Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓÓ Pagi
nagyon nagyon sajnálom! Nagy nagy ölelés neked!

Mandula
Ez tényleg nagyon jó hír!!! Örülök az örömödnek!!!

Ma nálunk is nagyon jó idő volt, még a ruhák is majdnem megszáradtak kint. Hiányozni fog a jó idő, de a télnek is megvan a szépsége.

Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Lányok!

Jó régen írtam már...Hiába vagyok itthon mindig van valami.Viszont a vizsgálatok egy része letudva.

Kedves Iner! Nagyon remélem,hogy minden rendben lesz!

Szösz! Jó pihenést :lol: !

Cyntia! Nálam nem erősödött a hányinger,viszont tartósan megvan :o .
Jó lenne ha már elmúlna :lol:

Bogme! A XIII.kerületben laksz,vagy csak itt dolgozol?

Reméljük,hogy egész hétvégén ilyen csodálatos napos időnk lesz.
Nem szeretem a telet :cry:

Pagi! Nagyon sajnálom:(. Vigyázz Magadra!

Mandula! Szuper! Kicsit irigyellek,hogy már túl vagy rajta:)

Nagyon jó hétvégét MINDENKINEK.

Puszi Nektek

Kép
szilvancs75

Pagi, nagyon sajnálom, de várunk vissza hamarosan a jó hírrel:)

Szilvancs, köszönöm, és ne aggódj, nálad is minden rendben lesz:) Nemsokára a Te vizsgálatod is meglesz, és megnyugszol:)

Susytunderneked is köszönöm:)

Kép
mandula11

sziasztok lányok,
pagi nagyon sajnálom, próbálj meg megvígasztalódni, bár tudom ez nagyon nehéz.
inernek sok drukk!minden rendben lesz késöbb is!

én már egészen jól vagyok a náthámból kilábalóban.pöttömömnem hörghurutja volt és már ő is alig köhög.tegnap voltunk végre sétálni is meg találkoztonk a kisbarátainkkal is.
nálam is megvolt a vérvételes down szűrés a 12hetes uh és minden a legnagyobb rendben. a myoma amit mi már csak focilabdának hívunk az nem növekedett az elmúlt hetekben, úgyhogy nagy az öröm!!

hányinger nálam egyre erősödő, bár vannak napok mostanában amik jobbak, mivela lepény már megvan és szépen működik lassan el is búcsuztatjuk a hányingert :) végre-valahára

jó hétvégét, tsók!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztatásokat!
Remélem tényleg minden rendben lesz!

Vigyázzatok magatokra és a Pocaklakókra!

Sok pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok Lányok!

Pagi:nagyon sajnálom én is a történteket.Mielőbbi pocaklakót kívánok és kitartást!

Iner:ne aggódj,rendben lesz minden.Nekem az afp lett alacsony(0,6),rá akartak beszélni rögtön a magzatvízvételre,-lehet down-s a baba mondták-én nem engedtem.Éreztem valahogy,hogy egészséges a babám.A genetikai uh-n,4d-n minden rendben volt.A tépelődés volt rossz,de jól döntöttem.Kiderült,hogy rossz időpontban vették le a vért.... :shock:
Mikor a kisányom hisztizik stb...akkor mondom,hogy nála ennyi ''maradt vissza" a rossz afp-ből. :oops:
Fel a fejjel!!Az időpontok nagyon sokat számítanak szerintem.

Cs-Andi:örülök,hogy minden rendben volt a genetikai uh-n,meg annak is,hogy jobban vagytok.

Mandula:köszi az infot, a kombinált szűréssel kapcsolatban.Megnéztem a honlapot,szimpatikusnak tűnik a hely ahová jársz.Nem olcsó ,de a 240.000-es csomagban tényleg benne van minden vizsgálat.
Gratulálok a jó eredményhez.

Mindenkinek drukkolok a jó vizsgálati eredményekhez,jó hétvégét,vigyázzatok Magatokra!

Puszi.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Pagi, sajnálom a veled történteket. nem tudom, olvasod-e még a fórumot, de újra csak azt tudom elmondani, mint eddig: ha nem fejlődött rendesen a baba, akkor jobb ez így, mintha kicsi lett volna vagy valami más baja a fejlődés során.
Hirtelen már nem is tudom, kik búcsúztak már el tőlünk, de úgy rémlik, hogy szamóca, illetve valamelyik nap visszaolvastam a fórumot, és van olyan, aki azóta már törölte is magát a fórumról (vagyis "névtelen" lett), így már nem tudom a nevét, de remélem, hamarosan azért mindenki visszanéz hozzánk, legalább azért, hogy jó hírt hozzon magáról!

Mindenkinek gratulálok a jó és megnyugtató eredményekhez.

Én jövő héten megyek két UH-ra is, és pénteken levezik a vért a down-szűrésre. A héten befizettem az integrált teszt árát. Nem olcsó, de ezen nem szabad spórolni. Kár, hogy ami ennyire fontos lenne, azt a TB nem támogatja. Ezt nem is értem.

Nálunk ma borult az idő, de nincs hideg. Olyan tavaszias hangulatom van. Én is mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok!
Vendég

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok!
Mi vasárnap leszünk 10 hetesek! :lol:
klaccc

Sziasztok!

Szeretném "reklámozni" saját magam e-könyvét. :-) Teljesen ingyenes, nem profitcélú a könyvem, viszont sok hasznosság van benne.

Ha van kedvetek megnézni:
http://kismamaknak.hu/e-konyv

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocsánat... volt egy kis bibi az oldalon. Mostantól tényleg működik. :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok
én hétfön megyek orvoshoz ,majd meglátom mit mond .

játékok
én kicsinek fiaimnak nem vetem sok játékot de most már van pár játékuk és rengeteg könyvük ,de mai napig játszom velük ,és olvasok nekik esti mesét ,és szerintem nem a kevés vagy sok vagy semenyi játék a lényeg hanem az hogy az anyuka hajlando e játszani is a gyerekével együtt ,mert vehetünk bármilyen játékot ,ha mi nem játszunk vele akor persze hogy unatkozni fog .

ruha
én még nem vetem egyetlen kismama nadrágot sem ,mert még nem hiztam anyit :) gyerekruhákat meg jó szokásomhoz hiven majd kiárusitáson veszek inkább ,ugy olcsobb nekem a c&a és a h&m is drága ,kinai meg nem biztos hogy jó .

Pagi
sajnálak :(

pusz csics
csics

Sellon ! Olvasom, persze ... Egyetértek veled, persze igazad van ... De mivel ezt most nálam 2x-ra történt meg egymás után, ráadásul ugyanúgy, ragaszkodni fogok a dokimnál, hogy kezdjünk el utánajárni mi lehet az oka... Addig nem próbálkozom újra, nem szeretném mégegyszer átélni ha nem muszáj... Így is nagyon izgulok a hétfő miatt, mert már tudom mi vár rám. :-( További jó 7végét mindenkinek !
pagi77

És köszönöm mindenkinek a kedves szavakat ! :-)
pagi77

Klacc!

Üdvözlünk közöttünk :lol: !

Pagi! Nagyon drukkolok Neked a hétfő miatt! Remélem,hogy gyorsan kiderítik mi a gáz és sikerül amit szeretnétek!

Kép
szilvancs75

Pagi77: Én is nagyon sajnálom, ami veletek történt. Jól teszed, hogy előbb kivizsgáltatod mi a gond. Nem lehet kellemes átélni ezt. Remélem gyorsan fény derül a bibire és rendben leszel!

Szilvancs: Igen, egyenlőre itt is élek.

Mandula, Cs.andi: Gratulálok a jó eredményekhez, csak így tovább :)

Klaccc: Minden jókívánság a picurhoz, üdv közöttünk!

Nekem nagyon jól telik a hétvége. Épp most faltunk be párommal egy sütőtököt. Hú de jól esett! :)

Mindenkinek további szép hétvégét!

KépKépKép
bogme

Jó estét!

Nekem is kellemesen telt a hétvége, és még holnap csak vasárnap. Hát, nekem bizony egy picit nőtt a hasam. Még fel tudom venni a farmeromat (van egy nagyon jó szabású), de passzentos felsővel már látszik egy kis pocak. Biztosan közrehat az is, hogy én egyébként karcsú vagyok, és nem volt hasam. Most egy picike már van. Én eddig összesen egy kilót híztam.
Nekem ma is sikerült vennem egy nadrágot a C&A-ban, így már van kettő, és többet nem is akarok venni. Ez fekete spandex, szépen feszül rajtam, ahol kell, de rugalmas, így tágul. Csinos, és a hasamnak is kényelmes lesz, úgy látom. Szóval, én befejeztem a ruhavásárlást.

Pagi, szerintem is ki kell vizsgáltatni az esetet, ha már másodszor fordult elő. Ezt nem is tudtam. Bár azt olvastam, hogy akinél volt egyszer egy vetélés, annak nagyobb az esélye a következőre is. Gondolom, ez nemcsak a kifejezett vetéléseknél, hanem az egyéb problémáknál is így van. Emlékszem, te írtad, hogy kicsit kisebbnek látta az orvos nemrég az UH-n, igaz? Akkor talán ez lehetett az oka.

Bogme, nagyon szeretem a sütőtököt. Én is elcsentem egyet a pinceszomszédunktól. :D Lehet azonban, hogy ez még érhetett volna. Holnap kiderül, de most már meg fogom sütni, és befalom az egészet.

Ma éjjel állítjuk az órát. Egy órával többet alhatunk, viszont holnap már négykor szinte sötét lesz.

Klacc, én is üdvözöllek közöttünk!

Olyan érdekes, mert különböző fórumokban már nem egy olyan kismamával találkoztam, aki a vonalzója szerint szintén jövő májusban fog szülni, és még csak be se néztek ide. Lehet mondjuk, hogy nem is akarnak, de olvastam olyat is, hogy aki benézett ebbe a fórumba, és elolvasta az elejét, az inkább már nem is akart ide írni. Pedig ilyen topiccal, mint a miénk, egyetlen más topic sem büszkélkedhet... :D Lehet, hogy jó lenne, ha itt egy Babanetes szerkesztő eltüntetné valahogy az első két oldalt...
Vendég

sellon, sokan vannak akik úgymond zugolvasók.olvasnak minket folyamatosan, de nem jelentkeznek be.bennem is fölmerült, hogy az első 2-3 oldalt törölni kellene.vagy megkérni az ott hozzászólókat, hogy szerkesszék a hsz-üket, úgy , hogy üres legyen...mert erre szerintem senki sem kiváncsi ami itt a topic elején volt.én amikor elolveóastam, úgy voltam vele, ha nem írunk és nem foglaljuk el a helyünket akkor ők tovább zsörtölődnek itt és nem a saját topicjukban.szóval hajrá!

nekem is nő már a hasa. amúgyis azt mondják, hogy a másodikkal jobban nő, de nekem már 3 hete sem a kismedencében volt a babám, hanem a köldököm baloldalán :shock: nézett is nagyot a doki, hogy hamar befoglalta a helyét a kicsike :P mondjuk maradt rajtam egy kis fókazsír is mert amikor terhes lettem abba kellett hagynom a fogyókúrát pedig szépen haladtam vele :( szóval eleve maradt egy kis hasam :roll: de engem mostanában a kényelmes tréningnacim is nyom és olyankor egész puffadtnak érzem magam, olyan diszkomfort érzés a hányingerrel már egy kicsit uncsi...

csicsnek nagyon igaza van!!tényleg az a lényeg, hogy tudjál játszani a gyerekeddel.meg kell tanítani játszani is a kicsit és annyira fogékonyak, hogy egyszer mutatsz valamit és már csinálja is :D
Vendég

Cs-andi, a tréningnadrágokkal vigyázni kell, mert van közöttük olyan, amelynek ilyen vastag gumis a dereka. Ez alaphelyzetben nagyon kényelmes lenne, de nem terhesen, mert hiába gumis, ez valahogy olyan erős, és igenis, nyomja a hasat, mert az a vastag gumi nem tágul olyan könnyen, mint egy egyszerű kötős nadrág. Épp tegnap nézegettem a New-Yorkerben ilyen nadrágokat, s azért sem vettem, mert mindnek ilyen volt a dereka.

Valóban jó lett volna, ha az első néhány hozzászólás törlésre kerül. habár, szerintem mi lassan már kialakult topic vagyunk, igaz, most csatlakozott hozzánk egy kismama, de valószínűleg már sokan amúgy sem fognak. Hiszen itt a júniusi topic, s napokon belül jön a júliusi. Szóval, aki akart, az eddig már írt ide szerintem.
Én nem foglalkoztam az topic kezdésével, de van, akit zavar ez az egész. Pedig ha beleolvasna a fórumba, akkor látná, hogy már itt is rendeződtek a dolgok.

Ha majd lesz egy kis időd, frissítesz egy táblázatot?
Vendég

Sziasztok
én ma kicsit elfaradtam már mert délelött amit csak tudtam megcsináltam plusz játszotam a fiaimal és igy is csak a felével végeztem ,amugy nálunk ha jobban belegondolok akor mesekönyvet nem kell venni mert van rengeteg majd abol mesélek kicsinek is mikor a nagyoknak . max babajátékot kell 1-2 venni mert azt már régen elajándékoztam :) inkábbb majd egy jó babakocsira költenék amihez van bébihordozo is ,meg kengurura ,mert szeretünk kirándulni .

sellon
ha jol látom 2 nap külöbség lesz csak a babáink között . :D
csics

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam nektek. Sajnos én abba a táborba tartozom, aki nem mindig tud nektek írni. Előfordul, hogy, csak annyi időm van, hogy elolvassam ki-mit ír. Remélem, ezért nem haragszotok. :( Néha, olyan sok komment van, hogy nem mindig tudom megjegyezni sem őket :) Ha majd egyszer otthon leszek, akkor biztos több időm lesz. Reméljük.
Sajnálom azokat, akiknél esetleg valami probléma adódott. Eléggé elszomorító olvasni ilyen szomorú eseteket, de biztos, hogy mindennek megvan az oka. Jobb, ha időben kiderül és reméljük, hogy a legközelebbi babával nem lesz semmilyen probléma
Pár témához megpróbálok hozzá szólni én is. A haj zsírosodás+korpásodás sajnos engem is érint. 2 naponta mosnom kell a hajam, mert hát nem lesz valami szép az állaga. Nem tudtok erre valami jó megoldást, mert teljesen kiborulok tőlle. Még, hogy a kismamáknak szép lesz a hajuk meg a bőrük. Bár hála az égnek az utóbbi probléma nem érint. A hányinger még meg van, bár én érdekes típus lehetek, mert mindig este, illetve éjjel van. Ennek következtében nem igazán tudok enni sajnos este. Férjemtől kapom is a dá dá-t, de a sóginőm megnyugtatott, hogy annyit egyek amennyi jól esik, mert a gyerek úgyis elveszi azt ami szükséges neki. A hasamon már kicsikét látszik. A gatyók elég szűkek már. Megyek lassan és majd írok nektek otthonról, mert vége van a melónak.

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam.

sziasztok
caysee

Bogme!
Köszönöm! A sütőtököt én is imádom!
Puszi
klaccc

Sziasztok! Mi is hazaérkeztünk :)

Pagi! Annyira sajnálom ami történt! :cry:
Klacc! Én is üdvözöllek itt köztünk!

Lányok, szuper volt ez a hosszú hétvége! A Wellness helyett kirándultunk, nagyokat sétáltunk, múzeumba mentünk, és rengeteget ettünk. A nadrágjaim most kifejezetten szorítanak, de nem tudom, nem-e csak a sok kajától van, amit négy nap alatt megettem :oops:

szösz

Kép
szöszmöszke

sellon , én folyamatosan frissítem csak nem rakom e mindig ,de jó rég nem láttátok az igaz...folyamatban a hétszámlálós oszlop is...
Vendég

ti tudtok enni? mert én csak kevesett :( .
csics

Cs-andi!
Én nagyon kíváncsi vagyok a táblázatra, arra meg főleg, hogy lesz benne hétszámlálós oszlop. Köszönjük, hogy szerkeszted!

Csics!
Én tudok enni, igaz, nekem korábban sem volt hányingerem. Ne aggódj, ha nem tudsz enni sokat. Nincs előírva, hogy a terhesség során sokat kellene enni. Ez egy tévhit, és sokan ezért híznak meg. Még az sem probléma, ha kicsit fogysz a terhesség elején. Később, ha elmúlik a rosszullét, tudsz majd enni úgy, mint korábban. És akkor a terhesség sem túlsúlyosan indul, könnyebb lesz tartani a sújodat.
Vendég

Sziasztok!

Jól eltűntem én is .....
Pagi nagyon sajnálom a történteket!
A többieknek örülök hogy jól vagytok és minden ok.
Nálam szerencsére múlóban van a sok rosszullét és már 2 napja este is bírtam egy kicsit eszegetni:)
Ma megyek a kombinált tesztre az Istenhegyi klinikára, sokat gondolkodtunk rajta de végül kértünk időpontot, majd beszámolok mik a tapasztalatok.
Susytündér most olvastam hogy Te is a Bajcsyban fogsz szülni, van valamilyen tapasztalatod a kórházról?
Szép napot Mindenkinek.
kicsyke77

Sziasztok!

Üdv az újaknak, azt hiszem még van akit nem üdvözöltem.

Kicsyke
Te is a Bajcsiban fogsz szülni? Ott ingyen csinálják az ott szülőknek a kombinált tesztet. :roll:
Van tapasztalatom. Barátnőm szült ott, aztán most Juniusban volt egy ciszta műtétem, ami ott volt. Nagyon idegenkedtem a kórháztól, de le a kalappal. én nagyon kellemesen csalódtam.
Unokatesóm februárban fog ott szülni, lesz friss infónk.

Én is tudok enni, igaz leginkább este jönne rám, akkor meg már csak egy két keksz, vagy egy joghurt. Eddig tartom a ledobott -3 kilót.

Kép
Kép
susytunder

Szia!

Igen és is a Bajcsyban.
Tudom, hogy ingyenes, de a dokimmal legközelebb csak a 13. hét végén találkozom és mire beérnék a kórházba a kombináltra addigra már 14 hetes lennék bőven. Így inkább elmegyek ide biztos ami biztos alapon...

Nekem elég fura a kórház így első blikkre, 1x voltam ott ca 2 hete vérvételen, de hát finoman szólva is érdekesen zajlott a szülészeten a vérvétel. Bár ettől lehet hogy jó hely, ezért kérdezném a véleményeket:)
Melyik orvoshoz jártok?
kicsyke77

Sellon: Lehet, hogy egyforma a nadrágunk :) Én is egy olyan feketét vettem a C&A-ban, amilyet írtál :)

Szintén arról számolhatok be, hogy az utóbbi 2-3 napban látványosan nőtt a pocak. Tegnap este csodálkoztunk rá. Azért még jók a nadrágjaim, de néhány melegítőt nekem is félre kellett tennem, mert a gumi tényleg nagyon nyom.

Mindenképp jó lenne, ha törlődne valahogyan a topic eleje. Elég riasztóan hat :)

Caysee: Természetesen nem haragszunk :) Írj csak, amikor tudsz. Meddig akarsz dolgozni?

Szösz: Örülök, hogy jól sikerült a hétvége :)

Csics: Az evéssel nálam ma az a helyzet, hogy csak az segít a rosszullétemen, hogy ha eszem. Délelőtt egy pillanat alatt olyan rosszul lettem, hogy azt hittem elájulok. Már reggel fejfájással ébredtem és talán attól lett hányingerem. Már öklendeztem mire kiértem az ebédlőbe (szerencsére nem volt bent senki) és gyorsan bekaptam egy kis hagymás kenyeret. Nem tudom, hogy a baba miatt, vagy bújkál bennem valami, de nem vagyok túl jól.

Szép napot mindenkienk!

KépKépKép
bogme

ÜDV MINDENKINEK!

Én is több fórumot megnéztem, de nekem eddig ez volt a legszimpatikusabb az átolvasás után!
:lol:
Aranyos volt a fogadtatás is! :lol:

Nekem is úgy tűnik nőtt picit a hasam, de nem tudom lehet csak a sok evéstől, mert még csak 10 hetesek vagyunk! :P

Szép napot mindenkinek!
klaccc

Sziasztok kismamik!

En szemely szerint ma vagyok 11+1 hetes ,de feltem idaig irni ide a negativ elozmenyek miatt! Viszont a kezdetek ota kovetem a topikot es nagyon sajnalom a negativ kimenetelu esemenyeket,a babasoknak pedig tovabbra is szurkolok!!!

En magam 29 eves vagyok es ez a negyedik babank, sajnos elo idaig nincs,de remeljuk ,hogy most minden rendben lessz!
Dolgozni nem dolgozom ,mert fekudnom kell,egyebkent a szepseg iparban dolgozom!

Sajnos a billentyuzet nem magyar ezert nincsenek ekezeteim!
:oops:

Tovabbi szep napot mindenkinek!!!

Kriszta
schat

Megint csak üdv az újaknak! És most már tényleg csak jó történjen mindenkivel! :)

schat
Melyik országból írsz? vagy csak a billentyű nem magyar? :oops:

Kicsyke
Elsőre nekem is fura volt a kórház, nagyon rideg. Már a barátnőm Kristóffal is rá akart beszélni, hogy menjek oda szülni, a kórház is és a dokija is nagyon jó, de én nem akartam. Aztán jött ez a cisztás dolog és dokit váltottam, és mégis csak tettem egy próbát a Bajcsiba. A nővérek, a dokik, a vizitesek mindenki olyan rendse volt, hogy csak pislogtam. A vérvétellel kapcsolatban nem tudom te jártál e máshol, de én az ÁEK- ba (volt máv kórház) jártam Kristóffal, és bizony a kismamiknak a sürgősségi esethez kellett oda pofátlankodniuk, akik idős nénik, bácsik voltak és cukrosok. Hát kinek fért ez rá a képére? :?
Még ha kicsit döcögősen is megy a Bajcsiba, szerintem tök jó, hogy így megoldják, hogy külön csak terheseknek és műtétre váróknak leveszik a vért.
A dokim Dr Nagy László és csak jót tudok róla elmondani. Ő műtött, és le a kalappal.

Nekem is látványosan nő a hasam, azt mondják második babánál korábban is látszik.
Épp most készülünk egy kismama ruha készítőhöz ruhákat venni, majd beszámolok róla.

Engem újabban megint gyötör a hányinger, pedig már azt hittem elmúlt. Sebaj, egyszer ennek is vége lesz.

Kép
Kép
susytunder

Schat: Örülünk neked és közösen szurkolunk, hogy most minden rendben legyen!!!

KépKépKép
bogme

én ma kicsit mérges voltam mert ugy mára voltam vissza hiva dokihoz és mikor oda mentem kiderült szabira ment :x csak az asszisztense volt ott és megegyeztünk hogy holnap vissza megyek és egy másik orvos és a mai asszisztens megirja nekem az uh és egyébb beutalokat és oda adja laborlelet is .
csics

Koszonom a fogadtatast! :wink:

Susytunder valoban nem otthon lakom! 4 eve elek svajcban ferjem leven!
Emiatt sem tudtam irjak e ide ,mert itt annyira mas a terhesgondozas!

En holnap megyek megint kontrollra este 1/2 6-ra,remelem ,mar eltuntek a hematomak es minden rendben lessz!
A hanyinger meg nallam is eleg aktiv sajna,de mondjuk eleg pozitiv jelkent fogom fel! Pocaknovest meg szinten nem tapasztalok sajna a tulsuly miatt! :oops:

Kriszta
schat

Schat!
Én is nagyon szurkolok neked!

Valójában bennem is előtör néha félelem!
Lehet, mert ez az első, vagy a koromból adódóan!
Valójában még nem terveztük, de nagyon örülünk neki a párommal! Főleg, mert fél éve a nőgyógyász azt mondta, hogy valószínű nincs peteérésem, de természetgyógyász által ez helyre jött, (amint a tények mutatják). :D

[url=http://picibaba.hu]Kép
klaccc

Valaki esetleg van Somogy megyéből?
klaccc

Sziasztok Lányok!

Klacc:üdv.közöttünk,gratulálok.Én nem Somogy megyéből vagyok,de azt hiszem,ha jól emlékszem van valaki, aki kaposvári.Talán jól emlékszem.

Schat:neked is üdv.közöttünk.Szorítok,hogy ne legyen semmi baj.Svájcban éltek.?Az gyönyörűűűű,az a nyugalom ami ott van.Egyszer jártam ott,Interlakenben.
Ti merrefelé laktok?Milyen ott a terhesgondozás??

Susy:nekem is van hányingerem újabban.Főleg este 6 után.
Én nem veszem észre ,hogy látványosan nőtt volna a hasam,így 2.terhességnél.Van egy kicsi. :wink:

Szöszmöszke:örülök,hogy jól sikerült a hétvége.Merre jártatok?Szép idő volt kirándulgatni.

Bogme,Sellon:én is elolvastam most a topic elejét,mivel említettétek.Hát mit mondjak??Ilyet még nem hallottam,hogy előző évi topicos nyit meg egy idei évit???Lehet,hogy nem akart rosszat,csak nagyon hü....én jött ki az egész.A lényeg,hogy egy nagyon jó kis fórum lett és jövő májusban mindenki együtt tud örülni mindenkivel a babáknak.

Vigyázzatok Magatokra,Babákra!

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok lányok!

Klacc: üdvözlünk közöttünk!

Szöszmöszke: Irigykedem egy kicsit h. voltatok wellnesselni. Biztos jó volt. Én nagyon szeretem a vizet és emiatt szomorú vagyok h. most egy ideig a fürdőzést hanyagolni kel. Halak vagyok nem véletlenül, de mondjuk a sok kirándulás+finom ebédek+vacsik biztos kárpótolnának
:)

csics+selllon: én sem nagyon tudok enni, emiatt egy kicsit bűntudatom. Főleg este nem megy a kajci, de reméljük h. később jobb lesz.

kicsyke77: Írtad h. mész az Istenhegyi klinikára. Írd már meg légyszi h. milyen volt. Én holnap kérek időpontot. Pénteken leszünk 12 hetesek, de csak jövőhéten tudok menni. Nagyon kiváncsi vagyok rá. A koleganőm volt ott. Hát mondott pozitívat+negatívat is. A negatív inkább a doki volt. Kicsit goromba volt vele de állítólag korrektek voltak.

susytunder: A sogórnőm a Bajcsyban szült. Nem az új részben, mert ott nem volt még hely, de igazán korrekt kis szobácskája volt 1 ágyas+fürdőszobás és a tesóm is bent aludhatott nála. Az ő dokija nekem annyira nem jött be, én ezért váltottam orvost és így kerülök majd a klinikákra. Alig tudok, arról is információt szerezni. A kórházban a Bajcsyban ami kicsit furcsa volt, hogy a keresztfiam megszületése után pár órával már az egész pereputty bent volt a szobájukban. Rooming szoba volt, de sóginőmet császározták így nem volt egyszerű dolga a babával. A Klinikákon ami elszomorít, hogy a férjem nem alukálhat bent velem. Ez főleg az első egy-két napban jól esne, illetve a többi családtag csak üvegen keresztül láthatja majd, ami viszont annyira nem baj szerintem. Valaki ha tud infót a Klinikákkal kapcsolatban írjon nekem. Susytunder hova mész terhes rucikat nézni, mert hát ugye Maglód nincs olyan messze Vecséstől, és ha jó cuccok vannak, akkor majd esetleg én is megnézném miután leadtad az infókat

Bogme: hát most már úgy néz ki, hogy január 1-től táppénzen leszek. Gondoltam, arra h. már most elmegyek, pedig eredetileg március elejéig szerettem volna dolgozni, mert rá kellett jönnöm h. nem egyszerű az ügyfélszolgálatos élete főleg terhesen és Vecséstől elég messze van a munkavégzés. Jelen esetben Törökbálinton. Így már mindenki tudhatja h. hol dolgozom. :? Januártól lesz jó a táppénzem és a mai világban ez is bizony sokat számít.

schat: Üdvözlünk közöttünk! Nekünk is vannak rokonaink Svájcban. Pontosabban Baselben. Eddig sajnos csak 1* voltam kint, de az maradandó nyomokat hagyott. Milyen kint az egészségügy? Gondolom h. olyan minőségi mint minden más :)

Nem rég jöttem haza, így befejezem, mert így is rengeteget írtam és már biztosan sok vagyok mindenkinek :D

Sziasztok csajok!

Szép estét mindenkinek!
caysee

Sziasztok!

Schat! Üdv itt! Majd mesélj nekünk Svájcról!

Lányok, majd fel robbanok! Hétvégén ugye Visegrádon voltunk, minden szuper, erre ma küld a szálló egy emilt, hogy az üdülési csekket nem jól írtam alá. A nevem x-né dr. y z , de én csak annyit írtam, hogy y z (attól hogy férjhez mentem, nem változtattam meg az aláírásom). Kérik hogy vagy írjam alá rendesen (!), vagy postafordultával nyilatkozzak arról, hogy minden hivatalos iraton így írok alá. Ezeknek elment az eszük!!! :shock: Egy nagyon ironikus választ írtam, felhívva a figyelmüket a férjem aláírására, ami csak egy nagy firka, és kérem állapítsák meg belőle, hogy melyik része a vezeték ill. a keresztneve, avagy leírta-e egyáltalán mindkettőt. Abba persze nem kötöttek bele!

Na, kidühöngtem magam, bocsi, de kikívánkozott.

szösz

Kép
szöszmöszke

Jó estét!

Üdvözlöm az újonnan csatlakozókat! Cs-andi, most aztán lesz munkád a táblázat szerkesztésével! :D Jó lesz, ha lesz majd fent egy friss táblázat, mert úgy jobban nyomon tudjuk követni egymást. Egy viszont biztos: mindenki májusban fog szülni. 8)

Bogme,
igen, valószínűleg ugyanolyan nadrágot vehettünk mindketten a C&A-ba, mert azért olyan nagyon nagy választék ott sincs, ezért fordulhat ez elő. Igaz, milyen kényelmes? Én 36-at vettem, mert még a 38-as is nagy volt, de egyébként én 38-as méretet hordok, szóval, nem kizárt, hogy itt most kicsit mások a méretezések.
Sikerült tegnap egy jó kis téli kabátot is beszereznem. Így mindenem megvan, ami kell, nyugodt vagyok. Április-májusban pedig már nem kell kabát, csak egy vékonyabb darab vagy egy pulóver.

Szöszmöszke,
igen, tulajdonképpen az aláírás lehet két x betű is. A másik, hogy valóban, aki csak két nyilat rajzol a neve helyett, mert olyan gyorsan ír, ott sem állapítják meg, hogy mi az aláíró neve. Mondjuk én, ha aláírok, mindig kiírom a vezetéknevemet (meghagytam a lánykorit) és a két keresztnevemet (ugyanis kettő van), de a dr.-t néha mellőzöm, máskor nem. Éppen milyen kedvem van. Soha nem volt még bajom belőle, de ha valahol használtam már a dr.-t, ott többnyire az aláírásnál is használom.

Norci,
a topic eleje engem egyébként nem izgat, mármint az a kérdés, hogy idei vagy tavalyi kismama nyitott-e meg. Én ebből nem csinálok kérdést, csak hát így összekapni ezen az egészen számomra olyan fura. Épp a minap írtam, hogy már nem hiszem, hogy fognak hozzánk csatlakozni, erre tessék, szinte minden nap bővülünk! :D Ez nagyon jó, ezek szerint a topic elrettentő kezdése mégse hatja meg az embereket. 8)

Klacc,
én Somogyból vagyok, innen a Balatonról. örülök, hogy ez a fórum tetszett a legjobban, s hogy ide csatlakoztál!

Én szerdán és pénteken megyek UH-ra, nagyon várom már. Szeretném újra látni a picit, na, meg szeretnék képeket kapni róla.
Vendég

Sziasztok!

Ami a gömbölyödést illeti 2 napja már a párom is megjegyezte, hogy kezd látszani:) Annyian írtátok a C&A-t, hogy én is átmegyek a plazába a héten és meglesem van-e olyan, ami tetszik kismama naciba.

Kép
hné29

Jo estet!

En a zurichi to deli partjan Wadenswil-ben lakom,de Intelaken es Basel is gyonyoru! A panoramaval es a kulombseggel en sem tudok a mai napig betellni! Azert sokszor hianyzik magyarorszag is meg persze a rokonok ,de lassan megszokom!
A terhesgondozas igazabol abban kulombozik,hogy nincs tb mindenkinek egyeni biztositasa van es mindent az orvosodnal vegeznek el ,a verveteltol az integralt tesztig mindent! A korhaz meg olyan ,mint 1 jobb hotel,legalabb is friss tapasztalatok alapjan.
Sokszor szornyulkodok is ,hogy otthon micsoda herce-hurca minden vizsgalatra rohangalni! Halas is vagyok a sorsnak a jo letemert ,de azert ennek is megvan a hatranya!

Lenne 1 kerdesem ...-van olyan koztetek akinek sokszor faj a hasa a koldok magassagaban vizszintessen? Nem tudom normalis e ,de mar idegesit! Meg par napja gorcsos fejfajas is ami allitolag normalis ilyenkor!????
:shock:

Kriszta
schat

Sziasztok Lányok,

Először is üdv az újaknak:)

Másodszor: ugye, nem fogtok elküldeni az áprilisi csoporthoz, merthogy a mostani vizsgálat szerint a babánk április 29-re van bedátumozva? Szeretem ezt a kis topicot, és már ismerjük egymást valamennyire:) És hát a dátumok sem biztosak:)

Szóval nálunk minden rendben, szerencsére:)

Nálunk is várható, hogy nem Mo-on fogok szülni, mert a párom Németországban dolgozik, és ha minden úgy alakul, ahogy szeretnénk, akkor februárban kimegyek, és kint jön a bébi. Van már kint több ismerős, így pontosan tudom, hogy egész más egy kórház kint, mint itthon sajnos. Egyetértek Schattal, tényleg olyan, mint egy hotel.

Ha mégis úgy alakul, hogy itthon maradunk, akkor a János kórház lesz a nagy hely:) Onnan is hallottam hideget-meleget, de ez van.

Lányok, úgy látom, hogy a következő 1-2 hétben többen is betöltitek a 12. hetet, gondolom, mindenki alig várja:) És remélem, hogy a vizsgálatok is remek eredményt fognak hozni:)

Jó pihenést és jó pocakosodást:)

Mandula

Kép
mandula11

Schat
Svájc gyönyörű ország. Egyszer volt szerencsém hozz, Genf mellett Genthod- ban töltöttem egy hetet, álomszép volt.

Lányok aki teheti szüljön külföldön, csak jól járhat. Nekem a sógornőm szült Németországban, és nagyon jókat mondott.

Nekem csak az az egy nem tetszik a Bajcsiban, amit írtok is, hogy mindenki bejöhet akármikor. Az ÁEK- ban még apa sem jöhetett be, tényleg nem hiányzik az egy újszülöttnek, hogy mindenki körülvegye, bár mi szerencsések vagyunk, mert Májusban nincs influenza járvány.

Mandula
Persze, hogy maradj!! Még simán lehet Májusi babád, és szerintem akik május elejére vannak kiírva, lesznek akik áprilisban szülnek. :)
Ez így van jól.

Kismama ruhával kapcsolatban érdemes ellátogatni annak akinek elérhető közelségben van a XVIII. kerület.
4500 ft a nadrág, és nagyon sokféle van. Egész picitől, 4 XL- ig.
Vannak nagyon jó szoptatós melltartók és felsők is, de én azt nem vettem, mert van jó pár.
Szóval én ajánlom mindenkinek. 3 nacit vettem, 13500 ft. volt, boltban másfél nadrágot kaptam volna érte.
Akit érdekel, leírom hol van pontosan.

Norci
Hát nem tudom, én olyan vagyok, mint egy pók. Nekem nagyon nő a hasam. Majd meglátjuk szerdán mit mutat az uh.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Mosolygós jó reggelt Mindenkinek:)

Nos megvagyok a kombinált teszttel, ami nagyon jó eredményt hozott!
Istenhegyi jól vizsgázott, időre mentem kérdőív, majd egyből vérvétel és kb 15 perc múlva az Uh.
Vérvételen 1 kis cső vért vesznek és megkérdezik, hogy megvárod-e az eredményt. Uh egy férfi dokit fogtam ki, nagyon kedves és szimpatikus volt. Végig beszélt és magyarázta hogy éppen mit látunk. Nagyon alapos viszgálat volt kb 20 perc.
A végén kapsz 2db 2D fotót és egy 4D-set is valamint dvd-n az egész viszgálatot.
Mikor elkészül a vér eredmény külon behívnak egy szobába és elmagyarázzák az értékeket, majd kapsz egy marcipán szerencse csokit és mehetsz.
Nekem a down életkor szerint 1:687
eredmény szerint 1: 23000
Gyerkőc 12+2 és napra pontos méretekkel rendelkezik:
CRL: 60,6mm
NT:1,7 mm
Orrcsont látható, ép koponya, jól telt gyomor stb. stb.
Nem írok mindent ki:)

Kismamás bolt engem is érdekelne mégha a nekem a világ végén is van.....

Szép napot mindenkinek
kicsyke77

Sziasztok!

Remélem, én is kapok holnap több képet is, és szeretném, ha DVD-n is megkapnám az egész vizsgálatot. Ez a 12. heti UH. ugye nálatok (pl. Kicsyke), nem magánrendelésen történt, hanem állami alapon? Csak mert annyi mindent kaptál...én a 8. heti UH-n kaptam három képet, de DVD-t nem. Igaz, barátnőm tavaly volt állapotos, és ő az első UH-ról egyáltalán nem kapott képet. Viszont nekik kihangosították a szívhangot akkor, nálam meg a múltkor nem.

Mandula,
Igen, már nagyon várom, hogy betöltsem a 12. hetet, de azt hiszem, mindegy is, hiszen az eddigi UH-n is minden rendben volt a picivel. Holnap megyek az egyik 12 hetesre, remélem, akkor is minden adat jó lesz. Úgy várom, hogy lássam a mozgását és hogy mennyit fejlődött.

Susytunder,
Valóban, a C&A-ban, amit én vettem két nadrágot, 7990 forintba került, tehát 1 ezerbe összesen a kettő. Lehet, hogy ha Pesten élnék, én is jobban körbenéznék vagy tudnék ilyen helyekről, de itt helyben nem igazán van. A legdrágább eddig a Brendom volt. Ott összesen egy bandázst vettem, 2990 volt, szóval kibírható, de semmi mást nem veszek ott. Láttam kismama-farmerokat, potom 30 ezer forintért. Gondoltam, veszek ötöt belőle... :?

Szülés téma,
sokunknál előfordulhat, hogy most a 12. heti UH-n kicsit más eredményt mondanak néhány nappal. De szerintem sincs jelentősége, mert én eddig május 15-re vagyok kiírva, és közben lehet, hogy akár május elején fogok megszülni, mert két héttel előbb jön majd. Szóval, nemcsak 1-2 napnak nincs jelentősége, de még 1-2 hétnek se nagyon.
Pont beszéltünk is a férjemnek, hogy az egész május nálunk starthelyzetben fog eltelni, mert végülis akármikor jöhet a baba.

Én egészen biztos, hogy itthon fogok szülni, mert nem tervezünk külföldi utat. Siófokon a szülészeten nem jöhetnek be a gyermekágyas anyákhoz a hozzátartozók (úgy tudom, hogy csak az apák), a bébiket pedig egy kis tévén lehet látni a név bemondása után. Az anyát pedig kis mikrofonon szólítják, ha látogatója érkezett, és ő megy ki hozzájuk. Szerintem ez korrekt megoldás.

Vitaminról szeretném megkérdezni a véleményeteket. Most, hogy már mindjárt betöltjük/betöltöttük a 12. hetet, és az igazán veszélyes időszaknak úgymond vége, ti tervezitek, hogy abbahagyjátok a vitamint vagy legalábbis csökkentitek?
Vendég

16 ezret akartam írni a nadrágokhoz.
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk nagyon szépen süt a nap, a kedvem is jobb.
Ma felkerekedünk, megyünk Pestre, meglátogatjuk a volt szomszédomat, aki egy nagyon kedves néni. Itt van a keresztlányom is, most jó dolgom van, nagyon jól eljátszanak, és olyan érdekes, hogy ha a keresztlányom tanítja bármire, sokkal fogékonyabb, mint ha én. :)

A kismama ruha boltot írom, egy háznál van, viszonylag jól megközelíthető.
www.kismamaruci.hu de én a weboldalt csak azért ajánlom, mert megtaláljátok az elérhetőséget, térkép van fönt.
De ha az odajutással valakinek tudok segíteni szivesen, főleg ha valaki kocsival megy.
Szerintem ez a 4500 ft. nagyon jó ár, szépek a ruhák, és vastag téliek a nacik, ami nagyon jó, mert mi végig hordani fogjuk a télen.

Kicsyke
Gratulálok a jó eredményhez! Szerintem sokan szeretnénk már túl lenni rajta. Az Istenhegyiről meg eddig csak jót hallottam, te tovább erősítettél benne.

Kép
Kép
susytunder

Sellon
Nekem elfogyott a Femibion, és szedem tovább a folsavat + egy ismerősöm tanácsára béres cseppet kezdek el szedni. Ezt ajánlom másnak is.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?