Tünci!
Az én véleményem az, hogy itt a fórumon, az iskolában, a baráti körödben lehet mindenkinek véleménye a terhességedről, de ezekre ne hallgass, ne a mi véleményünk legyen mérvadó. Szerintem akinek segítenie kell a döntésben, az a családsegítő, a szüleid és a párod szülei, akik igazán ismerik az életetek, a körülményeket, a kilátásokat a jellemeteket, a képességeiteket. Ha jól gondolom a döntésig még talán van két heted. Esetleg, a műtét intézését el lehet indítani, hogy szükség esetén ne csússz ki az időből, de meggondolni még a műtét reggelén is meggondolhatod magad. Vegyél nagy levegőt és közös erővel és gondolatokkal gondolkodj el mindenen.
Egy másik meglátásom gyerektől függetlenül, hogy a szülők a választott párt (általában a lányok párját) mindig jól ítélik meg, szimp e vagy se- eddigi tapasztalataim szerint az olyan fiú, akit a szülő ellenzett végül mindig a sutban végezte- még ha egy idő után a szülők belátták, hogy majd rájön a gyerek. rájött mind. Ilyen okoknak a következőket láttam: drog, pia, munkához való rossz hozzáállás, erőszakosság, megcsalás, gyakori szakításos se veled se nélküled kapcsolatok, túlzott féltékenység, bűnözői hajlam, tiszteletlen beilleszkedésre képtelen viselkedés...
És azért gondolom úgy hogy ált a fiúkkal van baj, mert egy fiatalabb lány a háziasszonyi létben eléggé meg tud változni, viszont egy pasi aki soha nem volt agglegény vagy önellátó, aki anyu mellől kerül a feleség mellé az... na szerintem ők a húzos pasik, na ők azok akik nem tudják, hogy mit csinál még a nő ha haza megy a munkából
S persze "nagy bölcs" meglátásaimra is érvényes a kivétel, erősíti a szabályt. és mindenki változhat, no de azért a kutyából nem lesz szalonna is
És persze Tüncike a fenti meglátásom szintén ne befolyásoljon, mert most egyébként is egy döntést kell meghoznod, a babáról és nem feltétlen azt, hogy örökké együtt maradsz a pároddal - persze nem mellékes ez sem.
Viszont egy mondatod nagyon szemet szúrt: hogy senki nem áll mellettetek a bajban. Szerintem, ha ez igaz lenne, akkor nem arról írnál most, hogy mind két család ellenzi még a babát, hanem az hogy az hogy az utcára kerültetek, nincs hova menjetek, kutyát se érdekli hogy mi is van veletek. Ez nem így van. Hidd el, a szüleid pontosan téged tartanak szem előtt és a párod szülei is ezt teszik. De mindenképp el kell még beszélgetnetek együtt minderről, hogy jó döntést tudjatok hozni. azt hiszem, hogy a reakciójuk elsőre akár normálisnak is mondható.
Bocs ha megbántottalak volna valamivel!
De bár hogy döntötök az lesz a jó döntés!
Iknyuszka én már 30 vagyok
, de köszi a vígaszt és a jó statisztikát, de mint mondtam, sok volt a rossz példa a közvetlen környezetemben. És meglepő módon tökéletes terhességet csak ott láttam, ahol a kismama mértéktelenül zabált, vagy ivott, vagy csak ép becsúszott a gyerek. Felfoghatatlan, hogy anyáim korában alig voltak olyan példák mint manapság, nem voltak fórumok, expok, klubbok csak terhesek lettek, szültek, szoptattak, gyeseztek azt kész. mellesleg sokan abban az időben 8-4ig dolgoztak és vasárnap tuti hogy nem volt bolt se nyitva, főleg nem este 10ig. Ja és még uh se volt abban az időben... csak az a tölcsér amivel a szivet hallgatták.
Tényleg csajok, ha mondjuk egy tizenakárhányezer forintért lehetne kapni itthoni uh-t... beruháznátok mi? és tv helyett mindenki azt nézné
kipótolva idő ide-oda tologató szerkezettel
Na jó lelövöm magam