Angie28
GRATULÁLOK én is
Tegnap nem voltam, mert nem volt ki írjon.........kicsit hanyagolnom kell az egész babatémát mert így bedilizek
Szóval voltunk ismét Szegeden de nem voltam lenyűgözve egyáltalán. Megvolt a spermiógramma (ismét kevés), majd nálam az uh és kenetet is vettek. A doki néni nem mondott semmit mit látott uh-n csak beírt valamit a papíromba és betett 4 képet. Nagyon durcás volt. Már az elején kicsit megdorgálta az asszisztensnőt, mert bevitt a vizsgálóba előbb mint ő jött. Aztán szűkszavú volt azt mondta csak lombik jöhet szóba, nem is engedte, hogy behívjam a férjem is, azt mondta otthon is eldönthetjük hogyan tovább. És ha megjön a vérzésem hívjam fel a klinikát időpontért. Ha most nem kezdünk akkor marad jövőre
Mondom de addig míg jövünk nem ír fel semmit, nem majd ha jövünk megint. Kérdem akkor nem lesz hosszú stimuláció. Miért abban egyeztünk meg, honnan tudok róla? Mondom utánaolvastam tudjam mi vár rám. Hát ha én akarom lehet az is. Mondom én nem akarok beleszólni csak kérdeztem. Na akkor majd hívjam, amikor kezdeni akarunk. Én nagyon
kiakadtam és sokat sírtam az este. Sokkal több magyarázatara vártam, hogy elmondja mi hogyan lesz. Nekem meg piri péntekre esedékes, ha nem indul el időben akkor csak hétfőn telefonálhatok és akkor már cn.4 lenne és akkor szaladjunk Szegedre, valahogy beszúrnak egy konzultációra, megint ott ülünk 2-3 óra hosszát és csak bízzunk, hogy a doki néni jó passzban lesz és elmagyarázza mit akar velünk csinálni. Hát így azt gondolom hagyom a fenébe, nem akarok stresszelni, hogy időben kezdjük-e a protokolt, milyen lesz. Anyukám azt tanácsolta várjunk jövőig és menjünk még el egy konzultációra előtte és kérjük meg mondja el mi hogyan lesz. Sajna a jövőre csak februárba lehet mivel nekem a vérzésem december 30-31-én fog megjönni és gondolom akkor sem lesz még senki a klinikán, hogy időpontot adjon
tehát marad a január végi ciklus indításnak. Az este sokat sírtam és nagyon össze vagyok zavarva. Persze a melóban is összejött a tegnap minden elesett egy srác így most el van törve a válla most a férjem is megy hozzájuk ma éjjel, hogy segítsen. Azt sem tudják öcsémmel, hogyan osszák a munkát, mert hála Istennek a férjem talált pár kisebb munkálatot de az idő meg a lassú haladás visszatartja a fiukat. Tehát nem lesz nyugis a következő hónap. ár férjem nagyon rám figyel de nem akarom még én is stresszlejem azzal, hogy nekünk most menni kell. Ahogy kilépünk az országból mindig csak baj lesz itthon
Szóval nem tudom hogyan tovább félek nem sikerülne most amilyen lelki állapotban vagyok és olyan nehéz bíznom, hogy jó lesz. Anya meg az öcsém ajánlották, hogy keresek más orvost, de lehet csak rossz napja volt az orvosnőnek ő is ember. Szabin volt tegnap volt az első napja
Na most kipanaszoltam magam, majd még jövők de ezt fel kell dolgozzam, lehet csak túlreagáltam nem tudom de most kicsit szüneteltetem lehet az egészet. Anya azt tanácsolta akkor kezdjünk bele ha én megnyugodtam mert a stressz nem tesz jót. Lehet megfogadom a tanácsát
Puszi nektek és legyetek jók!!!!!!!!!!