Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálok Angi!!Sok tejet!!!Puszi!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Na akkor a képek!!!
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie28 GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Nyuszi: NE PORSZÍVÓZZ!!!!!!!!!!!!! Tényleg fogadd meg a tanácsokat! A császár egy műtét!!!! Plussz ott még Beni is!!!! Ez nem vicc. Vakbéllel sem pattognak az emberek, Akkor egy császárral!!!! Ráadásul szerintem a regenerálódás is nehezebb utána.... Kérlek vigyázz magadra. Helyetted senki nem tud!!!!!!!!!!

Melinda: Szuperek a csemetéid! Milyen nagy már Melcsi. Rohan az idő!!!!! Én a múlt hétvégén ittam volna meg egy puhár bort.... Olyan jó lett volna. Nem vagyok nagy bulizós. Így nekem nem nagyon hiányzik az alkohol. De két év részedről, az két év....

Melisch: Gondolok rátok!!!!!

Királylány: Mielőbbi gyógyulást!!!!!! Jól belekeveredtetek ebbe a nyavajába....

Többieknek nagy ölelés!!!!

Mi: Már csak ez a hét van dolgozóban!!!!!!!!!!! Utána jöhet a konyha.... Hétvégén megvettünk majdnem mindent, kivéve a babakocsit! Ezel van a legtöbb bajom.... No de a többi kezd helyreállni.... Pocakkép még mindig nincs. :cry: Nem szeretek fényképeszkedni....
Csütörtök este bababuli volt. Sok mindent kaptunk, és nagyon aranyosak voltak a többiek...

Kép
kicsi80

Angi, Boganna!
Nagyon ügyesek vagytok! Gratulálok, és nagyon sok tejcit, gyors fejlődést a piciknek!

Melinda, Boganna!
Hát ezek a babák tökéletesek, gyönyörű hajasbabák! Nekem is, nekem is még egyszer, kétszer... Szilárd is ilyen kis hajasbaba volt, annyira tündériek!

Na, mostmár lassan minden pocakosunk megszült, kint vannak a babák. Kéretünk új babákat a pocakba: Babi, Betty, Melisch, Dia, jómagam (és még akiket kifelejtettem). Azért látom, szépen mindenki sorra kerül. Ez megnyugtató!

Lyly!
Ez a 17e elég durva összeg. De biztos én is kifizetném. Ennél a mostani terhességemnél, amiből úgy-e végül nem lett baba, majd 80e-t adtunk ki ilyen-olyan vizsgálatokra. Biztos minden rendben lesz most! Drukkolok!

Melisch!
Aranyos vagy, jól esik, hogy örülsz nekem. Jobban van a lelkecskéd? Már nagyon elfogytak a napok a vonalzódon! Szilárd heti kétszer oviba jár, és nagyon élvezi, kivéve az utóbbi két reggelt, amikor sírt, hogy maradjunk ott vele. De csak 5 percig. Az óvónők nagyon szeretik, és mondták, hogy egyre önállóbb, és hogy a 2,5 évével óvodaérett, és jót tesz neki a gyerektársaság. Nagyon szeretem a kis drágámat, és a történtek után tálán még jobban értékelem a kis egészséges életét, mint eddig. Én viszonylag jól vagyok, eszembe jut néha ami egy hónapja történt, de próbálok a jövőre koncentrálni, és már nagyon várom karácsonyt, mert akkor már élesben fogunk próbálkozni, és ha a ciklusom nem borul fel, és hozza a 28 napos formáját, akkor pont karácsonkor lesz pé-m. A mensim lejárt, két hét múlva kontroll, amin remélem találnak egy szép vastag nyálkahártyát.

Puszi mindenkinek! Akiknek nem írtam, azoknak duplán :)
Vendég

Angi: Nagyon sok boldogságot és örömteli életet kívánok nektek! Gratulálok! :D

Királylány: Köszi az infókat! :)

Melinda: Édesek a gyerkőcök! :)

angie34: Szorítok nektek!++++++

Kép
babicsek

Ilyen hajasbaba volt az én Sziszkóm is :)
Kép
Vendég

És ilyen volt most hétvégén Keszthelyen :)
Kép
Vendég

Dia!
Hát ismét laptető :lol: :roll: :lol: :roll: :?: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 10:03-kor.
Vendég

Angi!
Akkor ez a nyákdugó tényleg szülést jelentett nálad! Nagy-nagy gratula!!!! Majd gyere a részletekkel, mert nagyon kíváncsi vagyok ám!

Kírus!
Én holnap megyek AFP-re, kora reggel kell nekem is mennem, úgyhogy én sem eszek majd előtte, az a biztos! Köszi az érdeklődést, jól vagyunk, bár a napokban visszatért a hányingerem, igaz enyhébb formában mint azelőtt.... A mocorgással én is éppen úgy voltam, mint te, éreztem valamit, de azt hittem csak a hasam, de már meg tudom különböztetni! Már olyankor is érzem, mikor nem csak arra összpontosítok! Tényleg fantasztikus érzés! 18 hetesen kell majd mennem az eredménnyel a dokimhoz, akkor lesz ultrahang, már alig várom!!!!

Melisch!
Gondolok rád!

Melinda!
Milyen nagy már Melcsi! Hihetetlen gyorsan telik az idő! Ezek szerint még nem gondolkodtok a harmadikon, ha bulizhatnékod támadt!?

Angie34!
Nagyon szép a kisfiad!

Kép
adiadi

Angi,nagyon szép fiad van,ezt a kabátkát vagy mi az,hol vettétek,naggggyon bejön....és mennyi haja volt,tényleg...
Én tegnap mértem,5 és fél centis haja van...
Holnap szorítsatok,Pityesz a 18 hós,Melcsi a 2 hós oltást kapja...
Adiadi,de szeretnék harmadikat,csak előtte egyszer berúgnék.... :oops: :oops: :roll: :roll: És azt se bánnám,ha jövőre jönne,de nagggyon meg kell gondolnom,mert 4. nem lesz,és mi lesz ha 30 éves koromra babáznék megint,elkap a vágy,és már ott leszek 3 gyerekkel....jaj Istenem,miért nem cigánynak születtem,akkor nem lepődne meg senki,hogy sok-sok gyereket szeretnénk,bár a férjem is benne lenne 4-be mert ők is 4-en voltak testvérek....
Szívem szerint sok-sok gyereket szeretnék,de eszem sszerint elég a 3.
Ja...tegnap sor került az első szülés utáni szexre,így 9 hét után.... :oops: :oops: hát elvesztettem a szüzességem ismét.... :lol:
mondom a férjemnek,a gumis papírt dobja már ki,mert mi van,ha anyósom kezébe akad...azt mondta,hogy látott ő már olyat...én meg mondtam,na ja,azért volt 4 fia,mert csak úgy látott gumit... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie: Szívből gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek! :lol:

Lyly: gondoltam a n apirend az segítene valamit, de akkor gonoldom nem, van hogy 6 órát alszik, de éjjel meg fenn van, rendszerint akkor jöna görcs. Én most orvoshoz viszem első körön, majd utána próbálkozok mással, mert teáktól, a házi praktitkákig mindent kibróbáltam, és semmi hatás, lehet, h az antibiotikum vágta tönkre a hasát.

Lányok: ok, próbélok vigyázni, de ha jön a védőnő, és dzsuva van, az elég gáz...sztem ezt azért megérthetitek! Legalább olyan szinten legyen rend, h nem legyen nagy rendeteleség. Bár ma a konyha legalább fel volt seperve, és el volt mosogatva. /-kor aludtunk el, iszonyat görcseik voltak szegény Beninek, így zuhi, teló a dokinak, és már itt sem vok... Csak tudjunk vmit csinálni!!!

Királylány: a pesti lakás is szüleimé, félig hitelből, kicsit sok a fűtés, az albi díjból fizetika hitelt, így nem szívesen adnák oda, úgy látom... Elegem van! Csak Beni ne sírjon!

Kép
nyuszifül16

Meli!
Én titkolom anyuék elől, hogy hármat szeretnék, mert folyton le akarnak beszélni róla, és unom már a témát. Pedig anyuék is négyen, apuék pedig 5-en voltakt testvérek, azaz vannak, mert apunak egy tesója meghalt, de mindenki más él. Anyuéknál nagy összetartás van, apu testvérei pedig széthúznak. Lehet, hogy végül nekik lesz igazuk, és csak két gyerekem lesz, mert Isten is úgy akarja valamiért. Ha ilyen tempóban tudok gyereket szülni, akkor lehet, hogy a harmadikról lecsúszok, mert két év múlva 40 leszek, és afölött már nem nagyon akarnék. Persze, nem jelentem ki, de egyelőre így vagyok vele. Jaj, a te 30 évedet, de elfogadnám. Szemtelenül fiatal vagy, és máris két prücsköd van. Hmmm, irígykedek egy kicsit (de csak jó értelemben).
Kabátkát turiztam. Van Fóton egy ici-pici turkáló, és nagyon jó dolgokat szokott a csajszi hozni. Pár darab van csak, de azok mind jók. Én is nagyon szeretem ezt a kabátot, kívül-belül polár, nem vastag, de mégis nagyon meleg. Még jövőre is jó lesz, hogy elnézem rajta. Pedig már tavaly vettem (de idéntől használja). Van még egy pár ilyen jó darabra.

Nyuszika!
Nagyon sok embernek segít a napirend. Nekünk nem volt szükség szigorú napirendre. Arra odafigyeltünk, hogy a fürdetések általában ugyanabba az időbe essenek, plusz/mínusz fél óra. Ha valamiért nem értünk haza időben, inkább nem fürdettem meg, mert állítólag a fürdetés a babáknál az egyik legfixebb tevékenység, és ha az nincs időben, akkor azt megérzi. Mi direkt nem akartunk alvási napirendet, mert sokat mászkáltunk, és én ahhoz szoktattam, hogy bárhol, babakocsiban is el tudjon aludni. Nem is viselte rosszul, igaz, ő 1 éves koráig nagyon rossz elalvó volt. A védőnő javasolta, hogy két hétig ne menjünk sehová, mindig ugyanakkor ugyanott aludjon, de semmit nem változtatott a helyzeten. A védőnő is belátta, hogy nem a napirend volt a gond, hanam valószínűleg Szilárd az a típus, aki nagyon megélte a sok információt, ami az ébrenlétében érte, és alvás előtt - amikor már úgy-e nagyon fáradt - dolgozta fel.
De hallottam már sok anyukáktól, hogy nagyon bevállt náluk a napirend betartása, és szakemberek is nagyon javasolják. De szerintem ez baba-függő, mint minden más. Én azt mondom, hogy egy anya hallgasson az ösztöneire, és megérzi, hogy mi jó a babájának. Próbálj ki mindent, és amit jónak érzek, azt csináld.
A fájdalmaidhoz nem értek, mert én nem vagyok császáros. Biztos kapsz választ arra a kérdésedre is. Szegény Benike, remélem, ad valami hatásosat a doki!!! Sok sok sok sok kitartás és ölelés Nektek!!!
Takarítás: az érthető, hogy a védőnő miatt is takarítasz, de nem kell azért végignyald a lakást, ha jön, mert ő sem azt fogja nézni, hogy van-e kézlenyomat a tükrön. Legyen elpakolva és kész. Ő a baba közvetlen környezetét nézi, ahol fekszik. Ha az rendben van, akkor nem szólhat semmit. Na meg ő is megértheti, hogy nincs segítséged, főleg, hogy császáros vagy, tudja, hogy vigyáznod kell a sebedre.
Vendég

Angie sok sok boldogságot kívánok a nagy legényhez!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meli hallod meseszép a lányod!!!!!!!!!!!!!!az a rengeteg haj!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
a fiad meg igazi kis herceg!!!!!!!!!!!!!!!!!
sex:nekünk 1 hete volt.....anyám olyan jóóóóóóóóó volt!!!!!!!!!
Angie gyönyörű a kis Szisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!milyen kis hajas baba volt ő is!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak egy gyors reagálás!!
Az anyu védőnője Mezőkövesden azt mondta:-Ahol mindig rend van,ott valami kurva gyanús!!!És gondoljatok csak mögé...igaza van...egy védőnő tisztában van vele,hogy egy /kettő/három gyerek mellett mennyi idő marad takarítani....ő pont azt mondta,ahol kupi,minden ok,ahol tisztaság,semmi mosatlan,ott van valami....

Angi....akkor egy cipőben járunk,nekem azt mondták,van egy fiam meg egy lányom és be is fejezhetem a szülést....na,frankó...miért ha 2 fiam lenne,vagy 2 lányom akkor nem???Hát nem minden gyerek ugyanannyi????
ÓÓÓ,kösz a dícséretet a fiatalságomra...én mindig családra,férjre,gyerekre vágytam,nekem a főiskolai bulik maradtak ki...nem is lesz soha diplomám,de nem is érdekelt soha....inkább 2kezi munka érdekel...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli!
Jól gondolkodsz! Én is mindig erre vágytam, csak valahogy nem sikerült normális emberrel találkozom a 20-as éveim elején. 29 évesen ismertem meg a férjemet, aki a rengeteg jó tulajdonsága mellett még egyáltalán nem volt felkészülve az apaságra. 4 év telt el egymás mellett, mire ő is szívéből akarta. Nem akartam eröltetni amíg nála is meg nem ért a dolog, mivel én abban hiszek, hogy ha nem közös szívvel és lélekkel akarjuk a gyerekünket, akkor inkább NE. De remélem, jut még az életből nekem jó pár szép év, amikor babázhatok. A férjem is nagyon akarja a hármat, pedig az elején ő is max 2-t akart, de ez a beteg terhességem után ebben is megváltozott. Csak hát nekünk nem akaródzik összejönni még a második sem :cry: :cry:
Akkor jó berúgást, és jöhet nálatok a hármaska!!! Én nem tudok berúgni, mert már a harmadik pohár bornál olyan rosszul érzem magam, hogy le kell feküdnöm. Nem bírom azt a köztes állapotot, ami a józanság és a berúgás között van, ezért én még soha nem is voltam berúgva.

Niki!
Te aztán bátor vagy, hogy ilyen gyorsan bevállaltad a sexet. Én nem mertem eddig, de apa azt mondta, hogy ha már eddig vártunk, akkor inkább várjuk meg a 6 hetes kontrollt, ami két hét múlva lesz. Szegényt sajnálom, mert a terhesség alatt sem tudtunk együtt lenni, mivel a 13. hétig barnázgattam, és a lepény is a méhszájon volt, és eltiltott a dokim, utána meg én nem voltam olyan lelkiállapotban, amikor kiderült, hogy gond van. Tehát ki lehet számolni, hogy mikor voltunk mi együtt utoljára :oops: :oops:
Vendég

Nyuszi: Kitartást Neked! Nem tudok okosat mondani! De akkor is vigyázz magadra! Remélem Beni hamarosan jobban fogja viselni a hasát, és a doki is tud valami okosat mondani :roll:

Melinda: Nem vagy semmi!!!! Itt röhögtem a monitor előtt, kolleganő pedig nem tudta, mi lelt :lol: :lol: Ez olyan volt, mint anno amikor írtad, hogy megkérdezte a nőgyogyi, mit hoztál. Férjemmel azóta is feszkó oldás férjed válasza: Anyádat. Hova támasszuk? :lol: :lol: :lol:

Sex: Ne is beszéljetek ilyenekről. Én úgy hiszem, idénre be is fejeztük...

Gyerekek: Én most azt mondom, ezen az egyen legyek túl, utána meglátjuk, mennyihez lesz még kedvem. Tervben kettő-hátom van.

Ja, Meli. Te már 30 vagy? 1985 nem a születési éved? akkor még csak 24. Vagy rosszul gondolom?

Kép
kicsi80

MI IS SZERETNÉNK 3.DIKAT :lol: :lol: :lol: :lol:
80olgi

Olgi!
És már készülőben is van ? :wink:
Vendég

IGEN PROBÁLKOZUNK :lol: :lol:
80olgi

MISI BABA MAJDNEM EGY ÉV UTÁN JÖTT OSSZE UGYHOGY NEM EGY KÖNYEN ESEK TEHERBE
80olgi

sziasztok!
Ja,az jó volt,mit hoztam....annál szültem pont...néztem,de nem volt az anyja sehová támasztva... :lol: :lol:
De,24 vagyok.Ezért kell meggondolnom,mert ha most "ellövöm" a 3 babát,vagyis apa lőné el,akkor 30 évesen hiába keseregnék hogy akarok méééég,már nem lehetne,pedig biológiai akadálya nem lenne,inkább csak anyagi...
Kicsi,majd meglátod,olyan érzés ez,amit leírni sem lehet!!!Még a kórházba azt mondod,jöhet a második.... :lol: :lol:
Szex nálunk csak vasárnaponként várható..... :wink: ...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vasárnap? Akkor nincsennek otthon a gyerekek? Egy ágyban alszotok még? Akkor igazítsd úgy PE-t, hogy vasárnapra essen :lol: :lol:

Én az első maratonomon 21-40 km.ig szidtam magam, miért kellett ebbe belevágni..... A legelső adandó alkalommal indultam a következő maratonon. Gondolom milyen az. Minden edzésen meghalsz, legyőzöd magad, belehalsz a versenybe, de avégén az utolsó egy kilit örömmámorban, zokogva futod végig.

De szülni még nem voltam... Ezen is túl kell lenni.... Majd utána nyilatkozom.... :wink:

Kép
kicsi80

Angie 28 :!:

Kép

Sok tejcit, és boldog hosszú életet kívánok nektek :!: :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

BETTY!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon régen jártál erre!!!! Vagy csak én maradtam így el???
Hogy vagy? Írtál már arról, mi lesz a kövi lépés? Hol keressem? Mit mondtak?....

Kép
kicsi80

Kicsi
én mindig itt vagyok, csak ide nem nagyon írok, de mindig olvasom...ezért is tudom mindig, mi újság...általában az lh-s topicban vagyok, de a lombikosban is megtalálat aki akar :wink:
Úgy amúgy nincs semmi, elkezdődött a projekt, gyogyit szedek, 21 cn.-től injekciózom magam :arrow: long protokollt kaptam.
Kövi ciklusban meg számos UH, punkció, és beülti.
Röviden, tömören ennyike :!: :wink:

Hihetetlen, hogy te is mindjárt szülsz, aztán nemrég lett pozi a teszted...nagyon megy az idő :!: :shock:
Puszika :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Olgi!
Hát akkor nagyon egy cipőben járunk, bár neked talán már kettő van? Drukkolok!

Meli!
Ha 30 évesen akarsz szülni, akkor bizony kettőt kell. Nem szúrhatsz ki hármaskával, hogy egykeként nőjön fel, kell majd neki is egy társ. Úgyhogy, ha három van beprogramozva, akkor hajrá MOST! :wink:

Én imádok szülni!!! Még erre az utolsó szülésemre is szeretettel gondolok vissza, pedig hát.... :roll: :roll: Annyira könnyen mennek nálam a dolgok, hirtelen és könnyen tágulok, semmi vajúdási fájdalom nélkül és egy nagy pottyantás a vége. Tiszta élmény az egész! És pont amennyire nagyon akarnék szülni, annyira nehezen jön már végre össze.

Betty!
Akkor beindult nálatok is a gépezet. Nagyon drukkolok, hogy elsőre összejőjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Igen, már én is látlak, és a blogodat is elolvastam azóta. Az a rengeteg gyogyi.... Elhiszem, hogy nem tudtad, hol a fejed.... :)

Nagyon drukkolok ám nektek!!!!!!! Sokszor gondolok rád!!!!!!! Siekreülni fog!!!!!!!

Pussz, nagy ölelés!!!!!! 8)

Kép
kicsi80

Melisch merre van?????????

Angie34 össze fog jönni!!!!!!!!!!!!

Mennem kell. Holnap jövök!

Kép
kicsi80

Meli akkor vasárnap tudjuk mit csinálsz!!!!!!!! :) :) :) :) :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi
köszönöm a drukkot :!:

Angie
neked is köszönöm, és én is drukkolok neked, hogy sikerüljön++++++++++++++++++++++++++

Kép

betty615

Szia Betty :wink:
hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!
Köszi, úgy legyen!!!!!!!!! :) :) :) Én most elsőre AKAROM! Persze, tudom, hogy nincs sok esélyem rá :(

Meli!
Szóval akkor vasárnap :lol: :lol: Mondjuk, ha valakinek 28 naposak a ciklusai, és vasárnap van a PÉ, akkor minden ciklusban vasárnapra esik :)
Vendég

Angie
[quote]P írta:ersze, tudom, hogy nincs sok esélyem rá
dádá lesz!!!!!!
SIKERŰLNI FOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszike Nita, jól vagyok :!: :wink:
Szoktalak olvasni, úgyhogy tudom, hogy te is jól vagy :!: :lol:

betty615

köszi.....ari vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igenis, Nita! Szófogadó leszek!!
Vendég

helyes Angie!!!!!!!!!!!!!
tudod csak pozitívan....tudom könnyen beszélek........de nekem ez a felfogás sokat segített!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie28 GRATULÁLOK én is

Tegnap nem voltam, mert nem volt ki írjon.........kicsit hanyagolnom kell az egész babatémát mert így bedilizek :(

Szóval voltunk ismét Szegeden de nem voltam lenyűgözve egyáltalán. Megvolt a spermiógramma (ismét kevés), majd nálam az uh és kenetet is vettek. A doki néni nem mondott semmit mit látott uh-n csak beírt valamit a papíromba és betett 4 képet. Nagyon durcás volt. Már az elején kicsit megdorgálta az asszisztensnőt, mert bevitt a vizsgálóba előbb mint ő jött. Aztán szűkszavú volt azt mondta csak lombik jöhet szóba, nem is engedte, hogy behívjam a férjem is, azt mondta otthon is eldönthetjük hogyan tovább. És ha megjön a vérzésem hívjam fel a klinikát időpontért. Ha most nem kezdünk akkor marad jövőre :( Mondom de addig míg jövünk nem ír fel semmit, nem majd ha jövünk megint. Kérdem akkor nem lesz hosszú stimuláció. Miért abban egyeztünk meg, honnan tudok róla? Mondom utánaolvastam tudjam mi vár rám. Hát ha én akarom lehet az is. Mondom én nem akarok beleszólni csak kérdeztem. Na akkor majd hívjam, amikor kezdeni akarunk. Én nagyon :shock: :shock: :shock: :shock: kiakadtam és sokat sírtam az este. Sokkal több magyarázatara vártam, hogy elmondja mi hogyan lesz. Nekem meg piri péntekre esedékes, ha nem indul el időben akkor csak hétfőn telefonálhatok és akkor már cn.4 lenne és akkor szaladjunk Szegedre, valahogy beszúrnak egy konzultációra, megint ott ülünk 2-3 óra hosszát és csak bízzunk, hogy a doki néni jó passzban lesz és elmagyarázza mit akar velünk csinálni. Hát így azt gondolom hagyom a fenébe, nem akarok stresszelni, hogy időben kezdjük-e a protokolt, milyen lesz. Anyukám azt tanácsolta várjunk jövőig és menjünk még el egy konzultációra előtte és kérjük meg mondja el mi hogyan lesz. Sajna a jövőre csak februárba lehet mivel nekem a vérzésem december 30-31-én fog megjönni és gondolom akkor sem lesz még senki a klinikán, hogy időpontot adjon :( tehát marad a január végi ciklus indításnak. Az este sokat sírtam és nagyon össze vagyok zavarva. Persze a melóban is összejött a tegnap minden elesett egy srác így most el van törve a válla most a férjem is megy hozzájuk ma éjjel, hogy segítsen. Azt sem tudják öcsémmel, hogyan osszák a munkát, mert hála Istennek a férjem talált pár kisebb munkálatot de az idő meg a lassú haladás visszatartja a fiukat. Tehát nem lesz nyugis a következő hónap. ár férjem nagyon rám figyel de nem akarom még én is stresszlejem azzal, hogy nekünk most menni kell. Ahogy kilépünk az országból mindig csak baj lesz itthon :evil: :x :x

Szóval nem tudom hogyan tovább félek nem sikerülne most amilyen lelki állapotban vagyok és olyan nehéz bíznom, hogy jó lesz. Anya meg az öcsém ajánlották, hogy keresek más orvost, de lehet csak rossz napja volt az orvosnőnek ő is ember. Szabin volt tegnap volt az első napja :?

Na most kipanaszoltam magam, majd még jövők de ezt fel kell dolgozzam, lehet csak túlreagáltam nem tudom de most kicsit szüneteltetem lehet az egészet. Anya azt tanácsolta akkor kezdjünk bele ha én megnyugodtam mert a stressz nem tesz jót. Lehet megfogadom a tanácsát :roll:

Puszi nektek és legyetek jók!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch: Hát ennél jobb hírekre számítottam... :cry: :cry:
Nem is értem. Ha rossz napja is van, akkor sem lehet valaki ilyen. A rossz nap magánügy, a munka pedig munka. Ne keverjük már a kettőt... No mindegy. Nem tudok semmi okosat mondani... :roll: Fogjatok össze férjecskéddel és együtt csináljátok végig. Ha ő figyel rád, ahogy írtad, élvezd ki ezt. Együtt erősek vagytok!!!!!! Munka? Az mindig lesz. Eddig sem volt sétagalopp munka téren az életetek. De legalább most van mit csinálni! Egységben az erő :!:

Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!! Itt mindig kiöntheted a szíved 8) Nagyon szeretünk!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Drága Melisch!
Nagyon nehéz most nekted, tudom! De tényleg nem szabad feladnotok, és ahogy Kicsi is írta, ha a férjed melletted van, és támogat, akkor pláne, hogy nem! Nehéz tanácsot adni, de ha a doktornő ezeket válaszolta neked, akkor nagyon szomorú. Ő igazán tudhatná, hogy hozzá reményvesztett emberek járnak, bízva még egy utolsó esélyben, amihez nagyban ő járulhat hozzá. Ez nem hozzáállás, és én a helyedben biztos új orvost keresnék. Én mindenhol azt olvasom, hogy a lelki háttere a legkeményebb egy-egy lombik programnak, és a fizikai csak másodlagos. Pontosan ezért kellene már itt az elején sokkal empatikusabban az emberekhez állni. Biztos Szegeden is van több orvos, és választhatsz másikat is. Próbáld meg felhívni az intézmény vezetőjét, és mond el neki, hogy mi történt, és hogy ezek után nem szeretnél ehhez a dokihoz menni, és kérjél máshoz időpontot. Kérd, hogy adjanak feltételes időpontot hétfőre, mert valószínűleg meg fog hétvégén jönni, és menni szeretnétek rögtön. Én biztos, nem hagynám annyiba, főleg, hogy egy vagyont kérnek el tőletek.
Azt pedig nektek kell eldöntenetek, hogy most a munka vagy a gyerek a fontosabb. Végül is fiatal vagy még, pár hónap akár bele is férne, de azt az érzést is ismerem, hogy ha egy nő rááll a gyerek témára, akkor se kor, se semmi nem számít, csak legyen már ott a pocakban.
Szeretnék most ott lenni, segíteni Neked, de innen is, amennyire csak tudok, veled leszek lélekben, és ide mindig jöhetsz, mert rajtam kívűl még annyian vannak, akik támogatnak lelkileg!
Vendég

Angie28!
Gratulálok a legénykéhez!!!!! :
D :D :D :D :D

Meli!
ÚÚÚÚ mekkora haja van Melinek! :lol: Nálunk Domi kis kopasz volt. :)

Melisch,Betty!
hajrá babaprojekt!!!! :wink:

Szorítsatok Én ma fél kettőre megyek genetikai uh-ra!Kicsit aggódok mert három hete köhögök és még most náthás is lettem. :( Remélem nem lesz gond!
puszi mindenkinek!

KépKép
Kép
mucus75

Melisch
Az előttem szólókkal teljesen egyetértek, ugyanakkor magadnak kell eldöntened, hogy akkor most hogyan tovább...
Mert ha úgy érzed, most nem menne, akkor inkább várjatok, ahogy Anyud is mondta, mert a stressz, tényleg rossz tanácsadó :!:
Ha rajtam múlna, én azonnal mennék, de ez én vagyok, minden ember más, máshogy gondolkodik, mások a gondjai, más miatt sztresszel....stb....
Bárhogy fogsz is dönteni, melletted állunk, és drukkolunk neked továbbra is :!:
A dokiváltásom azért erősen elgondolkodnék... :roll:
Kitartás,, sok puszi :!:
Ölellek :!:
Kép

betty615

Melsich: éna helyedben más orvost keresnék, Ti fiezettek ezért az egészért, egy orvosnak, ha szar napja van, ha nem türelmesnek és empatikusnak kellene lennie, ha nem az...inkább nem mondok csúnyát. Utálom az ilyen embereket, minek megy ilyen pályára, ha érzelmi intelogenciája nulla.
Szóval ne add fel, de én tuti kérnék más dokit. Sőt hátha van fórum, ahol szinté járnak Szegedre, és van vmi jó doki.
Nyugodj meg, azt hogy Ti mit érezhettek, csak az tudja, aki szintén átélte. Én szívből szorítok, de ennyi feszültség melett nem csodálom, h nem jön az a baba, pihizz lelkileg egy picit, próbálj mással is foglalkozni. Bár tudom, h ezt könnyű mondani, de akkor is!

Melinda: aza cicki, h Mindenki azt hiszi sztem, h kb. ilyen rendmániás kis p.csa vok, pedig rohadtul nem, tőlem lehet ezer tenyérnyoma tükrön, de ez itt sajna nem csak ennyi....

Tegnap voltunk dokinál, kapott espumisant, és papaverines görcs oldót, amit 4x lehet adni egy nap, ha nagyon görcsöl, este a 3. hatott, de úgy ki volt már merülve, h 6 órát aludt, vele én is. Aztán reggeltől délig nyöszörgött, sírogatott...szopi nélkül aludt el, így fejtem, majd azt adom neki ha felébred, és abba teszema normaflort, az espumisantól jó nagyokat kakil, ennek nagyon örülök, de miért van az,h este jönnek a nagy görcsök????
Kicsik hulla vok, de lassan elkezdek olvasgatni, mert egy államvizsgát felvettem decemberre. Még jó, h barátnőmre hallgattam, és csak egyet vettem fel.

Kép
nyuszifül16

Köszi csajok, hogy vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem most pénteken hanem majd jövő pénteken kell megjöjjön így még van időm. Férjem azt mondta ne törődjek a céggel, az maradjon az ő gondja. Nem szól tuti bele és sógornőmnek igaza van ő most nagyon rosszul érzi magát, lelkiismeret furdalása van, hiszen tudja ő a bibis a mi gondunkban, így nem fog panaszkodni. Ha én menni akarok jön szó nélkül, de én fogom látni rajta, hogy szívesen lenne máshol és küzdeni fog az utolsókig, hogy úgy intézze a dolgokat, hogy engem ne befolyásolom és ne lássam mennyi teher van a vállán. Valahogy mindig így van év végén, mindenki siet, az idő nem engedi, hogy haladjunk és december közepén le szoktunk állni. Aztán lazább márciusig, mert nincs annyi helyen munka elkezdve. Azonban nekem most nyugisabb, a január meg ismét hosszú évzárás miatt. Nehéz döntés de ha tudnám, hogy minden le van tárgyalva nem aggódnék de így eszetlenül, meggondolatlanul rohanok akaratosan előre. Nagyon akarok most kezdeni, félek túlságosan is. Az is lehet ha várunk mindketten megnyugszunk. Ez a hónap rendkívül nyugodt volt eddig számomra, ne annyira figyeltem hol tartok, nem voltunk együtt csak mert most kell, kivéve mikor kötelező volt. Nem voltam görcsösen a témán és lehet lenne még egy nyugodt ünnepem és sikerülne teljesen megnyugodnom. Lehet férjem eredménye is javulgatna ő is megnyugodna és nagyobb eséllyel indulnánk.

Elmegyek még a héten endokrinológushoz a TSH-m miatt és amit ő mond nagymértékben befolyásolni fogja a döntésem.

Még adok egy esélyt a dr nőnek de ha legközelebb is ilyen lesz irány más doki. Sajnos csak 1 orvos van ott még, saját pácienseivel igy megint várnom kéne ki tudja mennyit míg bejutunk konzultációra hozzá. Azt is tárgyaltuk, férjem ötlete volt, hogy írunk egy emailt a dr nőnék és megkérjük tájékoztasson a folyamatról, hogy tudjunk dönteni.

Kép
Kép
melisch

Nyuszi végre van valami ami megnyugtatja pici fiad!!!!! Remélem lassan kevesebb bogyó is hatni fog és nyugisabb napjaitok lesznek. Pihenj sokat amikor ő alszik aludj te is, rád fér az alvás.

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Bárhogy is döntesz, én melletted leszek, és drukkolok nagyon!

Nyuszi!
Hátha ezek a dolgok együttesen segítenek a fiacskádon! Tornáztasd a lábait, nyomkodd görbített állapotban a hasára, amennyire neki is kényelmes. Nálunk akkor jöttek ki a nagy pukik. Szakorvoshoz viszed a picit? Szerintem minél hamarabb látha orvos, annál hatékonyabban tudnak majd segíteni.
Vendég

Melisch!
Én is drukkolok Nektek ezerrel! :wink:

Voltam uh-on,minden ok! jó a tarkóredő 1,5cm és most is fiút jósoltak. :twisted:
Hoztam egy képet.Nem tudom mennyire kivehető így a gépen de ahol a nyil van ott szopizza az ujját. :lol: :lol:

Nyuszi!
sajnálom picurkádat csak most olvastam mivel küzdötök.Azt szoktad nézni mikor mit eszel?Én anno írtam az első 3 hónapba és ha gond volt megtudtam nézni vajon mi bánthatja a pociját.Bár Domi alapjáraton egy nyugodt,nem sírós baba volt.

Kép

Domi a hétvégén tanult meg két keréken bicajozni.
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Dius de jók a képek! Picurkáról is! A neme meg még korai szerintem. De mire megszületik úgyis mindegy lesz, nem?

királylány

Melisch kukk a blogot!

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?