Csics: Ez elég bosszantó lehetett a dokinál.
Caysee: az nem semmi! Vecsésről Törökbálintra... hát nem irigyellek. Én is úgy számolgatom, hogy talán januártól már otthon lehetek. Annyira jó lenne
Szöszmöszke: Minden szinten hihetetlen ez a bürökrácia, ami csak mindenkinek az életét keseríti. Hihetetlen! Azért ne idegeskedj
Sellon: Nagyon is kényelmes. Szintén 38-ast hordok és 36-os kellett belőle
És jól össze is húztam, most így áll a legjobban, aztán még van mit kiengedni. Nagyon csini gatyó, örültem neki. Én is kész vagyok ruha ügyileg és úgy örülök neki, hogy ezt kipipáltam.
Első UH-on én se kaptam semmit, csak egy fecnit. Remélem ma már kapok valamit. De jó! Te is mostanában mész
Én eddig Femibion-t szedtem, de tovább nem szeretném. Ma rákérdezek a dokinál, hogy ő mit mond. Ha a vérvétel mutat vashiányt, vagy ilyesmit, akkor majd azt szedek.
Hné: Szerintem biztos találsz olyat a C&A-ban, ami tetszeni fog. Nem túl nagy a választék, de szerintem egész jók.
Schat: Én a kezdetektől érzek valamiféle húzódást a köldök alatt, minden egyes mozdulatnál érzem. A védőnő szerint ez normális. A fejfájás szintén megkeseríti az életemet. Bár most már jobb, de azelőtt több héten keresztül non-stop fájt. Nagyon rossz érzés, de el fog múlni
Mandula11: Még jó, hogy nem küldünk az áprilisiba
Persze írhatsz oda is, nem sétrődünk meg
Határozottan jó betölteni a 12. hetet, de még kb. 2 hétig biztos izgulni fogok
Susytunder: Te is annyira várod már az UH-t, mint én?
Ma megyek, tisztára lázban égek, kiváncsi leszek, hogy mi lesz. 4D-re mikor tervezed, hogy mész? A 18. hét jó lehet?
Itt is nagyon szép, vidám idő van. Élvezettel nézek ki az ablakon az íróasztaltól
De jó neked, hogy kimozdulhatsz
Kicsyke: De jó neked, hogy megvan a kombinált. Gratula az eredményekhez! Azonnal volt eredmény, vagy várni kellett pár napot?
Jó sokat írtam, bocsi. Jók legyetek Lányok