Sziasztok!
Móki!
Szééééééép görbe.
Lucuzs!
Szerintem értél.
Kacsi!
Sajnálom hogy megjött. De lehet tényleg igaza van Monyónak, hogy ha már egyszer (vagy többször)sikerült akkor sikerülni fog!!!!Tudom, hogy nem vígasztal és tényleg csak csendben jegyzem meg, hogy még mindig jobb helyzetben vagy, mint pl.én, mert Te tudod hogy képes vagy teherbe esni. Én még ezt sem tudom.....
Eclipse!
Hmmmm 40napos ciklus.....Létezik ilyen hogy ennyire kitolódik, de erre áll be?
Köszi az érdeklődést mindenkitől!
A fogyásom 2,5kgnál tart október 16óta.
Tök lelkiismeretfurim van a mozgással kapcsolatban, mert tegnap egy normafai séta után nem bicajoztam, ma meg annyira fájt a fejem, hogy nem mertem kockáztatni. Már megint az a rohadék migrénes jobboldali fájás gyötört/gyötör. Pedig még aludtam is vagy 2-3órát délután.
Tök szar amúgy, hogy én aki világ életemben jó alvó voltam -szegény Apum mindig azt mondta,hogy ahogy a fenekem leteszem az ágyra, a fejem már alszik
- most nem tudok aludni. De olyan szinten, hogy szó szerint éjjel óránként-kétóránként felriadok (nem simán felkelek) aztán akkor már kimegyek pisilni, és szenvedve alszom vissza. De mire ugye visszaaludnék már megint felriadok......annyira szét vagyok csúszva már hogy ma is azt hittem kedd van........és nagyon sok dolgot elfelejtek....
Soxor azt sem tudom mit modtam 10perceel a mondanom előtt, vagy hogy mit akarok mondani.... tök gáz. De hétvégén sem tudok ám aludni rendesen, mikor nem kell kelni óracsörgésre.
Úgyhogy most ez van. Várom már a nov.2-át, hátha okosabb leszek, vagy valami változik bennem és segít a dolog.