Először is nagy gratula Moosejaw-nak!!!!
láthatnánk esetleg fotót is majd??? a többiek által föltett kérdések engem is nagyon érdekelnek, a neve is a leányzónak, de nem akarok újra kérdezni. így az elején nem könnyű, a tapasztalat szerint az első napokban minden babó ultra rendes, sokat alvós, szerintem a természet biztosította be őket, különben, ha tudnánk előre, milyen az első három hónap, lehet, hogy egy páran a kórházban maradnának
magamról pár szót: sajna nem volt ok nélkül a legutóbbi nyavajgásom: benyeltem egy torokgyuszit, egy kis hasmenéssel tarkítva. most az egyszer örülök, hogy még nincs "kész" a baba, hülyére aggódtam volna magam (a családban volt már gáz mandulagyuszi miatt
)
mindenesetre, most mézes pálinkával fertőtlenítem a torkom
nektek persze ez tilos!
anyu az öcsémmel az utolsó hónapokban kifejezetten kívánta a sört, és megkérdezte a dokiját, (egyébként Tétényis volt szintén) és azt mondta, egy-egy pohárral szabad. és az öcsém elég helyre csákó lett, leszámítva a züllött kamasz életét, de ez nem hiszem, hogy a magzatkorában elfogyasztott alkohol miatt van
saját tapasztalatom, és egyéb elbeszélések szerint is a csecsemősöktől nem szabad sokat várni, sehol sem, ezért én bevallom őszintén, hitetlenkedve hallottam, hogy itt ők is szuperek... viszont ez kezdő anyukáknak elég gáz, pont mikor a legnagyobb szükség lenne a tanácsokra...
gyerekek, ha én oda kerülök, akinek tudok, ahogyan tudok, segítek. persze itt is szívesen, csak nem akarok okostojás lenni,meg ez a fórum nem is erről szól, ezért visszafogom magam. na meg vannak itt tapasztaltabbak is, igaz, CSicser?!
a kaja miatt én nem aggódom, alapállapotomban a vasszöget is megeszem, szoptatáskor meg pláne. na jó, egy kivétel van. a pörkölt+nokedli, attól herótom van.
örülök, hogy így beindult a topik, szívesen olvaslak benneteket!
Ági (O)
(ez elég durván néz ki, úgyhogy csak akkor írom oda, ha már valami értelmeset tudok, jó?)