Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvasó üzemmódban voltam :oops:

Kinga!
Írok ám majd választ :lol:
A gyerekeim szombaton nagyon-nagyon ügyesek voltak :lol: Büszke voltam rájuk :lol:
A hercegnős filmet jó, hogy írtad!Majd megnézzük.

Sziszkó!
Nagyon szép a kisfiatok! Gratulálunk Mi is az érkezése alkalmából!
Majd várjuk az élménybeszámolót. Kíváncsi vagyok, Te hogyan élted meg a hirtelen császárt (Nekem is így volt).

Szisza!
Húha! Már a babakocsi is megvan? :shock: Gyorsak vagytok :lol: Na és milyen?

Nita!
Hogy vagy? Jobb már? Belerázódtál már a hétköznapokba?

Encsike!
Nagyon régen láttalak itt! Mi van veletek? Amerika szerveződik? Hogy áll már az utazás?

Manya!
Elképzelhető, hogy nekünk is Bogi iskolakezdésére jön a tesóbaba. Szerintem nem nagyobb gond, mintha ovikezdésre jönne. Miért félsz ennyire tőle? Miért másabb az isikezdés pici tesóval, mint az ovikezdés?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani köszi jól vagyok teljesen!!!
a hétköznapok hála égnek gyorsan telnek....eddig minden nap majd nem ugyan olyan!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok lányok.csatlakozhatom?
26 hetes kismama vagyok.Második gyermekemet várom,de nem is akárhogy jött össze az a baba.Sokat küzdöttünk érte,mint kiderült mindkét oldalon lezárt petevezetőm volt.Kaáli intézetbe jártam ,az első beültetés sikeres lett volna de a 6.dik héten elvetéltem.A következő beültetésig 3 hónapot várni kellett és a CSODA eljött,spontán terhes lettem.A sok hormon hatására 28 petesejtet szivtak le,ezek sétálgattak a petevezetőmbe és valószinű megrepedt.2 harmadig áttjárható voltam.Nita ismeri a történetemet már,ugye Nita?

Kép

Kép
kistörpe

Szia Kistörpe!!!
Persze, hogy csatlakozhatsz! várunk szeretettel!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok lányok, én is itt :lol:

Bree, kilókra figyelj, de ne aggódj miatta.. sajna én is sokkal kezdtem, vigyázni kell, mert Lilluval 13 kilót lapátoltam össze, de egyelőre sikeres a projekt, hogy a végére mennyi lesz majd kiderül, én Lilluval is ekkortájt kezdtem el hízni. NO para :lol: Legfeljebb a szopi után majd együtt fogyokúrázunk.

Kistörpe, gyere várunk szeretettel!

Sziszkó, Ti meg igyekezzetek haza, várunk Titeket is :lol:

Gani, ezt mindig elfelejtem kérdezni. Te mint szakmabeli mit mondasz, szerinted Lillu szeptemberben menjen oviba???

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztok-köszönöm a fogadtatást aranyosak vagytok.Majd olvasgatok vissza igy megtudok több dolgot rólatok.látom a súlygyarapodásról is irtok,én 24 hétig 5,5 kg hiztam,két hét múlva megyek megint védőnőhöz,kiváncsi leszek....Egy a "bűnöm"-nagyon kivánom az édeségeket.Rám nézve nem igaz ,hogy fiúnál savanyút lánynál édességet kiván az ember.Beneildi-majdnem eggyütt haladunk,látom te 23 hetes vagy.Én január 28.ra vagyok kiirva.

Kép

Kép
kistörpe

Én február 17-re :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Törpe üdv itt a csapatba!!!!!!!
igen ismerem a történeted......de szép és sikeres a végkifejlet!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe
Üdv köztünk. Te is ti is jól megküzdöttetek a babáért, de a lényeg, hogy veletek van. Jan. 28- án van a keresztlányom szülinapja is. :)

Ildi
Kristóf 15- én született, még lehet, hogy majd egy napon ünneplünk? :)

Miért van Szisz ilyen sok napig kórházban? Kristóf péntek este született, de én már hétfőn otthon voltam. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Sziszt végül császározták, mert Martinra rátekeredett a köldökzsinór és nem tudott leereszkedni...

Kép
Kép
ronci

Susy!
Császár után nem engednek haza 3 nap után! Nekem Bogi pl. kedd este született és hétfőn délben mehettünk haza.Emlékszem, pont húsvét hétfője volt, anyukám 50. szülinapja :lol:

Ildi!
Abszolút gyerekfüggő a dolog! Ha érett,mindenképpen! Nagyon hasznos a kortársi közeg! 100% - ig formáló hatású!
Nem vagy benne biztos, hogy menjen-e? Gondolom vannak érveitek pro és kontra. Oszd meg velünk :wink:

Kistörpe!
Szia itt!
Nagyon szép a történetetek! Jó ilyet hallani. :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Lányok én is császárral szültem Kristófot. Mégis 3 nap után otthon voltam. Ez vajon kórház függő? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Pedig császár után 5 napig méhösszehúzó inj. kell adni. Nem tudom, Te miért nem kaptál :shock:

Ronci!
Te mit tudsz erről? :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani
Kaptam ilyen szurit, de már nem emlékszem meddig. Azt hiszem 2 napig. :roll:
De itt mindenkit haza engednek 3 nap után, ha császáros ha nem. Barátnőmet, uncsitesómat is haza engedték. És vannak ismerősök is.
Lehet a helyhiány az oka, nem tudom... :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susytunder-szerintem is a helyhiány az oka,munkatársam is császárral szült 1 hónapja,de őt 5 nap után engedték haza.(Győr).mi oka volt a császárnak?nagy baba volt Kristóf?
Ronci-nagyon szép nevet találtatok ki a babának.Hogy viseled a terhességed?Nekem sokszor bekeményedik a hasam,magneb6 ot szedek rá,de porba.A doki azt mondta hogy normális méh "munka",valaki észre veszi valaki nem.nem fáj,csak kellemetlen.
Nita-akkor a kisfiad nagyon jó baba,ha nem sokat van fenn éjszaka,valamennyit tudsz tőle pihenni,de biztos fárasztó napok is vannak.Api otthon van?anyósod?

Kép

Kép
kistörpe

Susy!
Látom, 10 hetes vagy. A 10. héten emlékszem, mindig álmos voltam. Akkor építkeztünk és van is olyan fényképünk, hogy az autónak vagyok támaszkodva és csukva van a szemem :lol: Dolgoztak az emberek Én meg aludtam. :oops: Muszály volt :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Ja, nem csak a 10. héten voltam álmatag, hanem kb. 12 hétig :D

Anita
Kép

Kép
gani

Kistörpe hát igen vannak fárasztóbb napok.......api kezd többet segíteni de csak az etetések terén...jó ez is valami....
anyós dögölne már meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy-én is nagyon álmos voltam és most a 23 hét után megint nagyon álmos vagyok,este alig várom hogy ágyba kerüljek ,de talán ez az idő is közre játszik...
Nita-akkor anyós terén nem változott semmi......sajnálom.Máté hogy áll a kistesóhoz?

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!!!
Hát mi most jöttünk haza, két napig az anyósnál voltunk..
kistörpe! köszi a névdicsit, bár még nem tudjuk , hogy Hanga Blanka lesz, vagy Blanka Hanga.. :lol: :lol:
Én is szedek megnéziumot, konkrétan magnex 300mg-osat, így aztán nem nagyon szokott fájni a pocim...néha húzódik valamelyik oldalt, de ennyi.. meg tegnap bekeményedett, de azért mert egy csomót hajlongtam és jól elfáradtam..Amúgy semmilyen tünetem nincs, minden oké.. :lol: :lol:
Az, hogy kit mikor engednek haza, nagyon sokszor csak kórház függő..pl. nálunk a kórházban mindenki 1nappal tovább van bent egy sima szülés esetén is, mint a klinikán..császárnál meg vagy plussz két nap még...
Merre jártok így a hosszú hétvégén????

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezek!Köszönjük szépen Mindenkinek a gratulációkat!Tegnap jöttünk haza!Még nagyon nem értem utól magam itthon,és még segítségem is van. :roll:
Amint lesz egy szabad órácskám,leírok mindent!
Az iwiw-re meg rakok holnap képet a fiatalemberről! :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziszkó-nem rég csatlakoztam hozzátok,ÉN IS SZIVBŐL GRATULÁLOK .
A mai nap a kicsike fiam nagyon sokat mocorog,lehet tetszett neki ez a szép idő,tegnap nálunk esett ,akkor alig ficánkolt.
Susy-milyen nemű babát vártok?nálunk a párom lányt várt a fiammal mi ketten fiút.(de teljesen mindegy....)

Kép

Kép
kistörpe

Szisz
Várom nagyon a beszámolót.

Kistörpe
Kislányt szeretnénk nagyon, már Kristófot is kislánynak szerettük volna, 27. hétig azt is mondták, hogy lány, aztán 4D- n bevágták hogy fiú. Kicsit esett le csak az állunk. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Kistörpe Máté imádja a tesóját..puszilgatja meg minden!!!!!
Szisz várjuk az élmény beszámolót!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz,
csak óvatosan, házi munka megvár :lol: csak Martinnal foglalkozzál! sok puszit küldünk Nketek :lol:

Ronci, mi folytattuk a gyerekszobát, már polc is lett a falra :wink:, vendégeket fogadtunk ill. Lillát elvittük a Tropicariumba :lol:

Itt Pesten korábban Lillunál négy, mostmár 3 nap alatt kivágnak mindenkit a kórházból, ha lábra tudnak állítani :lol: :lol: :lol: jó vagy nem jó érdekes kérdés, de tény. :wink: Én mondjuk nem bánom :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!
Sziszkó de jó, hogy otthon vagytok, milyen érzés? :D Milyenek az éjszakák?És a nappalok? :D
Szia Kistörpe, gratulálok Bálint babához :)
Ronci tudom hülyeség, de nézd meg a linket, hátha segít dönteni a névvel kapcsolatban:-)
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.htm
:P
Susytündér ezt nézted már? :D
http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html
Én is itt nézem, én is kislányt szeretnék nagyon :D
Nekem most november, decemberre lányt ír.... :D
És jelentem csajok megkezdtük a Pocakmanci gyártást :oops: :oops: :P :P :P mondhatom fizikálisan és kémiailag is nagyon élvezzük végre a zöld utat :D :D :D
Viszlát rohadt gumi :twisted:

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree erre a kínai naptárra azért ne vegyetek mérget:
az első szerint Lilla és Léni is fiú. :wink:
A második Lénit tudja csak jósolni, ott lányt jelez :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Bree mi Mátét a guminak köszönhetjük! :) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bree-köszönöm a gratulációt-Nálam sem jött be a kinai módszer.Az első gyermeknél is lányt ir-(fiú lett) most is lányt jósol(ultrahang szerint fiú).na de nem baj valakinél biztos bejön.
EREDMÉNYES évet zárjatok ha már zöld utat kaptatok,szoritok.

Kép

Kép
kistörpe

Igen, ismerem ezt a "módszert"
Nekem Kristófra kisfiút mutat, a huginak is bejött a lány, és most nekem is azt mutat. Hát majd meglátjuk. :)

Kép
Kép
susytunder

Köszi Kistörpe, remélem tényleg eredményes lesz 8)
Susy mikor mész UH-ra?Lassan betöltöd a 12 hetet, de jó :) Nemsokára tudni fogod bejött e a kínai szerint... (épp most tüsszentettem :D )

Kép
bree

Susy-megszabad kérdeznem,hogy ha mész ultrahangra,megcsináltatom a kombinált tesztet?milyen szuper lesz láthatod a babádat,én minden nap mennék ultrahangra..........
Ma reggel mikor ment el a párom dolgozni,Bálint majd kirúgta az oldalamat,nagyot nevettünk neki..
Nita-Barnikát mikor viszed méretni?Biztos sokat gyarapszik..

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik :lol: :lol: :lol:

Kistörpe, üdv köztünk! Van egy táblázatunk, 1-2 oldallal korábban raktam fel utoljára. Ha elküldöd nekem az adataidat, felveszlek Téged is. Gratulálok Bálint babához, én is januárra várom a lányomat :lol: :lol:

Lányok, aktualizálni kellene a ki-próbálkozik jelölést is. Jelenleg Bettike, Bree, Kinga és Szilvike van bejelölve. Van még valaki?

Kilók? Ne is mondjátok :cry: Bár egy bálnát is el tudnék takarni, ha elé állnék :cry: De nem baj, majd leadom tavasszal :lol: :lol: :lol:

Kínai naptár. Nekem egyik gyereknél sem jött be.

Szisz, néztem a képeket, eszméletlen aranyos Martin. Belerázódtál már az anyaságba?

Tényleg, Susy, Kristóf miért volt császár? :shock:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok
Hékás köszönöm,hogy felveszel a táblázatba,priviben elküldöm az adatokat.Én eddig csak 6,5kg hiztam az első időben sokat hánytam,de a 12 hét után elmúlt.Lehet hogy a kis Jázmin újévi baba lesz?

Kép

Kép
kistörpe

Hát könnyen lehet, hogy idei lesz. Egyenlőre harántfekvéses. Ha császár lesz belőle, akkor a dec. 28-i héten lesz a műtét, gondolom aznap, amikor a doki ügyeletes. Jövő hétfőn lesz megint UH, kíváncsi vagyok, fordult-e. Bár a rúgásokat ugyanott érzem...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nita!
Hogy érted, hogy egy óvszernek köszönhetitek Mátét????

Brigi!
Menjél már! Méghogy bálna...Láttam a wiw-en az új képeidet és nagyon szép kismama vagy!
Marci simán született? Mincsi "csak" a harántfekvés miatt császárgyanús?

Ja!
Nekünk nem kell dőlt betű. Egyenlőre csak a technikánkat tökéletesítjük :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Marci teljesen simán született. Igazából még csak nem is mondta a doki, hogy császárgyanú, mert úgyis megpróbálja befordítani, és szerinte nagy eséllyel sikerülni is fog. Egyenlőre a szülésznővel beszéltük végig a lehetőségeket, ő mondta ezt. Bár mostanában olyan eszméletlen mozgásokat végez a kiscsaj, hogy szinte izomláz van a hasamban. Remélem keresi a forduláshoz a helyet :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kistörpe Barnit majd 3 hét múlva...8 hetesen viszem...... :wink:
Gani úgy értem hogy amikor nem használtunk gumit nem estem teherbe.....és amikor használtuk akkor valahogy érdekes módon teherbe estem.......ne kérdezd hogy hogyan...... :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj, hát biztos nem rendeltetés szerűen használtátok! :wink:
Ez aranyos volt. Nem olyan rejtélyes ám ez :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

:oops: :oops: :oops: :oops: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kistörpe
Igen, holnap lesz uh. is, és csináltatok kombinált tesztet is. Bár igaz volna, hogy kislányunk lesz. :lol:

Brigi
Azért kellett császár, mert Kristóf visszafelé húzódott, nem ékelődött be a feje. Rövid volt a köldökzsinór, és rajta is volt a nyakán, ez megakadályozta benne. Nagyon nehéz volt elfogadni, de mit tudtam tenni? örülök, hogy mindketten jól vagyunk. Most azt mondta a doki, hogy 70 % eséllyel indulunk, az első császár és a nyári műtét miatt, de meg fogja adni az esélyt a sima szülésnek.

Ha haránt fekvésű a leányzód, max 3 hét és befordul. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Kistörpe!
Üdvözöllek közöttünk!

Gani!
Nem tudom miért félek annyira, valamiért nagyon nagy váltásnak érzem. Ovira született tesók esetében is hagytak nálunk 3-4 hónap aklimatizációt a nagytesónak, hogy csak akkor kezdte el az ovit. De az iskolánál erre nincs lehetőség. Bár azt gondolom, hogyha előtte is otthon van az ember mondjuk a nyári szünetben a csimotákkal, akkor nem fogja olyan váratlanul érni őket. Meg talán 7 évesen már érettebben áll hozzá a nagylány :lol: , mert az ovist még lehet pátyolgatni :oops:

Hékás!
Nagyon szép vagy a képen - és nem csak Marci teszi.
Mincsi meg úgy fog tenni ahogy Nektek a legjobb. :lol: - de be fog fordulni, hallgatni fog rád.

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Manya!
Igen! Igazad van! Az isiből nem lehet hónapokat hiányozni. De ha nagycsoportos a gyerkőc, akkor az oviból sem!
Szerintem az utolsó mondatodból indulj ki. 7évesen már nagyon-nagyon okosak (pedig utálom ezt a szót kisgyerekre használni) a gyerekek!

Susy!
Szerettél volna inkább természetes úton szülni?
Képzeld el, hogy Én anno felkészültem elméletben a túlhordásra és a természetes szülésre. Mindent tudtam fejből, hogy mikor mit kell és hogyan csinálnom. Erre jött Bogi jóval korábban, teljesen váratlanul, egy darab fájás nélkül, sürgős császárral :evil:
Óriási szívfájdalmam azóta is, hogy mégcsak fájásom sem volt :cry: :cry: :cry: :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!
Hékás jó az új képed, nagyon csinos kismami vagy :D :D :D
Lányok úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék ebben a hónapban terhes lenni....drukkoljatok légyszi....rám férne egy kis szerencse, mert többségében mindig akadályoztatva vagyok....
Szeptember óta hetente járok (felváltva a férjemmel, elcsórja az időpontjaimat:) )fogorvoshoz, haladunk a fogaim rendbetételével..erre a múlt héten régebben eltört fogamat felépítette, most meg begyulladt....gyógyszerrel most nem lehet kezelni a gyulladást hátha elmúlik...ha viszont baj van akkor húzzák. Utána meg korona ami egy vagyon.... :? :( meg méééér most szarik be amikor nem kapkodhatom a demalgont csak úgy...
Annyi jó van, hogy a nődokimat megkérdeztem, legalább az asztma befújómat használhatom nyugodtan, akkor is, ha időközben megtapad egy Pocakmanci...

upsz...jött ügyfél.. :oops: :oops: folyt köv.

Kép
bree

Susytündér drukkolok, hogy egészséges és minden okés legyen a babócával és ha kislányt szeretnél, akkor azért, hogy ne legyen himbilimbi a lába között...hátha kiderül ma :oops: :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukkdrukkdrukk

Kép
bree

Brigi, nyugi Léni is harántba fekszik, majd befordítjuk ezeket a csajokat... :wink:

Bree nektek megy a drukk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

Mmanya,
biztos van alapja a félelmednek, pont azért amiket írtál, hogy a suliból nem lehet hiányozni. De én valahogy úgy vagyok vele, hogy nagyon fel fogjuk készíteni amikor odajutunk, hogy testvérkéje születik. Arra is koncentrálni fogok, hogy az iskolát várja, örömmel gondoljon rá, büszke legyen magára. Szóval több irányból fogok hozzá közelíteni és magamban is azt erősíteni, hogy ha a sulikezdésre jön a tesó, akkor se dől össze a világ. Arról az aprócska dologról meg is nem is szólva, hogy még nincsen sajnos valós helyzet, azaz nincs még senki a pocakban, na de majd nemsokára :wink:

Hékás,
mi is a próbálkozók táborát erősítjük, így engem is jelölhetsz így. Köszi! Nagyon csinos vagy és jó az új képed, tetszik! :)

Bree,
biztos minden jól fog alakulni, olyan nincs, hogy mindig csak lefelé van! Szóval az is lehet, hogy már ez is a ti hónapotok lesz! Fogaid, szegény te :(

Susytunder,
tök jó, hogy a dokid ad sanszot a term. szülésnek, sok helyen ha az első csaszi volt, nem is kérdés, hogy a második is az lesz. Vagy ez dokifüggő? Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek! Drukk a kislányhoz! Tényleg és látszik már valami? Kristóf tudja már, hogy testvérkéje lesz? Mit főztél-sütöttél mostanában? Vagy a rosszullétek miatt nem annyira konyháztál mostanában?

Kistörpe,
üdv itt, gratula a babucihoz! Vigyázz magatokra!

Kinga,
tök jó, hogy jobban vagytok! Mi hír a barátnőddel? Hogy sikerült a beültetése? Drukkolok neki!

Ildi,
hozzáférsz már a géphez? vagy Apa még ügyködik?:wink:

Gani,
sajnálom, hogy ilyen derült égből villámcsapásként alakult a szülésed:(. Sebaj majd másodjára :wink:

Zuzmó,
akkor mi tényleg közel vagyunk egymáshoz. Jó, hogy ilyen fiatalok vagytok, van még időtök bőven. Na nem mintha én nagyon öregnek érezném magam de hát a 10 év az 10 év8).

Mi jól vagyunk, Ilang meggyógyult már szerencsére, tegnap óta ovizik is. Mondjuk az őszi szünet miatt alig vannak az oviban, de ennek is megvan az előnye :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree!
Mennek a drukkok, úgy fog alakulni, ahogy Neked a legjobb.

Susy!
Hírek?

Gani!
Nagyon jó a kép Bogiról! Csodaszép leányzó!

Ildi!
Léni még ráér, de ügyes lesz és befordul az fix!

Sucer!
Néztetek sulit? Vagy nektek normális a körzeti is?

Gani, Sucer!
Bár testvérkémnél májusban született a legkisebb csemete, és elég sokat vannak Kecskeméten - ezen a héten is - így nagyjából sejtik mivel jár egy kistesó. Én meg megígértem nekik a kistesót és ha nem jönne össze ez lenne az első dolog, amit nem tudnák betartani :? . De ilyen nem lesz :D

Szép estét mindenkinek.

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Manya!
Már miért ne jönne össze??? Csak pozitívan :wink:

Lehet, hogy Susyék már ünnepelnek, mert meglátták a nunit ma az uh-on :lol:

Susy!
Ne idegelj már bennünket! Gyere és írj! :lol:

Anita
Kép