Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kacsi?

Nálam 36.4 a reggeli hő, remélem a holnapi még magasabb lesz! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Na még egy laptetűűűűűű is!!!! :lol: Most már terhes kell, hogy maradjak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Reggeli hőm: 37,1
Mellfeszülés, hasszurka megvan, sőt erősödött, éjszaja 3-szor (!!!) voltam pisilni, de a teszt mégis full negatív!!!
Ranita! Igazad volt! Kár korán tesztelni, inkább jött volna meg teszt nélkül...

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi,
sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Mondanám, hogy "de a hőd még szép, ki tudja," csak én ebben már nem hiszek :cry: .
Én már nem hiszek semmiben, engem annyiszor, de annyiszor becsaptak már ezek a tünetek, semminek nem dőlök be. Akármit is érzünk, a mellfeszülés, a sok pisilés, a szurkák...... mind jelenthetik sajnos az ellenkezőjét is :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Kacsi! Sajnálom! :cry: :cry: :cry: De nem feladni! Még nincs mensi! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Milyen teszttel csináltad?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Én sem hiszek már benne! :( Amúgy Clearblue teszttel csináltam, elvileg már ki kellett volna mutatnia. Az tuti, hogy több tesztet nem veszek, és nem is reménykedek semmiben.
Azért köszi a drukkokat.

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Jó reggelt!

Kacsi!

Olyan jó lenne hallani, olvasni, hogy pozitív lett a teszt. Nagyon drukkolok Neked!

Nekem az volt furcsa még tesztelés előtt, hogy iszonyú álmos voltam mindig. Én nem is gondoltam, hogy terhes lehetek, mivel a vizsgálatsorozatnak amin részt vettünk pont vége lett, s hát mondta a doki, hogy majd elkezdjük a clostit, csak most elutazik. Hát sosem voltam ennyire mákos, hogy mindjárt az első ciklusban teherbe essek, ezért volt számomra hihetetlen.
Tökre nem gondoltunk rá, hogy akár gyógyszerek nélkül is sikerülhet.

Régebben én is hőmérőztem, nagyon már nem emlékszem a lényegére, kb. 5 hónapig csináltam.
De ha jól emlékszem akkor az a jó, ha fenn marad a hő.
jucus80

Kacsi, sajnálom a nega tesztet! :( Nem feladni! Amíg nincs piri bármi lehet.

Lucuzs, ez pének tűnik.... :) Remélem így is marad!
mókica

Sziasztok Csajok!
Én már nem tudom mi zajlik bennem! :shock: Hőm kicsit még feljebb ment, már 36.5, de ma reggel megint tojcsim van :shock: és újra szúr az oldalam. Nem értem... vagyis asszem itt még nem volt pé.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lánxyok,

hosszú hétvége, jó kihalt a topik.
40. nap, piri nincs, azon morfondírozok, mintha 30. nap táján lett volna tojcsi és szurka (gondolom a fogyás eredménye a csúszás), akkor még 4-5 napig várnom kell a pirire.
Délben megyünk fel a hegyre, jönnek kedves futó barátaink is.

Pár hete kér baráti család picikkel jött fel, 5 hetes kisfiút is felhoztak gyalog a hordozókendőben, apukája nyakában meg feljött egy másfél és egy kétéves kislány is.
Amikor az egyik elfáradt és nyűgös lett a sok izgalomban a kunyhó körül, letettük aludni a hálózsákomba a kunyhóba, olyan édi volt ahogy ott szundizott :D
Tulajdonképpen azt hiszem, apában akkor változott meg valami, mert utána kért meg, hogy nézzek utána dolgoknak.
Olyan sok picike volt fent a kunyhónál, biztos elgondolkozott rajta, milyen jó lenne, ha majd a sajátunkat vihetnénk fel a kendőben :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs, van olyan, hogy pé után lassabban megy fel a hő. Szerintem szép ugrás volt nálad!

Eclipse, spontán pé és spontán piri fontos. Ez jó jel!

Többiek?

Én görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 42400_.png
mókica

Jó reggelt mindenkinek!

Hogy viseltétek az óraátállítást?
Én, mint ahogy látszik, elég rosszul.Már fél 6-kor fent voltam. Igaz, az már fél 7 lenne. Aztán most egyedül unatkozom, mert apszi még húzza a lóbőrt!

Kacsi:
Sajnálom a negát:( De drukkolok, hogy összejöjjön!

Én:
11.dpo-n vagyok, 14-én volt egy gyönyörű pozitív ovu tesztem. Nagyon izgulok, hogy szerdán ne jöjjön meg! Volt 1-1 gyönyörű petém, még akár ikrek is lehetnek! valahogy meg tudnék barátkozni vele. Sajnos a gondolattal már túlságosan is megbarátkoztunk. Apácska is nagyon ráállt a témára. Nem akarok csalódást okozni neki. Összetörne a pici szíve :( Tudom, hogy nem szabadna beleélni magunkat, de eddig esély sem volt, pé sem volt, most hogy volt pé hatalmas reményekkel indultunk ebben a hónapban! Reménykedünk, aztán meglátjuk, hogy mi lesz!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok! Na a mai hőm már csak 36.3, a ferty mégis adott keresztet. :shock: Mindegy, majd holnap elveszi... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Jól látom, hogy piri még nincs?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki! Nagyon szépen alakul a görbéd! Csak így tovább!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, mért venné el??? Tessék pozítivan gondolkodni! :D

Óra állítás: végre a rendes idő van!!!!! A nyárira való átállás sookal rosszabb! remélem tavasszal már nem variálnak ezzel.

Ma sikerült 36,9 mérni.

Kacsi?
mókica

sziasztok lányok!
kicsit elvesztem,de itt vagyok ujra:)
mizujs veletek?

velem semmi,azóta sem jött meg,nem tudom mikor akar :shock: de már pár napja görcsölgetek..

KépKép
bettike83

Sziasztok

Lenne egy kérdésem!
Hátha tudtok nekem választ adni.
2-3 napja szurkál a hasam. Szerdán kéne megjönnie, de ez nem olyan piri előtti görcsös, csak pillanatnyi szurka. Mi lehet? Lehet a beágyazódás jele?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Almás pitét sütök. a receptet itt találtam:
http://macsfalatok.blogspot.com/2007/03 ... kszti.html

Könnyű összeállítani.

Meme, nem tudom miért szúrkál a hasad. Lehet piri előjel is.....
Görbéd van?

Bettike, egy görbe esetleg?
mókica

Mókica

Görbe nincs. Pirinél nem szoktam ilyet érezni, viszont ha emlékeim nem csalnak, akkor első terhességemnél is voltak ilyenek. Meg utána néztem, lehet terhességi előjel a 3-4. héten. Most a 3.-on vagyok, ha tényleg terhes vagyok. Bár lehet hogy hülyén hangzik, de úgy érzem, hogy az vagyok. :)
Kedden kiderül. Akkor tesztelek.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Lányok,
tegnap a hegyen megjött, de volt nálam dugó :D
41. napi piri.
Asszem mégsem volt 30. napi pé, legalábbis remélem, mert eddig a luteális fázis hosszával gond nem volt.
Asszem kezdek beállni egy 40. nap körüli ciklusra, ami jó.
Szép napot nektek!

Eclipse
eclipse
Budapest

Szép jó reggelt!

Eclipse, grat a pirihez!

Lucuzs, na ugye hogy nem vette el a ferty a keresztet! :D

Kacsi, jól látom, hogy vérnéni hozzád is odaért?
:shock: Pedig nagyon drukkoltam. :(

No egy aktuális görbe:
http://ciklus.hu/images/diagramok/12f6a ... 15200_.png
mókica

Sziasztok!

Igen Móki, ideért vérnéni! De már tegnap sejtettem, mert már egy kicsit pecsételtem és a hőm is esett 2 tizedet. A Te görbéd viszont nagyon biztató! :)
Eclipse!
Gratulálok a 41 napos ciklushoz! :)
Lucuzs!
Szerintem megvolt a pé! :wink: Te hogy érzed?

Kacsi

kacsi80

sziasztok.

kacsi sajnalom,nagyon szoritottam :cry:

eclipse 40napos ciklus nem rossz,ugylatszik neked erre allt be a szervezeted.

Moki jo kis gorbe :wink:

Kép
monyo83

Köszi Monyó!
De egyébként maga lett volna a csoda, ha megfogan a baba abban az idegállapotban, amiben voltam az elmúlt hónapban... Hiába kaptuk el a pé-t, a melóhelyemen olyan stressz volt, hogy kizárt lett volna a siker. Nagyon gáz mostanában a helyzet, állandó feszültség van. Már egy éve is csak azért nem váltottam munkahelyet, mert azt hittem, hogy nem várat magára ennyit a baba. És tessék, még mindig itt vagyok és egy helyben toporgok. Baba sincs és stressze meló van. Nem véletlenül érdeklődtem a napokban a táppénz téma felől is...

Kacsi

kacsi80

kacsi a stressz nem nagyon jo dolog baba szempontbol,de egyaltalan nem kizaro ok,tulajdonkeppen nincs idealis helyzet babaszempontbol.
Van akiknel minden tokeletes de megsem jon a baba.
szeresetek egymast es jonni fog az utod hidd el,neked is sikerult mar egyszer,sikerulni fog megint.
ezerszer irtam mar hogy Noci egy olyan idoszakban fogant amikor annak is orulni tudtam ha megerem a masnapot es nem kapok idegosszeroppanast.

Kép
monyo83

Hát Monyó, remélem, hogy tényleg nem lesz a stressz akadály, mert ha igen, akkor gáz van.

Lányok!
A napokban volt szó itt pszichés okokról is, nem tudom, hogy hallottatok-e erről:

http://fokuszolas.hu/2009/10/04/csoport ... k-szamara/

Én jelentkeztem, de sajna lehet, hogy le kell mondanom, mert 5 egymás utáni szombat délutáni foglalkozást jelet. :( Nem tudom, hogy van-e még hely, de ha valakit érdekel, akkor szívesen átadom a helyem. Szóljatok!

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

Kacsi! Sajnálom pirit... :cry:

Eclipse! Neked viszont gratula pirihez! :lol:

Móki! Ja, mégsem vette el! :wink: Már én is kezdem azt gondolni, hogy megvolt pé, mert már nincs tojcsim, de az oldalam még mindig fájdogál, hol erősebben, hol gyengébben.
Ja, és szép a görbéd!:wink:

Loviné? Timcsi?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni! Hogy vagy? Fogyás?

Meli! Veled mizu? Holnapután konzultáció, ugye?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hali!
Mai torna nincs el felejtve ugye? :wink:

Hajni, tényleg hogy állsz a fogyással?

Merre van ma mindenki?
mókica

Tényleg! Merre vagytok? :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Móki!
Szééééééép görbe.

Lucuzs!
Szerintem értél. :wink:

Kacsi!
Sajnálom hogy megjött. De lehet tényleg igaza van Monyónak, hogy ha már egyszer (vagy többször)sikerült akkor sikerülni fog!!!!Tudom, hogy nem vígasztal és tényleg csak csendben jegyzem meg, hogy még mindig jobb helyzetben vagy, mint pl.én, mert Te tudod hogy képes vagy teherbe esni. Én még ezt sem tudom.....

Eclipse!
Hmmmm 40napos ciklus.....Létezik ilyen hogy ennyire kitolódik, de erre áll be?

Köszi az érdeklődést mindenkitől!
A fogyásom 2,5kgnál tart október 16óta.
Tök lelkiismeretfurim van a mozgással kapcsolatban, mert tegnap egy normafai séta után nem bicajoztam, ma meg annyira fájt a fejem, hogy nem mertem kockáztatni. Már megint az a rohadék migrénes jobboldali fájás gyötört/gyötör. Pedig még aludtam is vagy 2-3órát délután.
Tök szar amúgy, hogy én aki világ életemben jó alvó voltam -szegény Apum mindig azt mondta,hogy ahogy a fenekem leteszem az ágyra, a fejem már alszik :lol: - most nem tudok aludni. De olyan szinten, hogy szó szerint éjjel óránként-kétóránként felriadok (nem simán felkelek) aztán akkor már kimegyek pisilni, és szenvedve alszom vissza. De mire ugye visszaaludnék már megint felriadok......annyira szét vagyok csúszva már hogy ma is azt hittem kedd van........és nagyon sok dolgot elfelejtek.... :shock: Soxor azt sem tudom mit modtam 10perceel a mondanom előtt, vagy hogy mit akarok mondani.... tök gáz. De hétvégén sem tudok ám aludni rendesen, mikor nem kell kelni óracsörgésre. :?

Úgyhogy most ez van. Várom már a nov.2-át, hátha okosabb leszek, vagy valami változik bennem és segít a dolog.

hajni...
Budaörs

Én a mai tornát letudtam. :)

Hajni, hol tartasz most ciklusilag?
Grat a fogyáshoz. Szerintem most indult be Nálad! :) Migrént sajnálom.:cry: Bár szerencsére nem tudom milyen....
mókica

Jaj Móki, de jó hogy mondod.... Ezt akartam még. Szóval ciklusilag ott tartok, hogy sehol: 56.napon vagyok, semmit nem érzek. A 43.napon volt egy 10mmes tüszőm 10mmes nyhártyával. Azóta nem voltam kukkantáson, hőm zizi, nem mutat semmit......várok asszem a 60.napig,aztán meghozatom. Tűű is mondta hogy várjak, mert történés lehet bennt pé ügyben.

hajni...
Budaörs

Gratut köszi! :D

Szééééép a görbéd. :wink:
Kicsit lemaradtam, feledékeny vagyok.....Closti vagy spontán pé? Hova jársz konzira,uhura,dokihoz?

hajni...
Budaörs

Ja mégvalami: mit tornázol?

hajni...
Budaörs

nah, senki nincsen?

Jut fejembe: nem kell valakinek mostanában tesztelni? valami ilyesmi rémlik....

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Ma újabb találkozás volt az utódunkkal. íme egy kép róla:

Kép

és ma apuci is találkozott gyermekével. teljesen el volt érzékenyülve.

Kép
gota79

annyi hogy az újabb dátum 03.25., majd javítom.

megnézte mindenét, a szerveit is, uhu alapján minden rendben van. viszont az nem mondtam a múlt héten, mert nagyon magam alatt voltam, hogy a 16. hetes AFP nem lett jó :cry:
a 21. triszóma 1/78 arányú, ami a genetikai betegségekre utal. de mindenkitől azt hallom, hogy elég elavult, és nem sokat kell adni rá. mindenesetre akkor is letört rendesen. na mindegy, doki szerint semmi gond, viszont a biztonság kedvéért hétfőn mennem kell debrecenbe, kontroll uhura. azt mondta szerinte nem lesz szuri, én is nagyon bízom benne.
de szerintem az a lényeg, hogy az uhun minden rendben volt.

Kép
gota79

Gota!
Gyönyörű kisbaba!!!!!
Afp eredményt sajnálom, de én is azt hallottam, hogy nem túl megbízható! Nem lesz semmi baj!!!!!!Csak pozitívan!!!!

hajni...
Budaörs

Hmmmmm, itt sosem állítják át az órát??? :shock: :?

hajni...
Budaörs

Hajni,

köszi, én is így gondolom, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Gota :wink:

hajni...
Budaörs

Hajni, spontán pém volt most. :) A torna pedig Cindy Crawford féle. Heti 2*1 órát tornázok.
Drukk, hogy ne kelljen bogyó vérnénihez....

Gota, szép baba. Nyugi, nem lesz baj! Pozitív energiát küldök, csak nyiss ablakot, fényposta lesz. :wink: Drukk+++++

Ja azt hiszem Ranita fog pénteken zebrát pisilni...... :wink: :D
mókica

Sziasztok!

Csak egy percre tudok beugrani, mert épp dolgozom!
Sajnos tönkrement otthon a gépünk, elvittem szerelőhöz, de nem tudom mikor készül el, úgyhogy most pár napig nem leszek netközelben!
Azért gondolok ám majd rátok, és mindenkinek drukkolok!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lucuzs köszi a hiányolást, aranyos vagy, azért jól esik. Nálam is megérkezett tegnap piri, a 92. napon Norcolut segítségével, aminek senki nem tudja az okát. :(

Annyira szépet álmodtam! Félidős terhes voltam, és már pocim is volt. Olyan jó érzés volt, és annál rosszabb volt az ébredés. :evil: Ilyen érzés volt.

Kép
timcsi82

Ja, igen, még egy fontos dolog: ma 7 éve ismerkedtem meg a férjemmel.

Kép
timcsi82

Jó reggelt!

Móki, Lucuzs,
szép görbék, csak így tovább :D

Hajni,
gratu a fogyáshoz, ügyes vagy :D

Gota,
aranyos a babád :D . Sajnálom az afp-t. Mindenki azt mondja, hogy elavult dolog már, biztosabb az uh. De akkor minek csinálják, nem értem. Az emberre a frászt tudják hozni. De azért azt sem mondanám, hogy nem kell rá adni. Tudom, hogy a magzatvízvétel is kockázatos, de én a helyedben azért megcsináltatnám. Persze ez csak az én véleményem.

Timcsi,
boldog évfordulót nektek.

Meli,
azért próbálj meg jönni, hogy mi volt a konzultáción.

Kép

Kép
ranita1979

Meme,
Teszt :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?