Sziasztok!
Remélem, én is kapok holnap több képet is, és szeretném, ha DVD-n is megkapnám az egész vizsgálatot. Ez a 12. heti UH. ugye nálatok (pl. Kicsyke), nem magánrendelésen történt, hanem állami alapon? Csak mert annyi mindent kaptál...én a 8. heti UH-n kaptam három képet, de DVD-t nem. Igaz, barátnőm tavaly volt állapotos, és ő az első UH-ról egyáltalán nem kapott képet. Viszont nekik kihangosították a szívhangot akkor, nálam meg a múltkor nem.
Mandula,
Igen, már nagyon várom, hogy betöltsem a 12. hetet, de azt hiszem, mindegy is, hiszen az eddigi UH-n is minden rendben volt a picivel. Holnap megyek az egyik 12 hetesre, remélem, akkor is minden adat jó lesz. Úgy várom, hogy lássam a mozgását és hogy mennyit fejlődött.
Susytunder,
Valóban, a C&A-ban, amit én vettem két nadrágot, 7990 forintba került, tehát 1 ezerbe összesen a kettő. Lehet, hogy ha Pesten élnék, én is jobban körbenéznék vagy tudnék ilyen helyekről, de itt helyben nem igazán van. A legdrágább eddig a Brendom volt. Ott összesen egy bandázst vettem, 2990 volt, szóval kibírható, de semmi mást nem veszek ott. Láttam kismama-farmerokat, potom 30 ezer forintért. Gondoltam, veszek ötöt belőle...
Szülés téma,
sokunknál előfordulhat, hogy most a 12. heti UH-n kicsit más eredményt mondanak néhány nappal. De szerintem sincs jelentősége, mert én eddig május 15-re vagyok kiírva, és közben lehet, hogy akár május elején fogok megszülni, mert két héttel előbb jön majd. Szóval, nemcsak 1-2 napnak nincs jelentősége, de még 1-2 hétnek se nagyon.
Pont beszéltünk is a férjemnek, hogy az egész május nálunk starthelyzetben fog eltelni, mert végülis akármikor jöhet a baba.
Én egészen biztos, hogy itthon fogok szülni, mert nem tervezünk külföldi utat. Siófokon a szülészeten nem jöhetnek be a gyermekágyas anyákhoz a hozzátartozók (úgy tudom, hogy csak az apák), a bébiket pedig egy kis tévén lehet látni a név bemondása után. Az anyát pedig kis mikrofonon szólítják, ha látogatója érkezett, és ő megy ki hozzájuk. Szerintem ez korrekt megoldás.
Vitaminról szeretném megkérdezni a véleményeteket. Most, hogy már mindjárt betöltjük/betöltöttük a 12. hetet, és az igazán veszélyes időszaknak úgymond vége, ti tervezitek, hogy abbahagyjátok a vitamint vagy legalábbis csökkentitek?