! :evil:
DM-ből neked mi kéne? Tudod, a kooperáció! :wink: Együtt menjünk? Vagy hogy legyen? Írsz listát? :D Férjem nem tom, mikor befogható jövő héten. :roll:

Hajni! Jobbulást Neked! Szegénykém! Én nem vagyok lázasodós típus, de el tudom képzelni, milyen car lehet! :( Pihizz, amennyit csak hagy Lili!

Brigi! Ne a párodnak mondd az ötleteket, hanem nekünk! :D Látod, mi vevők vagyunk rá! :wink:

Hát lányok, ha jövő héten nem teszem le a vizsgát, akkor nem lesz meg szülés előtt a jogsi! Tegnap egy csajszinak már csak 3 hét múlvára tudtak időpontot adni! :shock: Úgyhogy ha fene fenét eszik is, megcsinálom! De nagy a szám! Közben nagyon trágyául megy szerintem, bár az oktató szerint nem lesz ez rossz, csak! :lol: Mindegy! Elmondta, hogy mik az alaphibáim, amiket gyakoroljak hétvégén.
Nov 9-én megyünk 4D-re! :D Telefonos csajszi azt mondta, hogy előtte egyek sok csokit! Úgyhogy előírásra, nagy kényszerrel, de meg fogom tenni! :lol:
És még valamit hadd meséljek el, ha már sírni a Ti vállaitokon szoktam! Tegnap annyira boldog voltam! Most is az vagyok! :D
Azt már írtam, hogy szüleim elváltak, elég csúnyán, és apum semmilyen módon nem hajlandó anyuval szóba állni. No most sem, de tegnap közel 5 év után úgy ejtette ki anyum nevét a száján, hogy nem volt benne fröcsögés, nem volt benne indulat, nem volt benne gúny és gyűlölet! Csak úgy természetesen! :D
Sorry, csak ezt annyira jó így leírni! :oops:

Mentem pihizni. Asszem! Bár most pöröghetnékem van, de akkor az estét nem fogom bírni!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Szilvi!
Elaludtak a gyerekek? Nálunk is voltak olyan időszakok, hogy nem ment el Dorina egyedül aludni csak úgy ha mellé bújtam.
Ma kivételesen ő is alszik. Amióta ovis nem nagyon alszik itthon, gondolom nem fárad el annyira mint az oviban. Azért én fölkeltem, mert ha magától kel még fél11 kor is fent lesz.
Nálunk este nem hajlandó a szobájában aludni, de most azt találta ki, hogy ott alszik éjszaka a Kavicskával(Ő a mi wesztink) remélem!
Csajok, de jó lenne ha ott aludna végre visszakapnánk a mi jó kis ágyunkat, összebújva aludnánk apával.

Dolli!
Elhiszem, hogy ez jó érzés. Az én barátnőm szülei most váltak és az ő válásuk sem volt egyszerű, szóval átérzem a helyzetedet!!!

Orsi!köszi a hajfestést lehet, hogy élek is vele a jövőhéten.

Mennem kell mert apa mejött és nem talál valamit.
sziasztok
Vendég

Szilvi!Ilyet Dorci is szokott csinálni!Elhiszem,hogy ideg vagy! :evil: Én ilyenkor vagy kiabálok,vagy elbőgöm magam. :oops: Aztán meg lelkifurim van,hogy milyen sz@r anya vagyok és csődöt mondtam.

Dolli!Akkor jövőhéten vizsgázól?Tudod,csak pozitívan!! :wink:

Ma Dorci mit csinált? :) Rakom tisztába,el kezd nyögni.Mondom,nehogy ide kakálj Nekem!El kezd nevetni.Azt mondja pu.Addig nyomott,míg kiprésel egy pukit,aztán jót nevetett rajta. :) Hogy honnan vesz ilyeneket?Esküszöm,tőlünk nem látja!!!

Kép
tierno

Szasztok!

Áááá, dehogy aludtak vissza..... fél délben mentünk aludni, és hn1kor kezdte a Lili a műsort.... pedig 2ig szokott aludni, Bubó meg 1ig.... és egsz nap felváltva hisztiztek, VAGY sztereóban..... :x jaaa, és ebédelni nem akartak, persze délutánra éhesek lettek akko razért ment a hiszti, a végén már azért is sírt a Lili, hogy Bálint büfögött :shock: :evil:

Most itt vagyok a kádban és ki sem megyek egy darabig az tuti!!!!!!

Dolli, menni fog a vezetés!!!!!! :!: Majd drukkolunk ezerrel!!!!!!

Zsand, Lili is úgy alszik el, hogy simizi az arcom, vagy épp fogja kétkézzel :wink: de éjjel ha elébred akkor is keres, de akkor meg nem vagyok ott :? és hív, hogy: anyaa, deje bujj mellém :shock: :) De egy idő után fárasztó ez is. Hogy fog elaludni a bölcsibe egyedül? :shock: :roll:

Brigi, de cuki lehetett Dorci!!!! Kis huncut! Ilyet csinált Bubó is, van hogy még minddig odajön hozzám, pucsit egyet és odapukkant nekem :wink:
Ne tudd, meg, engem is a sírás kerülget egész nap, volt hogy nem csak kerüldetett... :? de nagyon elfáradtam, majdnem egy hete éjszakázom a betegségük miatt... bizti ez is "betesz"...
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?