Sziasztok,
Mmanya,
biztos van alapja a félelmednek, pont azért amiket írtál, hogy a suliból nem lehet hiányozni. De én valahogy úgy vagyok vele, hogy nagyon fel fogjuk készíteni amikor odajutunk, hogy testvérkéje születik. Arra is koncentrálni fogok, hogy az iskolát várja, örömmel gondoljon rá, büszke legyen magára. Szóval több irányból fogok hozzá közelíteni és magamban is azt erősíteni, hogy ha a sulikezdésre jön a tesó, akkor se dől össze a világ. Arról az aprócska dologról meg is nem is szólva, hogy még nincsen sajnos valós helyzet, azaz nincs még senki a pocakban, na de majd nemsokára
Hékás,
mi is a próbálkozók táborát erősítjük, így engem is jelölhetsz így. Köszi! Nagyon csinos vagy és jó az új képed, tetszik!
Bree,
biztos minden jól fog alakulni, olyan nincs, hogy mindig csak lefelé van! Szóval az is lehet, hogy már ez is a ti hónapotok lesz! Fogaid, szegény te
Susytunder,
tök jó, hogy a dokid ad sanszot a term. szülésnek, sok helyen ha az első csaszi volt, nem is kérdés, hogy a második is az lesz. Vagy ez dokifüggő? Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek! Drukk a kislányhoz! Tényleg és látszik már valami? Kristóf tudja már, hogy testvérkéje lesz? Mit főztél-sütöttél mostanában? Vagy a rosszullétek miatt nem annyira konyháztál mostanában?
Kistörpe,
üdv itt, gratula a babucihoz! Vigyázz magatokra!
Kinga,
tök jó, hogy jobban vagytok! Mi hír a barátnőddel? Hogy sikerült a beültetése? Drukkolok neki!
Ildi,
hozzáférsz már a géphez? vagy Apa még ügyködik?:wink:
Gani,
sajnálom, hogy ilyen derült égből villámcsapásként alakult a szülésed:(. Sebaj majd másodjára
Zuzmó,
akkor mi tényleg közel vagyunk egymáshoz. Jó, hogy ilyen fiatalok vagytok, van még időtök bőven. Na nem mintha én nagyon öregnek érezném magam de hát a 10 év az 10 év8).
Mi jól vagyunk, Ilang meggyógyult már szerencsére, tegnap óta ovizik is. Mondjuk az őszi szünet miatt alig vannak az oviban, de ennek is megvan az előnye
.